URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Aprilie 2012, 10:35

Epoca Danilor şi Vuşcanilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După două decenii în care prea mulţi dintre ei au supralicitat, rând pe rând, ideologic (pro sau anticomunişti?), naţionalist (contra ungurilor şi ruşilor, mai deloc europeni) şi populist (căpitani de gloată, nu lideri de opinie), politicienii români au devenit, pe nesimţite, victimele propriei erori cronice.

Aceea de a fi alergat mereu după voturi obţinute nu contează cum, pe ocolite sau de-a dreptul furate de la un electorat ignorant şi dependent, sărăcit şi prostit, cumpărat cu bere şi cu mititei, cu făină şi cu zahăr, cu salarii şi cu pensii, lăsat în cele din urmă fără pâine, aur, cupru, sare, gaze, apă, aer.

Rezultatul? Toate partidele au ajuns să se teamă de unul singur: Partidul Poporului. Potrivit sondajelor, PPDD a ajuns pe locul doi în topul preferinţelor românilor, depăşind PDL şi ameninţând USL. Asta chit că nu are nici doctrină (scuzaţi-mă că am pomenit de aşa ceva), nici oameni (circari, da; interlopi, destui; şarlatani, cât cuprinde; de idioţi care să-i creadă pe primii nu mai amintesc) şi nici organizaţii (poate adunături).

Românii sunt atraşi de PPDD ca fluturele de lampă dintr-un motiv simplu: patronul partidului îndrăzneşte cu tupeu maxim ceea ce restul politicienilor au făcut până acum cu perdea. A cerut Tătucul Iliescu consens? Ia, neamule, unanimitate de la tăticul OTV, pe care nu-l contrazice nimeni nici măcar în gând (scuzaţi şi acest cuvânt - gând).

A promis CDR-ul 15.000 de specialişti? PPDD îl pune fără jenă pe Condurăţeanu la Sănătate, pe Bălan la Interne şi pe Alupei la Cultură. A jurat Vadim execuţii pe stadioane? Păi "viitorul preşedinte al României" îl bagă pe cel actual la bulău înainte să-l detroneze! Spunea Gigi că România-i Grădina Maicii Domnului şi românii poporul ales? Slab: doar PPDD-i poporul şi Poporu-i PPDD. A făgăduit PDL-ul să trăiţi bine? Vax albina: nea Dan dă 20.000 de euro cu buletinul, că suntem români. Vrea USL să-l demită pe Băsescu? Păi, nu v-am spus adineauri că n-o să aibă pe cine? Ciocoiul va fi pus deja la răcoare de Părintele Poporului!

Deşi pare, situaţia nu e deloc de râs. Putem zâmbi şi trece superiori "peste", uşuraţi bunăoară că OTV-ul se închide în septembrie. Prea târziu: pepededeii s-au răspândit deja în lume, ca nişte purici scăpaţi din cutia unui colecţionar dezaxat, şi provoacă furnicături tuturor. Se pot numi cum vreţi, Dani Diaconeşti, Călini Mironi, Vuşcani sau mai ştiu eu cum. Sunt mici şi tocmai de-aia mai greu de stârpit decât maidanezii sau pisicile turbate.

Dezolant, în loc să-şi facă despăduchierea, partidele "serioase" refuză şi acum, în ceasul al 12-lea, să se scuture de asemenea lighioane. Corcite, au ajuns să facă doar (pardon de expresie) schimb reciproc de lăţei: cristiandiaconeşti, ialomiţeni, meleşcani, duduioneşti, frunzăverzi, piedoni... Ce urmează?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
@pistike
Se scrie ”decât” și nu ”decît”. Se scrie ”pe creier” nu ”pă creier”. Se scrie ”mi-e rușine” nu ”mi-i rușine”. ...și tu-mi vorbești MIE de educație? :)
Postat 11 Aprilie 2012, 14:35 de Dorin
Tie 'PP-DD'
Am sa trec cu vederea pleiada de calificative peiorative pe care ai adus-o nu doar mie, ci tuturor oamenilor care dau dovada de minim de tact civic, pentru simplul fapt ca un suferind de o forma agravanta de encefalopatie spongiforma cum esti TU are circumstante atenuante. Cat despre DD, cred ca pana la urma va fi ignorat, fiindca nu se poate ca un santajist, un manipulator fara scrupule, un schizofrenic sa ajunga sa detina chiar si minimum de putere de decizie. Iar d-voastra, domnule \'PP-DD\' pot sa va recomand niste tratamente pentru retardul adanc de care suferiti. DD va ramane in memoria oamenilor ca un alt saltimbanc politic alaturi de Gigi Becali, Vadim Tudor, Mudava, Nati Meir samd.
Postat 09 Aprilie 2012, 09:17 de nemesis
popor saturat la maxim
avem grija sa nu mai fie,clasa politica trebuie schimbata din temelii,nici macar noua generatie din aceleasi partide politice nu ar mai trebui votati,prefer sa votez smenarii,hotii si tot soiul de "smecheri" de care stiu clar ce sunt decat actuala clasa politica care sunt hoti,smenari si tot soiul de "smecheri" doar ca nuu o recunosc,ii prefer pe ceilalti de care stiu ca sunt si stiu ce fac,din anii '90 tot prin rotatie ne jefuiesc,pe oricare am votat nu a facut nimic bun pt. societatea romaneasca,a aruncat cu firmiturii si alea ca au fost obligatii,toate legiile care le-au facut au fost sa protejeze DOAR mariile corporatii si companiile private,pe cand populatia a fost lasata fara sprijin si protectie,ne imbolnavim si murim pe capete de la tot ce ne baga pe gat politicienii pt. ca ei si justitia ne ingroapa de vii,nu stiu cand o clasa politica sa lupte in adevaratul sens al cuvantului pt. noi populatia romaniei,uitativa doar pe etichetele produselor alimentare si prin piete ori marii retaileri,consumam ceea ce le da voie prin lege marilor companii sa ne hraneasca cu E-urii cancerigene prin buna vointa a celor pe care i-am votat sa ne protejeze si fereasca de asemenea otravurii.
Postat 09 Aprilie 2012, 08:50 de cinecucine
Asa-i ! Dati pe ei !
Tot ce zice "nea Dan" suna bine! Foarte Bine! Dar sa nu uitam un lucru: OMUL ASTA E UN EXPERT IN MANIPULAREA MASELOR! Asa ca... aveti grija ce va doriti! S-ar putea sa se implineasca...
Postat 08 Aprilie 2012, 23:48 de MDA
pp-dd
clar,este iesit din tipar,nu seamana cu nimic,tocmai de aceea am sa votez acest ceva,tocmai de aceea multi vor vota acest ceva,nu seamana nici cu opozitia nici cu puterea nici cu neutrii,seamana exact cu ceea ce au uitat multi politicieni care sau urcat pe treptele puterii,chiar daca ne mint de ingheata apele acest pp-dd se vine bine,vinde visele care au murit de la revolutie incoace,jur ca nu imi place pp-dd,prefer sa-l votez mai mult in ciuda decat sa nu ies la vot,poate se mai desteapta amortiti astialalti de politicieni care atat stie doar sa lupte ei intre ei pt. un ciolan cat mai mare,desi sunt constient ca si pp-dd tot la ciolan trage.
Postat 08 Aprilie 2012, 19:59 de cinecucine
doctrina
Dar tu ce doctrina ai Adrian Cris? BravoPP-DDD. Un partid dupa chipul si asemanarea ta, mare ziarist. Prin zicerile tale partinitoare, minciunoase, ranchiunoase si ipocrite aici am ajuns. Le-ai vrut pe toate astea, o sa le ai. De fapt, sunt convinsa ca putin iti pasa de orasul asta. Nu-i decat o simpla fatarnicie.
Postat 08 Aprilie 2012, 18:12 de Oradean
@dorin
Din păcate, eşti " decît " un complexat fără riduri pă creier. Imbecil eşti tu şi cei care n-au reuşit să te educe, părinţi şi educatori de toate gradele. Şi mie mi-i ruşine de tine. Dacă nu mai suporţi să fii român, emigrează, schimbă-ţi numele, spânzură-te. Dacă vei fi plecat, România va fi un loc mai bun, cu condiţia să-l iei în bagaje şi pe penibilul de Adrian Abrudan, (zis Criş). Undeva în America sau în Asia.....
Postat 07 Aprilie 2012, 23:47 de pistike
O țară de imbecili
Îmi este jenă că sunt român când citesc cuvintele agramate ale susținătorilor lui DD. Nu vă știți exprima coerent, dar în aceeași frază îi faceți pe restul ”semidocți”. Realizați cât de ironică e chestia asta. În rest, amenințările cum că ”lasă că vedeți voi când ajungem la putere” sunt puerile. Se va întâmpla ceea ce s-a întâmplat când Geoană era să ia puterea: s-au speriat intelectualii și au fugit să voteze cu ceilalți. La fel - presupunând că PP-DD ajunge în turul doi, nu are șanse de izbândă deoaree toți ceilalți oameni cu cap din România se vor îngrozi și vor grăbi să voteze cu oricine a rămas pe lângă.
Postat 07 Aprilie 2012, 13:27 de Dorin
Romani, la vot!
Prin vot, romanii au demonstrat ca sunt, in majoritatea lor, croiti dupa chipul si asemanarea Chiorului de la Cotroceni. DD si reprezentantii PPDD sunt o reflectare a romanilor ignoranti care-si merita soarta. Romani, inainte de toate, mergeti la vot si nu uitati deviza: prost sa fii, dar sa-ti revii!
Postat 07 Aprilie 2012, 08:39 de SAFE
Domnu' Dan :)))
PPDD, o adunatura de javre care n-au nici principii, nici coloana. Tre sa fii prost ca dupa 20 de ani de farse, sa votezi cu porcaria asta de pseudopartid. Nu ma mira ca au adepti, asta arata in ce hal a ajuns Romania. Cel mai distractiv e ca o tot dau cu poporul in sus, poporul in jos, dar jignesc pe cei care ii critica sau li se opun. Castraveti furati, poporul e "numai aia care se tine cu voi" ?
Postat 06 Aprilie 2012, 15:59 de 00tv
Tie ,,nemesis''
,,Mosii frustrati'' si ,,babutele amnezice'',tembelule,ti-au construit tie si alor tai,tot ceea ce ati praduit de 22 de ani,v-ati umplut de bani,sunteti plini de voi precum vespasiana de la tara, de *....Te pot intelege,,intelectualule''....doare sa vina altii si voi sa fiti goniti de la ciolan.Din pacate mai sunt destui cu adevarat semidocti si amarati , care va vor vota pe voi,fiindca le place cum mintiti de 22 de ani.Vei intelege tu vreodata ca nu existati numai voi? Dupa cum te exprimi,intuiesc ca ,,NU!'',dar din nou te pot intelege, a fi unilateral este titlul vostru de glorie.Tot un nemernic ramai....Le vom transmite ,,babutelor amnezice'' si ,,mosilor frustrati '' mesajul tau de ,,'telectual rasat''! Apropo! Sa stii ca sunt frustrati ,pt ca de 22 de ani .le furati pensiile si salariile,pe care fie vorba intre noi,le -ar merita marite cel putin de 5 ori,pt ca v-ati imbuibat praduind tot ce s-a construit pana atunci. Ti-a facut iliescu vreun drum nou? Dar nastase? Dar tariceanu sau antonescu? Ei ,cu asentimentul tau au guvernat....Este timpul sa plecati capul vostru nemernic de ,,'telectuali''in fata batrinillor pe care-i ucideti cu indiferenta voastra fata de ei.
Postat 06 Aprilie 2012, 15:01 de PP-DD
plang
Mda, plang intr-adevar , fiindca vad o adunatura de postaci de-ai lu\' \'domnu Dan\', (prin adunatura vreau sa zic vreo 2), carora li s-au inrosit limbile de cat cur (pardon de expresie) de scelerat \'diaconesc\' au lins. Ma rog in alta ordine de idei, cu toata tevatura care se face in jurul acestei miscari \"revolutionare\", sa vedeti cum PPDD-ul abia va intra in Parlament la alegeri (lucru care este inacceptabil totusi). Cred totusi ca romanii cu minim de pregatire si cu un dram de ratiune, nu vor da curs chemarii schizofrenice in esenta si manipulatoare a unui individ care aiureaza (la propriu). Tara asta nu este formata numai din babute amnezice, si din mosi frustrati care se blocheaza in fata OTV-ului cat e ziulica de lunga. Iar spuza de semidocti care insotesc sleahta diaconeasca si care dau citate din opere pe care gura lor mercenara nici nu ar avea voie sa le pomeneasca sunt mai josnici chiar decat cei pe care i-am amintit mai sus, fiindca acestia sunt constienti de ineptiile debitate de liderul lor, dar cu toate acestea incearca sa ne convinga ca acesta este salvatorul nostru, mesia romanilor. Va deplang...
Postat 06 Aprilie 2012, 10:28 de nemesis
pt. romanul complex
,,romanule complex'' , ai starnit pasiuni....ai cu adevarat de suferit de pe urma faptului ca pari a fi ,,singur printre dusmani''.Apropo! Observand ca doresti sa pari doct,reusesti sa te ridici doar la un nivel semidoct...dar,pune mana si citeste ,conform a ceea ce am observat ca ti s-a recomandat deja.Vezi ? Mai sunt si alte opinii, a ta nu pare sa fie impartasita de o majoritate....dealtfel,daca nu-ti place acest popor de cretini,ce te retine sa pleci in Africa,spre exemplu?Daca te decizi , ca in suficienta ta ,sa pleci,ia-l si pe ponta,antonescu,bolojan,popa,seremi,....of Doamne,ca multi mai sunteti... Apropo! Iti sugerez si eu , sa citesti ,,Singur printre dusmani'',de Moricz Zsigmund. Daca o vei putea silabisi...iti va prinde bine cu siguranta.
Postat 05 Aprilie 2012, 21:56 de PP-DD
pt. romanul complex
Tie, ,,roman complex'' iti vom darui edtia revizuita a romanului ,,Taranul ajuns'' scris de Marivaux in perioada cand frumoasa Franta se confrunta cu parvenitii ...veniti spre orase,de unde crezi,,romanule complex''?Din zona rurala ,fireste,zona de unde provin si stapanii tai,cei ce ti-au cumparat si tie pantofi ...deopotriva cu ai lor. Toti parvenitii procedeaza dupa un tipic...vin ca bolojanul tau,de la tara,trec si pe la scoala sa-si cumpere o diploma,apoi se baga in seama in politica . Cine le sunt adeptii? Cei multi,ce au venit cu ei odata cu marea industrializare,mai mult , cei ca tine, ,,roman ...complex?!'',plini de frustrari,devin slugi credincioas pana la prima schimbare de putere. Apoi te guduri pe sub alte mese sa primesti un os...esti fie tembel , fie chiar asa cum te intuiesc...un parvenit ce-si traieste fiecare zi cu gandul la putere .Sarac si modest in gandire ....insa.
Postat 05 Aprilie 2012, 21:41 de Flaubert
pt. romanul ...?!complex Ha!Ha!
Fie ,,romanul ....complex'' este postacul de serviciu al nomenclaturii usl , pdl,fie ,dar atunci este grav....au ajuns computere pe mana celor de la spitalul de neuropsihiatrie....sigur ma refer la pacienti. Atat a decazut tara asta,avem asemenea formatori de opinie,care nu cred in opinii diferite ,decat in ale sefilor ce-i platesc?! Infantilitatea ta,,roman complex'',este de preferat unui sindrom de care eu tind sa cred ca suferi...Esti un frustrat,probabil te crezi un talent nedescoperit,ce traieste intr-o societate meschina si filistina ,cum in egala masura putem crede ca esti pacient vechi al spitalului 6. Bravo! P.s. Iti recomand sa rasfoiesti putin ,,Dictionarul Limbii Romane Moderne'',editia 1972,Acad. Alexandru Graur.Sau ...parerea ta conteaza? Ha!Ha!Ha!
Postat 05 Aprilie 2012, 21:26 de cretin...?Tu?
pt. romanul complex
Bietul ,,roman complex'', in nadejdea lui ca va fi doar el cu ai lui,face gafe dupa gafe,ba in exprimare , ba in gandire....saracul. Tu mai crezi ca a fost ,,revolutie'' amaratule?Dar ,mai poti crede ca in incercarea ta de a parea elevat,mai poti schimba ceva in sanul societatii,fraier cu pedale ce esti?Tu nu vezi ca esti adeptul celei mai ridicole clase politice de care a avut parte tara asta in ultimii 100 de ani?Un infantil trimis la inaintare(ponta),care pe deasupra mai este si infumurat,un smecher pe care comisia guvernamentala de repartitie nu si-a asumat raspunderea sa-l puna la catedra,ci l-a facut muzeograf pt ca a facut un institut de 4 ani in 7(sapte...si in litere,fraiere)antonescu.Mai mult,au inapoia lor toata ,,floarea'' nomenclaturii comuniste si a fostei politii politice....elevatule.Si ca sa fie si o cireasa pe tort,au mai aparut din spuma fsn si pedeleii....Tare trebuie sa fii in suferinta in ce-l priveste pe ,,domnul Dan'' si adeptii lui,chiar nu observi ca sunt tot mai multi cu fiecare zi ce trece.Chiar nu poti accepta in micimea ta si a intelectului tau,ca oricine are dreptul la optiune...nu numai tu si stapanii tai?
Postat 05 Aprilie 2012, 21:11 de romanul...
d-ale mele
Eram curios să văd dacă partidul a cărui nume pare a fi scremerea unui bâlbâit repezit şi-a constituit o armată de postaci şi implicit dacă sunt interesaţi să atace mediul virtual. Se pare că încep organizarea şi aici iar \"radu...tarle\" sau \"raducu\" pare a fi tătucul lor aici şi prim postac, iar \"jurnalist...\" şi \"@\" sunt în formare. Doi cretini. Încep şi ei să citească ziarul şi nu înţeleg că pot exista articole de opinie în care un om spune ce crede pentru că şi-a câştigat dreptul de a face acest lucru. Nu putea lipsi nici poziţia binecunoscută a adunăturii: jurnaliştii sunt slugile tuturor mai puţin a \"domnului Dan\" cel drept. Apropo, cred că \"domnul Dan\" ar trebui să-şi schimbe numele din Dan Diaconescu în Dan cel drept (la treaba asta cer drepturi de autor dacă nu o fi înregistrat deja la OSIM). Mai în glumă mai în serios, oamenii ăştea sunt periculoşi pentru că sunt plecaţi bine. Am cunoscut o mână de adepţi ai “domnului Dan”. M-a îngrozit modul în care cu multă însufleţire vorbeau despre ceea ce spune “domnul Dan”. Cred că l-au pomenit de şase ori în trei minute. “Domul Dan spune”; domnul Dan a zis”; “domnul Dan va face”…. brrrrr. Mă treceau fiori reci pe spate, mi-am amintit de primul trimestru al clasei a VIII în 1989 când în ultimul an de gimnaziu se studia “Constituţia” o disciplină ce te familiariza cu aumite aspecte ideologice ale PCR. Profesoara il întreabă pe unul dintre colegi cine deţine puterea în Republica Socialistă România, la care băiatul, în inocenţa vârstei la care nu înţelegeai implicaţiile fiecărei afirmaţii, răspunde: “Tovarăşul Nicolae Ceauşescu”. Profesoara explodează: “Cretinule, stai jos dobitoc ordinar ce eşti. Doi, doi ai. Cretinul dracului, poporul deţine puterea în Republica Socialistă România, poporul cretinule. Ai să rămâi repetent, eu îţi garantez”. A venit Revoluţia, în trimestrul II nu am mai făcut “Constituţie” Marius (colegul meu) a scăpat de repetenţie. Nici pe profesoară nu-mi mai amintesc să o fi văzut, pare-mi-se că se mutase din oraş, cred că soţul ei avusese o poziţie înaltă în partid (la nivel local). Oare li s-a făcut românilor dor de astfel de dascăli care să predea acelaşi gen de bazaconii? Profesoara nu avea mai mult de 25 de ani la momentul respective, deci cred că ar putea fi cooptată în trupa “domnului Dan” cu mult succes. Avea dăruirea de care are nevoie adunătura asta.
Postat 05 Aprilie 2012, 07:37 de românul complex
Lui adrian cris....cu drag!
Stii cum se face de te stiu ce reactie vei avea cand vei citi asta,adrian cris?
Postat 04 Aprilie 2012, 20:42 de radu...tarle?
Lui adrian cris....cu drag!
Pot fi de acord ca sunt tot felul de oameni la PP-DD,dar tu ziaristule,poti pricepe ca asta este societatea in care si tu te-ai format? Dovada vie este ce ai indraznit sa pui pe hartie....Articol defaimator,penibil,presarat pe ici pe colo cu ura si dispret pentru cine altul decat poporul in care te-ai nascut si ai crescut...atat cat ai putut.Nu-ti vine a crede ca sunt unii care nu mai pot indura sa-l vada pe popa cornel cum se imbogateste furand si luand spagi de 20 de ani?Dar pe seremi? De bolojjan ,ce zici? Nimic ,ca te plateste...asa-i? Citeste ,,Alexandru Lapusneanu\'\'....si baga la ,,cutiuta\'\'. Te vom lua la curte ....scrib,sa scrii dupa dictare....literele alfabetului,dar te voi invata eu si alfabetul morse,te invat sa bati barem 65 de semne pe minut....eu bateam pe vremuri 135-145,pe minut.Ha!Ha! P.s. ...nu am uitat nimic,am dorit doar sa-ti vad fata cum se alungeste citind,dar oare intelegi tot ce citesti?
Postat 04 Aprilie 2012, 20:38 de radu...tarle?
ZERO
Plateste bine....stapanul? O sa v-o ,,traga'' poporul....va tremura nadragii,va trec sudorile? Biete slugi,veti putea intelege vreodata ca ,,interlopi,hoti,parveniti,semidocti,s.a.m.d.'', sunt stapanii vostii? De unde are popa cornel atata avere? Dar bolojan? Dar seremi?Dar mang?De la prostimea de care radeti voi dar de frica ei aveti si frisoane,asa este?Ha!Ha! Ha!
Postat 04 Aprilie 2012, 20:25 de jurnalist...
Ziarist...?
Asta este un articol...?De presa scrisa?
Postat 04 Aprilie 2012, 20:18 de @
eu te-am facut, eu te omor
PPDD e creatia clara a lui Base'! Doar ca scopul pentru care a fost creat nu a fost atins, dimpotriva, efectul a fost invers! Asa ca pe principiul "eu te-am facut, eu te omor", cam asta va urma!
Postat 04 Aprilie 2012, 11:17 de TDS
.......
Die Partei ist Hitler und Hitler ist die Partei....excuse my frenci, dar asta urmeaza! Nici comunismul n-a fost rau, nici rahatocapitalsmul asta de 20 si de ani nu e rau. Rai sunt oamenii care corup sistemul, oricare ar fi el.
Postat 04 Aprilie 2012, 10:49 de daisycutter
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON