URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Mai 2012, 13:46

Copacii dăunează maşinilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O orădeancă a avut o surpriză neplăcută vinerea trecută, când şi-a găsit maşina parcată lângă Parcul Petofi cu parbrizul spart şi capota zgâriată.

Bucăţi mari de crengi uscate dintr-un copac de la marginea parcului, îngreunate probabil de ploile de săptămâna trecută, au căzut pe autoturism. Femeia are de gând să ceară Primăriei despăgubiri, pentru că nu a toaletat un copac pe jumătate uscat, lăsându-l să fie o ameninţare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
Multi prosti cu gura mare
Toata lumea se leaga de faptul ca nu era loc de parcare, fapt total irelevant, copacul s-a rupt si cu asta basta.... inainte sa va luati de ea ca a parcat pe trotuar, va doresc sa mergeti la plimbare prin zona respectiva si sa a rugati sa nu va pice o creanga in cap, unii dintre voi poate ar merita.
Postat 31 Mai 2012, 09:36 de XYZ
sando
prooooasta nu e prooooooooasta daca nu se baga si ea in seama, du te la ma ta in chizda sa ti de despagubiri vaco
Postat 30 Mai 2012, 22:31 de vaco
poftim!
masina nu este OM :))))) si nici o cutuma nu permite incalcarea legii :))))
Postat 27 Mai 2012, 19:06 de traim in Romania !
helloooo
buna ziua. sunt proprietara masinii parcate pe trotuar si avariata de caderea crengii. nu vreau sa ma disculp pentru ca nu consider ca ar fi necesar. in primul rand, pentru cei care locuiesc pe str. Parcul Petofi este o cutuma sa isi parcheze masina pe trotar deoarece spatiul destinat parcarilor este suprasolicitat si nu poti sa ajungi acasa la 12 ca sa iti gasesti un loc de parcare decent. nimeni nu cere defrisarea salbatica a copacilor din Oradea, dar cred ca toti suntem costienti de faptul ca toaleta acestora este ignorata de autoritati. in ceea ce priveste partea cu despagubile, si eu sunt platitoare de taxe si impozite la aceeasi autoritate locala ca si toti cei care au comentat, asa ca nu inteleg care era problema. daca ar fi cazut creanga in capul cuiva atunci acel om trebuia sa-si plateasca spitalizarea de buna voie si nici sa nu se gandeasca la despagubiri?
Postat 27 Mai 2012, 14:33 de sanda
helllooooooo
sa si faca garaj in casa daca nu au care e problema noastra spatiul public costa.
Postat 26 Mai 2012, 18:15 de helloo
helllooooooo
nu putem taia copacii ca sunt viscole , atunci ii taiem pe toti si murim mai repede, sa fie sanatoasa masina oricum cand e viscol toate sunt in cazul ei, dar nu mi place ca e pe trotoar nu are acesta destinatie trotoarul parcare masini, sa fim seriosi, da ti amenzi pentru masini parcate pe trotuare , faceti banii adca atata pot , TROTUARUL e facut din banii nostri nu ai Primarului sau proprietarilor care locuiesc acolo CLARR, nu trebuia sa l faca , banii aruncati in vant si cati mai multi copaci vrem
Postat 26 Mai 2012, 18:13 de helloo
aa
Bai comentatorilor numa sa comentati stiti dar ganditiva si la posibilitatea ca daca nu era masina acolo si treceau oameni si le cadea in cap ????????ce ziceti,numa sa va legati ca nu sunt marcaje,bine ca sunt marcaje pe sens unic si in fata porti ?casii la oamenii care stau la casa sa plateasca abonament la primaria de toata jena o ajuns orasu asta :(((
Postat 26 Mai 2012, 18:08 de a
Simplu
Foarte simplu se pot rezolva asemenea probleme. Trebuie taiati toti copacii din parcuri, ca sa poata parca linistit toate proastele si toti cocalarii pe TROTUAR !!!
Postat 26 Mai 2012, 17:57 de Viki
spalatorie ecologica
sigur ca cunosc zona ma mir ca nu fac caini pipi pe ea :))) plimbti va caini sa o confunda cu un POM fara jena, toate masinile parcate pe trotuar trebuie urinate de CCCCaini :))))
Postat 26 Mai 2012, 17:41 de ha,ha, ha, ha, ha
nesimtita
Daca vad bine, acolo nu era loc de parcare. ''Doamna'' a parcat pe trotuar. Bine ca nu vrea sa se desfiinteze tot parcul pentru ca ea sa-si poata stii in siguranta masina :)))
Postat 26 Mai 2012, 15:44 de Cornel
Marcaje?
De ce marcaje zici? Uita-te in poza. Aproape ca se vede capatul strazii dar nici un marcaj... Lasa astea...
Postat 26 Mai 2012, 15:36 de Catana
cunoasteti zona?
in zona, toate parcarile s-au amenajat pe trotuar. mai jos de locul unde e masina asta, sunt chiar parcari cu plata, deci pentru care primaria cere bani. si marcajele vor fi continuate si pe locul unde se afla aceasta masina, acel loc devenind tot o parcare cu plata. deci pentru ce platim?
Postat 26 Mai 2012, 14:48 de @rusine si hahha
hahaha
Hohoho.....daca sio parcheaza pe trotuar...
Postat 26 Mai 2012, 14:25 de hahaha
rusine!
ce cauta masina pe TROTUAR? nu va e RUSINE judecatoria sa se autosesizeze imediat, inacceptabila prezentarea masinii pe trotuar.
Postat 26 Mai 2012, 14:21 de RUSINE!
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON