URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Mai 2011, 15:10

Zara, Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius vin la Lotus Center!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: url

Filename: stire/stire.php

Line Number: 133

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: name

Filename: stire/stire.php

Line Number: 133

Din această toamnă orădenii vor avea ocazia să cumpere chiar din oraşul lor haine ale unor mărci de renume precum Zara, Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius. Lotus Center a intrat în cel de-al treilea proces de extindere tocmai pentru a putea găzdui magazinele retailerului de îmbrăcăminte Inditex.

Inditex (INdustrias de DIseno TEXtil) este o companie producătoare de haine din Spania, controlată de cel mai bogat om din această ţară, Amancio Ortega. Este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa şi între cele mai mari din lume.

Grupul Inditex este prezent în România cu şapte mărci: Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti şi Zara Home. Retailerul a ajuns deja la un total de 57 de magazine. Din cele şapte mărci, la Oradea vor ajunge patru: Zara, Bershka, Pull&Bear şi Stradivarius, dintre care Zara este cel mai important din portofoliul Inditex,
aducând companiei profituri de zeci de milioane de euro.

Inditex a intrat în România în 2004 în franciză, cu un magazin Zara şi unul Pull&Bear în Bucureşti. În 2007, spaniolii au intrat direct şi s-au dezvoltat continuu, cifra de afaceri a grupului apropiindu-se de 100 milioane de euro.

Concernul are deschise peste 5.100 de magazine în 77 de ţări şi are peste 120.000 de angajaţi.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
no bine
In concluzie Oradea prezinta, cum sa nu prezinte, doar se alatura oraselor cu potential financiar ridicat in care sint prezente fufele, parasutele, pupezele, paparudele si alte stoarfe de bani gata care vor da iama la zara...
Postat 22 Mai 2011, 19:19 de danielo
@dan
N-ai inteles nimic... nota 2, stai jos. Comentariul meu e un pamflet la adresa magazinului Zara si-a preturilor nesimtite cu atat mai mult cu cat calitatea lasa MULT de dorit. In fine... noi sa fim sanatosi!
Postat 19 Mai 2011, 10:13 de un cetatean
made in romania
@ un cetatean Daca ar fi un adaos comercial ceva mai limitat si nu de 250%-300% sincer si eu mi-as cumpara o chimese de la Zara, ca altfel nu-mi explic de ce parcarea de oultet din Pandorf sau de la outlet-urile din Budapesta, Debrecen sunt pline de masini de pe ulita noastra. Asta-i praf in ochi cu TVA-u. In Ungaria TVA-u e de 25% si tot mi se renteaza sa ma duc pana acolo dupa o chimese si alte cele. O bluza adidas pe la noi 180 de ron iar in Forum Debrecen era 70 de ron. Relax, ca mai toate produsele astea sunt made in romania...doar ca pun eticheta....si un alt pret. Un cetatean-ule, da cine va avea blugi zara daca nu tu? Doamne ajuta-va sa va puteti cumpara ciucuri, zaghii si chimesi de la ZARA, dar sa nu uita-ti sa va bateti la intrare pentru promotii.
Postat 18 Mai 2011, 11:41 de dan
O parere
O daaaaaaaaaaaa…. de cand asteptam sa vina, si-n Oradea, magazinul Zara. Asa o sa pot sa-mi cumpar o chimeshe (camasa, pentru necunoscatori) causal la pretul de doar 4-500 lei. De abia astept! :) @Daniela: Sigur ca da... vezi exemplul de mai sus; e pretul unei camasi (material de parca fatase pisica-n el) in Zara din Cluj-Napoca. @Mary: Cand se va deschide noua "aripa" a Lotusului. Sa stii ca nu comerciantii-s de vina ci clientii pentru ca ei le cumparamarfa de 2 lei. Iar calitatea serviciilor de vanzare e din cauza lipsei scolarizarii si-a bunului simt al vanzatorilor. @dan: Scoru' ca scoru', da' stai sa vezi preturile... o pereche de blugi va fi minim 3-400 lei.
Postat 17 Mai 2011, 12:11 de un cetatean
si care va fi scoru?
E ok, da care-i scoru? Ca daca imi iese mai ieftin atunci ma duc la fabrica lor de la slatina, ca au acolo magazin de desfacere la fabrica. Cum la fabrica Otter e in Lugoj sau cum Lacoste e in Salaj , poate asa mi-e mai convenabil o tura pana la Zara in Slatina.
Postat 16 Mai 2011, 22:16 de dan
in toamna cand?
Foarte bine ca o sa vina magazine de calitate. Sa ii vad acum pe comerciantii din Lotus care nu le pasa de clienti cum o sa mai faca pe desteptii.
Postat 16 Mai 2011, 21:40 de Mary
in concluzie
In concluzie, daca asa zice prietena-ta, asa este.
Postat 16 Mai 2011, 17:09 de cetatean
In sfarsit intram in randul lumii!!!
Vorbeam cu o prietena din Bucuresti care mi-a spus ca Zara intra doar in orasele cu potential financiar ridicat. In concluzie Oradea prezinta!
Postat 16 Mai 2011, 16:49 de Daniela
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON