URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Februarie 2018, 12:40

Imagini cutremurătoare: Tânăr de 24 de ani înjunghiat de mai multe ori în plină stradă! (VIDEO)

Imagini cutremurătoare au fost surprinse de camerele de luat vederi în judeţul Gorj, în timpul altercaţii în care un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat în plină stradă, iar apoi abandonat.

Presa locală scrie sâmbătă că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj l-au identificat pe agresor și au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Agresiunea s-a produs săptămâna aceasta, miercuri, faţa unui bar din centrul localităţii Bumbeşti Jiu. Imaginile făcute publice sâmbătă de presa locală arată cum, după ce a fost urmărit de alţi bărbaţi, tânărul a fost înjunghiat de mai mute ori. Deşi iniţial s-a ridicat pe picioarele lui şi a reuşit chiar să umble câţiva metri, într-un final, victima s-a prăbuşit inconştientă.

O ambulantă ajunsă la faţa locului l-a transportat la spital, însă medicii l-au transferat pe acesta într-o alta unitate spitalicească din judeţul Timiş, dat fiind că tânărul avea răni grave, care i-au pus serios viaţa în pericol.

Potrivit adevarul.ro, medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior.

Agresorul, Flavius Constantin Deaconescu, a fost prins pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, în apropierea locuinţei, iar procurorii au comunicat că s-a început urmărirea penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce l-a tăiat pe față și i-a secționat artera femurală victimei sale, iar apoi a abandonat-o într-o baltă de sânge.

"Fapta s-a petrecut în faţa unui bar din centrul localităţii Bumbeşti-Jiu, constatându-se că victima, C.V.I a fost urmărită de suspectul  Deaconescu Flavius Constantin care, pe fondul unui conflic, i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona feţei şi a corpului, provocându-i leziuni ce au sângerat abundent. Din actele medicale a rezultat că victimei i-a fost pusă în primejdie viaţa, întrucât plaga înjunghiată la nivelul coapsei stângi a intersectat un vas mare al corpului (artera femurală). Victima a fost internată în stare de şoc hemoragic, intervenindu-se chirurgical pentru suturarea arterei femurale", se arată în comunicatul remis presei de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Site-ul gorj-domino.ro arată că numele lui Flavius Deaconescu a apărut în scandalurile din ultima vreme de la Bumbești-Jiu, iar în urmă cu patru ani a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni privind circulația pe drumurile publice.

Flavius Deaconescu era cunoscut printre tinerii din orașul Bumbești-Jiu ca făcând parte dintr-un grup care fac videochat, imagini cu el și amicii săi, cu un conținut sexual explicit, fiind de notorietate pe site-urile pentru adulți.

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
We serve and protect
Intre timp politia pregateste pentru restul populatiei pasnice amenzi de 800lei pentru refuzul legitimarii, dosar penal pentru ultraj daca nu ai privirea blinda, eventual catuse pentru comentarii...toate pentru descurajarea violentei.
Postat 04 Februarie 2018, 14:23 de excalibur
Vax populi
Gorj,Teleorman, olteni, munteni, ţigani, educaţie, cultură, dezvoltare, poluare, politicieni, traseism, hoţie, ciumegăreală... Am uitat ceva ?
Postat 04 Februarie 2018, 13:38 de User anonimizat
trist dar adevarat
vedeti de ce sunt foarte bune camerele video...in cazul de fata putea fi copilul oricui in locul acestui baiat injunghiat de huligani si daca legea lui DRACNEA & CO intra in vigoare atunci aceasta proba video nu mai putea fi folosita ca si proba in procesul penal romanesc---si bineinteles ca toate aceste fapte huliganice si urate sunt rezultatul unor legi penale blande---eu daca as fi legiuitor as da legea> ai omorat cu intentie-vei fi omorat///ai scos un ochi altuia-iti scoatem ochiul....si sa vedeti cum scade numarul de fapte de acest gen in romania
Postat 04 Februarie 2018, 13:16 de Dan1977
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON