URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 August 2012, 12:51

Badea Ciutacu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mircea Badea şi Victor Ciutacu au criticat-o dur pe Alina Dumitru, vicecampioană olimpică la judo, pe motiv că aceasta nu a mers să voteze la referendum. În paralel, un halterofil nord-coreean, apărut de niciunde, câştiga titlul olimpic la haltere şi declara că pe el l-a inspirat din ceruri marele conducător Kim Ir Sen.

În viziunea ciutacilor şi a altor asemenea rumegătoare, sportiva noastră ar fi trebuit, probabil, să facă la fel. Să declare ceva de genul: "Am ajuns să iau medalia de argint mulţumită preşedintelui interimar Crin Antonescu, dar am pierdut-o pe cea de aur din pricina preşedintelui suspendat Traian Băsescu".

Las la o parte faptul că Badea ar putea participa eventual la Olimpiada strungarului sau că Ciutacu poate fi cel mult olimpic suddokan, nicidecum judokan. În fond, nu toţi putem fi sportivi de performanţă. Dar, ca ziarişti de frunte, ar trebui să ştie şi ei că, la cât se investeşte în sportul românesc, n-am merita să primim nici panglicile cu care se leagă medaliile. Iar dacă totuşi se strâng medalii în numele României, totul se datorează devotamentului unor tineri care-şi sacrifică tinereţile.

E regretabil că Olimpiada e folosită în scopuri politice. Ce au olimpicii noştri cu votarea? De ce flacăra olimpică devine "a democraţiei" şi trebuie târâtă în marasmul politic? În loc să ne bucurăm de rezultatele miraculoase ale sportivilor noştri, de ce trebuie să suportăm injuriile unui Badea Ciutacu şi să-l vedem pe alde Traian Ungureanu, un europarlamentar ponosit, cum agită o imitaţie de torţă olimpică pe geamul de la buda din sediul de campanie al preşedintelui Băsescu?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
chirila cu c mic
chirila acest PUPINC URIST BASESCIAN
Postat 13 August 2012, 20:05 de chirila
raspuns
@Floricita Ingrozita: Floricito ingrozita!/Nu te speria, rezista!/Eu zic sa ti-o dea in.../Poate asa te mai satura?/Dar ei cred ca vor avea pretentii/Inainte sa-ti speli dintii/Altfel, sincer, cine se-ndura/Sa ti-o...in cavitatea bucala?
Postat 11 August 2012, 10:45 de TDS
Ciutacu-tolomacu si Badea Ciudatau`
Ciutacu-tolomacu` si Badea ciudatu, Sa stiti de la mine,dar v-o spune oricine,. Manca-v-ati rahatu,` Cu Antena bagata,in kur ancorata. Sunteti cam ai dreaqu` Bai, ciudatu`-ciutacu si badea tolomacu` S-alte “resturi” ca voi Va puneti cu noi ? Heeeei, voi, astia doi(boi) - a fi campion sau a fi erou, Nu e pentru un bou ! Nu e prea facil,ba e chiar dificil. Tu,scarnav debil, Poate crezi asa, doar in mintea ta ! In mintea-ti cam scurta,care nu te asculta. De accea va zic,faceti ciocul mic Si un joc de glezne, sau “dati drumu` “ la vene! Stiu ca rau va doare, ca BASE e tare, Stiu ca nu va place, dar n-am ce va face. Mi-ati tot dovedit, ca v-ati troglodit Nu stiti jurnalism,n-aveti profesionalism Desi primiti la bani Duium, de mai multi ani, N-ati fost deloc, in stare Sa dati cu Base-n mare. Iar cand ati aflat, ca nu toti au votat Ca Alina Dumitru, ati cazut pe pupitru. Si cu gura spurcata,ati zis despre fata, Ca .....“ vaca e vaca “ !!! Cereti-va scuze, nu mai dati din buze Cu-un limbaj de peluze !
Postat 11 August 2012, 07:02 de Floricita Ingrozita
ei as...
AUZI bai frate...Chirila se da mare...pai de acolo incep ziaristiii baiiiiiiii, tu nu esti decat un umil spagar din fundul satului...te gasisi....vai de capul tau.....de caraghios ce esti.....
Postat 10 August 2012, 14:25 de soso
mihai nesu
Mihai Nesu a raspuns pozitiv apelului de ajutorare a campioanei olimpice Florica Lavric! A spus chiar ca nu fotografia il intereseaza(dar o masa cu cei doi da!). Bravo Mihai Nesu! Nici nu stiu cu cine seamana acest om deosebit(cu mama-sa in nici un caz). Oricum sunt sigur ca va fi rasplatit si intr-o zi(mai devreme sau ceva mai tarziu, eu sper mai devreme)va merge din nou!
Postat 10 August 2012, 09:17 de TDS
in buda cu acest cuplu de pupincuristi
bine zis ! "eu sunt micul cacarau / si dorm toata ziua, zau / scoala cacarau din pat / ca esti mare om de stat! "
Postat 10 August 2012, 08:07 de land
Unde l-ati pierdut pe Bihorel?
Dl. M Chirila - pe langa intalnirile (binevenite) ce ziua lui Bihorel asteptam ceva organizat si pentru actuali sau fosti sportivi bihoreni?! Se poate asa ceva in afara de in afara de comentarii goale? Ati aflat ca Mihaita Nesu a donat pt. sportiva olimpica Florina Lavric o suma importanta de bani in campania acestor "tonomate nesimtite" , care ar putea participa cel mult la "Olimpiada Strungarului", pentru sportivi olimpici romani aflati in dificultate. Va propun pentru decembrie la premiile lui Bhorel la categoria CEL MAI CAPABIL GAZETAR BIHOREAN DE A DA CU BADEA IN BALTA !
Postat 09 August 2012, 23:43 de Adi Oradeanul
haha
bai chirila ...........macar astia manca o pita de la unu , nu de la toti ca tine . dae cu fratetu ai inceput sa vorbesti ? de ce nu ne scrii despre familia ta ? critici numa pe altii . hai sictir
Postat 09 August 2012, 00:47 de haha
DIN TANTAR ARMASAR!2
Nu se poate publica link-ul?! Cautati Badea si Ciutacu in budigai - pe Facebook sau Google https://www.facebook.com/groups/476709529005874/ A se vedea link de mai jos: #
Postat 08 August 2012, 21:06 de Adi Oradeanul
DIN TANTAR ARMASAR!
O parte a presei a exagerat niste comentarii pe FB SI TW referitor la reactia unei sportive care a dorit neaparat sa ne comunice ca ea nu a votat la referendum. Din gura aparati sportivii olimpici dar ceva concret se poate? De exemplu donarea unei sume (conform dorintelor dvs.) pentru o sportiva olimpica bolnava de cancer, daca tot se investeste putin in sport si noi "n-am merita să primim nici panglicile cu care se leagă medaliile" macar sa avem o mica satisfactie ca am facut ceva pentru sportivi in nevoi cum ar fi Florina Lavric. A se vedea link de mai jos: #
Postat 08 August 2012, 21:04 de Adi Oradeanul
cacarau=crin
@marcel cacarau e numele de familie al lui crin antonescu, sau asa li se spunea lor prin sat acolo de unde se trage :)
Postat 08 August 2012, 19:35 de ioan si nu ion
aiurea
cum adica la olimpiada strungarilor?!domnule ziarist...jigniti aceasta profesie care cere totusi cateva cunostinte...badea eventual poate concura la olimpiada maimutelor ca asta face seara de seara...se maimutareste
Postat 08 August 2012, 16:14 de romanu
?????
Ce inseamna \"cacarau\" ?
Postat 08 August 2012, 15:15 de Marcel
Doua gunoaie
Doua gunoaie jegoase,imi vine sa vomit cand ii vad.
Postat 08 August 2012, 15:12 de Paul
nu e bien, domnu cacarau
@cacarau din Ponta: nu e bine, domnu cacarau! nu cred ca e bine sa folositi astfel de pseudonime care te pot duce cu gandul si la....ba...sini! inca o data va spun, nu cred ca ebine, domnu cacarau!
Postat 08 August 2012, 14:25 de TDS
suntem sclavii lui Felix si ai lacomiei
"Badea Ciutacu", sau cum si-o mai fi zicand Pastorul-Voiculescian Gadea, face "glume" cu Alina Dumitru! Ei de fapt nu sunt badarani cand o jignesc pe sportiva noastra, ci au fost prost intelesi de noi ceilalti! "Ciutaco-Ciuvicii" nu sunt lingai cu simbrie la Voiculescu atunci cand improasca laturi pe post de comentarii politice, ci noi ceilalti care avem cei sapte ani de acasa suntem "basisti" pentru ca le aratam obrazul! In tara cu Parlament alcatuit din "puscariabili", cu Premier Plagiator si presedinte Cacarau, am ajuns sa nu mai auzim decat decat vocile asistatilor social, a slugilor de partid si a propagandei populiste disperate ca UE opreste Banii si lovitura de stat se dovedeste ineficienta!
Postat 08 August 2012, 14:18 de Cacarau din Ponta
afara cu Badea/Ciutacu
doar rumegatoarele si cretinoizii se uita la badea sau ciutacu + gadea sau radu-tudor si restul sfertodoctilor din antene. felicitari pentru ca ati pus problema intr-un editorial al bihoreanului.
Postat 08 August 2012, 14:12 de ioan si nu ion
fals
si eu zic la fel! ALINA DUMITRU nu avea cum si de ce sa fie criticata! campioana la beijing, vicecampioana la londra, cum sa critici o astfel de performanta? si nu au criticat-o. ca s-a analizat meciul din finala cu brazilianca, DA! si analiza a fost corecta! nu stim de ce a pierdut finala(poate sa fie si o accidentare la mijloc!). finala a pierdut-o! la scor! dar asta nu inseamna ca medalia de argint nu este valoroasa si ca ALINA DUMITRU NU ESTE O MARE CAMPIOANA! ESTE!
Postat 08 August 2012, 14:05 de TDS
pt Mircea Chirila
Esti un penibil Mircea Chirila, Badea nu a criticat-o pe Dumitru ci a facut o gluma, dar tu cum esti inclult si basist pupincurist interpretezi cum vrei lucrurile, esti penibil, da-ti demisia !!!
Postat 08 August 2012, 13:56 de Alex
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON