URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Martie 2011, 10:11

Cornel Popa preşedinte

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

PSD-iştii bihoreni se amăgesc că, dacă aliaţii liberali au un candidat sută-n sută sigur la Primăria Oradiei în persoana lui Ilie Bolojan, lor le va reveni candidatura la şefia Consiliului Judeţean. Numai că se înşală!

Sătul să tot stea departe de casă şi să trăiască într-un hotel, fie el şi al parlamentarilor, după două mandate de deputat şi unul de senator, şeful PNL Bihor, Cornel Popa, s-a decis să se întoarcă acasă şi vrea să candideze la preşedinţia CJ.

Şi, cum atât în Oradea cât şi în restul Bihorului Popa e mult mai cunoscut şi apreciat decât orice PSD-ist, social-democraţii ar putea să-şi abandoneze iluziile privind conducerea judeţului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
succes
Mult succes d-le Popa Cornel.In zona Beius-Stei toata lumea va cunoaste si se stie cat a-ti facut pentru Bihor.Pt. Venus -daca vrei sa stii cine este Popa Cornel vino la Beius si Stei si afla.
Postat 25 Martie 2011, 00:08 de elena
are mari sanse..
si pe cine sa votati? socialistii, urmasii lui iliescu, ce`au vandut tara? pdlistii? ce ne`au adancit in criza in loc sa ne scoata? udmr? nu v`ati saturat sa va vindeti maghiarilor? nu suntem romani?! or nu mergeteti la vot, si ii lasati pe maghiari sa decida viitorul romanilor?(hotul kiss). cornel popa a facut multe pt judetul bihor, pana si tariceanu a recunoscut ca se speria cand auzea ca vor sa se intalneasca, stiind ca`i va cere bani pt judet si va face lobby pt noi. nu se vede in oradea poate, el e ales pe colegiul alesd beius si acolo toate investitiile, sa nu credeti ca a avut primaria bani pt ele, s`au facut din bani de la guvern, adusi cu sprijinul lui popa. autostrada transilvania...nu el a venit cu proiectul, el insa face lobby impreuna cu alti parlamentari din judetele apropiate si din ungaria(!!) pt ca sa primeasca finantare si sa fie continuate lucrarile pe acest sector. iar dc nu credeti, intrati pe siteurile parlamentului sa vedeti ca are activitate si in parlament mai multa decat oricare alt parlamentar din BH..si ca presedinte de CJ, sigur n`o sa renunte la prieteniile din bucuresti..si bolojan inca mai face drumuri la buc. pt a cauta sprijin in proiectele locale.
Postat 24 Martie 2011, 12:31 de unu
popa-taticu
Inainte de a candida sa-si educe odraslele care sint in amicitie cu pleava societatii(oameni certati cu legea cum ar fi Radeanu cel care cloneaza carduri)sau poate POPA care era pina acum finantat de fratii Micula, este finantat de gunoaie ..alde Radeanu, grecu etc..pacat mister POPA,faceti de rusine tot PNL ul
Postat 23 Martie 2011, 14:23 de anonim
Guzganii portocalii, stacojii
PD-L-isti disperati! Zboara pernele de sub Kurul vostru, iar orele va sunt numarate....4.3.2.1.0000 URAAAAAA ! L-ati vazut pe "chioru" ce discurs ofticat a prestat? Mai putin si va ia poporu la paruiala! Retardati injectati!
Postat 22 Martie 2011, 23:02 de Nostradamus
management in folsul personal
leaga-te de kiss si de bolojan si plecati unde si-a intarcat scaraotchi puii.
Postat 22 Martie 2011, 18:22 de logic
esti destept
@wall: google e cel mai bun, dar tu poti cauta pe yahoo. cu alte cuvinte, pe net ai la-ndemana toate informatiile. so, informeaza-te inainte de-a comenta in necunostinta de cauza, despre asta e vorba...
Postat 22 Martie 2011, 14:13 de marian
Are sanse
Are sanse destul de mari mai ales ca la Cj s-au cam compromis toti.
Postat 22 Martie 2011, 13:38 de Boom
Goooooooooooooooooooogle
Asa e Mariane, nivelul lui Popa este de Google nu de CJ.
Postat 22 Martie 2011, 13:16 de Wall
Uite popa, nu-i popa
Mai mare mincinos decit Popa este doar Boc ... eventual. Nu demult se scria despre Popa ca este parintele autostrazii Transilvania, ca asa se lauda el. Ei bine, proiectul acestei autostrazi s-a copt la Chicago, la sediul Camerei de Comert de acolo, in 1996 ... adica pe vremea cind Popa nici nu visa sa intre in politica, ca era profesoras pe la grupul scolar si se angajase la verii Micula pe domeniul vinzarii de sapunuri Amo aduse din HU. Nici nu auzise Popa cine era Bechtel si cine era omul din umbra, in Romania, a acestei firme care a venit direct pe tema in cauza.
Postat 22 Martie 2011, 13:14 de Bill
Tot un praf de nimuric
Si ce o sa pastoreasca dumnealui ? Ce a mai ramas dupa ce Tirle le-a dat aproape tot UDMRistilor lui Kiss ? PSDistii au fost si vor ramine acolo unde le este locul, dupa potopul apolitic Bar si apoi Mang. Dar cine poate garanta ca Popa nu va candida in afara stegului PNList ? Ca are omul o fata de PSDist de nu-i adevarat, iar gasca lui Bolojan sufla de mult in ceafa senatorului. Consiliul judetean nici nu ar mai trebui sa existe, ca face degeaba umbra pamintului. Oricum responsabilitatile judetene vor trece la regiune ... mai incolo cu vreo doi-trei ani. Popa, Varga, Mang, Bar, Seremi, Ghilea, Bolojan ... etc ... expirati moral si cu un intelect in coada de peste la capitolul administratie publica.
Postat 22 Martie 2011, 13:07 de Z
foarte bine!
in sfarsit o alegere buna! cornel popa e poate singurul parlamentar care a si facut ceva pentru judetul asta. bafta! celor care nu stiu ce a facut in parlament, sa-l caute pe google. poate invata sa vorbeasca in cunostinta de cauza.
Postat 22 Martie 2011, 12:49 de marian
Rusine, PeNaLi-lor !
Sa va fie rusine ! Veniti iar cu astfel de specimene ? Rusine sa va fie !
Postat 22 Martie 2011, 11:15 de Aripa bolojan-popa
da. sigur, imediat...
ii rupe lui, bolojan/coada de ciocan, clontzu. pai nu ajunge un necinstit un incompetent cu functie (bolovanu\'), mai avem nevoie de inca unul ? individul asta merge la petrecerile unor indivizi care trebuie sa dea cu subsemantul la politie !!!!! exact unul ca asta ne mai lipsea !!!! asta e apreciat numai de TONOMATE !
Postat 22 Martie 2011, 10:56 de ciordel popa
what???
popa apreciat??unde in judetul Bihor?? dar ce-a facut in 15 ani pt judet??NIMIC! Doamne fereste sa fie la CJ, nici macar secretar! dar chiar isi imagineaza ca il voteaza cineva?? sau ca il respecta? parca lumea nu stie cine e si cu ce se ocupa. si mai ales...cu cine e inhaitat si el si fiu-sau! mai bine sa ajunga un tigan la CJ, decat oameni ca popa.
Postat 22 Martie 2011, 10:22 de Venus
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON