URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Mai 2010, 07:33

O orădeancă a cucerit Italia cu vocea ei! (VIDEO)

Carmen Stoica este orădeancă şi, potrivit siteului stirileprotv.ro, a reprezentat România la Milano prin intermediul ITARO, un proiect de schimb cultural artistic care îşi propune să promoveze adevărate tinere talente de la noi şi să aducă în faţa opiniei publice italiene o parte remarcabilă a culturii artistice româneşti.

Invitată la emisiunea "Passo in Tivu", difuzată pe canalul Telenova-Italia, în urmă cu două săptămâni, Carmen a cântat live, în duet cu un celebru cântăreţ italian, Luca Virago, îndrăgita piesă a lui Andrea Bocelli, "Vivo per lei".

Imediat ce a început să cânte, publicul a rămas mut de uimire.

Carmen Stoica are 20 de ani şi este studentă la Facultatea de Medicină din Oradea. La doar şase ani, ea obţinea locul I la concursul Tip Top Mini Top. De la 14 ani, orădeanca studiază la secţia canto muzică uşoară a Şcolii de Arte „Francisc Hubic".

Carmen a participat la multe festivaluri din ţară, iar în 2008 obţinea locul I la Festivalul de muzică uşoară „Gala Tinerelor Talente" în Oradea şi locul al doilea la Festivalul Internaţional de muzică uşoară „Euroregiune", România-Ungaria.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
sklanina
lol uitati-va bine la clipul video, se vede super clar ca balentutza e mai lata in umeri decat luca virago ca de suncile care ii stau pe solduri nici nu mai are sens sa vb ca e de 2 ori cat el. cand vad pe cineva ca ea prima reactie e sa ma duc la sala de fitness ca sa fiu sigura ca nu ajung in halul asta :))))
Postat 24 Mai 2010, 15:38 de ahab
slanina
wrooooooooong! nu este superba. vocea ei este superba. dar ea ca aspect fizic este DEPARTE de a fi superba. e o balena. ma rog, o balenutza care va ajunge o balena intr-un timp nu foarte lung, daca nu se va ingriji de "carcasa" la fel cum se ingrijeste de voce. iar voi astia care o tot lungiti cu "calitatile" si "cultura", parca va vad ca intoarceti capul pe strada cu invidie dupa fiecare tip/tipa cu fizic de model si va ard degetele sa sunati la emisiunea "frumusete pe muchie de cutit" :))))))))))))))
Postat 24 Mai 2010, 15:32 de ahab
Felicitari
Felicitari Carmen, esti superba, ma bucur pentru tine, bine ca altii te apreciaza, iar ai nostri te ponegresc !!! probabil ca te invidiaza pentru succesul tau. Iar referitor la acel "AHAB" sa stie ca degeaba arata cineva 1o kg mai slaba, daca nu are CALITATI, si altii arata bine, dar pacat ca au tarate in cap ......
Postat 23 Mai 2010, 12:18 de xyz
Felicitari Carmen!
Vreau sa spun ca am ascultat si eu piesa cantata de Carmen si e exceptionala. Ma bucur foarte mult ca italienii te aprecieaza, dar nu-mi pare rau ca ai nostrii romani nu o fac. Nu te meritam.. urmeaza-ti calea si nu te lasa atinsa de rautatea unora de pe aici. Succes pe mai departe! Cat despre ahab? Nu stiu ce esti.. daca esti un frustrat sigur o ai mica mica mica si te plangi pe aici, iti exprimi frustrarea atacand succesul altora. Hai sictir!
Postat 19 Mai 2010, 21:56 de Chad
bravo
Bravo Carmen...ai fost superba...ma bucur ca ai fost apreciata dincolo asa cum aici nu s-ar fi putut.ai in comentariile de ma jos inca o dovada ca in romania se pune accent pe aspect si nu pe voce,pt ca sunt oameni inchisi din punct de vedere cultural care vad numai sani,cur,tanga si altele...si nu vad vocea(exact ca si ahab)......romanii din italia te sustinem si ne mandrim cu tine!multa sanatate
Postat 19 Mai 2010, 08:46 de cami
felicitari
Felicitari,Carmen. Ai fost super tare,ai o voce superba. Anca -Ambu Stei
Postat 18 Mai 2010, 23:37 de x
slanina
a aparut si pe youtube. o balena cu voce de privighetoare. cata risipa de talent! mai da si tu jos vreo 10 kile ... de pe fiecare picior ... si mai treci pe la un salon ... ca degeaba stii sa canti daca arati ca moartea in vacanta dupa ce s-a ingrasat!
Postat 18 Mai 2010, 21:06 de ahab
x
Studenta la Medicina si voluntara la Ambulanta Oradea. Bravo Carmen, ai o voce superba! Colegii de la Ambulanta Oradea
Postat 18 Mai 2010, 09:14 de Ambu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON