URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Septembrie 2010, 13:55

În fugă, după imagine

În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
În fugă, după imagine În fugă, după imagine
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aflată încă, la cei 17 ani, la vârsta experimentelor, Aura şi-a descoperit o pasiune despre care spune că i se potriveşte ca o mănuşă.

După ce şi-a făcut un set de poze doar pentru propria-i plăcere, s-a îndrăgostit de obiectivul aparatului de fotografiat atât de tare încât speră că va ajunge să pozeze pentru reclame şi pentru reviste. Mai are încă destul până acolo, dar ştie unde vrea să ajungă...

Bună la fugă

Aura are ambiţia şi dezinvoltura specifică oricărui licean. Îi place să meargă la şcoală, căci are ocazia să se implice în diferite proiecte, cum e, mai nou, organizarea Balului Bobocilor, unde anul trecut a luat locul al doilea. După orele de curs, nu ocoleşte nici ieşirile pe terase şi distracţiile cu colegii. "Cel mai fain e când ieşim după teze sau teste şi ştim că am scăpat cu bine", spune Aura.

Liceul i-a schimbat şi pasiunile. Dacă în generală făcea atletism de performanţă, înot şi baschet, acum a renunţat la aceste sporturi, din lipsă de timp. "Dacă am ore până la trei şi mai fac şi teme, nu prea pot să mă mai ţin de un sport la un nivel serios. Acum vreau să încep să fac fitness", povesteşte Aura cu nădejdea ca, în acest fel, să-şi păstreze forma fizică câştigată pe pistele de alergare, în bazin sau pe terenul de joc.

Vrea în pictoriale

Aura şi-a descoperit o înclinaţie spre fotografiere după ce de curând a fost vedeta unei şedinţe foto făcute doar pentru ea. "Mi-ar plăcea să fiu căutată să pozez pentru reclame la firme sau în reviste. Manechin nu pot să fiu, pentru că sunt ceva mai scundă faţă de standarde", spune tânăra. Noroc însă că are şanse la o carieră de fotomodel, şi încrederea că s-ar descurca. "Multă lume mi-a spus că sunt fotogenică", se încurajează ea.

Pe lângă aspiraţiile de a ajunge să joace în reclame, Aura studiază la profilul Turism al Liceului Mihai Viteazul şi, cum va ieşi de pe băncile şcolii, îşi doreşte un loc de recepţioneră la un hotel. "Am făcut deja practică la un hotel şi mi-a plăcut să pun totul în ordine". E convinsă că cele două meserii la care se gândeşte pot fi făcute şi simultan. Iar dacă va ajunge cunoscută, ce hotel nu şi-ar dori-o în faţă, la recepţie, acolo unde vizitatorii îşi fac prima imagine?...


IMAGINEA CONTEAZĂ
Aura Cristea
Vârstă: 17 ani
Ochi: albaştri
Zodie: Săgetător
Înălţime: 1,63 m
Greutate: 46 kg
Măsuri: 86-60-90
Hobby: sportul, fotografiatul

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
hmmm
fata astaa nu are sanii de`locc..poartaa sutienee cu multt push-up da nicii ashaa:-J ii o pitipoancaaa nasoalaaa
Postat 02 Decembrie 2010, 19:03 de EU
eroare fashion
desi e slabutza se vede k a facut sport. are corp frumos, n`am ce comenta , dar se imbraca groaznic. cineva ar trebui s`o cizeleze putin. arata a pitipoanca ieftina :)
Postat 13 Octombrie 2010, 21:50 de eu
o veterana
hahahaha... "frumoasa rau", ce gluma buna. daca nu te lauda nimeni, te lauzi singura. esti asa de frustrata incat se simte pana aici.
Postat 04 Octombrie 2010, 04:06 de oradea
curios
scupa fufi din BIHOR ca aici nu vei fi suficient de implinita avem numai LABE triste asa ca nu i lua in considerare nu exista in BIHOR barbati, eventual GIGOLO, betivi si CURVARI in rest celilalati sunt in LANTURI, sanatate frumoasa !
Postat 03 Octombrie 2010, 13:46 de frumoasa rau
striptease
mami, te-ai pus pe dezbracat ? mai asteapta oleaca.
Postat 01 Octombrie 2010, 05:43 de dody
de ce ?
de ce nu ti-ai dat fustitza, jos ? oricum nu erai departe. aaa, vad ca pana la urma ti-ai dat-o... trebuia sa dai si tricoul(glumesc). poponautii te vor injura cu spor.
Postat 01 Octombrie 2010, 05:30 de veteran
MISSS
Zana Zanelor :X... ce frumoasa poti fi Auraaaa :************************ te poopaaaaaaaaa ........ :D
Postat 01 Octombrie 2010, 00:49 de ... No Name
AnoNim
Aura `, tu ma cunosti dar fii sigura ca nu`ti voi spune aici cine sunt, sigur iti dai seama daca`ti reamintesc cateva lucruri :D... Vreau doar sa`ti spun ca sunt una din putinele persoane care te cunosc cu adevarat si nu ma iau dupa lume pentru ca mai bine decat te cunosti tu pe tine insuti nu te cunoaste nimeni`! Sunt, una din putinele persoane cu care ai inpartit multe lucruri, sau poate singura persoana care nu te`a lasat si nici n`o sa te lase la greu. Sunt langa tine sa` stiiiiiii :*:*:* Iti doresc ka tot binele din lumee sa fie al tau si tot ce`ti e mai drag pe lume sa ai`!!!!!!!!! >:D< teeeeee pupppppp Aura :X >>>DIVA<<< MEAAAAA simpluu ANONIM
Postat 01 Octombrie 2010, 00:46 de ... No Name
Babyyy`y
Cele mai frumoase lucruri se întâmpla celor ce stiu sa astepte`!:X Esti superba` :* foarte frumoasa
Postat 01 Octombrie 2010, 00:29 de Babyyy
GeO`
BRAVO`!!!! esti foarte frumoasa` FELICITARI Aura :*:*
Postat 01 Octombrie 2010, 00:27 de GeO`
Al3xx`Sx
FUUU... extraordinara fata :X mai bine s`ar abtine lumile invidioase :))) nu te kompari ku nimeni aia`i clar Aura`!!... abia astept sa ajung in orashh sa te vad :*
Postat 30 Septembrie 2010, 21:06 de Al3xx`S
CrissTiii
Mamiiiiiiii estiii superbaaaaaaaaaa jur`!!!!!! :X:X nu te lua dupa perfectii astia de mai jos :) =))))) fii sigura ca ti`o zic din invidie deci nu te stresa aiurea cu ce nu trebuie. Esti ffff frumoasa :* te pup draga` :X
Postat 30 Septembrie 2010, 21:03 de CrissTiii
serios
poti sa ma cauti ca o sa ma gasesti cu siguranta
Postat 29 Septembrie 2010, 18:51 de cineva
serios
vai draga ce frica imi este ca tot tremur asta e fata? nu cred ca mai e
Postat 29 Septembrie 2010, 18:50 de cineva
!!!!!!
=)))) extraordinar cika :)) vai de mata sh de cine te`o facut ma k nici tupeu n`au in tine sa ziki cn esti... fututzi gura mati`!!! mai leagate de pozele lu fata asta dak vr sa aflu cine mortii mati esti`!!
Postat 29 Septembrie 2010, 15:10 de Gura Mika`
extraordinar
Fato te-ai uitat in oglinda? cred ca nu esti urata cu crengi maaaaaa, vai de tine si de zilele tale pe care le mai ai stii ceva mai bine cauta-ma dupa colt sa vezi daca nu am pene pe spate urata naibii care esti spurcaciune intruchipata in corp de schelet
Postat 29 Septembrie 2010, 15:07 de eu
Gratiela
Fata asta are multe calitati pe care altele ar vrea sa le aiba` si probabil nu le vor obtine niciodata`... si nu vad rostu dc sa vorbiti tot felu` de prostii despre ea. FELICITARI AURA. esti frumoasa nu te lua dupa nimeni... pt ca zik din rautate crede`ma.`!!!
Postat 28 Septembrie 2010, 23:41 de Gratiela
E.X.E
BA FRATILOR =)))) IN PRIMUL RAND NU KUNOASTETI PERSOANA IN AL DDOILEA RAND INVIDIA CRED CA SPUNE TOTUL... PENTRU FATA ASTA TOT RESPECTUL... IAR PENTRU CEI CARE COMENTATI AIUREA INSEAMNA KA NU VA VEDETI PE VOI SAU PROBABIL VA VEDETI MAI SUS DECAT ALTE PERSOANE :)))) JEGOSHI :-J ... N`am ce sa zik pt Aura TOT RESPECTUL te pup :*
Postat 28 Septembrie 2010, 23:31 de E.X.E
....
bv aura :x frmuasa esti :*:*
Postat 28 Septembrie 2010, 23:04 de durex
Titlu
Asa suna titlu ... fuga dupa imagine cum ar zi "bagati`-o in seama" :))
Postat 28 Septembrie 2010, 22:31 de z
ceau
Măsuri: 86-60-90:))) cred ca nu a masurat fata bine se vede bine in poze ca ea nici vorba sa aiba masurile acestea imi pare rau:))))
Postat 28 Septembrie 2010, 21:12 de ceau
Photo
Mai incet cu Photoshop-ul pe poze ca saraca fata parca se scurge din poze deja
Postat 28 Septembrie 2010, 14:32 de Adobe
Gheorghe
Asta are 16 ani, nu 17 :D
Postat 28 Septembrie 2010, 14:21 de Gheorghe
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON