URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Mai 2010, 09:14

Din dragoste

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Încă o blondă PDL-istă este pe cale să fie promovată la Bucureşti după Adelina Coste, fosta şefă a Cancelariei prefectului Gavrilă Ghilea. De data asta este vorba de Simona Iancu, adjunctă a ITM Bihor, care se pregăteşte să fie unsă ca ditamai şefă peste Inspectoratul General al Muncii, cu largul ajutor al lui Mircea Matei, şi el dus în Capitală ca şef peste o agenţie din multele existente în subordinea premierului Emil Boc.

Prin Oradea, dar şi la Bucureşti, se spune că avansarea Simonei Iancu nu se datorează excelentelor relaţii pe care Matei le-a întreţinut cu blonda în interes profesional, ci în interes personal. Chit că promovarea se face taman într-o perioadă când Boc se laudă că taie din cheltuieli, se pare că, totuşi, dragostea trece prin stomac!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
30 Comentarii
TIITOAREA
Femeia -i libera sa se acupleze cu oricine! Nu oricine-i disponibil pe gratis in ziua de azi, iar promovarea si stabilitatea pe functie se poate plati si in natura! Pe ultima suta de metri, la varsta ei poate fi scuzata! Oricand (dupa CE VA ZBURA), VA PUTEA TINE CU SUCCES UN BORDEL1 La inceput prestand si mai apoi coordonand, pentru ca de la o vreme va incepe sa scartaie pe ici pe colo!
Postat 07 Iunie 2010, 08:27 de Lupul
unde sta
VEDETI PE UNDE DOARME NOAPTEA!Pleaca la drum lung langa o bruneta!Fraierilor!Blonda_i numai de paravan.Greu puteti pricepe!?
Postat 04 Iunie 2010, 15:49 de ion -
Vrabiutei, secretare
"Vasiloco" PITICANIE faxista de serviciu scalcie si cu ochii'cruce, la cap trebuia sa te operezi, nu la nasol! Ca-ti curge sfertu' de neuron pe nara si crede-ma n-ai cu ce-l inlocui Buba respingatoare cu poalele-n cap, pe masura matroanei tale zici ca ai FB pa prestatia cu sfertu' de neuron bolnav? Sa te vad la viitoarea evaluare!
Postat 03 Iunie 2010, 21:18 de Bicile din Ceica
Lingailor belicosi
Vasilica, Vasilica Inteleg ca o ai mica! De continui tot asa Stimulentul ti-o crestea! Si-i primi si in natura Pret, ...de o inghititura!
Postat 02 Iunie 2010, 11:12 de Ion, coleg
Abureli
Esti o mare m..u..i..s..t..a.. nadia draga. Eu lucrez acolo, eram de fata. Iti spun sa afli si tu si ce ce citesc, ca a stat de vorba o ora cu Dl. Trifan la el in birou. Cu cata nerusinare poti minti, extraordinarf. Iar la treaba cu oralul, TU ESTI PROFESOARA ! Cheama presa, numai asa te poti face de kk !
Postat 02 Iunie 2010, 10:20 de Vasile
EXAMEN ORAL
Vineri,28 MAI 2010, iubitul a venit de la Bucuresti si primul drum, cum era si normal, l-a facut la ITM ,unde a stat inchis in birou cu d-na blonda,care timp de 3 ore i-a acordat audiente ORALE.... Colegii ascultau pe la usi....... Frumos! D-na director! Data viitoare chemam presa!
Postat 01 Iunie 2010, 09:34 de Pajura
VOI REVENI
Sunteti chiar batuti in cap! Ce naiba n-ati citit? Nu intelegeti ca, de mancat o mancat din abundenta, pa saturate; iar pretu la masina l-o fi negociat, ca are capacitate. Oricum , vorba lui Base "de ce ii este frica, tot nu scapa" Gasiti alt subiect! Lasti râmele
Postat 27 Mai 2010, 17:55 de Simplu
Dos. Nr..../P/ ??
Nu pleaca nicaieri! .....Inainte de a da in primire, de a explica niste chestii cu arhiva, cu alea, alea cu cheltuieli cu chefuri .Trebuie AUDITATA, trebuie sa vina Curtea de conturi sa faca, sa dreaga,sa constate, sa vedem cum isi iau unii cu banii jos limuzine noi de sute de milioane dupa 10 luni de inspectorita sefa, din salarul cel prapadit de 2.000 de roni si cum se plimba saltand, TUP TUP sugubata zile intregi lipsind de la serviciu, vanand MUSCOI. Ce pacat ..... ca nu traieste Carol al Romniei! Banuiti cu totii de ce... Poate asa ,si-ar gasi linistea Pa !
Postat 27 Mai 2010, 17:33 de Robu
De la Dana pentru Mona
Auzi, n-ai alt costum? Vezi ca asta miroase rau a sper.....a. Erau sa puti asa la conferintele de presa, si parfumul nu acopera, ...ma'ntelegi , asa ca intre doua sedinte la coafat, mai spala-te pe meserie!
Postat 27 Mai 2010, 14:20 de Igiena
Elle Danielle
Auzi sefuto! Cine are barbat n'are trebuinta de vibra..., in schimb, unele care si-au lasat barbatu' pt. a profesa liber, cand nu-si gasesc apeleza la surogat, asa ca, cus perversa penalacare esti!
Postat 27 Mai 2010, 09:35 de Danielee
povesti
Povesti de adormit copii! O sa schimbe un PD-List ci o PSD-ista? Orgasme de Matei si atitica tot ...
Postat 26 Mai 2010, 22:55 de ianca
VIITORUL, SPAIMA TA
Simi! Fii mai originala, ce naiba! Te faci de ras! Te' nervasi rau de tat! Ai muscat! Vezi sa nu patesti ceva, ca nu mai esti asa de tanara! E O.K. Poti sa ne pupi la spate pe din dos!
Postat 26 Mai 2010, 16:52 de Bardas Paduchias
Penala nf
Draga RACZNF, cea coapta pe dinauntru si de dianafara. Nu ai de lucru maimutica hidoasa. Ai incetat sa mai dai din posterior ca nu mai ai cui? Simti cum boala scobeste din tine treptat, incet, incet? Mai ai bani sa dai la ziaristi sa scrie despre cine vrei tu? Daca nu ai, du-te pe centura, poate isi invinge vreun sofer transpirat, gras si turc greata si te ia o data, poate de doua ori daca tii si gurita dechisa! Ti-ai scos certificatul de handicapata? Ti-ai cumparat baterii noi la vibrator? Ti-ai numarat zilele ramase ? Daca nu, hai, la treaba? Of, am uitat ca tu habar n-ai sa faci nimic bun !
Postat 26 Mai 2010, 15:15 de RACZNF
SPUNE-I
Mai TUNET, care esti ma? Spune-i Lidiuta HUTA? Sau Tincuta .Penaluta?sau alti lingatori ai "pasaricii"Da cine te-a informat asa precisD-na Pasarica'INGHITE-TOT TOT? Iar JIDVEI cel cu ochii tulburi o sa se'ntoarca de la MAI pe vreo fonctie publica, cand o seca Crisu Repede
Postat 26 Mai 2010, 14:00 de INA
sapati
DACA MAI SAPI POTI AFLA CA ARE UN HAREM.HA.?
Postat 26 Mai 2010, 13:12 de ducu
La poama laudata
HALAL, Asta da veste! Chiar si cu Petre -D-zeu s-o fi corcit? Da, Laura ce zice de astea? E tare! N-are site de inscrieri ca m-as risca o data
Postat 26 Mai 2010, 10:09 de Berbecul
GLOABA TROIANA
BIHOREANULE! Te rugam , premiaza-l pe cel care a botezat-o "IAPA TROIANA", desi sincer i s-ar potrivi mai bine GLOABA TROIANA
Postat 26 Mai 2010, 00:00 de Anca
Maimuta deconcentratelor
Baieti! Ia vizionati-o pe blonda la intalnirea organizata la Primaria Oradea vineri 14.mai de CSEKE,ministrul de la SANATATE cum s-a asezat SFIOASA langa Lakatos PETER si cum se conversa de-aproape cu domnul doktor Foldes! Poate nu stiti de ce! POSTUL pe care sta cracanata, a fost revendicat de UDMR si trebuie lucrat si in TABARA lor, la aparat! SUCCESURI DEPLINE! TUTUROR ZANELOR TRECUTE
Postat 25 Mai 2010, 22:17 de OCHIUL
WC-ul Turcesc de la ITMUI-e
Romane simplu! Nu merita sa twe enervezi! O persoana bolnava in cautarea unei personalitati -de imprumut-, incearca sa imite,dar fara succes, face isterii pe la saloanele de frumuseturi, cand merge sa se infrumusetasca- ca blonda noastra ii brunero-carunta de tot, da se tine! Totusi un pic de ghinion are saraca!Nu prea ii surade stabilitatea! De-aia cand apuca ceva prinde bine, cu ce poate si ea! De data asta ,insa s-ar putea sa ramana cu EA in dinti, si cu dintii inclestati! Adica cu fonctia de partide si cu PARTIDA!
Postat 25 Mai 2010, 22:04 de Coasa Taioasa
ABUZURILE INCOMPETENTILOR DE PARTID
Bai FASSSAITULE! Cacoana te-a pus sa stupi cu informatia? Pai daca Matei nu mai are cu ITM nimic, CE-A CAUTAT LA BEIUS LA PUNCTUL DE LUCRU SA-I AMENNINTE PE COLEGII DE colo, dupe ce a fost trimis la Bucuresti? BIHOREANULE DU-TE LA BEIUS SI VORBESTE CU CEU DE ACOLO SA-TI CONFIRME CEI DOI INSPECTORI DE ACOLO! GAVRA Ovidiu si colega lui! ABUZURI ABUZURI ABUZURI
Postat 25 Mai 2010, 21:52 de Beiusana
Weceaua PUblica
Dragi comentatori, Hai sa va spun o poveste, adevarata Era una , paduche testos, nespalata care sevea prin chirii, fata saraca si nacajita tanjind sa prinda cheag......amarata umbland cu o fusta si cu un sfeteras, cu ochii-n gios.... Da' s-a lipit intr-un loc caldut, unde la altii le era mila di dansa...., da ea nu statea degeaba!Lucra fata!Saritoare!Binevoitoare! Si-a luat avant si hai la treaba!...... Din tot sufletul si cu tot trupu" Tot ce vine la RAND!Fara NAZURI! Voi nu stiti cate a facut "gurita" cu zeci de pendule batrane si statute! Merce si Mangu si alti "tineri" din generatia lor! Da cu cei de la Mimistyer, de la Inspectie, etc....,cica la o intoarcere de la Bucale, plina de herpessss-uri, si-a uitat BICHINEIII, cu ata' chiur - ca numa d"aia purtam -in husa de laptop , si colejii berbanti dinITM se spargeau da ras fluturand carpa! Nu fitzi rai! Oricum n-ati putea inghitii......ATATEA! Pentru la cat e de batrana-46 da anisori, are performanta! Da sa stiti ca ca" balcoanele "expuse sant de la PUSH-UP, si vata indesata, ca t" te n-are! Si-i uscata rau de la SOLAR, are picioare de cal, si cocoasa Da RUPE tot! D'aia eu zic Da-i 'nainte cu tupeu fato, ca-ti trece vremea,
Postat 25 Mai 2010, 21:44 de Liviut
fasss
Big big fassss .... inca i intoxicare de marca, marca Bihoreanul, sau Ciucas,dar mai sigur Cris. Adica azi, 25.05 se instaleaza noul Inspector General de Stat al Inspectiei Muncii in persoana fostului director al ITM Arad, pe nume Amzulescu si voi bagati ca tipa va fi sefa? Buna intoxicare. Dar nu e singura ! Apoi bagati material ca e cu concursul lui Matei. Bai baieti, Matei e la MAI si nu are de a face nimic MAI cu Min.Muncii. Acolo alta e treaba. Sa aflati si voi, ignoranti platiti de ghilea et. comp. Adica tipa nu va fi sefa, tipul(adica matei) a disparut de cca 2 luni din peisajul public oradean, si voi tot bagati pe foc cu el? Cam pute a comanda de la om posta! Cam rusiiiiniiica, mai baieti n!
Postat 25 Mai 2010, 21:07 de tunet
pentru baba asta va certati
nu merita drum Bun si asa sunt 100 in locul ei.....concurenta accebra dar macar sa nu cada de fraiere sa ia si scaunul lui Matei......ha, ha, ha
Postat 25 Mai 2010, 19:39 de aaaaaaaaaa!
replica la @oradean un amorez naiv
Redactia saptamanalului,,Bihoreanul ``nu-mi cenzura acest comentariu este dreptul meu a lui Romanul Simplu de a scrie o replica si avea o opinie pro sau contra ,recunosc ca am un limbaj vulgar in acest comentariu dar accepta asa cum este ,,quo pro quo``nici saptamanlul Bihoreanul nu mi-a raspuns de ce a cenzurat un comentariu la un articol cu senatorul PSD.BAH @oradean baga-ti poula in mataa ,cum ma faci pe mine@ Romanul Simplu,,nesimtzitul de servici si prostul de servici ``am recunoscut de multe ori ca sunt un roman simplu din ROMANIA ,cum piuwzda matii afirmi ca,,pacat ca-ti esti roman `` invatza bah sa scrii analfabetule @oradean care esti un PiDiLiu PeDerast portocaliu care a beneficiat de gratziile pasarici acestea blonde si acuma te-a pornit ,,pasarica ca sa-mi scrii replici mie lui @Romanul Simplu .Bah @oradean cind a zis ca-ti plateste prestatzia in natura,inainte ori dupa ce pleaca la Bucale .@Oradean tot ce am scris este adevarat si drept ,sa verifici daca nu crezi ,dar tu esti un biet naiv in fata pasarici care faci ce spune EA blonda :)) .bah @oradean mai scrie-mi ca -mi place ca sa te injur ,scrie numai relici scrie :))Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 25 Mai 2010, 16:28 de Romanul Simplu
ce riduri are la ochii
asta e baba rau
Postat 25 Mai 2010, 14:55 de wow
3xM
Si acest de trei ori M, ce face cu amanta cu doi copii pe care o lasa aici ??? La colecta de blonde pe care o face la cpitala, nu se mai uita la mama copiilor sai ! Halal narav !
Postat 25 Mai 2010, 13:20 de cristi
ce penala NATIVA-bahmuteanca e nimic
maam asta are calitati native de PENALA zici ca e fierbinte tot timpul....bietele salariate de la ITM palesc in fata ei......ce va face ITM fara ea, oare ce stea nativa o va inlocui......astept cu nerabdare RIVALA NATIVA......ha, ha, ha......... am spus si o repet barbatii nostri sunt ca niste caini nu va bateti capul cu ei osul e la noi FEMEIILE......ha, ha, ha,
Postat 25 Mai 2010, 12:50 de anca
nesimtitul de serviciu
romanul simplu e prostul de serviciu de pe forum. pe deasupra, si putin agramat. pacat ca-ti esti roman, ciudatule!!!
Postat 25 Mai 2010, 10:19 de oradean
confuzie
confundati iubirile blondei.Nu e Jidvei ci Bai Petrica.Succesuri!!!
Postat 25 Mai 2010, 09:26 de tero
replica
Redactia saptamanalului Bihoreanul acesta femeie a fost,,iapa troiana`` bagata in ograda PSD -e Bihor la alegerile prezidentiale :))i-a vedetzi numa fotografiile de la sediul PSD din seara zilei de 30.11.2009 sa vedetzi pe totzi bosorogi din PSD cum au vrut sa-i intre in gratzii ,dar ce o gasit la ea ?intodeuna la decolteu ei a avut culoarea rosie si asta o sarit si in ochii presedintelui interimar PSD senatorul Ioan Mang,asta i-a fost ,,pasarica ``:)) dar o fost pasarica asta si la Salonta si era sa-l bage pe Mircea Geona in decolteul ei ,cind a iesit Prostanacu din sala ::))Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 25 Mai 2010, 09:24 de Romanul Simplu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON