URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Mai 2016, 10:59

Desfiinţaţi Aquapark-ul!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O persoană care trăieşte din ajutor social mănâncă la cantina săracilor. Un angajat pe salariul minim din Parcul Industrial merge la cantina firmei. Un cetăţean cu salariu mediu, de 436 de euro, cât e la Oradea, îşi permite un meniul zilei la localurile din oraş. Unul cu venituri foarte mari mănâncă unde vrea.

Un amărât fără bani merge pe jos, un pensionar cu tramvaiul, că e gratis, iar orădeanul de rând trage de Loganul sau Opelul vechi de 10 ani. Avuţii îşi permit Mercedes şi BMW.

N-ai bani, te scalzi la Silvaş. Dacă eşti pensionar, e bun şi ştrandul Ioşia. Un orădean cu salariu mediu se duce în Felix. Cei cu mai mulţi bani merg la Aquapark de câte ori vor.

Ce facem pentru ca niciun orădean să nu se simtă lezat? Desfiinţăm Aquapark-ul? Interzicem Mercedesurile, ca să nu se simtă nasol cei care umblă cu Dacia?

Până la urmă, cine e de vină că oamenii au salarii mici? Ţara asta nenorocită care nu-şi iubeşte cetăţenii? Conspiraţia iudeo-masonică? Uniunea Europeană, care ne suge sângele şi ne calcă în picioare independenţa? Primarul, care nu dă salarii mai mari în firmele private?

Oare cei care se plâng de salarii mici n-au chiar nicio vină? După o şcoală generală cu note mici, după un bacalureat furat, după o facultate de Mediu ori de Relaţii internaţionale din care ies mai năuci ca la intrare, căci şi dascălii sunt de nivelul lor, nemulţumiţii îţi flutură sub nas o diplomă lucioasă fără nicio valoare. Toţi vor salarii de IT-ist, dar pentru asta trebuie efort şi minte.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
30 Comentarii
!!!! n-as baga mina-n foc cum fac postacii platiti
Vom trai si vom vedea cui se da spre exploatare si administrare...am asa un feeling..si atunci discutam ...altfel..
Postat 29 Mai 2016, 15:00 de Tinas
@retard
Sunt curios cati ani ai, ca vad ca deja la tine e caz grav de conspirationita. Crezi sau nu ce scriu eu aici, dar nu as fi niciodata membru sau simpatizant PSD. PSD-ul e raul abslut pentru romania. E format din mostenitorii comunistilor, plin de securisti si de hoti. Daca ai fi citit in loc sa turui intr-una (neuitand sa dai limbile aferente autoritatilor, ca un adevarat lingau constiincios), ai fi vazut ca am scris ca sunt de dreapta. Oare pricepi ce inseamna "dreapta"? Critic administratia locala pentru ce e in Oradea, nu pt ce e in tara. Numai ca tu nu poti pricepe ca esti ocupat cu linguseala. Ar fi bine sa priceapa si sa bage la cap cei care pot imbunatati ceva. In cazul tau nu sunt sperante... Sunt critic pentru ca prioritatile sunt altele. Inainte sa te apuci sa-ti zugravesti casa te asiguri ca ai o sursa de venit. Lucruri simple care nu se inteleg. M-am saturat de "disputa" asta. Da-i mai departe cu limbile! Eu astept ca tie si astora ca tine sa vi se usuce gura. Poate s-o intampla si asta odata si-odata... :)
Postat 29 Mai 2016, 11:25 de Maximus1007
:))))
Sunt sigur ca ai intrat doar intamplator aici, cu aceasta poezie frumos scrisa chiar inainte de alegeri :))))) Critici administratia locala pentru ceva ce se intampla in toata tara. Oradea are mult de recuperat pentru ca pana la Bolojan primarii nu si-au dat interesul sa faca ceva pentru orasul asta, dar acum suntem pe drumul cel bun. In primul comentariu cerseai tarif de intrare mai mic la strand si dupa 3 comentarii ai ajuns deja sa locuiesti in afara tarii :))))) Inteleg ca te-a "motivat" discursul aberant sustinut de dragnea la Oradea dar din pacate pentru voi aici nu suntem in Alexandria unde probabil ar pune lumea botul la asemenea povesti si aberatii. Hai sictir si afara din Oradea cu partidul vostru cu tot!
Postat 29 Mai 2016, 10:45 de hateretards
@retard
Postacul striga "postacul". Cat de tipic si patetic... :) Am intrat pe site-ul asta intamplator. Nu stiam ca aici scrie acest mare jurnalist. In fine, am citit si alte articole si ti-am descoperit ineptiile si limbile si pe-acolo. Gretos si demn de mila... :) Salariul mediu real in oradea e pe la 1500 de lei. Am fosti colegi de liceu care mai sunt in Oradea, foarte putini... asta cu concursul nemijlocit al autoritatilor locale. Stiu foarte bine ce salarii mizerabile au si ce greu o duc. Si nu sunt oameni slab pregatiti. Sunt cat se poate de OK, numai ca nu toata lumea vrea sa se mute sau sa plece din tara pentru un trai mai bun. Eu unul nu ii pot condamna. O familie cu 3 membri, prostalăule, cat cheltuie intr-o zi la strandul lui Bolojan? 200 de lei minim, dar mai degraba 250 de lei sau mai mult. Fa niste calcule. Foloseste calculatorul sa nu-ti crape o vena. Sunt nascut in Oradea si din cauza conducerii locale proaste si din cauza unor tantalai ca tine a trebuit sa plec din Romania. Sunt curios care dintre noi 2 munceste si care cerseste, daca tot a venit vorba. Ar fi ideal daca prostii ca tine si-ar mai tine gura si ar citi un pic, daca s-ar informa inainte sa debiteze cretinisme. Realitatea e alta insa... Tu si astia ca tine sunt tot ce e defect cu Romania, crede-ma. Autoritatile locale se schimba. Prostii ca tine raman.
Postat 29 Mai 2016, 09:58 de Maximus1007
postac prost si nimic mai mult
Esti doar un frustrat rupt in cur si nimic mai mult. Iti meriti soarta de ratat cu varf si indesat. Scuipi aberatie dupa aberatie in continuare, dar nu ne mai mira nimic din partea jegului de partid care a demonstrat de fiecare data ca i se rupe de Oradea si de locuitori. Daca vine cineva si face un bloc de locuinte de lux si tu nu ti le permiti il iei la intrebari si pentru asta? Du-te naibii si munceste sau pune mana pe o carte daca vrei sa reusesti in viata. Cersind lucruri ieftine si gratuite pe internet nu te va ajuta in viata!
Postat 28 Mai 2016, 21:33 de hateretards
@retard
Salut! Am vesti pentru tine: esti mai prost decat prevede regulamentul. :) Uite de ce. Aquapark-ul e facut pe locul fostului strand si sunt curios cine i-a intrebat pe oradeni daca vor aquapark stiind ca preturile vor fi astea. Nu demult s-a deschis un asemenea park in Felix daca nu ma insel. De ce era nevoie de o asemena investitie avand in vedere ca preturile vor fi asa de mari? Nu toata lumea isi permite orice pe lumea asta, asa cum spui tu prostule, numai ca strandul asta trebuia sa se adreseze tocmai cat mai multor oameni care sa isi si poata permite sa se duca acolo. Asa, ce alternative ai? Sa te duci in Iosia? Sau in Felix? Cei care stau in centrul orasului de ex., si nu au salarii de mii de eur pe luna, ce trebuie sa faca? Sa se duca in Felix? De ce? Pentru ca asa i s-a casunat primariei? Sa faca ditamai aquapark-ul in loc sa faca un strand decent, curat, eventual cu niste tobogane pentru copii unde sa isi poata perimte lumea sa mearga? Nu stiam preturile in zona, ma refeream la piscine, la stranduri, la care ti-s alternativele in zona. Daca ai fi fost atent poate-poate intelegeai. Apoi, prostule, cu toate parcurile industriale din Oradea, sunt cele mai mici salarii din tara. Nu ajunge sa faci parc industrial. Treaba primariei nu se termina aici. Numai ca pe tine nu de duce capul sa intelegi atata lucru, ci doar sa dai limbi pe la administratia locala. Sper ca merita! :)) Am vazut poze, am si trecut pe acolo si din ce am vazut nu sunt impresionat absolut deloc. Dimpotriva, mi se pare o investitie facuta "la norma", sa pice banu. Ca sa nu mai vorbim ca se deschide in august. Cu putin noroc se va deschide in noiembrie, sau pe Craciun. Nu-i nimic, anumiti oradeni sunt incantati. Ma gandesc ca iti plangi in pumni ca nu i-a iesit marelui primar al treilea recensamant pentru unirea cea mare. :)) Si pentru final, da bai prostovane, nu toata lumea isi permite orice, stiu foarte bine asta, de aia exista in cazul de fata stranduri private, de aia exista Hajdu si Felix, ca cine are bani sa se duca acolo. Daca faceau strandul asta in asa fel incat sa-si permita cat mai multa lume sa mearga, atunci era o investitie pentru oamenii din oras. Asa e pentru smecherii din oras si pentru superexaltatii astia ca tine. Si inca ceva: sunt convins ca cei care au bani si care pana acum se duceau la Hajdu, tot acolo o sa se duca. :)
Postat 28 Mai 2016, 19:15 de Maximus1007
Tu ai fost vreodata in Oradea?
@maximus: Tu esti intreg la cap sau esti platit sa scrii asemenea aberatii? Nu m-as mire sa fie a doua varianta vazand ce s-a spus pe la adunarea jegurilor psd-iste de ieri ;) Deci tu nu cunosti preturile dar iti dai cu parerea legat de tarifele de la aquapark. Esti incredibil de prost! Un Aquapark nu este un simplu strand! Un Aquapark iti ofera alte atractii fata de un simplu strand si are cu totul alte costuri de intretinere. Apropo, azi e ziua portilor deschise si poti merge sa vezi ce s-a facut acolo. 1. In Oradea au fost facute 3 parcuri industriale care se ocupa destul de repede si se mai fac altele doua. In acele parcuri vin companii care ofera locuri de munca, deci esti total paralel cand sustii ca primaria nu creeaza locuri de munca! 2. Daca chiar ai fi invatat in facultate iti gaseai un loc de munca. Daca ai tereminat-o platind examenele nu e de mirare ca esti prost si nu te angajeaza nimeni! 3. Nu toata lumea isi permite tot ce este pe lumea asta! Daca nu ai bani de Aquapark, care oricum e cel mai ieftin din toata zona asta a tarii la 50 de lei intrarea (in Hajdu te costa minim 80 lei daca vrei si Aquapark si mai pui si drumul pana acolo), poti sa mergi linistit la standul Iosia ca e suficient pentru nevoile tale. La fel ai putea spune ca o masina premium e prea scumpa pentru ca tu nu ti-o permiti! Daca nu ti-o permiti te plimbi cu o Dacie din anii 80 si gata. Daca ar fi dupa mintea ta ar trebui sa fie toate gratis, ca deh, nu toata lumea isi permite. Fiecare ar trebui sa se intinda cat isi permite in loc sa fie invidios pe altii si sa se planga ca altii au lucruri pe care el nu si le permite!
Postat 28 Mai 2016, 12:23 de hateretards
"Pe langa"
Domnule Chirila, si eu sunt de dreapta, si eu sunt cat se poate de capitalist in conceptii, dar totusi, vi se par normale preturile astea la Aquapark? Pai cum sa coste biletul 50 de lei? E strigator la cer! Nu cunosc preturile, dar nu m-as mira ca nici macar la piscinele private sa nu coste atat. Uitati-va ce spune un cititor mai jos, cat costa un bilet la Arad sau la Cluj la un strand public/de stat. Pai e absurd sa ceri 50 de lei la un strand construit din bani publici si din bani UE! Daca era o investitie privata as fi inteles, ca trebuia sa-si scoata cineva investitia si era strict treaba investitorului cat cere la intrare. Dar asa... Incredibil! Cateva intrebari (la care stiu ca n-o sa raspundeti niciodata): 1. E cumva si treaba primariei sa se ocupe de crearea de locuri de munca? Eu cred ca este. Salariile sunt mici in oradea pt ca nu exista mediu de afaceri, nu exista investitii. Primarul nu e de vina ca salariile sunt mici. Primarul e de vina ca se ocupa de Aquapark in loc sa aduca investitii care creeaza locuri de munca. De aia e vinovat! 2. Oamenii de rand sunt de vina ca iesi din facultatea de care spuneti "mai nauc" decat ai intrat? Oamenii au toata buna-vointa, incearca sa invete si sa se pregateasca pe banii lor, dupa cum stiti foarte bine. Ce vina au ei ca invatamantul e de proasta calitate? Trebuie sa plece toti din Oradea ca sa poata sa castige mai bine (asa cum am facut eu)? Nu e normal sa vrei sa ramai in orasul in care te-ai nascut, mai ales ca exista si o universitate unde poti studia? Nu e normal sa te inscrii si sa urmezi cursurile unei facultati si sa te astepti ca apoi sa-ti poti gasi un loc de munca in orasul respectiv? Si sa poti castiga un salariu decent sa-ti permiti un concediu o data pe an, si eventual sa te duci "de cate ori vrei" la un strand public? :) Va rog sa ne spuneti si noua, sa ne luminati, cum poate un om de rand sa influenteze lucrurile astea?! Ce trebuie sa faca un tanar absolvent de liceu ca sa aiba un trai decent si sa-si permita un bilet la strandul lui Bolojan? Sa plece din Oradea ca sa castige decent si sa se duca la Aquapark cand vine sa-si viziteze parintii, o data la cateva luni? Sau cam care e ideea, domnu' jurnalist? Si inca ceva: nu toti tinerii fura bacalaureatul si au note mici in liceu. Nu toti sunt "ultimii oameni" asa cum insinuati dvs. aici. 3. Dvs. sunteti ziarist. Si nu stiu cu ce va mai ocupati. Va permiteti sa mergeti la Aquapark "de cate ori vreti"? Capitalismul e bun, e cel mai bun sistem socio-economic nascocit de mintea umana. Dar "capitalismul de stat" care vad ca e tot mai la moda mai nou, ala nu e bun. Ala e catastrofal si duce doar la dezastru. Nu exista capitalism indoit dupa cum vrem noi, nu exista primari care reinventeaza roata. Exista doar legea cererii si ofertei, un stat minimal si lasata piata sa se dezvolte liber. In rest e doar o alta forma de hotie socialista. Hotie socialista cu staif.
Postat 28 Mai 2016, 09:32 de Maximus1007
Chirilă, iar manipulezi ... !!!
Salariul mediu în Oradea nu e de 436 Euro lunar ... este de exact 1.896 lei (brut) conform indicelul de calcul de la data de 01.06.2016!!!
Postat 26 Mai 2016, 14:04 de WinDos
:))))
Postacul comunistilor ii face pe toti cei care il contrazic postaci :))) Nene, esti dus rau de tot cu apul. Fa naibii un control ca poate mai ai ceva sanse sa scapi de balamuc! PS: Discutam dupa alegeri despre esecurile din capul vostru :)))
Postat 26 Mai 2016, 10:36 de hateretards
@hateretardat
Eu m-am scaldat in ,,tӑurile" alea, tu habar n-ai unde sunt, ce dotari au, dar le treci in categoria ,,strand Iosia", ca de aia esti platit! Voi, postacii penali, NICIODATA cu discutati la subiect, nici n-aveti cum, ar insemna sa recunoasteti esecurile ,,binefacatorului", voi cu perturbarea discutilor, cu abaterea atentiei, cu trollingul.
Postat 26 Mai 2016, 10:28 de pinonel
:))
pioneza, toate cele pe care le-ai enumerat sunt stranduri simple dar pentru tine e prea greu sa faci diferenta intre un aquapark, unde intretinerea echipamentelor e cu totul alta, si un strand banal ;)
Postat 26 Mai 2016, 07:51 de hateretards
totusi, putina decenta!
Am comentat in 12 mai a.c. pe seama pretului unui bilet, revin! Inteleg ca e campanie, ca se minte pe rupte, ca esecurile pe toata linia ale lui nea ilie & gasca sunt prezentate ca mari realizari! Cateva exemple despre preturile practicate prin vecini. Strandul Sun din Cluj, reabilitat, proiect in valoare de 250.000 de lei(!!!). Pretul unui bilet este de 10lei, inchirierea unui sezlong este 5lei. In paranteza fie spus, Clujul este cu ani lumina inaintea Oradiei, este pe locul 46 din lume, inaintea Budapestei,Los Angeles-ului, Parisului !!! Criteriile luate în calcul la realizarea acestui clasament au fost: siguranţa, preţurile în funcţie de venituri, puterea de cumpărare a locuitorilor, nivelul de poluare, sistemul de sănătate şi timpul petrecut în trafic. Repet, pretul unui bilet la strand este de 10 lei! Nicio legatura cu venitul locuitorilor, e un pret de bun simt, in fond strandul este pt. relaxare, pt petrecerea timpului liber, nu pt. a-ti fura concetatenii. La cel mai mare strand din tara, cel de la Arad, un bilet intreg costa 13 lei/zi. Suprafata totala este de 20 de ha si este o oaza impadurita, luciul de apa are 8700 de mp, nu s-a defrisat in prostie, ca la Oradea, numai sa-i obligi pe oradeni sa-si inchirieze umbrelele si sezlongurile! La cel mai modern strand din tara, cel de la Praid, biletul costa 25 de lei/zi!!! Si apa calda la Praid este preparata cu ajutorul panourilor solare! Investitie realizata tot cu fonduri europene! Prin comparatie, ganditi-va o clipa ce ,,merite" are strandul pompos numit ,,aquapark" ca sa platim 50 de lei
Postat 26 Mai 2016, 06:36 de pinonel
sa desfintam pe cei cu salarii mici
In Romania vedem ca exista o perceptie generalizata cum ca cei care lucreaza  pe salariul minim, sau aproape minim, nu isi merita salariul ci sunt asistati care nu sunt in stare sa progreseze. Stiu brutari, patiseri, vanzatori, salahori care muncesc de le sar capacele. Am auzit înttr-o zi la emisiunea lui Guran ca oamenii astia care muncesc pe salariul minim sunt de fapt asistati social, salariul minim fiind o forma de asistenta sociala. De ceqlalta parte vin corporatistii, astia cu nasul pe sus, ii trateaza pe acesti muncitori cu salarii mici suboameni care nu sunt in stare sa progreseze. Iar in al treilea rand vine si statul, care impoziteaza masiv  salariul acestor oameni, mai ales ca in toate statele civilizate cei cu salarii minime primesc tot felul de deduceri ce duc impozitele platite statului catre 0. Eu am obiceiul sa-i respect pe cei care muncesc bine si cu demnitate...nu-i intreb cat castiga. De ce atata vataie de joc la adresa celor cu salarii mici ?
Postat 25 Mai 2016, 18:50 de UnqBen
Mda...
Mai oameni buni, voi stiti sa faceti si altceva decat sa va plangeti de mila? Multi va plangeti de pretul biletului de intrare, dar socotiti cat dati pe tigari intr-o luna? Nooo, alea de tragi din ele si le permit si pensionarii care "saracii" intra pe 5 lei la Iosia! Sa nu mai vorbesc ca nu socotiti cata risipa de mancare faceti in fiecare luna. Romanii sunt campioni la cumparaturi, le place sa aiba cosurile pline si trag cu ochiul unul in cosul celuilalt, iar daca cosul tau e mai gol, odata isi umfla burta si gusa, de mandrie! 40% din mancarea cumparata de campionii romani din supermarket ajunge la TOMBERON! Daca ati fi mai cumpatati ati vedea ca aveti bani si de Aquapark! Si acuma, sa ma ierte Cel de sus, ce sa caute pensionarii intr-un Aqua Park plin de tobogane, unde va fi galagie non-stop, stropeala si alte "galagii" care pe cei de varsta a 3-a stiti ca-i deranjeaza! Ganditi inainte sa vorbiti!
Postat 25 Mai 2016, 15:08 de Bubu
Perfect..
hateretard!Am tras apa,poti fi portar la kkpark?Sper ca redactia te va premia pt limba-j ,la fel si birtinezul ales cu zeci de procente deja!
Postat 25 Mai 2016, 14:57 de grigore
.....
...cata prostie zace in unii....noroc ca prostia nu explodeaza, ca multi ar fi bombe atomice... :)
Postat 25 Mai 2016, 14:42 de ironi-k
de doi lei vorba
La cererea unui mic grup de opinie cu orientare socialista de pe acest forum s-a hotarat ca intrarea la Aquapark sa coste 2 lei (doi lei), dar sa fie permisa intrarea doar pentru cei care au dantura completa si de asemenea au facturile la utilitati platite la zi (exclus accesul Avocatului Poporului care e platit regeste de la Stat, dar are datorii socialiste fatza de Stat, si oricaror alte persoane cu datorii la Stat). Asta deoarece nu trebuie sa alegem doar sloganurile socialiste care ne convin, noi trebuie sa ne amintim si vorba ca:"nici munca fara paine, nici paine fara munca" adica intrarea pe gratis la Aquapark este prost vazuta si la socialisti...Si ar mai fi ceva: la pretul nou al biletului egal cu 2 lei (doi lei bucata, c-asa vrea si tata) salariile angajatilor la Aquqpark vor fi mizere, iar acest forum va geme de injuraturi socialiste. Concluzia: fara preturi mari la bilete, la servicii, la marfuri, nu se pot plati salarii mari angajatilor acestor furnizori, asa ca Tovarasi straduiti-va sa castigati mai mult, cautati-va locuri de munca mai bine platite si nu ma intrebati pe mine unde...
Postat 25 Mai 2016, 14:32 de pupinjuristu
curios!
un articol anonim. de ce?
Postat 25 Mai 2016, 14:11 de Just
Re..
@David.....Eu personal nu ma plang nici din cauza locului de munca nici de salariul pe care-l primesc.Dar ,nu pot sa nu ma gandesc la o mare parte a cestui oras (si a tarii) care nu au avut norocul sa aiba parinti cu afaceri,nu pot/stiu fura,sau (eu de exemplu) nu au avut bani in vremea tineretii sa termine mai multe scoli. @hateretards...Intreab-o te rog pe mama ta, dece nu a tras apa dupa tine cand te-o nascut ?
Postat 25 Mai 2016, 14:08 de Citizen
penibil
. Cam asta reiese din articol si din unele comentarii. Cu prima ocazie cand il mai aud pe Bolojan ca se lauda cu aquparcul facut pentru oradeni, care de fapt e pentru crema ("saracii la Silvas, pensionarii in Iosia iar oradeanul mediu in Felix"), jur ca o sa-l scuip intre ochi.
Postat 25 Mai 2016, 13:48 de User anonimizat
:))
Citizen, un rupt in cur care plange dupa gratuitati si reduceri :)))) Si apoi altii sunt de vina ca el este un inapt :))
Postat 25 Mai 2016, 13:24 de hateretards
@Citizen
cei care umbla cu bmw-uri si arunca cu banii sunt ori foarte isteti (ceea ce implica creierul), ori au in spate parinti cu afaceri. Dar eu vorbeam de cealalta clasa de oameni, care nu au nimic, dar nici nu se straduiesc sa faca ceva decat sa se planga. Nu esti multumit de locul de munca? fa ceva ca sa avansezi sau invata o meserie noua. Nu sta si te uita la acasa tv
Postat 25 Mai 2016, 13:15 de David
.........
:)))) Sa te scolesti In ce? Cand avem doar hale de asamblare (cu mici exceptii) Si la ce scoli profesionale avem (ca cica asta e viitorul)nu sunt cu nimic mai bune decat facultatea pe care o blamati atat(pe buna dreptste)Sí daca vei ajunge sa iti iei destinul In propriile maini vei constata ca Primaria te impoziteaza mai bine ca pe cei care angajeaza doar necalificati pe banda rulanta.
Postat 25 Mai 2016, 12:56 de Robert
Prea multă înverșunare...
Nu ne știm bucura de nimic,mereu criticăm cu înverșunare tot ce nu ne place nouă,nu contează părerea majorității,noi avem dreptate. În Oradea lucrurile de mai bine de 7 ani merg pe făgașul bun, așteptările sunt mari ,pt ca și decalajul a fost mare comparabil cu alte orașe mult mai prospere,care au avut primari și nu marionete. Bolojan cu siguranță alături de echipa sa si în următorul mandat va continua pe calea investițiilor, critici vor fi mereu,mai ales din partea celor care mereu stau pe margine și nu au bătut un cui în viața lor. Peste ani vor fi uitate multe din cele ce azi stârnesc atâta înverșunare, Oradea va fi un oraș prosper și înfloritor .
Postat 25 Mai 2016, 12:41 de ardelean
Fără efort. Fără minte. Doar cu buletinul.
Parcă şi autorul textului este dascăl. Nivelul l-a stabilit singur.
Postat 25 Mai 2016, 11:38 de eutanasiu
Efort şi minte
"Până acum, ADP a angajat instalatori, a scos la concurs posturile de vânzătoare şi casiere (pentru care cere studii superioare şi cunoaşterea unei limbi străine)"
Postat 25 Mai 2016, 11:37 de excalibur
@David
Tu asa vezi,ca in orasul asta ,tara asta ,cei care INVATA umbla cu BMW ,Mercedes sau isi permit intrari nelimitate intr-o luna la Aquapark ?
Postat 25 Mai 2016, 11:34 de Citizen
.
foarte bine scris articolul. In sfarsit un articol ce releva adevarul. Vreti salarii? invatati!
Postat 25 Mai 2016, 11:22 de David
Daca..
DACA acest aquapark ar fii unul privat cred ca NIMENI nu ar avea dreptul sa fie suparat/lezat din cauza ca nu-si permite sa plateasca intrarea DE CATE ORI VREA pe luna. Dar asa,ca este vorba de o investitie care sunt platiti si vor fii platiti din taxe ,impozite POATE se intelege suparea celor nenorociti care cu sau fara vina lor nu-si permit doar mersul pe jos,OTL-ul ,Dacia si Opel-ul de 10 ani. Sa nu mai vorbim ,ca MAJORITATEA celor cu BMW ,Mercedes si intrari fara numar la Aquapark NU MERITA/NU AU LUCRAT O ZII PENTRU ACESTEA.
Postat 25 Mai 2016, 11:13 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON