URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Noiembrie 2010, 15:54

"Minuni" la RDS: Cât de bine merge internetul?

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Serviciul de telefonie şi internet RDS & RCS face minuni, nu alta. A păţit-o şi BIHOREANUL, în repetate rânduri, însă cel mai recent săptămâna aceasta.

După ce jumătate de zi viteza de transfer a fost jenantă, chiar în timpul sesizării telefonice, internetul şi-a revenit ca prin minune, bineînţeles, în timp ce la celălalt capăt al firului, operatorii susţineau că toate-s bune şi frumoase!

Trist este că firma cu renume îşi dă cu stângu-n dreptul chiar şi în localităţile în care până nu demult furnizorul era Tehnoconstruct. De exemplu, în Ineu oamenii se plâng că, pe lângă calitatea mult îndoielnică a serviciului, nici măcar nu au pe cine să sune, pentru că deocamdată numărul de sesizări al RDS nu li se adresează...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
Mr
Eu am fost plecat in delegatie 2 luni. La intoarcere cablul de net a fost scos din switch si am stat 3 zile sa vina de la ei si sa il puna la loc.(nu aveam cheia de la panoul lor de pe scara unde aveau switchul)...
Postat 16 Septembrie 2011, 21:11 de Andrei
cum?
@claudiuom: as face-o maine dar nu am unde???!!! in zona mea nu opereaza decat RDS. internet-ul functioneaza execrabil si cu toate acestea nu am ce sa fac!
Postat 06 Februarie 2011, 13:59 de dan oradeanul
RDS E VARZA
RDS cea mai proasta companie de telecomunicatii a fost ok pana s-au vazut lideri de piatza si acum isi bat joc de noi nu va mai umiliti fratilor mutati-va la ate companii
Postat 05 Februarie 2011, 19:27 de Claudiuom
apa
PISATII DE LA RDS, VITEZA DE DIAL-UP...KKTOCIII, TESZARIII TE N NAS MAH!
Postat 24 Ianuarie 2011, 00:03 de aaaa
Mihai
Pai degraba sunati la ClaaCenter-ul RDS. Astia sunt niste papagali acolo care recita texte prestabilitie. Aia nu stiu de doi lei ce de intampla cu RDS-ul, ei doar noteaza si apoi dau mai departe. Cel mai simplu e sa mergeti la ei si sa faceti reclamatie in scris. doar asa se pot rezolva problemele. Prin telefon veti vorbi cu o maimuta care habar nu are pe ce lume traieste, si nici nu stie cine are autoritate sa rezolve problema. Oricum nici macar nu sunt angajati la rds ci e o firma separata cu care au contract. Chiar cunosc o tipa angajata la acea firma si habar nu are daca problema se rezolva sau nu. Cum v-am spus, ei doar noteaza sesizarea si o dau mai departe.
Postat 09 Decembrie 2010, 08:04 de Flash
Anca, iarasi tu?
Anca, iarasi tu mai fata? Puii mei, tu oriunde postezi un comentariu doar * scoti pe gura.
Postat 22 Noiembrie 2010, 20:48 de Cypress
nashpa
Eu am hotarat sa ma mut la Romtelecom pentru ca la acelasi pret viteza e mai buna si e mai stabila conexiunea. Si eu patesc aceleasi chestii cu erdeeshu in Stei si m-am saturat sa-i tot sun si ei sa mi-o dea prin gura.
Postat 22 Noiembrie 2010, 13:33 de gigo
pupinerdeesh
tu nu ai probleme pentru ca lucrezi la erdeesh, tufa !
Postat 22 Noiembrie 2010, 10:22 de @anca
eu nu am PROBLEME le multumesc ca exista
sincer GUSTURILE in ce priveste caliatate depinde si de dotariile tehnice, nu spun ca sunt cei mai BUNI dar din pacate nu avem de unde alege pentru ca ce fac ei fac perfect LEGAL si nu avem garantia ca si ceilalti de pe piata nu fac imi amintesc de ROMTELECOM la fel faceau si ei , eu va dau un sfat FI TI CIVILIZATI nu animale ca nu rezolvati nimic prin AGRESIUNE si amenintari.SANATATE sa avem!
Postat 22 Noiembrie 2010, 08:37 de anca
Situatie identica
Am patit aceeasi chestie cu RDS de vreo 7-8 ori. Nu merge ceva, ii sun, le spun, ei neaga ca ar fi de la ei, si - ca prin minune - totul incepe brusc sa functioneze.
Postat 21 Noiembrie 2010, 22:53 de Razvan
erdeesh
erdeesh ... iti vina sa-ti bagi ... si daca nu-ti vine sa-ti bagi ..., cu siguranta iti vine sa injuri. tuzdumniezooooooooooooooo !!!
Postat 21 Noiembrie 2010, 21:21 de bulan
rds
DACA EI DETIN MONOPOLUL ! unii is mai aduc aminte cum fugeam dupa butelii cit timp nu era numai cel de stat ,faceau aia cite 2-300ron ciubuc pe zii,amu mor de foame baietii ca au concurenta,sper ca si rds pateste la fel.eu am patito cu ei ca am ramas in urma cu plata si simbata mau anuntat ca vineri(adica ieri )o sami taie internetul,si lor si taiat pt 1 zii(ei au zis ca nu,dar pina ce nu am platit nu mia revenit),altii nici nu ...o las dracului ca numai ma enervez.....de viteza....si pa aia...cului
Postat 21 Noiembrie 2010, 20:08 de pocok
rcs rds - e timpul sa renunti la ei
parintilor mei, ce au un consum lunar aprox de 300 de mii de lei la factura de telefon , kea ajuns acasa 2 facturi consecutive de aprox. 4.500.000 care au fost obligati sa le plateasca, ca sa nu le debranseze serviciul - apoi au facut plangere, iar dupa cam 5 luni lea restituit banii, dupa multe multe plingeri - e modul acestora de a face rost de bani pe spatele clientilor - cred ca e timpul sa renunte
Postat 21 Noiembrie 2010, 17:03 de neil
ba bu, ba da, ba nu, ba da
dar nu e nici o noutate! eu unul am renuntat sa(mai)reclam pentru ca o discutie cu operatorii este imposibil: mai intai ti se cer tot felul de date(ma mir ca nu si numarul de la pantofi). apoi se poarta o discutie interminabila despre problema, in care ti se spune ca nu e nici o problema la ei(sau cel putin nu o vad). apoi ti se da un numar de inregistrare, ti se promite ca se va face totul pentru remedierea situatiei. in final, invariabil, daca tot ai avut ceva de reclamat, ti se multumeste ca ai apelat la serviciile RDS&RCS. toate discutiile se poarta cu niste ROBOTI, fara chip, doar cu un nume si atat. nimeni nu-ti poate spune cine este un sef ierarhic superior iar daca te adresezi cu o sesizare in scris, rezultatul e acelasi. asa ca, mai bine ma las PAGUBAS, ceea ce le recomand si altora, oricum nu vor rezolva mare lucru
Postat 21 Noiembrie 2010, 16:54 de dan oradeanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON