URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 August 2014, 16:29

Victoraş Micula a fost prins cu fiţuici la proba scrisă la Română. Supraveghetorii l-au eliminat din examen

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a fost eliminat, luni, de la proba scrisă la Limba şi literatura română din cea de a doua sesiune a Bacalaureatului.

Micula junior şi-a făcut apariţia la poarta Colegiului Tehnic Mihai Viteazul, unde a susţinut examenul, puţin după ora 8, în Ferrari-ul său. Întrebat de reporterul Pro TV dacă s-a pregătit în vacanţă, acesta a spus că da, că "în fiecare seară citeam Baltagul şi restul operelor".

La ieşire însă n-a mai fost atât de vorbăreţ. Colegii lui au povestit că a fost prins cu copiuţe asupra lui de profesorii supraveghetori şi eliminat.

Victor Micula a picat şi la sesiunea din iunie a examenului de Bacalaureat, tot din cauza probei la Limba şi literatura română, la care a obţinut nota 4, în timp ce la Matematică a primit nota 7.80, iar la Geografie, 8.60.

În total, în Bihor, potrivit primelor date centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean, în această sesiune a Bacalaureatului, au fost eliminaţi 12 elevi, dintre care 4 de la Centrul Marghita şi Săcuieni, 2 de la Centrul Traian Vuia, cu o subcomisie la Salonta, 1 de la Beiuş şi 5 de la Mihai Viteazul.

Potrivit inspectorului-şef Nicolae Avram, 210 din cei 1.405 elevi care trebuiau să susţină luni proba de limba şi literatura română şi limba maternă au absentat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
36 Comentarii
victoras si familia
Un grup de prieteni cu ochii pe mangleala, voi sinteti aia care i-ati bagat pe cacaceni in faliment, neamuri analfabete, tarani cocliti de la coada vacii care dupa ce au ajuns la conducere promovati pe baza de rudenie v-ati angajat toate currrrrrrrrrvele si pilele la firmele cacacene in pozitii caldute la furat, fara numar, fara numar.... incompetentilor, nu stiti decit sa dati limbi in cur gemenilor, iar pe la spate ii furati pe rupte, ca-ntre neamuri...
Postat 29 August 2014, 23:32 de Un grup de prieteni
Victor, nu ii baga in seama. Invidia domina
Victor si familia, nu ii bagati in seama; stiti mai bine ca oricine ce rea este lumea, invidioasa si abia asteapta raul semenului sau. Victor e un baiat de un foarte mare bun simt, bine crescut, Dumnezeu va ajuta; nici nu cititi rautatile si ziarele scandaloase care abia asteapta sa arunce cu noroi in ceilalti. Fiti tari !
Postat 27 August 2014, 12:08 de Un grup de prieteni
victoras Cretinel micula
Nu degeaba i se spune victoras Cretinel micula, ironia sortii, va ajunge averea familiei pe miini bune, analfabetul asta o sa faca praf cit ai zice peste tot ce au furat gemenii cacaceni... praf si pulbere
Postat 27 August 2014, 10:48 de cretinel
he, he, he
CENZURAT
Postat 27 August 2014, 06:18 de dick
hahah
Bei fratilor da vazurati voi beizadea la tv..când povestea el cum a fost platit de o firma mare de telefoane sa le faca reclama??? cred ca era putin prafuit!!
Postat 26 August 2014, 21:23 de roxi
Re un amarat
Da lasa ca si tasu si frasu jamanu faceau la fel când cica angajau oameni la Stei ..ai puneau sa sara scaune..asta ca sa ocupi un post de electrician...umileau oamenii..asa ca manzu lu tata a avut de unde invata...
Postat 26 August 2014, 16:49 de beiusan
Ticalos de mic
Asta-i la fel de redus ca pe vremea cand venea in redactie la TV Transilvania si rupea scaunele , facandu-se ca sunt masinute pe care el le conduce. Apoi venea Pelica, sluga lu ta'su si ne oprea din salariile si asa mici ca sa platim stricaciunile facute de pramatie. Lasa dom' Voirel, ca Dumnezeu nu doarme, asta-i doar inceputul, ajunge baietul u ratat de toata frumusetea.
Postat 26 August 2014, 15:13 de Un amarat
puiutu
Un cretin, un idiot cu diploma de ANALFABET ,,Nu cu diploma de bac., asta e prea mult pentru un cap patrat ca al lui VICTOREL>>>>>
Postat 26 August 2014, 15:04 de Puiu
Las ca trece
Lasa cretinita ca pina peste doi ani lumea uita despre tine si poti plati pe oricine sa-ti dea bacul..pina atunci taci si apuca sa bei si tu niste apa...wiskey-ul nu-ti face bine ..si unde mai pui ca bei de la 14 ani...,nu ne mai explica din ce familie de domni faci parte...famililie adev care au un ritual din a savura un vin si a vedea spectacole nu s-au alaturat niciodata unor oameni de factura celor din care provii...du-te si invata..aseara erai manga ...oare unde-ti erau parintii??? parul era al tau...dar e mai bine asa...cred ca multe blesteme adunati zilnic!!!
Postat 26 August 2014, 14:46 de sony
bacul
felicitari celor care l-au prins,asa poate, poate mai invata,daca nu va ramane tot un elev eminent ca are tata bani,in sesiunea de vara tot acolo s-a luat curentul pentru un timp,dar se vede ca in ciuda nerusitei din vara a primit cadou masina,ma intreb a cui e mai mare vina?
Postat 26 August 2014, 14:42 de miha
re: john doe
Daca e tot atat de inteligent ca tine mai bine isi pune streangul de gat !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 26 August 2014, 14:13 de Bowl
kekere-mekere
LOL! pe bolnavu' psihic care-o aterizat cu elicopteru' la Prislop, l-o băgat româna-n insolvenţă. se miră cineva?
Postat 26 August 2014, 13:02 de Just
stima
Toata stima pentru profesorii care l-au dat afara si pt. inspectorat ca nu a pus botu' la banii astora ! Viorel Micula e un tip foarte inteligent, ma mir ca nu reuseste sa-si tina copilul pe o linie normala !
Postat 26 August 2014, 12:30 de john doe
Daca nu e in stare...
Sa-mi fie iertat,dar daca nu e capabil sa treaca un examen dupa 12 ani de scoala,nici la o a doua incercare,inseamna ca nu e nimic de capul lui.'Geaba banii babacului,care se vad mai ales in infatisarea puhava(altfel trebuie sa arate un tanar al AD 2014) si in felul in care priveste viata.Banii vin si se duc,dar valoarea intrinseca a unui individ exista sau nu.In orice caz,parintii lui sunt,cu toti banii lor,cu tot,mai prejos decat cei ai absolventului care si-a luat bac-ul din prima,desi in cei 12 ani de scoala a si muncit acasa si/sau in alte parti,ptr.un ban care sa usureze traiul familiei.Daca as fi in locul d-lui Micula-tatal lui Victor,as da dracului biznisul si as incerca sa inteleg ce e cu fiul meu de nu e capabil sa termine 12 clase(ca fara bac NU le-a terminat).
Postat 26 August 2014, 10:57 de Maria R.
ce om penal
Asa penal mi se pare baiatul asta. La banii lui ar putea fi putin mai normal. Prin ceea ce face nu da dovada decat de cretinism si imbecilitate. Ar trebui sa fie recunoscator pentru ce ii ofera taicasau. Ca daca ar ramane el singur, s-ar duce totul pe p*la. Pacat...vai de el
Postat 26 August 2014, 10:19 de TDI
vai,vai..
Neam prost..de la Cacaceni!Mey pulifrici...hai sictir ca tot un anal fabet ramai!
Postat 26 August 2014, 07:35 de Nea taticu
Din cauza lui
Din cauza celor ca el am plecat eu din tara.
Postat 26 August 2014, 00:42 de Bogdan Bartos
Boy??
Goe asta mie mi se pare Goita! Ce-i cu decolteul ala si privirea aia de ametit , somnambul? Da` nu-i el de vina saracutul. Genitorii lui sa-si admire acum capodopera.
Postat 25 August 2014, 23:18 de mai,sa fie??
FIecare pasare pe limba ei piere !?!
Caraghiosul de Victoras, de pe emailul prietenei Alexandra Ghete (***) posteaza la nervi tot felul de aiureli, despre parinti, rude , domni parveniti si, binenteles, cu trimitere la restul lumii !?! Asa ca, in calitate de forumisti, puteti sa-i trimiteti direct mesaje de incurajare, pe adresa mentionata !?!
Postat 25 August 2014, 22:52 de Ca®p III
re: BozgorU
Ai dreptate, ca domnia si prostia, laolaltă, sunt cele ce se platesc. Domnii cu sula in straita care au vazut sapunul pentru prima oara pe o taraba, cand i-a dus maica lui Smintina de la Cacaceni la piata la Biis.
Postat 25 August 2014, 22:41 de yet
merinos
bine ca i-ati dat doctoratul lui ghioana .Nu va mai legati mai * de Victoras ......mincaia-ti malahia
Postat 25 August 2014, 22:38 de degau si sifonu Bins
"În fiecare seară citeam Baltagul şi restul operelor" ... !!!
În rest, ca la operă, căci ... "a noastră beizadea nici liceeaua nu avea" ... !!!
Postat 25 August 2014, 22:37 de WinDos
puslama
Ce sa mai vorbim, eu din cauza drogatului asta evit Stana de Vale. Ultima data cand am fost acolo, m-am cazat la Iadolina (hotelul lor am auzit) si nu am putut dormi noaptea din cauza motoarelor de la snowmobilele cu care se distrau astia la 3 noaptea prin parcarea hotelului. Normal ca a doua zi am si plecat desi as fi vrut sa mai stau cateva zile. Oricum, daca ar fi asta fiul meu i-as da eu numai ferari-uri si bodyguarzi. Sa stiti ca nu-i vina lui, el nu e nimic mai mult decat un mucea cu capu'n nori... parintii lui l-au stricat, este vina lor ca l-au transformat intr-un ratat. Apropo, s-au plimbat si cu jeep-urile pe partia de ski si asta cand a coborat din masina spunea ca a venit mafia, adica el e mafia, de aia i se permite sa se plimbe pe unde vrea cu ce vrea... saracul.
Postat 25 August 2014, 22:14 de Viorel
io
Voi sinteti niste nenorociti, ce va doara in git de Victoras? Fratii Micula sint domni, voi sinteti tarani prosti be bubui, tuva in gura de mailati!
Postat 25 August 2014, 21:51 de BozgorU
Pumnii lui minte nu are
Mult succes în 2016...
Postat 25 August 2014, 21:29 de Gheorghe
trenule maşină mică
Un arab ajunge la studii în Germania.După 2 zile sună pe tati şi zice că se simte tare prost deoarece toată lumea vine cu trenu numa el cu Ferrari.A doua zi bătrânu sună şi el şi zice:uite mă,ca să nu ne mai faci de râs ţi-am trimis nişte bani,cumpără- ţi şi tu un tren!
Postat 25 August 2014, 21:06 de NEA VASILE
ce atata romana
Oricum facultatile de Oradea accepta anul acesta absolventi fara dipoma de BAC.Tipul poate desavarsi studiul limbii romane pana la termnarea facultatii asa cum au facut o droaie de politai,oameni de bisnis,,,Si ulterior urmeaza,natural,DOCTORATUL!!!!! succes BAIETE,ne bazam pe tine toti taranii din groapa BINSULUI!!!!
Postat 25 August 2014, 20:40 de gil
m-am gandit
daca sa-ti raspund...in sfarsit:e de apreciat ca a mers pe curul lui,da si nu,vezi tu sunt copii care au luat examenele din tara asta(si din altele)fluierand,au fost apreciati de cineva?nu,nici vorba,aici suntem noi la putere...daca un copil de-al tau,care a muncit din greu nu are nici-o perspectiva,poate doar sa emigreze,l-ai mai aprecia pe tristu asta?
Postat 25 August 2014, 20:21 de vasile bulgaroctonul
ei ..
Pai nu-i chiar asa ..ca ala uns prima data e la parnaie...a doua oara nu s-a mai bagat nimeni....acu asta ca l-au prins poate ca a si vrut ..nu de alta dar lua maxim unu...
Postat 25 August 2014, 20:14 de io
rusine nea Viorel
Hai sa nu fim stupizi, sunt atatia oameni care pentru progeniturile lor ung pe cine trebuie doar ca sa nu se faca de rusine incat cred ca ar trebui sa spunem: Rusine nea Viorel. Inseamna ca baiatu chiar a mers la examen pe curul lui ceea ce e de apreciat.
Postat 25 August 2014, 19:36 de vasile
asa ...numa..
Cel mai tare scenariu...falimentul care nu e departe , Victoras cu smantana in piata...ca doar diploma nu are....adevarat urmas..... Cu atata sa ramaneti cat vi dreptu...hahalere...
Postat 25 August 2014, 19:29 de beiusan
...
Nu mai da bacul doua sesiuni ... isi va lua BAC-ul prin 2016. Pacat de el, nu e baiat prost. Nu il cunosc personal.
Postat 25 August 2014, 18:35 de B
hai bro...
In locu lu tactu ti-as mai face cadou o cutie de trabucuri si inca o masina bengoasa asa sa rupi gura targului///dai dreacu de tampiti sa palteasca datoriile acoperite..ce se pun ei cu tine...Esti copia fidela alu tactu si a lu ma-ta...de la comprtament pina la continutlul creierasului tau mic.....
Postat 25 August 2014, 18:30 de claudiu
intr-un
interviu elena mungiu pippidi(preda politologia la berlin,pt astia care nu prea citesc),spunea ca pe studenti de pe-acolo nu-i poti deosebi daca-s bogati sau saraci,au aceleasi haine,vin cu bicicleta la scoala etc.,dar daca apare un roman,imediat te prinzi:masini scumpe,bijuterii,telefoane,haine de mii de euro...cat de prost poti sa fi sa te duci cu ferrariul la bacalaureat,parintii aia ai lui nu realizeaza nimic?va spun eu..nu,pt ca sunt needucati,de la asta pleaca toata degradarea romaniei,nu am nimic cu victoras,problema pleaca din educatie si familie...furt,arivism,lacomie etc,pe scurt,oameni slabi
Postat 25 August 2014, 18:07 de rob halford
taran cu ferrari
Ce va asteptati? sa treaca? baietasul de mai sus dadea ture de centura cu ferrari-ul in jurul orei 7 jumate dimineata pe langa Auchan :)) saracul asa de obosit era de la invatat de numa numa.... Prost sa fii noroc ca esti ... oare cand o sa se scarbeasca lumea de atata prostie ?
Postat 25 August 2014, 18:02 de eu
bravo!!!
Fatalau....isi arata sfârcurile....asta da urmas...cam asta este caracterul familiei ...sa furam sa ne dam ce nu santem....bravo miculas...tu dai pe goarna tot....esti tot ce si-au dorit parintii tai...hahahahahahahah asa sa faci si d-acu inainte ...papa tot...ca de unde iei si nu mai pui se termina...si fara bani si prost ....asa da ...fie roata si patrata tot se-nvarte ea odata.....ce-i al tau e pus deoparte...MERITATI TOT CE VI SE INTAMPLA...
Postat 25 August 2014, 17:17 de zoli
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON