URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Iunie 2015, 08:03

Nouă nu ni se rupe-n 14

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Oradea a ajuns la venerabila vârstă de 902 ani. Drăguţa de ea, ar vrea să fie frumoasă şi prosperă, dar nu poate fi mare cu oameni mici. Votul din 14 iunie ne poate arăta şi ce fel de oameni suntem şi în ce oraş vom trăi.

Iubitorii de câini au tot dreptul să fie supăraţi pe Ilie Bolojan. Bietele patrupede au fost lichidate în mare măsură din oraş. Nici ecologiştii nu pot să-i poarte o dragoste fierbinte primarului care s-a dedat la tăierea mândrilor stejari din buricul târgului.

Microbiştii se uită la Ilie cu albuşul ochiului pentru că a refuzat să mai bage milioane de euroi în gaura numită FC Bihor, iar pensionarii militari îi poartă pică de când s-a legat de bronzul călare din centru, făurit şi din solda lor. La rândul lor, pesediştii au strâns un important capital de ură, de vreme ce de 25 de ani nu-s în stare să ajungă în biroul nr. 1 din Primărie. Decât, eventual, cu cagule pe cap şi cu leviere în mâini.

În fine, preacinstitul Alexandru Kiss nu-l suportă pe Bolojan de când acesta l-a lăsat fără viceprimar. Sincer, eu cred că şeful UDMR a dat maghiarilor ordin de boicot nu pentru că îl deranjează scăderea ponderii etniei în oraş, cât mai degrabă ideea ca aeroportul din Oradea să-l concureze pe cel din Debreţin, iar Oradea-Felix să detroneze SPA-urile ungureşti din zonă.

Poţi să nu-l iubeşti pe Bolojan, dar nu poţi să nu-ţi iubeşti oraşul. E ca şi cum nu ţi-ai iubi mama. Acum e momentul să arătăm că nouă nu ni se rupe-n 14 de Oradea Mare. În 14 iunie.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
Nu te mai plănge!
Nu trebuie să-l placi pe Bolojan, nici măcar orașul nu trebuie să-l iubești...trebuie doar să te iubești pe tine însuți și să faci ceva în privința asta; acum ai șansa la o viață mai bună, acum puterea de a schimba cu adevărat ceva se află în mâinile tale.....într-un vot. E atâta mizerie în politica românească, interese de grup și corupție, minciună și ipocrizie, manipulare și îndoctrinare..... dacă te deranjează aceste lucruri...VOTEAZA!!!
Postat 14 Iunie 2015, 22:31 de info41life
Iubește-te în primul rând pe tine...
Nu trebuie să-l placi pe Bolojan, nici măcar orașul nu trebuie să-l iubești...trebuie doar să te iubești pe tine însuți și să faci ceva în privința asta; acum ai șansa la o viață mai bună, acum puterea de a schimba cu adevărat ceva se află în mâinile tale.....într-un vot. E atâta mizerie în politica românească, doar interese de grup și corupție, doar minciună și ipocrizie, doar manipulare și îndoctrinare....mi-e scârbă de politicieni, dar și de cei ce își plâng de milă fară a face nimic pentru a schimba ceva...orice
Postat 14 Iunie 2015, 22:16 de info41life
@neutryno
Vai saracu' de tine redus esti. Continui sa generalizezi si sa-i jignesti pe toti cei din PSD, cu toate ca ti-am explicat mai jos cum e treaba. Prefectul Claudiu Pop si Ioan Mang conduc filiala locala a acestui partid. Pop este pt fuziune, Mang este contra. Amandoi au oamenii lor. Unii vor merge sa voteze pt unire iar ceilalti nu. Dupa tine, cei care nu vor fuziunea sunt "pe distrugere". Simpatizanti lui Claudiu Pop, PSD-isti si ei, vor merge sa voteze pentru unire, iar tu in prostia si nesimtirea ta generalizezi si ii jignesti si pe ei! Te intreb: Ai, tu, toate tziglele pe casa ? Ne demonstrezi ca nu. Iti recomna un tratament psihiatric de urgenta pana nu faci vreo boaca sa-ti tai venele sau alte minuni. Te vad predispus. Prea vezi totul in cenusiu.
Postat 11 Iunie 2015, 08:38 de Valhalla-Asgard
Replica
@Valhalla-Asgard Daca asta intelegi tu din mesajul meu iti plang de mila. Udemeristii sunt mai putin vocali dar isi asculta sefii pana la indobitocire. Sefii UDMR sunt dovediti ca cei mai mari borfasi din tara. Electoratul lor ii urmeaza ca si antilopele gnu pe liderul turmei in apa unde se ineaca sau ii asteapta crocodilii. Dar PSD este un partid care distruge, ei nu fac nimic constructiv. Pentru a fi contra referendumului astuia ei au alocat chiar un buget. Scopul lor e ca populatia sa aiba un grad maxim de imbecilizare. Doar astia pot sa-i voteze. PS: exprima-te mai civilizat, iti cam lipsesc anii de-acasa.
Postat 10 Iunie 2015, 22:33 de Neutryno
Nu mi se rupe, mi-e doar scarba!
Nu mi se rupe nici in 14, nici in 28, pur si simplu mi-e scarba de campania asta prin care, sub masca binelui facut cu forta, se ascunde promovarea intereselor unei clici murdare, transpartinice! Singura modalitate de a stopa afacerile imobiliare ale politicienilor oradeni/bihoreni este refuzul de a participa la vot. Ar mai fi o varianta, implicarea dna-ului. Ce ziceti, dle procuror ciprian man, pe cand turul II ?
Postat 10 Iunie 2015, 12:25 de pinonel
@neutryno
Tu ori esti prost ori esti udemerist. Sau si una si alta. Astea doua merg foarte bine 2 in 1. Pai, daca pana si nea Chirila a constatat ca: "Sincer, eu cred că şeful UDMR a dat maghiarilor ordin de boicot nu pentru că îl deranjează scăderea ponderii etniei în oraş, cât mai degrabă ideea ca aeroportul din Oradea să-l concureze pe cel din Debreţin, iar Oradea-Felix să detroneze SPA-urile ungureşti din zonă". Iata ca avem aici o mare problema. Cine si de ce incearca blocarea dezvoltarii orasului. Cat despre Mang, pt ca el este impotriva fuziunii, nu tot PSD-ul (prefectul e pentru unire), e un plagiator recunoscut la nivel national. Precizez ca nu am nici o treaba cu PSD-ul. Nu sunt nici membru, nici simpatizant. PS. Nea Chirila, nu e nimic malitzios in comentariile mele. Chiar ti se recunosc unele chestii din prezent. In trecut e "A Different Story". Erai un aplaudac udemerist. Asta pe vremea cand traia batranul Alegzander Mudura. In ceea ce priveste referendumul, ar fi bine sa ai in buzunar niste pastile de distonocalm, comprimate filmate, pt ca prezenta la vot nu se anunta a fi una deosebita.
Postat 10 Iunie 2015, 12:01 de Valhalla-Asgard
Talibanii pesedei
Iar e plin de comentariile voastre rautacioase. Stilul e binecunoscut: atacuri sub centura, indemnuri la dezbinare si niciodata solutii propuse. Asta este tara PSD, cred ca oricine vede de 3 ani si o luna de cand Ponta si PSD-ul conduc si guverneaza tara ce progrese face Romania. Voi doriti ca si Oradea, unde se incearca din rasputeri sa se faca ceva, sa ramana pe loc. Distrugeti, distrugeti, ca doar de atat sunteti in stare!
Postat 10 Iunie 2015, 08:00 de Neutryno
Baciu Chirila...
Esti tare agitat ca iar nu va trece referendumul.. Daca ai vota de mai multe ori ar fi ilegal ? Cat despre mesaje, vad ca mai stergi din ele.
Postat 10 Iunie 2015, 01:00 de Valhalla-Asgard
RE: Baciu Chirila...
Valhalla-Asgard, potoleşte-te cu invectivele, sau primeşti interdicţie la comentat!
Postat 10 Iunie 2015, 01:04 de Moderator
""I-am tras-o(in turul 1),mi se rupe-n 14 (in turul 2)"...... oare ce urmeaza...(turul 3)
"I-am tras-o(in turul 1),mi se rupe-n 14 (in turul 2)."....acestea sunt argumentele forte ale presei PRO Unire ? Vreti sa spuneti ca acesta este nivelul oradenilor care populeaza acest oras ? Am sa va spun eu,ca acesta este nivelul acelor "tarani urbanizati", cam in procent de 19,7%,care mai vietuiesc inca prin Oradea si care avand alergie la natura mama de pe vremea cand vegetau pe la coada vacii din nila satului, viseaza la betoane,intubari, proiecte in ciuda banului public(cei ala ?), dezvoltare, prosperitate, progres dupa placul ciurdarului sef.Bravo Mircea zice unu, felicitari zice una,mai ce articol,ce expresii zice altul...... E plin Bucurestiul de TARANI URBANIZATI,asa spunea intr-un excelent editorial regretatul scriitor si jurnalist Octavian Paler despre orasenii de azi. Ei,asa si Oradea.... Dar de ce ata graba ? De ce musai amu ( ca sa fiu in ton cu "dulsele grai"ramanesc care inunda Oradea de azi) ??? Da de ce nu la anu ? Ca asa vrea domnu doctor,sau domnu patron sau domnu Jenei... . daca te-ar vedea Pisti Covaci nu ti-ar placea.Deci,anul acesta Nu unirii....I-am tras-o....noua nu ni se rupe-n 14....Bravo,felicitari...
Postat 10 Iunie 2015, 00:13 de platona
Nu
@detectiv NU POT SA-MI CALC PESTE NIMIC ATATA TIMP CAT BOLOJAN M-A CALCAT IN PICIOARE!(CA SA NU FIE CU SUPARARE, SI FILIP)
Postat 10 Iunie 2015, 00:01 de TDS
Parerea mea
Este mai simplu daca cei pentru fuziune stau acasa , fac "fusiune " si in 9 luni garantat succesul . E mai placut .
Postat 09 Iunie 2015, 22:52 de EmzePerix
ORADEA-MARE=Nagyvarad
Oradea-Mare a fost inventat de 150 ani . Este mai eficient daca adeptii unirii se duc acasa , inmultesc si in noua luni garantat succesul .
Postat 09 Iunie 2015, 22:41 de EmzePerix
celor ce se cred papusari
Nu pricep de ce ni se vrea " binele " cu forta ! Lasati Oradea sa fie a oradenilor. Nu ganditi in locul nostru pentru ca o faceti prost. Vreti sa ne atingeti la " corazon " si de fapt totul e o batjocura la adresa " dragutei " Oradea",si urmeaza acelasi tratament si "dragutul " Sanmartin. Lasati-va de aberatii ... sa-l iubesti pe Bolojan ? N-are tata ,n-are mama ? , iar argoul tot mai des folosit este execrabil in contrast cu ideea care aparent o promovati.In 14 iunie vom cauta sa facem intr-adevar ceva bun , nu sa sustinem prin prezenta la vot o unificare ce nu este justificata onest.Pa
Postat 09 Iunie 2015, 22:01 de saint_paulia
BOLOVANE, MICROSOFT?!
CITEŞTE CU ATENŢIE ACEST MESAJ!! BOLOVAN E IMPLICAT ÎN DOSARUL MICROSOFT!! MICROSOFT "Persoane implicate in derularea acestui act aditional sunt Călin Popescu Tăriceanu, Dorin Marian consilier, Radu Stroe, Ioan Bolojan, Attila Zoltan Cseke, Nicolae Teodorescu, Karoly Borbely, Victor Florea, Mirela Tudose, Rosita Teodorescu, Sebastian Vladescu, Eugen Ovidiu Teodorovici, Silviu Hotăran, Florin Pletea etc". Şi urmeaza o poveste frumoasă cu Unicredit". Citatul este dintr-o declaratie a unui martor din Dosarul Microsoft! Acest martor sustine ca MITA s-a dus si la cei enumerati! In text apare si o eroare! Secretarul general al Guvernului din acel moment avea un alt prenume(nu Ioan). Ghiciti prenumele. PS Oare Beni o sa dea pe goarna si pe altii? SUTE DE MILIOANE DE EURO DIN BANII DE LA BUGET AU AJUNS, ŞI PRIN SEMNĂTURA LUI BOLOVAN, ÎN CONTURILE FIRMEI AMERICANE, FĂRĂ NICI O JUSTIFICARE DECÂT ACEEA CĂ CIRCA 15% AU REVENIT SEAMNATA BRILRO SUB FORMĂ DE ŞPĂGI!!BOLOVANE, NU ŞTIM CÂT AI LUAT CA SĂ SEMNEZI, DAR ŞTIM CÂT VEI LUA: MINIM 10 ANI, PT SUBMINAREA ECONOMIEI NAŢIONALE ŞI CONSTITUIRE DE GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT!! E DOAR O CHESTIUNE DE TIMP PÂNĂ BOLOVANUL VA F SĂLTAT DE DNA!! BOLO NU MAI ARE NICI O AUTORITATE MORALĂ SĂ CEARĂ UNIFICAREA ORADIEI CU SÎNMARTINUL!! ÎN SPATELE SĂU STAU INTERESELE STĂPÂNILOR SĂI, FRAŢII MICULA, CARE VOR SĂ PUNĂ GHEARELE PE BĂILE FELIX!! MAI VORBIM PESTE 2-3 ANI!!
Postat 09 Iunie 2015, 19:07 de nikotelekus
DUTE LA REFERENDUM
Voteaza cum vrei! Avantajele majore sunt pentru Oradea mare. Argumentele impotriva, ca asfalt in Sanmartin si-n satele apartinatoare sunt vorbe goale: in comuna sunt asfaltate toate drumurile principale, doar cateva secundare nu sunt asfaltate, dar daca le aduni nu fac cat o strada cat de cat in oras. Operatorul de apa/canal e acelasi, interesul lui fiind sa racordeze cati mai multi abonati indiferent ca e comuna sau oras. Daca faci o pondere a veniturilor din impozite si taxe in ceea ce priveste persoanele juridice(ca de aici vin banii multi) constati ca Sanmartinul sta mult mai bine daca distribui incasarile pe cap de locuitor, chiar decat Oradea. Asa cum s-a sustinut comuna din veniturile proprii pana acum, poate si orasul mare sa o faca pentru ei. Plus fondurile nerambursabile si alte avantaje care pot sa propulseze Oradea mare. Deci care sunt dezavantajele unirii???
Postat 09 Iunie 2015, 16:08 de ferfeleaga
Chirila laudatorul
Din pacate capusele din jurului primariei Oradea au dus orasul intro situatie de indatorare fara precedent care probabil se va accentua probabil prin noile cheltuieli promise cu fiecare ocazie de conducerea orasului. Bolojean a asfaltat preferential 90% din strazile asfaltate in mandatele lui si PROMITE ca va face la fel, asfaltand in Cordau, Betfia samd in loc sa isi respecte concetatenii care platesc impozite in Oradea de zeci de ani si sa le asfalteze lor mai intai strazile .... Toti cei care se aliniaza in spatele primarului sunt cei care fie ar beneficia direct de noi contracte cu primaria fie cei care deja au primit anumite"favoruri" din partea primariei. Se vede asta din satelit !!! (...)
Postat 09 Iunie 2015, 14:54 de cc
adica suntem oameni mici daca nu mergem la referendum...
Dreptul la opinie este trecut in constitutie.Asa ca am dreptul sa nu il admir pe orice conducator, ca nu suntem in Coreea de Nord.Am dreptul sa stau acasa daca eu cred eu ca asa e bine.Am dreptul sa nu imi placa un oras unde statiile de autobuze nu sunt amenajate si nimanui nu ii pasa de asta desi am facut reclamatii. Si daca eu iubesc Parisul mai mult decat Oradea, va deranjeaza?
Postat 09 Iunie 2015, 14:00 de User anonimizat
DA
@David Da, pentru că sunt economist!
Postat 09 Iunie 2015, 13:11 de TDS
congrats
Unul din cele mai bune articole pe care le-am citit pe tema referendumului. IEŞIŢI LA VOT şi votaţi cum vreţi. O să fiţi surprinşi câţi o să aibă o părere diferită. Eu mă duc şi votez DA.
Postat 09 Iunie 2015, 11:24 de Mortu
@TDS
pentru ca e directia corecta. Daca toti profesorii si doctorii sunt de acord atunci te crezi mai destept ca ei?
Postat 09 Iunie 2015, 11:17 de David
merg la VOT
poza de mai sus seamana cu un afis electoral cuminte, pt Primarie... si, cine nu poate efectiv sa mearga la vot, chiar daca vrea? caci, se aduna si de acolo niste voturi... eu votez!
Postat 09 Iunie 2015, 11:07 de vg
@TDS
Tu ai un fix al tau cu Bolojan, dar pot sa iti spun ca am participat la teleconferinte PSD, nu iti spun in calitate de ce, si am ramas blocat cand am vazut josnicia celor din conducere, nu am vrut sa spun niciodata aici aceste lucruri dar tu esti un om care trebuie pus la punct, nu in sensul de a fi "aranjat" de cineva, ci in sensul ca nu ai distributia pusa la punct. Sa revenim, domnul Bar, cu limbaj de santier, luat la 11m de o "diva" din sistem, comportament de hoti scoliti. Daca nu ar fi Mang pe acolo as putea spune ca e o gloata de inculti. Mang e foarte destept, dar nu isi foloseste mintea pentru bine, ci pentru interese, pacat de acest om, in primul rand nu e politica pt el, e un om al studiului, nu al porcariilor PSD, cat timp mai sta prin PSD se face de tot rahatul, pacat...Apoi draga TDS, nu esti un patriot, un patriot renunta la el, isi calca pe orgoliu si merge mai departe pentru bine patriei, la cata ura zace in tine, sunt convins ca ti-e ciuda si pe taica-tau ca te-a facut el pe tine si nu tu pe el, doar ce e facut de tine e bun, doar ce initiezi tu, daca a initiat Bolojan nu e bun, daca initia PSD era bun, doar ca PSD nu are astfel de interese, PSD e gica contra, atat poate, pute prostia din el, asa ca mai taca-va gura. Da, sunteti inferiori conducerii de acum, de fapt nu conducerii, ci realizarilor ei. Jos Bolojan inchizitoriul, SUS ORADEA MAREA! MERGETI SI VOTATI PENTRU, NU MAI STATI SA VA PICE PARA'N GURA, ASTA DOARA DACA AVETI PERSONALITATE, DACA NU, ATUNCI STATI SI DOSPITI. Daca nu ai nici o parere, atunci esti nimeni, un om fara personalitate, daca nu te intereseaza nici pe tine, de ce i-ar interesa pe altii de sorta ta, cutitul si painea o ai in mana, daca tu nu vrei sa tai, atunci mori! esti un lenes.
Postat 09 Iunie 2015, 11:07 de detectiv
CU IUBIREA DE MOȘIE
De ce dacă îți iubești orașul trebuie să fie musai în direcția stabilită de Bolojan? Poate eu înțeleg să-mi manifest iubirea exact pe dos!
Postat 09 Iunie 2015, 10:28 de TDS
hooooooooooooo
Un om lipsit de caracter...lupta pt un alt om lipsit de caracter...oare ce ascunzi tu, mai lasa-ne bai ...când aud de tine o iau in directie opusa...
Postat 09 Iunie 2015, 10:09 de Tinas
RE: hooooooooooooo
Tinas, controlează-ţi limbajul, altminteri te muţi pe alte site-uri.
Postat 10 Iunie 2015, 01:08 de Moderator
Oradea Mare
Felicitari pentru articol! Foarte bine punctat: „(...) nu poate fi mare cu oameni mici” și „Poţi să nu-l iubeşti pe Bolojan, dar nu poţi să nu-ţi iubeşti oraşul”. Cred că la capitolul mentalitate mai avem de lucru - in special pentru a intelege ca „binele comun” poate fi obținut numai dacă vedem dincolo de ranchiuna individuală pe care poate o avem pentru ceva/cineva. A nu vota pentru Oradea Mare este ca și cum ai avea în mână un loz câștigător, dar ai refuza să primești banii care ți se cuvin...
Postat 09 Iunie 2015, 09:31 de Tinna
Oradea se dezvolta galopant fara Sinmartin, acum???
Categoriile enumerate mai sus, care nu-l vor sustine pe Ilie Bolojan nici acum si nici in viitor au o pondere de 75-80% :). Se tot vorbeste de Oradea Mare si de necesitatea ca orasul sa devina mai mare pentru a se putea dezvolta. Aceste afirmatii sunt MINCIUNI!!! Oradea "mica" de acum ce face???? Se de dezvolta galopant? Fara Sinmartin??? Cum e posibil asa ceva? Oradea se dezvolta remarcabil intre granitele actuale. Sunt in derulare mai multe proiecte decat toate celelalte din ultimii 20 de ani! Cel care afirma ca Oradea NU se poate dezvolta fara Sinmartin, probabil habar nu are ce vorbeste si-i imita pe cei din jurul lui care repeta la nesfarsit aceleasi texte ca niste papagali ori sunt platiti sa faca acest lucru, constienti fiind de faptul ca realitatea este alta. In joc sunt interesele financiare ale companiilor abonate la contractele cu primaria si nimic altceva! Cetatenii orasului care inca nu au fost calcati pe batatura probabil vor iesi la vot duminica, dar cum se vor putea decide daca sustin unirea sau nu, din moment ce nu au la dispozitie nici o informatie concreta decat un sir de promisiuni care seamana cu un castel de nisip ce dispare ireversibil daca vine un val! Da, pentru oradeni este mai important sa sa se asfalteze strazile orasului si nu al unui sat! Da, oradenii prefera ca statuia lui Mihai Viteazul sa ramana in piata Unirii! Da, oradenii prefera sa existe FC Bihor! Da, pensionarii vor sa beneficieze de apa termala asa cum au beneficiat pana de curand! Da, ni se rupen-n 14 iunie de referendum pentru ca vrem ca Oradea noastra sa se dezvolte si nu capusele sa devina si mai mari!!! Pe 14 iunie dute la Referendum sau stai acasa, dar decizia pe care o vei lua trebuie sa se bazeze pe lucruri si informatii concrete si nu pe niste promisiuni!!!
Postat 09 Iunie 2015, 09:12 de Sabau
?
Nu înțeleg de ce dacă îmi iubesc orașul iubirea trebuie musai să se manifeste în direcția dorită de Bolojan(pe care MU-L MAI IUBESC!)???
Postat 09 Iunie 2015, 08:27 de TDS
Bravo Mircea
Super articol, oameni buni sa nu dam cu piciorul in sansa asta!!! E orasul nostru, nu e vorba de un primar ci de binele copiilor nostrii? Sa votam si sa aratam interes fata de orasul nostru, care are sansa sa devina din nou micul Paris. E o sansa de care multi nu sunt constienti iar altii intentionat vor ca orasul sa ramana in urma oraselor mari...vor sa batem pe la usile lor corupte!! Ne vedem pe 14!!! Oradea sa fie Mare
Postat 09 Iunie 2015, 08:15 de TC
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON