URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Februarie 2011, 12:13

David Bryan s-a filmat făcând sex cu iubita lui orădeancă (VIDEO)

Apucăturile sexuale ale englezului David Bryan "naturalizat" în Oradea sunt din nou în atenţia publicului. Tabloidul Cancan a publicat luni un filmuleţ care îl prezintă pe cântăreţ făcând sex cu iubita lui Costina.

"Se pare că viaţa sexuală a cântăreţului englez se desfăşoară frecvent în spaţiul virtual şi, mai mereu, cu martori. Din filmuleţul deocheat care ne-a parvenit pe adresa de mail pont@cancan.ro reiese că David Bryan şi iubita lui, Costina, sunt complet lipsiţi de inhibiţii", scrie tabloidul.

Cei doi fac sex în faţa unei camere web şi se pare că actul lor e adresat unei persoane cu care erau în legătură pe Yahoo Messenger.

Iubita lui David, Costina începe să se dezbrace şi să se mângâie provocator, iar mai târziu filmuleţul îi arată pe cei doi expunându-se în timpul partidei de sex, urmărind mereu monitorul calculatorului. Tabloidul insinuează că cei doi ar face chiar videochat în urma faptului că se uitau constant la camera web în timp ce făceau sex.

Săptămâna trecută, acelaşi tabloid a dezvăluit că David Bryan, solistul trupei Hotel FM, care reprezintă România în finala concursului Eurovision, la Dusseldorf, s-a masturbat în faţa unei tinere de 21 de ani pe internet şi a iniţiat cu ea o discuţie perversă, propunându-i să se întâlnească la Bucureşti pentru a face sex.

Citiţi pe această temă şi articolul "Scandal sexual! Solistul de la Hotel FM, David Bryan, vedetă porno pe net"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
nicolas
bravo David!!! nu te lua de cei de la ziarul lor de "merde" continua asa nu îti schimba proiectele din cauza unor analfabeti de la Canacan care sunt gelosi ca nu au o viatà sexualà abundentà si atunci se atacà la cei care sunt bine în pielea lor...sunt niste japite si niste cîrpe àstia de la Bucuresti care încerca sà te destabilizeze dar nu te làsa influentat de persoanele care au ratat tot în viata lor...oricum nu românii nu vor vota la Eurovision ce doar celelalte tàri participante... in fine David nu-ti face grigi dacà ai nevoie d'un sponsor suplimentar nu evita sa mà contactezi la nd.monaco@gmail.com succes, nicolas from Monte Carlo
Postat 20 Februarie 2011, 12:30 de dan
BRAVO CANCAN
Bravo cancan!ma bucur sa vad ca cineva in tara asta se ocupa si de descoperirea adevaratei identitati a "vedetelor"noastre.
Postat 20 Februarie 2011, 01:22 de speak4life
kaboou
KKT, FRUSTRAT ! HUUU......
Postat 16 Februarie 2011, 20:14 de lol
pt 'mihaela'
bei kaboou, tu esti singurul kkt de aici ! esti un KKT FRUSTRAT !!!!!!!!!!
Postat 16 Februarie 2011, 19:56 de huu......
ungaria se face mereu de kkt
stii tu "mikaela", kaboou dement...
Postat 16 Februarie 2011, 19:52 de @mihaela
articol penibil
E un articol penibil, scris probabil de un student de anu I la Jurnalism. Daca ratatii de la can-can scriu tampenii, voi le preluati? daca pseudojurnalistii unei reviste de scandal se arunca in cap, va aruncati si voi??? In plus...ce treaba aveti voi cu omu? nu a facut sex pe strada, nici in biserica! fiecare face in casa lui si cu parteneru lui ce vrea! daca vrea videochat, n-are decat! extraodinar, parca voi ati fi niste virgini, n-ate facut sex in viata voastra...sau asta e adevarul?? va roade gelozia ca altii au viata sexuala si voi nu? pai spuneti asa atunci!
Postat 16 Februarie 2011, 13:10 de Presa
Romania incearca iar sa se faca de kkt !!!
Romania incearca iar sa se faca de ras dand curs unei povesti deloc interesante. Ce face omul in dormitorul lui si in viata lui privata e strict treaba lui ! Important pentru noi este faptul ca acest baiat e talentat si ca impreuna cu colegii lui de la Hotel FM ne pot reprezenta la Dusseldorf cu decenta, cu o melodie placuta si bine interpretata, si nu in ultimul rand o melodie aleasa ca si castigatoare la finala nationala de catre un juriu format din oameni profesionisti si de public, adica noi cei iubitori de muzica buna. Felicitari d-nei Marina Almasan pentru faptul ca sustine artistul !
Postat 16 Februarie 2011, 12:47 de mihaela
Totuşi e vorba de Can-Can aici!
Eu nu vă mai pot înţelege! Aţi stat şi l-aţi ascultat măcar o singură dată pe David cântând live, să vedeţi ce voce are? Vine Can-Can+ul, care e un ziar de nimic, ce ştie să promoveze doar scandaluri şi prostie şi îl inculpă pe David, iar voi chiar îi luaţi în serios? S-a interesat cineva să vadă care e cuvântul solistului Hotel Fm despre cele întâmplate sau mai bine să aruncăm noroi, că doar nu e de-al nostru să-l apărăm, nu? Eu refuz să cred că ar avea un asemenea comportament, iar dacă s-a întâmplat ceva e problema lui sau nu vă amintiţi de reprezentanta lesbiană a Sebiei ce a câştigat Eurovisionul? Bine că toată lumea îşi poate da cu părerea, dar nimeni se gândeşte în ce situaţie suntem puşi ca şi participanţi la Eurovision!
Postat 16 Februarie 2011, 12:08 de Hm!
pervers
labagii tampiti !
Postat 15 Februarie 2011, 18:56 de web
Care e problema ?
Probabil ca multi sunt deranjati de faptul ca la Festivalul Eurovision de anul acesta suntem reprezentati de o formatie care nu este din Bucuresti!!! Foarte interesant mi se pare ca o publicatie din Bucuresti stie atatea despre un om aflat in celalalt capat al tarii!!! Cei de la Cancan sunt cunoscuti pentru inscenarile si cursele pe care le intind unor persoane doar ca sa-si umple ziarul mizerabil!!! Cele doua ipostaze surprinse sunt de natura intima si ca atare este josnica publicarea lor.Avea dreptate cineva care spunea ca ziaristii actuali sunt mai rau ca fosta securitate.Fac publice si discutiile pe care le ai cu nevasta in pat.
Postat 15 Februarie 2011, 11:26 de Boom
nu mi vine sa cred
praffffffffffff l au facut trebuie sa fi ff bolnav sa te filmezi dar sa ti mai faci si laba filmat nu denota decat ca ori esra drogat ori nebun, societatea hraneste in oameni non valoare morala, sa decazi ca un nebun si sa nu fi constient de actele tale e ff grav , pacat isi merita reputatia de labangiu
Postat 15 Februarie 2011, 08:51 de anca
...si cei cu asta?
...si ce vreti sa demonstrati cu acest articol si video? sa va vindeti ziarul, nu, pt. bani. sinteti niste cretini impreuna cu cei de la cancan. cine le-a permis sa-i sparga contul si sa faca publice ce-au gasit pe acolo? omul face ce vrea in casa lui si in intimitatea lui. voi nu? ori va legati la ochi?RUSINE! Dave nu-i baga in seama si concentreaza-te la eurovision. WE LOVE YOU! iar voi ziaristii lui peste gasiti alte subiecte ca sint ..... mii.
Postat 15 Februarie 2011, 01:43 de anonym
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON