URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Mai 2010, 10:43

Primă pentru subprefect

Primă pentru subprefect Nu vi se pare că are nasul cam mare?
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Subprefectul Cristian Bitea şi-a tras buletin de Slobozia de pe vremea când era mare sculă la Prefectura Ialomiţa, în urmă cu patru ani.

Chestia asta i-a folosit însă foarte tare anul acesta, când prin bunăvoinţa Guvernului a primit, chipurile ca nebihorean, şi primă de instalare şi bani de chirie, deşi imberbul e orădean get-beget.

Cu banii băgaţi degeaba în junele PDL-ist se puteau hrăni câţiva pensionari condamnaţi la foame de Guvernul Boc cel economicos.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Vai
Uite asa poate candida, si in 2012, Bolojanul care nu va avea contracandidati; datorita prostiei lui Filip, Seremi si restul PDL-istilor.
Postat 26 Mai 2010, 23:16 de trecutul la prezent
"Propunere de reducere cheltuieli (prea) BINE bugetate"
I. Reducerea numărului de posturi de subprefect, pentru toate județele, inclusiv Municipiul București, la 1 (UNU). Cate salarii minime "mănâncă" (cam degeaba) un asemenea post? Nu ma refer numai la venitul net încasat. II. Oare de ce oameni politici (mai ales cei aflați în opoziție), nu vin și cu asemenea propuneri concrete și eficiente?
Postat 22 Mai 2010, 15:57 de stefan
@lani
lani draga, este......totuna, nu te framanta pt Bulishor.
Postat 22 Mai 2010, 01:43 de @lani
confuzie
ori este "mare scula " ori este "imberb "? Nu inteleg ? Cred ca este un articol tendentios neasumat!
Postat 21 Mai 2010, 21:47 de Iani
versuri irosite
Foaie verde cu defect, m-o pus mama sub prefect. Foaie verde ca bursucu, nu pre dau io pa la lucru. Foaie verde pedelist cu moca de tractorist, io mi-s slobozan...vestit.
Postat 21 Mai 2010, 20:24 de Made in Slobozia
Bitea?????
Cristi Bitea? Pai papagalu asta a fost coleg in clasa paralela cu mine la liceu la Aurel Lazar. Si asta vrea sa zica despre persoana dumisale ca nu e oradean? Toooot papagal ai ramas ba Cristi! Ai uitat ca si la liceu erai un bleg si jumatate? Ai uitat ca doar ochelarii de pe nas te faceau sa pari a fi inteligent? Ai uitat cine esti? Se pare ca de fapt nu ti-ai dat niciodata seama cine esti. UN ZERO! Orice gunoi poate ajunge in varf, ori batut de vant, ori pe picioarele lui, tarandu-se in patru labe... (cazurile difera). Amanuntul pe care toate gunoaiele il scapa e ca nu oricine e in stare sa se intoarca jos, de unde a plecat si sa tina capul sus. De obicei... gunoaiele ajung la vale in masa, cu viitura! Si viitura s-ar putea sa fie aproape Cristiane! Cauta-ti coliba!
Postat 21 Mai 2010, 18:40 de Calin
handy
Handicapatul subprefect este exemplul clasic de nonvalori promovate de partidul securist PDL, de sub fusta lu mă-sa direct în funcţii de şefuţ, graţie relaţiei de prietenie cu buldogul oligofren Blaga! Mai sunt şi alţii cu nasurile în băşinile petrileanului...când va pica fălcosu, îl vor muşca de cur!
Postat 21 Mai 2010, 14:18 de grevist
Nesimtire
Acest tanar reuseste sa ma surprinda mereu. Prima data cand a fost instalat mare sef la ANFP, desi nu avea nicio experiena, singura sa calitate fiind ca era pedist. Apoi, a avut tupeul sa accepte functia de subprefect de Bihor desi stie foarte bine ca nu obisnuieste sa dea pe la locul de munca. La privat nu l/ar fi tinut nimeni, dar la stat se poate orice. Acum, daca tot si/a negat originea, partidului sanu nu ar mai trebui sa/i treaca prin cap sa/l nominalizeze pentru functia de primar. In fond, nu e de pe meleagurile noastre. Tanarul acesta este o mare dezamagire. Rusine!
Postat 21 Mai 2010, 14:09 de oradea
Bitea e un cotoi
un tampit, pus pe functie de ma-sa.
Postat 21 Mai 2010, 12:59 de a malaj tigris
corect, asa asi face si eu:)
asa va trebuie oradenilor, romanilor, ca nu va ingititi voi intre voi. sarbatori fericite tuturor nationalilor :) romani, romi ( pentru ca ei sunt mai multi ) maghiari, germani, turci, armeni, svabi, slovaci , sper ca nu am lasat pe nimeni afara :)
Postat 21 Mai 2010, 12:01 de mama leone:)
Mancavar moartea
trebuia pus si cat era prima de instalare si chiria ! sa vada Oradeani pe ce li se duc taxele si impozitele lor :)) , fu..-va in gura de mafionti ce sunteti, talharilor, huuu.
Postat 21 Mai 2010, 11:16 de Dracu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON