URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Martie 2011, 17:57

Antal, la recuperare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce primarul Ilie Bolojan a schimbat-o anul trecut cu Gavril Grebenişan, fosta şefă a Maternităţii s-a răzbunat în prima fază potopindu-l cu jalbe la Ministerul Sănătăţii şi la Universitate, adică propriului soţ, rectorul Cornel Antal.

Anul acesta, însă, Liana Antal a trecut la metode mai subtile, scoţându-i la înaintare pe ceilalţi "sorbonei", în timp ce ea îşi lua ba câte un concediu de odihnă, ba câte unul medical, doar ca să evite orice contact cu noul şef căruia îi spune, în dispreţ, "mamoşul-mecanic".

Mai nou, însă, pentru că după atacul eşuat al lui Doru Crăiuţ contra primarului şi managerului tensiunea din spital a atins apogeul, fosta directoare şi-a găsit o nouă salvare. Sub motivul unei specializări la Ingolstatd, în Germania, Lady Gaga, cum e poreclită în Maternitate, şi-a cerut un concediu fără plată de 6 luni.

Cum ar veni, chiar merită o vacanţă după ce-a stârnit atâta tărăboi!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
antal
POATE AR FI MAI BINE ATAT PT EA CAT SI PT FOSTII COLEGI SA RAMANA ACOLO.aici tensiunea pe care a creat-o e insuportabila si avem nevoie de calm,liniste sa putem sa ne facem datoria asa cum se cuvine.Ne-am saturat de atata circ.Pt dansa e simplu...si-a pus coada pe spinare si....ii este bine...colegi insa trag scurta.E DREPT?
Postat 01 Aprilie 2011, 23:00 de pacienta
Test de paternitate
Pe ai cui bani sta doamna rector in Germania? Asta-i buna! Doar nu pe banii ei, ca mitocancele! Da' bugetu' Universitatii Oradea la ce-i bun? Mai greu a fost pentru Lady Gaga in prima zi la Ingolstadt, cand s-a dus cu diurna ceruta de la Universitate in lire sterline, ca asa stia doamna ca in Franta nu sunt euro... La coaforul la care a intrat, nu stia vorbi niciuna din "fete" limba rusa, asa cum credea Madam ca e firesc sa se vorbeasca, doar era una din cele trei limbi oficiale! Norocul Doamnei Lady Gaga, a fost ca una din coafeze era din aceeasi Comuna cu dansa: Adunatii Copaceni, asa ca s-au imprietenit pe loc.
Postat 31 Martie 2011, 17:07 de Elton John
maternitatea
pe banii cui sta in germania lady gaga? nu cumva pe cei ai universitatii?doar sotul este rector verificati cum a ajuns acolo universitatea a trimis o cei care merita nu au loc de asemenea specimene
Postat 31 Martie 2011, 13:15 de rodica
OAGA-OAGA
Si concertul acestei Lady Gaga la Ingolstadt, cand are loc? Cunosc pe cineva din Oradea care si-ar lua bilet!
Postat 31 Martie 2011, 12:51 de RECTOR STEFAN HRUSCA
FELICITARI !
poftim MEDICI ajung la nivelul BOLNAVULUI mai putem avea incredere in profesionalismul lor, eu NU CATEGORIC, multumim pentru articol, natura ne invata ca totul are o limita orice om mai si moare profesional, felicitari pentru articol.EU in maternitate nu intru, prefer o moasa si nasc acasa dar nu intre nebuni, imi asum riscul, la modul cum decurg lucrurile in Oradea si la cate energii negative predomina Maternitatatea este un loc de moarte pentru mame,indiferenta si multa prostie .
Postat 31 Martie 2011, 09:20 de maria
urâta ca dracu
e urâtă ca DRACU E bună de înţărcat prunci Dă cu ea de tot afară d-le Grebinişean că a furat destul Felicitări managere şi suucese în continuare Scoate afară toate gunoaiele de acolo că au făcut ce-au vrut nemernicii de ANTAL SI CRĂIUŢ şi alţii ca ei
Postat 31 Martie 2011, 08:07 de cetatean
(cu)plata
lady GAGA..totul de plateste in viata..cate mame nu plang dupa copii sau dupa bani....vine vremea tuturor..bravo adi c. mai trezeste-i pe corupti...!!!!
Postat 30 Martie 2011, 20:16 de bestfriend
lol
Ingolstadt e in Germania. Poate ca avem medici slabi dar si jurnalistii sunt EXACT pe acelaswi calapod.
Postat 30 Martie 2011, 20:09 de wikileaks
Obsesia ...
Si cine semneaza articolul asta? Crisuletz maica, tu esti ? Eu o sa-mi fac RAR-ul la Maternitate, ca au oameni competenti! Dl. Grebenisan, faceti programari ?
Postat 30 Martie 2011, 19:23 de Surubaru' maternalu'
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON