URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Decembrie 2012, 10:23

Despre răutate

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Am văzut, cu puţin timp după ce s-a produs, urmările înfiorătorului accident în care o tânără şi băieţelul ei de un an şi-au pierdut viaţa, lunea trecută, pe şoseaua de centură a oraşului. A fost unul din cele mai triste momente prin care am trecut în aproape două decenii de când îmi câştig pâinea din meseria asta. Până şi confraţii mei, altfel gălăgioşi şi destul de tăbăciţi, ba chiar şi poliţiştii şi personalul SMURD, îşi făceau datoria într-o tăcere cum nu mi-a mai fost dat să remarc vreodată în împrejurări similare. Şi, credeţi-mă, am asistat toţi la destule scene asemănătoare, iar unii le-au păţit şi pe propria piele.

Deşi în aceeaşi săptămână eram plin de nădejde că măcar în apropierea Zilei Naţionale şi de sărbători am putea fi mai solidari, mai înţelegători unii cu alţii, am văzut ulterior nu doar mesaje omeneşti, exprimând curiozitatea de a afla mai multe ori compasiunea faţă de familia copleşită de durere, ci din păcate şi o mulţime de comentarii oribile despre cei decedaţi, despre apropiaţii şi credinţa lor.

S-a mai întâmplat în multe alte rânduri. Nu voi uita niciodată că la fel a fost cu doi ani în urmă, după inaugurarea Podului Sovata de către o fetiţă care a supravieţuit cancerului, şi mai recent, după ce primarul a fost surprins lăcrimând la inaugurarea unui centru medical, unde îşi întâlnise un prieten din copilărie în scaun cu rotile. Alteori am observat clevetirile după ce o firmă sau un om de afaceri, în nume propriu, făceau donaţii pentru vreun spital ori un aşezământ social. Asta fără ca pizmaşii să se întrebe dacă nu cumva filantropii îşi puteau cheltui banii prin Caraibe sau dacă, la un moment dat, vor ajunge şi netrebnicii să beneficieze de binefacerile celor pe care îi înjură din anonimat.

De unde poate ieşi atâta răutate? Cum poţi bălăcări credinţa unor semeni ori etnia altora? Cum te poţi bucura că neatenţia a omorât sau schilodit pe cineva? Cât de josnic poţi fi să te bucuri când cineva dă faliment ori se sinucide? Mai ales când nici măcar nu este vorba de vreun personaj public, care să-ţi fi făcut un rău, ci de un necunoscut ca tine?

Veţi spune, poate, că are şi presa partea ei de vină, prin simpla punere la dispoziţia publicului a unui cadru de exprimare, cum este un forum online. Dar nu fiţi ipocriţi. Nu asta e vina ziarelor, de vreme ce indivizii mistuiţi de răutate se pot manifesta, şi o şi fac, în absolut toate felurile, nu doar pe internet, ci şi la "colţ de stradă" ori "pe holuri".

Reacţiile bolnave vin din proasta creştere, din frustrare şi, mai ales, din sălbăticire, din partea unor inşi care nu sunt decât rateurile propriilor părinţi, ale şcolilor prin care au trecut şi ale micimii în care îşi târăsc zilele. Chiar şi fără să ştiu ce nume şi prenume au astfel de oameni, îi compătimesc din toată inima. Bieţii de ei, ce vieţi au dacă, neputând să se bucure de bucuriile lor, o fac la dramele altora...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
50 Comentarii
Nu e vorba de RELIGIE ci IRESPONSABILITATE
cica ar fi avut masina "ceva probleme la roata dreapta(pivotul)" , copilul nu are nici o vina ca are parinti iresponsabili , daca am fi toti asa am muri de PROSTIE nu de batranete !
Postat 16 Decembrie 2012, 18:06 de vai si amar
off
Voi,cei care nu aveti habar ce s-a intamplat cu Roxana si bebelusul ei nu vorbiti!!!Roxana nu se intorsese la Elias ci avea ceva probleme la roata dreapta(pivotul).Vedeti-va de vietile voastre si lasati pocaitii de orice fel in pace!Cum noi nu avem treaba cu voi,asa sa nu aveti nici voi cu noi!!!
Postat 10 Decembrie 2012, 17:31 de cunostinta Roxanei
Bordea
Bun articol! Am facut un studiu despre accidentele rutiere in mass-media si am fost uimita sa citesc comentariile celor (nu stiu cum sa ii numesc ca oameni nu ii pot numi) care se bucura in mod diabolic de durerea sfasietoare a cuiva in astfel de circumstante. Am observat cum comenteaza romanii comparativ cu altii. In alte tari comentarii de genul...erau moderate. Nu am gasit in presa Canadei sau a SUA sau a Suediei sau Libiei unde am studiat astfel de exprimari. Nu ma mir ca Romania e asa cum e... ne blestemam singuri cu astfel de cuvinte, natiunea intreaga din pacate...
Postat 10 Decembrie 2012, 12:58 de Anca
Felicitări!
Felicitări Adi! Incepusem sa scriu pe blog despre grozăvia comentariilor vis a vis de acest accident, despre naivitatea, ignoranța și vitregia de care unii dau dovadă în raport cu suferința unui semen, atenție, NECUNOSCUT. Mă bucur că ai scris. Și ar mai fi spus. Dar nu merită să arunci "mărgăritare în gura porcilor". Toți suntem și vom fi supuși neatenției, greșelilor și grabei. Cât de naiv și ipocrit să fi să spui că ție nu ți se poate întâmpla?
Postat 10 Decembrie 2012, 09:40 de Darius C.
@adrian cris
poate fara sa va dati seama, v ati descris perfect, astia sinteti voi \"ziaristii\", \"oamenii\" de presa si TV, nu ati putea face lucrurile astea daca n ati fi niste hiene insetate de singe si publicitate... Uita te in oglinda impostorule"
Postat 08 Decembrie 2012, 22:41 de @adi
Trista constatare.
Dramele nu se trateaza in mass media. Rautatea face parte din codul genetic al omului. Difera doar modul de exprimare. Dramele nu se trateaza in mass-media.
Postat 08 Decembrie 2012, 13:42 de SAFE
Despre răutate
Titlul se potriveşte ca o mănuşă autorului articolului.
Postat 07 Decembrie 2012, 12:04 de Carp III
gunoaie
gunoaiele de unguri iredentisti sunt potzocii care injura tot timpul !
Postat 07 Decembrie 2012, 05:56 de abet
bai "simona"
hat te, asa-i ca tu esti "roman" ? ... esti un cretin frustrat !
Postat 07 Decembrie 2012, 05:49 de zoom
pt proasta cu trambita
Simona...tu ai inteles ce-ai scris? mai ales ultima parte...nu te zgarie la urechi? Eu zic sa mergi sa o scoli din groapa...vezi poate te asculta sau te cheama sa-i ti de urat, de fapt n-ar fi o idee rea, shoot yourself
Postat 06 Decembrie 2012, 20:33 de andra
prostul nu-i prost destul daca nu si trambiteaza
ma socat vestea si imi pare nespus de rau,de tras concluzii si adus vb e usor,e rau ca se intampla asta,si mai ales in astfel de situatii,Dar ma ingrozeste si mai mult prostia si rautatea care depaseste limita.Femeia asta a avut un accident din cauza instinctului de mama,pe care un fatarau de dupa blocuri cu tigara si sticla de acool dupa el sigur nu-l cunoaste,ori pentru ca asa parintii a avut si el care calcau din sant in sant,ori pentru ca a facut si el o amarata de scoala si aia incompleta pentru ca un astfel de vocabular numa de acolo poti sa-l achizitionezi,Dar stati linistitii ca va vine si voua vremea..ma baietii..voi vi-l cereti...de veniti vineee...
Postat 06 Decembrie 2012, 20:02 de Simona
nea crisule...
ti-ai pus cenusa in cap ? degeaba ! lupul isi schimba parul dar naravul ba !
Postat 06 Decembrie 2012, 17:16 de com
@adi
"poate fara sa va dati seama, v ati descris perfect, astia sinteti voi \"ziaristii\", \"oamenii\" de presa si TV, nu ati putea face lucrurile astea daca n ati fi niste hiene insetate de singe si publicitate... Uita te in oglinda impostorule"
Postat 06 Decembrie 2012, 16:48 de baby
asta e lumea slaba si nepregatita sa evite traume cu impact grav cerebral
orice soc public se poate transpune cand ti e lumea mai draga in realitate, se numeste depresie lacomie de a copia viata cuiva, de a fi altcineva isi doresc o imormantare cu peste 1000 de persoane sa l planga pe bietul, amaratul de mort, hai ca suntem pe drumul cel bun, nu i rau delok !
Postat 06 Decembrie 2012, 16:29 de @RODICA
poftim ce lume labila psihic Nu vreti sa va si teleportati in mijlocul accidentului, in locul mamame
@RODICA ati plans pentru ceva FALS, de ce ? ce e aici testul care plange mai repede ? Nu vreti sa va si teleportati in mijlocul accidentului, in locul mamamei :)))))?
Postat 06 Decembrie 2012, 16:25 de faceti o teleportare
va vreti buni dar putrezi
vai de voi! andra esti frustata rau! saraca de tine, poate nu ai pe nimeni!! OAMENI buni, ca era ortodoxa,penti, baptista, atee.. tot om a fost ! imi e rusine de voi
Postat 06 Decembrie 2012, 16:25 de diana moza
Degeaba
Articol inutil domnule Chis. V-ati pierdut timpul de pomana. Astia suntem astia defilam. Vai de noi! Ba pardon. Vai de ei!!!!!
Postat 06 Decembrie 2012, 14:14 de Claudia R.
nimic nu este mai dureros ca mama!
cand am citit acest tragic accident,ma gandeam ca si eu am nepoti,ca si lor li s-ar putea intampla asa ceva.....am plans cand am vazut chipurile celor doua persoane,nu le cunosc,dar am suferit in acele momente deoarece si eu sunt mama.
Postat 06 Decembrie 2012, 11:56 de Rodica
criminali nenoriciti care furati vieti omenesti pentru bani !
voi va ganditi din punct de vedere al mortilor si al familiei dar la noi ce vii nu va ganditi ce cosmaruri traim si ce tortura psihica ne impuneti social sa suportam , ai carnet de conducere ca sa intri sub tir sau in altii si folosesti scuze penibile contrare sofatului, sunteti un ziar de nimic ca si cei care atesta dreptul la sofat, criminali nenoriciti care furati vieti omenesti pentru bani ! oricat de mult te lupti sa respecti viata prin reguli bine stabilite au grija altii sa o nenoroceasca .NU este fatalitate este multa indiferenta si prostie , lipsa de respect .
Postat 06 Decembrie 2012, 11:55 de vai de noi !
spaga si mita in sistem uite unde duce
ia faceti voi examen medical la toti labili psihici din Bihor ce faceti ne lasati prada derbedeilor care au carnet de conducere, verificati pocaimea ca vor in ceruri sub tir mai nou , asa tampita mai rar unii ii spun inger ! Daca a fost in satre sa si ucida copilul a fost in stare sa dea si spaga , nevoia te invata cum sa obti ce vrei inclusiv moartea.Si mai si recunosc neamurile ca era rau desfigurata moral "grijulie" nu mai avea incredere in D-zeu !
Postat 06 Decembrie 2012, 11:35 de cautati vinovati
cine dreaxk i a dat carnetul la maimuta asta fara minte ?
ce crestin se urca la volan si ucide cu scuza penibila "oricine o poate pati" , ce sa patesca sa UCIDA si din prostie !!!! prima regula cand te urci la volan este atentia la drum nu altceva ca poti ucide , cine dreaxk i a dat carnetul la maimuta asta fara minte ? nu exista accident esti apta sa conduci ori ba, daca toti labili psihic ca ea conduc ne ia moarte curand .
Postat 06 Decembrie 2012, 11:31 de cautati vinovati
radeti voi radeti dar mancati moarte de la altii
da o in ma sa de criminala conform codului penal in vigoare, ca ea sa nu va dea D-zeu in familie, rugati va pentru vaita nu moarte, amin! MAI nebuna pocaimi toti avem carnet dar stim cand sa punem mana pe volan, nu te a obligat D-zeu sa fi lacoma si proasta , o mama criminala, o oaie neagra in familia nepotilor , o caprpa sociala, marsss cu pocaimea voastra de criminali imputiti ! e stigmata a ucis un copil nu conteaza ca al ei sau al altuia, a ucis si pocaita, asta e foarte grav , religia e de fatada !!!
Postat 06 Decembrie 2012, 11:27 de a ucis un copil
Un gunoi de om ești Adrian Abrudan nu Criș
Îndrăznești să scrii despre răutate! Tu și gunoiul celălalt cu mustață numai rău ați făcut oamenilor din acest oraș. Reptile ordinare ce sunteți! Ați scris de bine daor pentru șpagă!!! Mânca-v-ar viermii!
Postat 06 Decembrie 2012, 09:59 de fane
Bun articol
Felicitari pentru articol. Este cel mai bun articol al dvs.! Aveti mare dreptate.
Postat 06 Decembrie 2012, 09:48 de Chips
Dumnezeu sa-i odihniasca in pace
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti cei ce au avut o astfel de soarta si sa le dea alinarea suferintelor tutror celor ce au trecut prin astfel de necazuri.
Postat 05 Decembrie 2012, 23:18 de calin
presa
bla,bla,bla. Ti se datoreaza, maestre. In mare masura. Vorbesti de compasiune? Nu zau!
Postat 05 Decembrie 2012, 21:16 de Oradean
boli mentale nedepistate
spalarea creierului prin religie este o cutuma intalnita in clasele sociale de jos de catre cei care stiu manipula o turma din anumite nevoi sociale dar nu tin cont si de starea permisibila a individului la care nervi centrali ai creierulu cedeaza, ne am obisnuit sa facem discriminari aia sunt inferiosi sau superiori noua dar D-zeu spune ca nu exista alti D-zei in afara de mine, cine obliga mintea sa ajunga la suicid ?Dependenta de a fi altceva decat esti in realitate, nebunia :)))) vedenile boli mentale .Inainte nu era atat religiue toti ne simteam bine impreuna nu erau diferente asa de acute ca in prezent
Postat 05 Decembrie 2012, 18:21 de asta e viata
fa o magie ca prin credinta ea se pierde :)))))
sa trecem adica sa devenim sinucigasi la comanda , fa o magie ca prin credinta ea se pierde :))))) hai sa facem o proba acum avem parapeti nu tir, hai ! vreau sa va demonstrez ca credinta castiga nu magia :))))) de ce avem crez ca sa faca cine ce vrea din noi si sa si incaseze banul ?
Postat 05 Decembrie 2012, 18:09 de hai mai :))))
...
Sa dea bunul Dumnezeu sa treceti si voi rautaciosilor prin ce au trecut altii daca sunteti asa buni de caterinca.. pune`ti`va in situatia altora.. nesimtiti ce sunteti .. nu o spun din rautate .. dar mai calculati`va putin k doar nu traiti in jungla..
Postat 05 Decembrie 2012, 18:07 de Mad7
asta nu e ziarist e un PORCCCC ce se umfa din ura altora /
toti drogati in Domnul conduc masina si fac ce vor muschiul lor cand vor !
Postat 05 Decembrie 2012, 17:31 de GUUUIIITTTT
asta nu e ziarist e un PORCCCC ce se umfa din ura altora /
CENZURAT
Postat 05 Decembrie 2012, 17:29 de GUUUIIITTTT
ataaat
daca se vrea cenzura n-au decat sa ramana exclusiv pe varianta tiparita, fiecare isi spune parerea si e liber sa o faca...nu-ti convine, asta e, nici mie nu-mi convine sa vad exagerate niste fapte, o murit asta e, toti murim exact cand ne vine vremea, nimeni nu moare inainte de vreme decat daca hotaraste el, toti murim cand vrea Dumnezeu, daca cineva considera ca nu trebuiau sa moara sa-l traga la raspundere pe El, sa vedem cine are curajul? si n-aveti decat sa ma numiti cum vreti...asa nu ma intereseaza....
Postat 05 Decembrie 2012, 16:41 de andra marutan
CENZURA!
stiu ca multi oameni sunt foarte rai sau pur si simplu nu gandesc atunci cand posteaza aberatii, DAR voi sunteti principalii vinovati ca nu moderati/cenzurati comentariile oligofrene. nu tre sa fii vreu atent si fin psiholog ca sa-ti dai seama ca si unii dintre cei care au postat mai jos sufera anumite derapaje! eu nu as fi publicat urmatorii \\"comentatori\\": CAUZA prea mult alc, D-zeu MILUIESTE :))), ADRIAN CHIS, legea e proasta, andra marutan, fara criminali. [asa semneaza ei, n-am ce face]. cel ce semneaza UNUL a observat la fel ca mine iar dl. Alexandru Stoica e din alt film care n-are nicio legatura cu articolul de fata; el are o simpatie \\"deosebita\\" pentru Adrian Cris, s-atat! as a conclusion: nu mai publicati dejectiile scrise de fapturi ce au IQ-ul mai mic sau egal cu temperatura camerei!
Postat 05 Decembrie 2012, 16:08 de magnovaradinum
De ce faceti diferente?
S-au intamplat prea multe tragedii,unele mediatizate in exces,aruncati cu vorbe si lumea intra in joc.Prin aceste articole ati manjit multi oameni care si-au pierdut copii,dar nu ati comentat la sfarsit si de bine,scuze pentru opinia altora.De ce faceti exceptii!!!!!!!!!!!!!
Postat 05 Decembrie 2012, 15:39 de lili
gata
de acord cu adr. desi corect ar fi fost: SINCER imi pare RAU pentru cele INTAMPLATE. dar asta e, neatentia costa. DAR DOMNULE ziarist deja cred ca este OBOSITOR articolul ASTA ....etc
Postat 05 Decembrie 2012, 15:04 de gata
Gata
Sincer imi pare rau pentru cele intamplate. dar asta este , neatentia costa. Dar domnule ziarist deja cred ca este obositor articolul asta , sau esti si tu un penticobaptist frustrat , ca ne sufoci cu accidentul asta. Mai oprestete omule . Oamenii au inteles , ce ne tot ametesti atat ? Dumnezeu sa o ierte . si gata.
Postat 05 Decembrie 2012, 14:37 de Adr.
...
Adrian Criş ...ai pus punctul pe "i" ! Stau totusi sa ma gandesc cum le sunt permise animalelor de genul acesta [pentru ca oameni nu ii poti numi, nici animale defapt] sa traiasca in societate? Mare pacat !
Postat 05 Decembrie 2012, 14:16 de Jesus of Suburbia
Gunoiul de Adrian Cris
Daca si Adrian Cris asta e ziarist atunci si eu sunt rege. Cine il lasa sa scrie pe analfabetul asta? Stiti ce caracter are umflatul? Nu ti-e tie rusine sa te numesti ziarist?
Postat 05 Decembrie 2012, 14:01 de Alexandru Stoica
Ai spus tu tot
\"Reacţiile bolnave vin din proasta creştere, din frustrare şi, mai ales, din sălbăticire, din partea unor inşi care nu sunt decât rateurile propriilor părinţi, ale şcolilor prin care au trecut şi ale micimii în care îşi târăsc zilele\" Cred ca ceea ce ai scris reflecta cu adevarat realitatea dura in care traim, si din pacate, fara nici un rost, niste specimene isi pierd timpul scriind lucruri rautacioase si de neinteles. Pacat ca la orice eveniment tragic sau laudabil, exista unele persoane care nu fac altceva decat sa se creada mai presus si sa caute tot felul de rautati pentru a ponegri imaginea celorlalti! Dar pana la urma atata pot ei, nu avem cum sa cerem mai mult de la asemenea oameni. Felicitari pentru ca ai avut curajul sa scrii despre asa ceva!
Postat 05 Decembrie 2012, 13:31 de anonim
feresca ne D-zeu de cei cu chip de INGER si fapte de CRIMINAL !
DOMNE D-zeul nostru tu esti MARE si infinit, nu mi amintesc ca in FAMILIA MEA sa stiu un VERISOR sau altii sa se fi SPANZURAT, sa faca accidente sau sa UCIDA COPII, tu este atatotuniversul cum pot unii sa se MANDREASCA purtand in piept SINUCIDEREA BRUTALA a sangelui lor , cum ? ESTE RUSINE si un pacat de TEMUT cu pretul a N GENERATII< "nu ucideti ", "nu furati " ce faceti , il slaviti pe ingerul MORTII servitorul lui STAN ?
Postat 05 Decembrie 2012, 13:20 de fara criminali
Prosti dar multi !!!
PROSTI DAR MULTI !!!! asta se poate spune despre fiarele domestice care posteaza si cultiva atat ura doar din prostie si saracia sufletului lor ! Am vorbit despre : Andra Marutan, Legea e proasta &compania de gunoaie care isi varsa in postari prostia si nimicinicia mintii si a sufletului !
Postat 05 Decembrie 2012, 13:10 de UNUL
mai mergeti dracului
io zic sa-l luati de piept pe Dumnezeu sa-l intrebati de ce a permis sA moara cei doi...ne impresioneaza faptul ca o dementa s-a pus la volan aiurea si a mai condus aiurea....ne-a facut un serviciu ca a murit si n-a mai omorat si pe altii, ca ea ar trebui sa fie toti idiotii si mai ales tinereii, faceti-ne un pustiu de bine si bagati-va sub rotile tirurilor si scapati-ne de prezenta voastra idioata pe sosele, daca sunteti inapti in a conduce stati darcului acasa sau mergeti cu autobuzul...n-o sa plang de mila tampitilor...faptul ca sunt batrani care mor de foame si frig nu va impresioneaza, va impresioneaa ca o proasta nu a stiut ce-i ala volan, foarte bine ca a murit...cei ca ea sa mearga sa-i tina de urat...deja m-am saturat de smiorcaiala asta idoata care o tot promovati
Postat 05 Decembrie 2012, 12:58 de andra marutan
interziceti prin lege sa se mai publice orice articole cu sinucigasi
nu confundati etnia cu noncalitatea umana , calitatea inseamna simturi dezvoltate indiferent de etnie, o natiune fara calitate nu supravietuieste oricum, nu mai SLAVITI morti care nu pun pret pe viata lor, nu l mai UMILITI pe D-zeu pentru modul josnic si sinicigas al unor DEMENTI care isi aleg o arma a mortii, aprati va de asemenea gesturi si in public , copii sunt derutati daca vad moarte in jur si nu de batranete, voi cum v ati simti pe un camp plin de sange si moarte ?BUNICII vostri au murit spanzurati, impuscati, injunghiati, in accidente asta duc copii in VIITOR :cosmarul mortii !!! MESAGERII MORTII !
Postat 05 Decembrie 2012, 12:12 de legea e proasta
nu mai servi VIN , VREAU si VREAU ROBULE lui D-zeu sa ti arati CHIPUL>
iti dauneza capului care oricum e ATROFIAT si mai naspa numai alcoolul ti l mai linisteste, MOARTEA sa i atinga pe toti sinucigasi, sa nu molipsiti copii cu purtarea voastra nedemna in societate.MURITI sanatosi si de batarnete, amin ! VREAU ca fiecare REDACTOR sa si puna POZA sa le studiati fata siATITUDINEA , ha, ha, ha, ha, PRIVITI IN OCHII imoprtalizati sa va faceti CRUCE <satan este INGERAS .
Postat 05 Decembrie 2012, 12:00 de ADRIAN CHIS
D-zeu MILUIESTE :))))
cel ce are mila si raspunde cu ea este un OM terminat , D-zeu MILUIESTE :))))
Postat 05 Decembrie 2012, 11:57 de D-zeu MILUIESTE :)))
DROGATII nu au simtul apararii dezvoltat, imi pare rau pentru VOI
nu este rautate sunt EFECTLE multiplelor rele permise , suntem reci si caliti la atatea ERORI UMANE.CINE se face VINOVAT ca unii din voi sunteti blajini dar intelegeti modul sinucigas de a lua vieti NEVINOVATE.CONSTAT ca ROMANIA se degradeaza ca VALOARE MORALA minut cu minut, CAUZA prea mult alcool conusmat probabil ! Dcaca rautate inseamna lupta pentru viata sunteti TERMINATI si voi si copii copiilor vostri, amin !
Postat 05 Decembrie 2012, 11:54 de CAUZA prea mult alc
...
Accidentul a fost prea mult publicizat.De unde si diversele reactii.Tragedii se intimpla mereu.In aceeasi perioada un tinar de 33ani a murit in conditii similare din cauza neatentiei.Prietena a supravietuit.Iar accidentul a ramas aproape neobservat deoarece ziaristii cauta drame linga casa daca se poate in birou.Iar comentariile negative in general sint generate de provocari de orice natur din ce in ce mai etnice in ultima perioada.
Postat 05 Decembrie 2012, 11:54 de cln tdr
cris
poate fara sa va dati seama, v ati descris perfect, astia sinteti voi \"ziaristii\", \"oamenii\" de presa si TV, nu ati putea face lucrurile astea daca n ati fi niste hiene insetate de singe si publicitate... Uita te in oglinda impostorule
Postat 05 Decembrie 2012, 11:12 de adi
in sfarsit
ma bucur ca ati publicat acest articol. cu siguranta vor urma si de aceasta data niste comentarii rautacioase. am citit si eu ``comentariile`` articolului cu privire la aceasta tragedie. sunt jignitoare si grosolane, si nu inteleg care este scopul lor, ce vor acele persoane sa obtina prin ceea ce au scris. probabil ``rautatea``, este sigurul lucru cu care pot si reusesc sa iasa in evidenta, atat au reusit sa inmagazioneze de-a lungul anilor, intr-un loc probabil ``mic si ingust``.
Postat 05 Decembrie 2012, 11:06 de nadia
punct de vedere
Iar tratarea tragediei unei familii in trei articole ale aceluiasi cotidian e dovada de profesionalism jurnalistic. Poate ar trebui scris inca un articol, la vremea parastasului. Cu poze. Poate un interviu cu familia. Pentru ca oamenii chiar vor sa stie si e datoria jurnalistilor sa informeze. Poate ca "tacerea" de care vorbiti in articol ar trebui sa fie o atitudine pe care o imbratiseaza si presa.
Postat 05 Decembrie 2012, 10:57 de b
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON