URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Noiembrie 2011, 16:02

ANI are Ritli

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deşi la sfârşitul săptămânii trecute a explodat doar bomba că Agenţia Naţională de Integritate o cercetează pe viceprimăriţa Rozalia Biro pentru un "mizilic" imobiliar din vremea fostului primar Petru Filip, aceeaşi ANI, dar mult mai discret, l-a luat în vizor şi pe fiul ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau Csongor (foto), pregătit să preia şefia Spitalului Judeţean.

Agenţia a trimis la Spital, la Primărie, la Direcţia de Sănătate Publică şi la Facultatea de Medicină câte o comunicare pentru ca aceste instituţii să răspundă cine a numit membrii comisiei de concurs care l-a declarat câştigător pe Ritli jr. şi să trimită, de asemenea, şi desfăşurătorul concursului care trebuia să aibă loc în patru zile, dar s-a terminat după patru ore.

Nasol, numa' UDMR-ist să nu fii pe vremurile astea...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
Pt.comentatori!
Sunteti penibili cum va certati si va scrofaliti aici.Aici ar trebui comentat articolul! Ce faceti voi? Nu aveti nicio parere legata de articol,doar pareri legate de ceilalti comentatori.Si cum le exprimati......
Postat 08 Noiembrie 2011, 18:10 de comentator
hai taci ca facem respiratie gusa a la gusa
sa mi iei duhoarea de canal, coate golae de IDIOTTT:)))))
Postat 08 Noiembrie 2011, 15:54 de ANKA
am dreptate !
"FERILITATE" = ????? Am spus si am dreptate esti ........... flatulatie = besina ca sa stii si tu nu bai de noapre .. prostovanko !!!
Postat 08 Noiembrie 2011, 15:51 de s.
la 60 de ani ai mei ai vrea tu FERILITATE :))
mosulica faci bai nocturne in psicinele altora :)) asa da ideologie de hram
Postat 08 Noiembrie 2011, 13:30 de ANKA
@anka prostovanka
anka prostovaka, anka prostovanka, anka prostovanka , anka prostovanca !!!! pai eu nu recitesc ce sriu ca nu am vreme dar tu nu stii folosii "timpul" in limba sata pe care o "iubesti" foarte mult !!!! Ai o "gura" plina de miere de trantor si de aia pute asa de la distanta> Am gresit can am dat cu presupusu ca ai putea fi nevasta lui Ritli jr. Tu cred ca esti curva purtatoate de cuvinte prostesti care te dai rotunda , dar esti colturoasa in patratimea ta !!! Tu nu stapanesti exprimarea coerenta in limba romana si dai rateuri ca si flatuatiile mele nocturne !!! orice cuvant al tau este ca si ragetul magaritei salbatice in perioada fertila !! Sa ai parte de magari in preajma ta !!!
Postat 08 Noiembrie 2011, 13:24 de s.
sti ce zice PROSTUL cand e prins, eua as vrea dar nu pot :))
daca tu ai NEURONI eu sunt MADONA lui DAVINCII:)) pleaca te ROBULE auzi la EL: MOSULICA "ANKA - rectifiare" rectificata i LIMBA lasata de mata la tatau intre PICIOARE:))
Postat 08 Noiembrie 2011, 12:34 de ANKA
sti ce zice PROSTUL cand e prins, eua as vrea dar nu pot :))
daca tu ai NEURONI eu sunt MADONA lui DAVINCII:)) pleaca te ROBULE
Postat 08 Noiembrie 2011, 12:32 de ANKA
@ANKA - rectifiare
Si ca sa-ti fie mai usor sa pricepi cine-i vaca si cine-i celenterata, iti mai spun doar ca s. se pare ca stapaneste bine limba romana; spre deosebire de tine. Dar ai circumstante atenuante: n-ai cu ce, ca asa te-a lasat natura, ... fara neuron!
Postat 08 Noiembrie 2011, 12:26 de unu
@ANKA
In sfarsit, ai debitat un adevar! N-are cum sa stapaneasca o celenterata scelerata limba vacii!
Postat 08 Noiembrie 2011, 12:15 de unu
intrebare pt ziaristi
Bun.Ce zic cei de la Spital,PMO,DSP si FMF?Ce au raspuns ANI? Aceasta ar fi interesant de aflat
Postat 08 Noiembrie 2011, 10:43 de dorina
IDIOT iti meriti TITLUL poarta l cu DEMITATE pe umeri :))
nastapanire limbii "ha, ha, ha, ha tu vezi cum te exprimi !!! cu cine vorbesti cu vaca :))) du te si stapaneste i LIMBA daca te lasa :))
Postat 08 Noiembrie 2011, 09:25 de ANKA
daca atat debiteza creierul tau
asta esti si ma doare nici in Pxxxx ce crezi tu un biet CERSETOR ca roman nu esti asta e clar de transparent:)__:) ia ma lasi si dispari ca vreau sa respir :)) sau vrei sa mi faci respiratie GURA la gura :)__:))
Postat 08 Noiembrie 2011, 08:36 de Gunoi ca mine mai RA
Stati blanzi!
Stati blanzi ca nu se va intampla nimic-nimic! Vor constata ca totul este legal-corect si mai ales MORAL. Cine pariaza cu mine ca asta va constata ANI??
Postat 08 Noiembrie 2011, 00:42 de maria
@ANKA AI DREPTATE !!
DA ASA ZIC SI EU CA TINE CE IDIO(a)Ta TE-A LASAT NATURA !! DA, DA !! AI DREPTATE !!! nastapanire limbii in care incerci sa scrii te da de gol cam ce hram porti !!!! ungur sa fii , nu conteaza ca esti GUNOI !!!
Postat 07 Noiembrie 2011, 21:05 de S.
ha, ha, ha, ha
ha, ha, ha, ha, ha extraordinar mi am pus o cu GHILEA ha, ha, ha,ha ce IDIOT ne a lasat natura :)_:))) generoasa mai este si natura asta !
Postat 07 Noiembrie 2011, 18:48 de ANKA
asa dar...
Iar udemeristii..... Foarte bine DNA ! Intrebati-i si pe kiss, koncsek, etc. de unde ce si cum.
Postat 07 Noiembrie 2011, 18:01 de roujii cu gasca
@ANKA sunt curios
ANKA tu esti nevasta lui Ritli-junior sau esti una care si-a pus-o cu Ghilea si acu sufera singura ???
Postat 07 Noiembrie 2011, 17:18 de s.
asa si GHILEA arza l ar focul sa l arda
cand ii vine radul,. sa nu l scape dracii din iadul care il asteapta :))
Postat 07 Noiembrie 2011, 16:53 de ANKA
MAI DA CARCOTASI MAI SUNTETI !
Da ce conteaza daca ii cu dosar la ANI , ca-i ungur si-i fiu lui tat'so ??!!! Ca doar UDMR-ul ii la guvernare de 20 de ani si tat fura cu tat parlamentarii si guvernantii si nu mai conteaza anu ca si asta mic'u incape la ciolanu guvernarii !!! Tat ii sa fii ungur la guvernare si nu mai conteaza ca astia au imunitate de la Buda si Pesta porcina, ca's unguri UDMR-isti !!! uite de aia suntem noi aici in tara asta RRomania intr-o vesnica, continua de neterminat criza morala, financiara, economica, sociala ca tot banditu roman s-a infratit la guvernare cu iredentistul ungur !!!
Postat 07 Noiembrie 2011, 16:45 de S.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON