URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iunie 2013, 10:22

Şmecher cu bolid: şi-a parcat BMW-ul de-a curmezişul şi a blocat alte două maşini (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Doi şoferi care sâmbătă, 15 iunie, au avut proasta inspiraţie să-şi lase maşinile în parcarea din strada Menumorut lângă Piaţa Decebal au trebuit să aştepte minute bune ca să şi le recuperezeze pentru a-şi vedea fiecare de treaba lui.

Motivul? Un flăcău convins că dacă are BMW X6 poate ignora atât şi Codul Rutier cât şi bunul simţ îşi proptise bolidul în stradă, blocând ieşirea din parcare.

Văzând asemenea gesturi, n-ai cum să nu te gândeşti că se dă prea uşor carnet de şofer şi buletin de oraş celor care nu sunt capabili să se adapteze traiului citadin...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
40 Comentarii
manelisti cu bmw
pt cocalarii cu bmw ar trebui instaurata o noua regula, prima data ar trebui impuscati in cap fara somatie, dupa care, daca mai traiesc, sa mai fie impuscati in cap inca o data, abia apoi sa li se ceara permisul si actele, mare paguba, niste manelisti mincatori de kkt mai putin pe lumea asta...
Postat 25 Iunie 2013, 16:01 de cocalari de bihor
Pentru toti
I-as ruga pe cei de la redactie sa mearga sa fotografieze tote masinile care sunt parcate neregulamentar nu doar BMW-urile, am vazut multe alte marci de masini inclusiv Dacii, care sunt parcate neregulamentar sau blocheaza alte masini, astfel, prin urmare, reiese din acest articol si inca vreo doua pe care le-am citit, in care tot marca BMW era de vina, ca cei de la redactie ori se simt frustrati ori au ceva de obiectat marcii BMW. In fine, puneti-va fiecare dintre cei care au comentat atat de frumos in situatia redata in articol, fiecare putand avea motivul lui de a parca astfel, nu zic ca e bine ceea ce a facut soferul BMW-ului, dar nu inteleg de ce se face tam tam doar cand e vorba de astfei de masini. Iar magnatului Alin...., esti praf!!!. Sa numesti oamenii care dau la lopata sclavi, adica omul care pana la urma munceste din greu sa aduca bani sefului, ca acesta din urma sa poata avea tot confortul, sa fie numit sclav inseamna ca ori esti scalv ori nu stii ce inseamna sa fii sef, iar in ceea ce priveste creierul tau raman rezervat, un om care are clasa si intr-adevar are bani niciodata nu se lauda cu ce are :)!
Postat 25 Iunie 2013, 15:00 de Ilie
Pentru Ionel!
Ionel, mai bine du-te si te culca. Lumea e mai buna fara tine! Intri sa citesti despre educatie si iti lipseste cu desavarsire... Asa se vorbeste?!
Postat 24 Iunie 2013, 01:07 de Darius
instructor
am venit si eu acuma de la munca si intrai pe prostia asta de ziar care in loc sa ne dea un articol despre sanatate,educatie ne arata cum parcheaza fraieri in oradea la ce ma incalzeste pe mine asta ca ala si a dus copii sa faca pisu sau ca sa mauit la baxxter inventatorul de noi tipuri sau poate trebuia sa ma uit la alin care la ** in roiz roiz,bai ALIN coboara pe pamint fraiere visezi la ozeneuri,laudarosul p..I IIfi si tu vreun print mincaniai ceva
Postat 24 Iunie 2013, 00:46 de ionel
Sunteti subiectivi!
Vreau sa va intreb ceva... Nu e asa ca daca era o parasuta de Dacie, sau o amarata de Skoda nimeni nu facea poza sa o trimita??? Dar pentru ca e BMW, toti sariti in sus ca si curentati. Cate masini nu blocheaza alte masini si nu trimite nimeni poza??? Uitati-va si voi la justificarea omului: a precizat ca a mers la toaleta cu copiii. E de condamnat omul? Astept sa fiti si voi parinti sa va vad... P.S. Alex, data viitoare lasa eventual un biletel ca altii sa nu mai moara de invidie si eventual avariile pornite.
Postat 24 Iunie 2013, 00:22 de Silviutz
INTERES
TU CARP III BAGA SURUBELNITA IN CUR LA MATA POATE O SA O DEZVIRGINEZI CE AI TU BOULE CU MASINA DACA ESTE INCHIRIATA II FI SI TU VREUN BOSCHETAR DE LA CONDUCTE
Postat 24 Iunie 2013, 00:07 de ARDELEAN
INTERES
HUSASAN si tu i ai supto de stii ca are 2 cm ma gindesc sau poate ti a zis mata al dracu sinteti mai ce are sula cu prefectura era vb de parcare nu de scula lui sau ii fi si tu vreun sugar ca LENUTA
Postat 24 Iunie 2013, 00:01 de ARDELEAN
INTERES
Pe tine LENUTA nu te intereseaza cum a parcat respectivul doar organele genitale ale lui sa fie mariiiiii l ai prins vreodata de stii ca sint mici ,pe fiecare ce ne doare pe mine ma doare ca ne a blocat srada pe tine te doare ca o are mica buna poama esti!
Postat 23 Iunie 2013, 23:57 de ARDELEAN
CONCLUZIE
Tot ma gindesc de unde atita invidie,rautate,nesuferinta etc...!!!!!!Pentru linistea d-voastra am oprit masina in acel loc pentru copii mei care aveau urgent nevoie la toaleta iar strada respectiva este cu sens unic si oricum nu aveam unde sa parchez am stat exact 6 min pe linga mine putea trece 2 tiruri unul pe linga altul.Un om cu scaund la cap nu arunca cu vorbe pina nu se intereseaza de situatie si cred ca am zis totul prin asta!!!!!!!!!
Postat 23 Iunie 2013, 23:45 de ALEX
?
Care bolid? Unde e bolidul? BMW x6? masina de *** cu total remote control. Si soferul are o sula mica de aia de 2cm, masa mia spus-o ea stie ca se * toate ziua
Postat 23 Iunie 2013, 21:51 de husasan
D'aia
Masina mare ....putza mica....creier pauza!
Postat 23 Iunie 2013, 16:26 de Lenutza
asa da !!!!
daca avea nevoie de autovehicule unul dintre cei doii ,URGENT ,!!!!.CE TREBUIA SA FACA OAREEE !!!!
Postat 23 Iunie 2013, 15:28 de chise
Constat
ca in Romania, mama tampitilor e mereu gravida. E vina statului mafiot in care traim, stat in care imbecili precum posesorul acelui BMW, isi permit sa-si faca de cap iar imbecili precum Adi, care desi e mult prea prost pentru a avea un calculator, nu doar ca are unul, ci mai si elucubreaza pe forum. Am trait in acest oras in vremuri in care bunul simt nu era doar o vorba in vant, in vremuri in care urcarea in tamvai, spre exemplu, era guvernata de reguli clare si in care indivizi precum cei pomeniti mai sus ar fi fost repudiati fara prea multe discutii. Am trait in acest oras vremuri in care munca era apreciata, chiar daca era prost platita. As mai vrea sa-i amintesc cretinoidului de Adi ca tara asta daca mai exista este si pentru sunt multi care muncesc pentru 200 de euro pe luna, dar care isi platesc taxele la stat, taxe din care indivizii precum posesorul BMW-ului sau parintii lui, care cel mai probabil i l-au cumparat, sa poata face \"afaceri\" cu staul roman, afaceri din care sa poata cumpara masini scumpe cretinilor care le sunt copii.
Postat 23 Iunie 2013, 13:29 de anticomunistul
IQ
IQ de X6 , datorita faptului ca proprietarul nu a venit pe lume cu optionale , a rezolvat probleme cu X6 , si mai are si lingai ca cel care comenteaza de PB-uri si el sta in X ( bloc nu bmw ) cu comfort redus , Cu pretul unui X6 imi iau o Toyota tundra , un Cadillac CTS , si un Volvo S 60 , asta deca X6-le e varianta de top, idiotii cunosc maxim 6 marci de autovehicule , pacat de Volvo si Saab ca dau faliment
Postat 23 Iunie 2013, 13:07 de baxxter
nu fiti absurzi !
nici macar nu se vad soferi de la cele 2 masini cum ca ar astepta....poate omul cu bmw chiar a avut o problema sau a parcat pt un minut...ce-i care scrieti aici sunte-ti doar pusi pe scandal.....cand esti sofer intalnesti si situati de genu in care poti fi tu blocat sau blochezi....nu cred ca omul cu bmw a comis ceva asa grav incat sa-i fie vandalizata masina pt ca nu ati dat voi bani pe ea...nici voua nu var conveni daca cineva viar zgaria masina cand parchati asa sau in loc la altcineva cand mergi la o cunostina ca acum au aparut parcarile cu plata la bloc.
Postat 23 Iunie 2013, 04:05 de gigi dumbrava
lopata
nu stiu sa tin lopata in mina XYZ,deoarece am un creier mare si mi l folosesc .De aceea lumea e impartita in stapini si sclavi de la inceputul ei si pina la sfirsit,doar ca celor cu lopata ptr a li se da senzatia ca sint liberi li se arunca niste maruntis ptr piine
Postat 23 Iunie 2013, 02:58 de alin
da fabulos
iar tu asta cu surbelnita sa ti-o bagi in ochii! daca ai avea masina si ai avea probleme de rezolvat ai stii ce inseamna sa te grabesti si sa nu gasesti un amarat de loc de parcare, dar ce mai. vai de noi tara de prosti,nu? ce s-ar face tara fara voi!
Postat 22 Iunie 2013, 23:59 de xyz
da fabulos
mai aline est copil bun dar ai o problema,, nu te ajuta ceva ce ar fii necesar, ce sa-ti mai zic, opresti unde e nevoie, daca e nevoie care-i faza, dc aia care is blocati nu ii vezi in poza? stii dc? pt-ca nu era nimeni care sa astepte asta era faza, iar la ora aia la ap -40 de grade numa aia trimisi de sefi sa faca poze mai erau saraci,, iar vizavi de lopata sunt sigur ca nu stii sa tii una in mana:) esti un fel de om plictisit! ai fii bun sa joci in mioritza, tu cu maruntisul tau de pe card!
Postat 22 Iunie 2013, 23:56 de xyz
Mare credincios
Cu masina nu avem nimic! E credincioasa, are crucea pe ea... Cat despre sofer...
Postat 22 Iunie 2013, 23:36 de Ciprian
Doi şoferi care nu au avut nicio şurubelniţă boantă prin portbagajele lor !?!
... şi cu care să scrie mare, pe capota respectivei maşini, BMW X666 ...
Postat 22 Iunie 2013, 23:15 de Carp III
munca
xyz.am o lopata sa ti dau ca sa muncesti la fel ca si celorlalti asa zis amariti am in plus mai multe lopeti ca sa munceasca nu sa stea cu mina intinsa. tot cretin ramii adica daca are 2 copii trebuie sa blocheze alte masini?chiar daca se strica ,chiar daca e o urgenta se poate parca pe partea opusa unde nu sint masini ce pot fi blocate.... saracilor ...la MUNCA
Postat 22 Iunie 2013, 23:03 de alin
da fabulos
:))) e prima oara in viata mea cand citesc asa ceva,, dar ma gandesc ce drac faceti si aveti as mult timp sa nu faceti nimic. sa va spun dc m-am uitat. ma sunat prietenu meu sa-mi zica ce a patit,, si aviz daca nr cuiva arata 85 nu tre sa fie din 85 pt cei care sunt prosti si nu stiu mai mult, omu are doi copii gemeni, si a trebuit urgent sa coboare din masina,, si voi mari smecheri va dati cu parerea, nu ati vrea sa * * toti prosti,m ai putin cei care inteleg ca pana la urma se putea strica masina aia acolo! iar astia de la ziar tre sa vanda ceva,, si a vandut senzational,, un tip nu a parcat ca nu a avut unde! ce tare, nu? dar reportajele astea prind la fraieri,, cu scz-le de rigoare,, iar tu bogatane, care ai atitia bani hasti deaici si mergi ajuta pe uni care nu au bani de un corn ca te-a bate d-zeu cu vre-o boala! si parerea mea, ca ori ai cistigat la loto ori din prostie ai facut bani ca la cum iti permiti sa te etalezi si sa vorbesti aici e clar,, esti praf frate,, stii ce-i aia? intelegi daca esti totusi putin destept, scz gres scriu pe tel.
Postat 22 Iunie 2013, 22:23 de xyz
:))))))
Mare lucru!!!!!!!!!!!A oprit si omul sa ia o floare si voi... ham, ham~sunteti niste frustrati, plus că ăia parcaţi erau la domiciliu, se vede de la o poştă!!!!!!!!!! Ia fiţi voi viteji cu voi insiva si respectati normele, nu asa la băţul bagat prin gard!!!Şi tu, Alin, băiat fin ... citeşti şi comentezi pe aici?
Postat 22 Iunie 2013, 20:50 de ADINA
dobitoc
DRAGA CRETIN ADI.DOAR PE UNUL DIN CARDURILE MELE AM CEVA MARUNTIS CU CARE AS PUTEA CUMPARA MASINA AIA ,IAR MASINA MEA E MAI SCUMPA DECIT MASINA TARANULUI ALUIA DAR NICIODATA NU MI AM PERMIS SA BLOCHEZ MASINA CUIVA INDIFERENT CIT DE GRABIT AM FOST.NU STIM CIT ESTE I Q UL SOFERULUI NESIMTIT DAR AL TAU E LA LIMITA OLIGOFRENIEI
Postat 22 Iunie 2013, 20:30 de alin
@ Adi
ăştia ca tine trag ţara în jos; needucato-pupincuristo-cocalar e o descriere a persoanei (nu zic personalitate că nu ai) tale
Postat 22 Iunie 2013, 20:22 de io
Traiasca politia
Sa parchezi ca o bovina, blocandu-i pe altii si sfidand cu nerusinare pe toata lumea nu e o fapta demna de luat in seama de catre cei de la politia locala care e mult prea ocupata sa ii "aranjeze" pe adevaratii infractori, mai exact sa hashaie copii care joaca baschet pe terenul de pe malul crisului pe motiv ca e ora 22:05!!
Postat 22 Iunie 2013, 19:40 de raul
comentariu
DOMNULE LAZA SEF AL POLITIEI LOCALE VAS SUGEREZ CA OAMNENI D-VOASTRA DIN SUBORDINE SA FIE PREZENTI MAI MULT IN PREAJMA PIETELOR AGROALIMENTARE DIN MUNICIPIU NU SA STEA ASCUNSI PE STRAZILE DIN CENTRUL ORASULUI SI SA PANDEASCA OAMENI SUFERINZI CARE VIN LA CENTRELE MEDICALE PT ASI LUA SI EI O RETETA MEDICALA.AM AVUT SURPRIZA SA VAD UN AGENT AL D-VOASTRA CUM STRIGA PE ACELE PERSOANE .RUSINE ACESTUI OM. LIPSIT DE BUN SIMT IMI PUN INTREBAREA OARE DACA ERA ACEL BOLID DIN IMAGINE PARCAT IN ZONA CENTRULUI MEDICAL AR FI LUAT MASURI DE SANCTONARE SAU??????????
Postat 22 Iunie 2013, 18:57 de oradean
Trăzni-v-ar!
Nici un oraș cât de cât de dimensiuni medii - nu mai vorbesc de cele mari și foarte mari - nu are parcări suficiente. Asta e, sunt prea multe mașini în trafic, dar nu parchezi cu nesimțitul blocându-i pe alții. În toată Europa asta dacă te prinde cu mașina parcata aiurea ai sfeclit-o... Dar, pentru că la noi nu ridică nimeni mașinile iar amenzile nu sunt mari, maneliștii parchează unde le tună. Așa că, aplica-li-s-ar ce am scris în titlu!
Postat 22 Iunie 2013, 18:15 de Shogun
specimen
Ce nesimtit, incredibil, merita un geam spart, pe putin, unde este politia cand ai nevoie de ei?, va spun eu prin birturi, ca de obicei, la un sprit. sper sa se sesizeze dupa acest articol, merita o amenda, cel putin..................rusine, proasta educatie a mai primit si acest bizon, totul pleaca de la educatie
Postat 22 Iunie 2013, 14:57 de gelu
serios?
Mesajul de mai jos se adreseaza lui Adi
Postat 22 Iunie 2013, 14:36 de Pt Adi
serios?
Om mai imbecil ca tine nu cred ca mi-a fost dat sa vad vreodata... e clar, cu asemenea specimene nu putem merge decat in jos... Comentariul tau.....
Postat 22 Iunie 2013, 14:34 de Adi
@Adi
:-) Este adevarat ca \"postacii\" vizati nu stiu care e IQ-ul individului cu masina din fotografie. Insa, ce e clar pentru toata lumea e ca tie iti lipseste orice urma de bun simt si de spirit civic. Cum adica parcheaza masina unde poate? Din ce put al oligofreniei ai scos imbecilitate asta?!? Istetului, niciodata nu vor fi suficiente locuri de parcare pentru \"bizonii\" de speta celor care fac obiectul discutiei. Ei intodeauna vor dori sa parcheze in usa institutiei sau a magazinului unde vor sa intre si nu se vor obosi sa se deplaseze per pedes 100 m, daca se va intampla ca tocmai atunci sa fie alte masini deja parcate acolo. Niciodata nu vor fi suficiente locuri de parcare, nici daca se vor betona toate spatiile verzi. Se vor gasi pana la urma anumite zile si anumite ore la care spatiile de parcare vor fi tot insuficiente pentru bizoni de felul vostru. Iar Lidle are dreptate! Daca asta e respectul pe care il arata individul pentru reguli, inseamna ca asa a realizat si veniturile cu care si-a cumparat acea masina scumpa. Adica, inseland si furand!!!... las-o mai usor cu cei din PB-uri. Poate si unii dintre ei ar fi facut la fel daca ar fi putut, insa deocamdata se pare ca nu au reusi
Postat 22 Iunie 2013, 14:24 de Herlea
costi
Mai Adi n-ai vrea tu sa te muti in tara ta, sa-ti faci tu acolo regulile tale? Lasa-ne ca n-ai facut tu prin munca ta banii pt acea masina!
Postat 22 Iunie 2013, 14:23 de costi
comentarui
DRAGA ADI IA INTREBO PE MATA UNDE SA NASCUT . ??????? NU IN PB CI IN Xuri.esti un nesimtit se vede ca nu ai cei sapte ani de acasa ,sti cine e de vina ????? mamica ta.
Postat 22 Iunie 2013, 14:11 de oradean
exact....avorton
mai Adi, stai un pic, adica daca nu sunt locuri de parcare ii blochezi pe altii ca asa ti se scoala tie? Pai daca pe el il bloca cineva era jale, nu? Nu e vorba de frustrare ca ala are nush ce BMW.....ci ca, de obicei specimenele astea, dupa ce isi iau o masina de asta au propriul lor cod rutier si-si baga ceva in pulime, sau ai cumva impresia ca prin munca cinstita si-a luat masina? hai sa fim seriosi. Fiecare sta in ce bloc isi permite, daca distinsa ta mamica ti-a luat vila cu piscina pe deal bravo ei, nu toata lumea are norocul tau, unii mai muncesc 25 de ani sa plateasca un PB si poate-i mai raman bani de un flacon de bere, da? Asta e, unii mai platim taxe, o ducem mai greu....altii stiu sa dea tunuri si sa fie camatari si sa aiba tupeu, atunci da, iti iei masina din aia, aia nu inseamna ca suntem frustrati. Si cred ca stii ca de cele mai multe ori, posesorii de masini din astea sunt niste frustrati, nu de alta dar masina mai tine loc si de lungime de *, ca vorba aia, daca n-are cu ce macar are masina :)
Postat 22 Iunie 2013, 13:52 de lidle
Bine a facut
Pai daca nu sunt locuri de parcare, unde dracu sa-si lase omu masina ? Acum serios, voi astia care tot latrati, aveti ciuda in voi ca tot ce aveti nu valoreaza cat scaunele de piele ale masinii ? Ce-i cu frustrarea asta ? Omu are bani, isi ia ce masina vrea si o parcheaza unde poate, daca boii din primarie nu fac locuri de parcare. Mai terminati in plm cu frustrarile voastre de sclavi, ca daca are BMW e prost. I-ati masurat careva IQ-ul ? Voi sunteti prosti, care stati in PB-uri infecte, mergeti acasa cu salarii de 200 de euro si beti bere la pet si incitand la comiterea de infractiuni. Clar ?
Postat 22 Iunie 2013, 13:34 de Adi
avortonul
sa-i dea foc careva si ai sa vezi cum apare si politia
Postat 22 Iunie 2013, 13:14 de repton
bolid
si politia sau politia comunitara unde a fost?ca sofer pe degeaba incerci sa vorbesti cu dobitoci ca acestia ca nu ai nici o sansa,numai politia are ...bineinteles daca nu e NEPOTUL CUIVA.....PESTELE DE LA CAP PUTREZESTE.....CA TOT STATUL ASTA.....
Postat 22 Iunie 2013, 12:42 de pip
Alex nascut in 1985 adica ...COCALAR !
ALEX nascut in 1985 ,adica COCALAR . Ia luat TATA ,BMW ! sa ii ascunda PROSTIA !
Postat 22 Iunie 2013, 11:19 de CETATEAN
da aia cu ridicatu\'de masini unde au fost?
DAR CEI DE LA RIDICARI DE MASINI PE UNDE AU UMBLAT? SAU BEWEURILE NU SE MAI RIDICA. MACAR DACA II SPARGEA CAREVA ROTILE ..
Postat 22 Iunie 2013, 10:48 de nostradamus
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON