URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Decembrie 2010, 09:57

NUP pentru primar

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ilie Bolojan a scăpat de ameninţarea puşcăriei. Procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva edilului în urma plângerii depuse de avocata Livia Bochiş.

Aceasta l-a acuzat pe primar de conflict de interese argumentând că, în timp ce se afla în proces cu Primăria, angajaţii Poliţiei Comunitare şi cei ai AIO au îndrăznit să o amendeze şi să îi ridice Mercedesul parcat în curtea blocului, pentru a da front de lucru muncitorilor din zonă.

Avocata avea toate motivele să vrea să îl vadă pe primar "legat". Bochiş dăduse Primăria în judecată în încercarea de a bloca amenajarea de parcări pentru că îşi încropise în spatele blocului, fără autorizaţie, un loc de parcare acoperit cu dale pentru limuzina personală, iar asfaltarea urma să o lase fără el.

Lucru care s-a şi întâmplat...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
si-a gasit nanasu
Nesimtita rau Bochis asta... si in plus si avocata slaba
Postat 22 Decembrie 2010, 16:16 de grigore ureche
unde era masina?
PT. LAND: hai ca esti la fel de tare ca avocata... care avea masina parcata in incinta unui bloc... Bahhhh, pe ce lume traiesti... mai zi ca era parcata si la etajul 2! hahahah
Postat 21 Decembrie 2010, 21:45 de andrei
e clienta lu sarb... sau invers
PT. CEL CARE A POSTAT ANONIM comentariul de la 20.11: ia ghiceste cine e unul dintre cei mai buni prieteni ai avocatei, si fost coleg de facultate, de altfel, la timisoara, cand a terminat dreptul la i.d. (fara frecventa)? GHEORGHE SARB - secretar general in Ministerul Sanatatii - MEMBRU in pdl - asadar... ADEVARAT GRAIESTI!
Postat 21 Decembrie 2010, 21:42 de andrei
AV@PARCARE
Madam BOCHIS mai are un spatiu de parcare proprietate personala in Pc Traian nr 7, o femeie rea, i-a papat banii tatalui meu si nu i-a ajutat in proces decit sa-si piarda terenul intravilan,a solicitat atitia bani ca nu a meritat pamintul atitia bani.Eu cred ca a fost atitata de PDListi impotriva lui Bolojan , este o tipa foarte materialista ,o stiu de cind muncea la cartea funciara.Nu te lasa dle primar la tipe ca asta.
Postat 21 Decembrie 2010, 20:11 de ANONIM
respect bolojan
Domn primar nu va lasati intimidati de sicanele nimanui. Faceti-va treaba pe mai departe cu aceeasi cinste si onestitate ca pana in prezent. Cu dumneavoastra putem da orasului respectul care il merita urbea noastra! Cat despre doamna avocat (sau domnisoara din cate am inteles) lasati-o mai moale si acceptati legalitatea. Interesele orasului si ale vecinilor dvs. sunt mai presus de interesele dvs. personale. Apropo, nu sunteti singura din oras cu mercedes!
Postat 21 Decembrie 2010, 19:10 de dorina
Hahalera
Stimata doamna avocat a reusit sa imi usureze parintii de vreo 2.000 lei. Le-a promis marea cu sarea la un proces de evacuare... si cu toate astea ne-am trezit cu trezit cu hainele in drum. A trebuit sa mergem la un alt avocat sa ne rezolve problema... probabil k nu am cotizat cat trebuie la doamna avocat sa ne rezolve problema. Feriti-va de ea ca de satana!!!!!!
Postat 21 Decembrie 2010, 17:22 de PARVULESCU
ce e corect e corect
Mah copii... si mie mi s-a ridicat masina k am parcat unde era interzisa oprirea. Dar pentru asta nu m-am trezit justitiar sa incep sa fac plangeri penale primarului ori altor persoane crezand ca primarul are ceva cu mine. In schimb... d-soara avocat Bochis e maestra la plangeri penale si sesizari. Ea are impresia ca toata lumea are ceva cu ea... In IQ-ul ei redus toata lumea e proasta si ea e singura desteapta. Face plangeri si sesizari la judecatori, la politistii care o amendeaza ca merge cu peste 100km pe clujului, la primar ca a indraznit sa faca o parcare pentru toti locatarii din Dragos Voda etc. Profesionalismul ei ca si avocat e ilustrat de rezultatele ultimului examen de admitere in magistratura.... dupa 10 ani de practica nu a fost in stare sa ia nici macar 5,70. A se vedea pozitia 333 din tabelul link-ului
Postat 21 Decembrie 2010, 17:13 de alex
tare
Tare Bolojan. Va doresc celor care sinteti de acord cu deciziile lui sa aveti parte personal de ele.Un timpit cu aere de intelectual si mascul feroce.Privirea lui te lamureste in doua minute carui regn apartine.Oricum trebuie sa se ocupe si el cu ceva pentru ca fiind un incompetent pe toate liniile, il apuca plictiseala.
Postat 21 Decembrie 2010, 16:39 de cristina
hopa tolomacilor
Bravo tolomacilor... deh daca doamna are mertan , pe ea....Lasati l pe taranul de Bolojan sa termine Oradea de tot... Daca lui i se pare ca cineva nu are dreptul la ceva asa i...Vai mama voastra dar daca erati in locul ei as fi vrut sa va vad reactiile.Probabil astea sint pretentiile voastre de la un primar.Atita stiti atita cereti.PRIMARUL TREBUIE SA FIE IN FAVOAREA CETATENILOR SI NU IMPOTRIVA LOR chiar daca au mertan.UN incuiat mai mare, rarisim, da sefu i sef si n zi de post
Postat 21 Decembrie 2010, 16:22 de didi
i sfarsit cineva ma sustine
BOLOJAN sa si faca analizele la medic si sa mai termine cu influenta de trafic datorita pozitiei de Primar ca nu e D-zeu, incala orice conduita morala prin abuzurile comise CONTINUAT sa va ierte cel de sus! numai el poate restul tac si rabda ca nu suntem judecatori, eu cred in D-zeu el intr o zi te va pedepsi pentru tot ce ai facut RAU, ca binele nu se ia in calcul doar greselile:))
Postat 21 Decembrie 2010, 15:53 de !cetateanul roman!
Primar penal
Bolojan este batut in cap, iar cei care u ridicat un autoturism parcat in incinta unui bloc si nu pe drumuri publice sunt mai baturi de soarta decit seful lor suprem. Era foarte simplu sa iei masina si sa o muti ceva mai incolo, ca sa poti lucra ca si constructor de buna credinta. Dar rautatea si prostia sunt tarele zilelor noastre. Iar Bolojan este simbolul mizeriei oradene. In afara de acest aspect, citi cunosc faptul ca primarul se afla intr-o relatie de prietenie cu seful de la Parchetul local. Cum sa dai curs unei plingeri in aceste conditii ???
Postat 21 Decembrie 2010, 15:15 de land
da
Cei care se ascund sub diferite pseudonime ataca persoane pe care nu le cunosc si despre care au auzit din presa sau din barfe. Avocata Silvia Bochis este una dintre cele mai bune avocate, si o profesionista cum rar mai poti gasii in ziua de azi. Toti frustratii care vor scrie invective la adresa dansei nu vor face altceva decat a da dovada de nesimtire si lipsa de respect.
Postat 21 Decembrie 2010, 15:03 de Pop Ioan
Silvia Bochiş
Silvia Bochiş Concubina controversatului afacerist Gheorghe Ghiurău, avocata Silvia Bochiş, e acuzată că vrea să-l scape ilegal de o parte din datoriile care l-au dus spre faliment. Un orădean căruia firma lui Ghiurău îi datorează 8 miliarde de lei vechi a reclamat-o la DNA pe Bochiş fiindcă, pentru a-l ajuta pe afacerist, femeia a declarat în fals că o parte a banilor pe care acesta trebuie să-i plătească numeroşilor săi creditori i s-ar cuveni ei.
Postat 21 Decembrie 2010, 14:58 de nu e ma
rusinea avocatilor
Ce dezacsati si avocatii astia. Fac plangeri penale numai in doru lelii. S-a trezit marea deselata sa interzica parcarile in oras. Eu in locul primarului i-as face ei un proces pentru calomnie... sau denuntare. Si i-as mai cere si bani... sa stie ca nimeni nu e mai presus de lege! RESPECT BOLO!
Postat 21 Decembrie 2010, 14:45 de chebe
avocata lu" peste
Foarte buna solutia.... cand vrea sa se faca ceva in orasul asta, se mai drezeste cate un tampit sa bage bete in roate... asa suntem noi romanii. Daca se face un lucru bun atunciincercam sa il oprim din fasa. Ce nu inteleg e, cum se poate ca un avocat sa faca asa ceva???? Ei nu ar trebui sa respecte legea? Sau de cand avem mercedes, bmw etc. prostimea lumii nu mai conteaza? Halal persoana si avocata asta... lu peste! NU e asta... tot aia din articolul cu Ghiurau de acum cateva luni din bihoreanul? ... parca tot asa o chema... si la fel de blonda era!
Postat 21 Decembrie 2010, 14:41 de mirel
si-a cumparat parcare?
iaii..doamna daca ii avocata..isi face loc de parcare separat din spatiul public..il ingradeste...si...." fraierii " cand vin de la munca..isi inghiesuie masinile pe unde apuca da? Eeee...cand vine primaria sa faca locuri de parcare pt toata lumea....ei tre sa strice`locu` de parcare a d-soarei`avocate ca sa faca locuri pt toata lumea corect? D-soara avocata ..ca e d-soara la varsta de 35-40 de ani ;) face crize ca ii strica locu`de parcare..si ca le face si la restu`.."fraierilor" locuri de parcare! asa a invatat ea la drept ca are voie sa faca orice ca doar e avocata!
Postat 21 Decembrie 2010, 11:49 de pacala
ok
si asta ce vrea sa spuna : NU MAI FACETI plangere penala EDILULUI? sa fim seriosi si el greseste ca totii si el are dusmani asa cum au altii dusman in viata: saracia continuata, nu pot sa uit nici acum ca un om si a dat foc intr un scaun cu rotile ca PRIMARUL a refuzat sa vorbesca cu el, nu pot sa uit oricate lucruri minunate ar face a sacrificat vietii UMANE in schimbul materializarii, asa gandeau si faraonii, regi! ATENTIE avem un tiran intre noi cand o sa intelegeti, avem un bolnav fara suflet care ia decizii pentru noi Oradea, asta e grav.
Postat 21 Decembrie 2010, 10:33 de anca
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON