URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Septembrie 2011, 10:11

Rectorul Bumbu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Agitaţie la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, unde printre cadrele didactice s-a răspândit vestea că actualul decan, profesorul Gheorghe Bumbu (foto), se pregăteşte să se înscrie în concursul pentru funcţia de rector al Universităţii, care va avea loc anul viitor.

Profesorii sunt nemulţumiţi nu atât că Bumbu, pe care îl îndrăgesc, îşi ia catrafusele şi pleacă, cât pentru faptul că în locul lui la conducerea FMF ar veni actuala prodecană, Simona Bungău.

Ea şi-a atras antipatia majorităţii cadrelor didactice, fiind bănuită că ar fi stat în spatele flagrantului cu şpaga la profesoara Michaela Timar, prinsă cu o broşă de aur în poşetă. Deh, spiritul de castă!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
??
@eu: nu stiu cand l-ai auzit pe bumbu spunand asaceva --"Stai jos si taci din gura. Eu sunt decanul si n-am timp!"?-- dar din ce am vazut eu este complet altfel. este primul decan care, oricand era la facultate (si au fost putine zile in care a lipsit) orice student era bine venit in decanat si avea sansa sa vorbeasca cu el. eu as prefera sa ramana decan la fmf dar sunt convins ca ar fi si un rector bun
Postat 20 Septembrie 2011, 11:22 de student fmf
Intrebare
Domnul "Rector" Bumbu renunta la sala de operatii ca sa aiba timp de rectorat, sau si acolo va aplica sistemul de la facultate "Stai jos si taci din gura. Eu sunt decanul si n-am timp!"?
Postat 20 Septembrie 2011, 11:01 de Eu
Vorbe
Mereu aceleasi persoane atacate, mereu aruncata undita cu prostii pentru ca alti prosti sa comenteze te miri ce, in legatura cu oameni pe care nici nu-i cunosc, dar care incomodeaza politic, didactic, sau pentru ca stiu prea multe. Toti frustratii si mincinosii care arunca, bineinteles anonim - ca doar semnatura nu inseamna nimic la Comentarii, cu vorbe, fara a sti nici macar despre ce vorbesc. Halal ziar, la care dreptul la opinie se exprima de catre toti nepriceputii si in care sunt terfeliti multi dintre cei care fac ceva in urbe, in spitale, la UO. De ce mereu aceiasi? Nu v-ati plictisit. Se vede clar care sunt cei protejati de tovarasul primar. Cu toate ca si primarul face ceva. Ar trebui sa-i sprijine. Poate va luati o lupa, sa vedeti mai bine. Si nu uitati sa va spalati cei care faceti acest pretios ziar. Nu va mai vedeti din r...t. iar drept la replica da-ti cuiva!?
Postat 20 Septembrie 2011, 08:41 de Cadu didactic
nepotrivit
Bumbu etse cu totul nepotrivit. Din pacate dupa pacaleala facuta de FMF, are sansa. FMF a modificat ilegal contractele celor fara doctorat... astfel in loc de perioada determinatata au contrcate pe perioade nedeterminate cu clauze..>! asa ca au dublat numarul de voturi! Trist :(
Postat 19 Septembrie 2011, 20:02 de sorbonel
sper sa castige
jos palaria pt dr bumbu si pt omu bumbu. incearca din rasputeri sa ajute pe toata lumea, sa faca bine la toti, sa ii indrume pe drumul cel drept. am o mare admiratie si consideratie pt domn\\' rpofesor. multa sanatate
Postat 19 Septembrie 2011, 17:15 de dr je
bumbu rector
cred ca dupa lupta dintre ionescu si antal ar trebui sa iasa bumbu victorios.
Postat 19 Septembrie 2011, 12:00 de ioan si nu ion
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON