URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Octombrie 2011, 13:28

Răzbunare cu acid

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poliţişti, procurori şi ofiţeri ai Serviciului de Protecţie Internă din cadrul Poliţiei Bihor caută de săptămâni bune persoana care, într-o singură noapte, a distrus maşinile a doi agenţi de la Serviciul Rutier Bihor, după ce le-au stropit, cu simţul răspunderii, cu un soi de acid.

Deşi convinşi că autorul nu poate fi decât vreun şofer ce a fost prins încălcând Codul Rutier, anchetatorii nu au reuşit nici până azi să-l găsească.

Nu de alta, dar lista suspecţilor este de ordinul miilor şi e aproape imposibil să-i întrebi pe fiecare de alibi...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
@acid si @politicos
Probabil este vorba despre acid fluorhidric. Acidul fluorhidric este folosit la gravarea metalelor şi a sticlei. Deci....Matuieste sticla, asa ca adio parbriz, luneta....le spargi singur ! Nici metalul nu scapa ieftin...Ce zic eu, e plin pe net de ,,idei'' .
Postat 21 Octombrie 2011, 08:29 de mendeleev
Cinste lor !
Despre care ,,lor'' e vorba, va las singuri sa decideti !
Postat 21 Octombrie 2011, 08:22 de .
Dati idei si la altii !?
Cine a scris "aducerea la cunostinta largului public cititor " nu isi da seama ca da idei deosebit de paguboase si altora . Pe cand si alte metode de distrugere cu riscuri minime de desconspirare !!??
Postat 20 Octombrie 2011, 21:22 de politicos
curatenie
va dezinfecteza infect....,noi va platim sa va bateti joc de oamenii de rand// .in fata interlopilor stati in pozitie de drepti
Postat 20 Octombrie 2011, 18:35 de bi bh
@VIOREL
Corect ii asa : " prostu nu-i prost destul daca nu-i si fudul "
Postat 20 Octombrie 2011, 15:37 de scortosul
Probabil meritau
Probabil au meritata "tratamentul".Cand ii vezi pe unii militieni(pardon!Am spus militieni?...)cat sunt de infatuati,cand ,ei,abia pot sa vorbeasca coerent,te-ntrebi daca nu li se potriveste ,ca o manusa,zicala:"Nu-i destul sa fii prost,trebuie sa fii si fudul"
Postat 20 Octombrie 2011, 14:25 de Viorel
Stop ! Sunt Politia Cociuba ! Tu cine esti ?
Are REPCON si SELINA niste bascule de pe vremea cooperativizarii, pe care le foloseste pe drumurile judetene (ex: Salonta-Tinca-Beius). Se rup pur si simplu pe drum si tusesc de se scoala si porcii din ograda de atita fum. Nici un politist de la rutiera si nici un agent de la RAR nu vezi cind trec ditamai poluatorii. Apar numai ca sa opreasca cite unul cu masina noua, sa-l intrebe daca are acte. Penibil. Asa ca figura cu acidul este doar inceputul depoluarii.
Postat 20 Octombrie 2011, 14:25 de Platitor de amenzi
Ochiul si timpanul
Despre ce fel de acid e vorba? Ne trebuie si noua o cantitate acolo ... sa zicem 1-2 tone.
Postat 20 Octombrie 2011, 14:18 de Acid
SUNT INCA PREA MULTI !
Adevarul e ac sunt prea multi !! Nu au de lucru si tata ziua stau cu radaru la drumu mare acolo unde drumu e un pic drept, monteaza un semn de reducere de viteza aiure si dupa aia tinete frate cu amenzi la depasirea vitezei !! Acolo unde sunt reale probleme in trafic nu-i vezi numai in caz de accident si acolo fara chef si partinitori cu interlopi ( vezi cazu cu crima de pe Mestesugarilor )
Postat 20 Octombrie 2011, 14:16 de TAXATUL
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON