URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Martie 2011, 12:55

Relaxare... pe bani de înmormântare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mihaela Bodonea, preşedinta de la Partidul Verde, cea care în vara trecută s-a dat în petic bruscând un ziarist pe motiv că avea un "zâmbet ironic", a comis-o din nou. Femeia şi-a înmormântat tatăl pe cheltuiala unei firme de pompe funebre, apoi a luat ajutorul oferit de Primărie în astfel de cazuri dar, în loc să returneze datoria la firmă, s-a dus cu banii într-o vacanţă la munte.

Văzând că nici măcar nu catadicseşte să-i răspundă la telefon, darămite să plătească, patroana firmei de pompe funebre a pârât-o la şefii de la Bucureşti ai partidului, apoi la viitorul socru, pentru ca în final s-o dea în vileag prin mica publicitate:

"O invităm pe doamna Mihaela Bodonea să achite înmormântarea tatălui". Cum femeia n-o fi văzut anunţul, din moment ce nu şi-a plătit nici până azi datoria, poate o va cuprinde ruşinea citind acuma...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
anonim
Sunt unul din alcele persoane care a luat marea teapa doamna Mihaela se dadea drept avocata si ca ma poate ajuta cu o problema, promisiuni promisiuni si pe urma nimic nu mi-a mai raspuns la telefon si nu mai o gaseam parca se ascundea de ceva, e acum am aflat de ce.............
Postat 29 Octombrie 2011, 23:29 de anonim
paste fericit
aaaaaaaaaa si inca ceva . cand tu vei face actiuni de ajutorare a copiilor cu handicap , a batranilor neputinciosi , a copiilor din bihor cu diabet pe banii tai asa cum face doamna mihaela , atunci ar trebui sa spui ceva . dar cred ca tot ceea ce scrii aici , e din rautate sau invidie . in rest paste fericit .
Postat 25 Aprilie 2011, 01:58 de pt libra
paste fericit
cred ca nu e treaba nimanui ce face doamna mihaela personal . ea raspunde pt ceea ce face . in legatura cu locurile din '' comisiile '' de votare se pare ca esti bine informata , ceea ce inseamna ca esti partasa la chestia asta . ai dovezi cand spui asta ? eu in locul celor din conducerea pv te-as da in judecata . sunt unul din membri . iar in ceea ce priveste jobul doamnei mihaela afla ca dansa lucreza , colaboreaza de aproape 15 ani cu unul din cei mai buni avocati din oradea . daca tot scrii informeazate mai bine . unchiul ei este judecator la tribunalul bihor iar unul din cei mai respectati notari din orasul acesta este nasul ei , notar care se ocupa te toate actele firmei despre care scrie in articol . mai vrei informatii ?
Postat 25 Aprilie 2011, 01:53 de pt libra
ar trebui sa stie toata lumea
Are dreptate cine zice ca e o mare tepara,dar fraierii sunt de vina ca uneori musca.Ce e mai grav ca a ajuns sa ceara bani si de la oameni handicapati: imprumut pina maine si apoi.....pa. Ati accesat casuta vocala.Probabil ca e bolnava si nu i-a spus nimeni inca.Sufera si de grandomanie. Sa te dai mare avocata cand tu defapt esti nimeni in drum e o gafa destul de mare mai ales ca oricine poate verifica asta.E mai bine si mai cinstit sa spui adevarul . Oricum orasul asta nu e chiar asa de mare.In politica n-a facut altceva decat sa vanda pe bani buni locurile din comisiile de votare. Probabil asteapta cu nerabdare chilipirul de la viitoarele alegeri.Pacat de Partidul verde.Fata asta ii strica imaginea in bihor.
Postat 18 Aprilie 2011, 13:14 de libra
blabla
mai inteleg ca nimeni nu este perfect . dar tu asta care scrii aici esti o imaculat /a , esti chiar atat de corect /a ? arata-mi si mie un om corect ca-l iau acasa . toti stiti sa scrieti tampenii dar nu va uitati la voi . e mai important ce face altcineva . sau crezi ca tipa asta de care scrieti voi si nu numai vrea sa fie iisus ? sa fim seriosi toti avem cate o buba . nu mai fiti voi atat de corecti astia postaci . sub anonimat e usor sa scriem toti . dar nu e greu de aflat ip-ul de pe care scrieti . ce bine arata poate hahaha :)
Postat 16 Aprilie 2011, 00:28 de blabla
Cica doamna arata bine...ce tare suna!
*cred ca n-are oglinda acasa, nici fizica nici morala...asta e o distrusa aproape comica. Cand o vad imi vine sa plang dar aleg mai degraba sa rad. Din pacate toata deformarea fizica ii reflecta deformarea interioara. N-are limite si din cauza asta se expandeaza.
Postat 28 Martie 2011, 03:20 de hahaha
tampenii
tu nu vezi ca numai eu cu tine scriem ? ce faci ? tu ma urmaresti pe mine si eu pe tine ? eu m-am plictisit . hai pa .
Postat 15 Martie 2011, 00:12 de plictisita
bravo
bravo!!! bine ca o demascati pe mincinoasa asta
Postat 14 Martie 2011, 21:16 de mihaela
mincinoasa
asta e o mare mincinoasa....habar nu are de nimic....o complexata
Postat 14 Martie 2011, 08:05 de anonima
trilulilu
xyz ............esti un sau o frustrata rau........
Postat 14 Martie 2011, 01:03 de trilulilu
xyz
asa zisa "doamna Bodonea" care se dadea drept "avocat" profita de oamenii necajiti ca sa le ia banii si pe urma -teapa- disparea si nu mai raspundea la telefon, nici nu mai rezolva problema. Pe deasupra se imbraca ca si ultima penala cu toate la vedere
Postat 11 Martie 2011, 13:15 de bodonea
xyz
asa zisa "doamna Bodonea" care se dadea drept "avocat" profita de oamenii necajiti ca sa le ia banii si pe urma -teapa- disparea si nu mai raspundea la telefon, nici nu mai rezolva problema. Pe deasupra se imbraca ca si ultima penala cu toate la vedere
Postat 11 Martie 2011, 13:15 de bodonea
ha ha
si mata arata bine bai gigi ?
Postat 10 Martie 2011, 02:17 de grasa de cotnari
hai sictir, graso
Ultimele trei comentarii sunt postate chiar de grasa de Bodonea :))))) Asa se vedea ea, frumoasa si aratoasa :))))) Noroc cu titzele-alea mari, ca in rest e distrusa rau :)))))) Iar ala de mai jos, anonimu', are dreptate, e o tzepara, multi i-au dat bani pentru diverse servicii si ea nici n-a prestat nici banii nu i-a mai dat nici usturoi n-a mancat :D
Postat 09 Martie 2011, 07:30 de Gigi de la scularie
un om bun
o cunosc pe doamna . sunteti in eroare . are un socru . ce viitor socru ? informarea unde va este ? cred ca nu ar putea face rau nici unei musculite . iar pt domnul anonim ii zic ca doamna arata foarte bine . nu stiu cand ai vazut-o ultima data . pozele sau tv intotdeauna te face sa arati altfel . si nevastata cum arata , idiotule ?
Postat 09 Martie 2011, 03:11 de un om bun
barfe
a inceput campania electorala si nu stiti de cine sa va luati ? partidul verde deranjeaza pe cineva probabil............. vezi scrisoarea a treia .....va impiedicati de un...........
Postat 08 Martie 2011, 22:51 de campanie
razbunare
dar pe dansa a sunat-o cineva sa intrebe daca este asa ? ce fel de jurnalism e acesta ? in afara de-a fi rai mai stiti ceva ?
Postat 08 Martie 2011, 22:47 de ziaristul
oradean
ASTA ESTE O MARE TEPARA,AVETI GRIJA CU EA CA TEPUIESTE BARBATII SI IN GENERAL PE CINE POATE,CA IN FINAL SA NU MAI RASPUNDA LA TELEFON SI SE FACE NEVAZUTA.E O MARE ESCROACA FEMEIA ASTA...MINCINOASA SI CLEPTOMANA!!!!
Postat 08 Martie 2011, 22:37 de anonim
...
si mai e si grasana!
Postat 08 Martie 2011, 22:04 de q
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON