URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Martie 2016, 12:41

Ne enervează: O orădeancă s-a trezit cu casa "mutilată" de muncitori ai RCS&RDS şi nici măcar nu poate să se plângă pentru asta

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Modul în care o echipă de muncitori ai companiei RCS&RDS a montat echipamentele de fibră optică a stârnit revolta unei abonate a serviciului din Oradea, al cărei apartament recent renovat, din Calea Aradului, a fost "mutilat", vineri, de cabluri.

Muncitorii au înlocuit, practic, echipamentul vechi cu cel cu fibră optică, iar în interior, deasupra uşii, au montat un modem, cu un amalgam de cabluri.

"În apartament locuieşte mama, iar când am ajuns şi eu şi am văzut ce au făcut, am vrut să fac reclamaţie pentru că arată foarte urât. Au venit fără să îi cheme nimeni şi au pus, deasupra uşii, priză pentru trei ştechere, modemul şi o sumedenie de cabluri. Într-o lume în care totul este wireless, cum să pui atâtea cabluri în casa omului? De ce nu le-au pus pe exterior? Au făcut o lucrare de nu-ţi vine să crezi că poate fi în 2016!", a declarat orădeanca pentru BIHOREANUL.

Şi mai revoltată a fost femeia când a vrut să facă plângere la Serviciul Clienţi al companiei şi nimeni nu a vrut să îi preia plângerea. Motivul? Sesizarea în sine nu reprezintă o defecţiune.

"Reprezentanţii acestui serviciu mi-au spus că nu vor să îmi preia sesizarea pentru că la toţi se montează la fel. I-am rugat de 20 de ori să îmi înregistreze cererea, nu au vrut. M-am oferit chiar să plătesc, numai să vină să constate ce au făcut şi să îşi ia echipamentele! După ce m-au pus de mai multe ori să aştept, mi-au spus că ei înregistrează plângeri doar pentru defecţiuni. Am solicitat să mă trimită către un departament competent să îmi rezolve problema. Nu îmi vine să cred cum se comportă! Am mai vorbit cu cineva şi mi-a zis că toată lumea e nemulţumită de problema asta", a spus orădeanca.

Până la urmă, orădeanca va rezolva problema pe cheltuiala ei. Pentru că, după cum se vede, va mai dura o vreme până când tehnologia va fi cu adevărat wireless…

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
fibra optica
Pot sa ajut pe doamna cu casa mutilata am remediat multe apartamente dupa acei muncitori.mai detailat nu se va vedea nici un cablu doar routerul
Postat 16 Martie 2016, 18:44 de sabauliviu
?????????????????????
Draga doamna aveti solutia aici..-cereti desfiintarea acestor echipamente!Renuntati la serviciul rds-rcs,astfel nu va mai suparati!Va luati antena parbolica -200 ron China...ps nu stiu daca prindeti si chinezii...am vazut citiva studenti la alergat pe malul Crisului!Bafta,succesuri...!
Postat 15 Martie 2016, 16:48 de grigore
Dar măcar e ieftin...
Doreii lui "Cap-de-pește prăjit "... Rds&Rcs: ieftini, dar la o calitate de toată jena... După principiul "mult și prost"; sau " lăsă ca merge și așa; doar suntem cei mai ieftini de pe piață"... N-ai cu cine...
Postat 15 Martie 2016, 09:39 de Danutz
Despre viteza...
Despre viteza... n-am zis nimic, inainte aveam 10 MB/s acum am 28 MB/s. Am ajuns sa ne invidieze planeta, suntem subiect in campania prezidentiala in US. O sa ne oblige UE sa reducem viteza, sa ne ajunga ceilalti din urma. Si pana la urma sa nu fim absurzi, o fi si cablu de alimentare wireless? Au fost multe echipamente, puteau fi puse mai discret dupa o usa, undeva, nu taman desupra usii de la intrare. Dar baietii erau grabiti, n-aveau scule si nici chef de munca, erau platiti pe lucrare nu pe calitate. Punctul de vedere ca întotdeauna al RDS: sunt gratis ce dracu mai vreți?
Postat 14 Martie 2016, 21:36 de vasyion
Speedtest
Ar trebui reclamat furnizorul de servicii si pentru ca ofera cel mai rapid internet de pe planeta.Inadmisibil...
Postat 14 Martie 2016, 21:07 de excalibur
AȘA E
Și eu am pățit-o dar în curte ! Inițial cablurile erau îngropate și după ce ieșeau din pământ urcau frumos pe zid. Mi le-au tăiat ( cablurile vechi ) iar cele noi atârnă prin curte. Am reușit să înregistrez o sesizare dar cu atât am rămas!
Postat 14 Martie 2016, 13:49 de TDS
nici nu arata rau,fata de altele
Deci poza e chiar ok,dupa ce au fost la mine a aratat ca dupa razboi si o mizerie de nedescris,nici nu mi-au montat prize,au cerut prelungitor care atarna horror,au montat aparatul de wifi pe perete fara sa-mi zica ca pe spate au user si parola,asta anu trecut prin iulie,Dupa ce au plecat am avut o singura solutie,am schimbat tabloul electric si am montat o prize,acum arata ceva mai ok,dar cabluri tot am de la cele 2 aparate care intra in prize.Deci la alti arata mult mai rau.Daca faceam toti reclamatii I desfinta digi pe cei care fac lucrarile,care au subcontractat.Dspre echipa care lucreaza singurul lucru care e de zis ar fi simplu : "niste tarani dom'le "
Postat 14 Martie 2016, 13:24 de suporter_oradean
Nu RDS a facut montarea...
Daca se uita pe procesul-verbal la montator apare PFA... RDS-ul a folosit subcontractori. La mine au venit si le-am pus la dispozitie o scara mobila si o surubelnita, au cerut-o in continuare pana monteaza la toate apartamentele. Scara mobila au abandonat-o pe casa scarii, surubelnita nu am mai vazut-o in veci. Niste nesimtiti. Si doamna sa stea linistita, la mine echipamentele aratau mult, mult mai urat, plus ca ciumetii de lene sa nu dea doua gauri pentru prize, au dat o gaura prea aproape de meargine si mi-au dizlocat o bucata mare de tencuiala.
Postat 14 Martie 2016, 13:01 de vasyion
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON