URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Octombrie 2012, 16:47

Viceprimar contrabandist: Edilul din Bunteşti, reţinut pentru comerţ ilegal cu alcool

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Doi bihoreni cu vârste de 35 şi 52 de ani din comuna Bunteşti - unul fiind chiar viceprimarul comunei - şi un maramureşan de 38 de ani au fost puşi sub învinuire, vineri, pentru deţinere şi comerţ ilicit cu alcool de contrabandă, după ce joi seară au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urma unei operaţiuni de amploare organizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Cei trei sunt acuzaţi că în cursul anului 2012 ar fi achiziţionat alcool dublu rafinat, fără forme legale, de la diverşi furnizori, pe care ulterior l-ar fi comercializat fără documente către diverse baruri şi persoane fizice din Bihor. În urma operaţiunii, au fost confiscaţi 500 litri alcool dublu rafinat, precum şi 7.500 lei, bani rezultaţi din vânzarea ilicită, şi s-au ridicat probe din produsele alcoolice descoperite la percheziţii.

Marfă pentru fitoterapeuţi

Surse judiciare au dezvăluit BIHOREANULUI că actorii nu sunt fitecine. Unul dintre ei este chiar viceprimarul din Bunteşti, Traian Turle, şi un cunoscut om de afaceri din localitate, Gheorghe Eugen Fericean, împreună cu maramureşanul Cristian Marius Petre.

"Viceprimarul comunei a închiriat un imobil din Poienii de Jos, care aparţine lui Fericean, unde depozita alcool dublu rafinat adus din Baia Mare de maramureşan, alcool pe care mai apoi îl comercializa în zonă", a declarat sursa citată.

Alcoolul provenit din Maramureş era vândut, în mare parte, fitoterapeuţilor din localitate care prepară şi vând tincturi din plante medicinale. "În zonă există cel puţin 50 de persoane fizice autorizate care se ocupă de prepararea produselor din plante medicinale şi care achiziţionau alcool de la învinuit", a explicat BIHOREANULUI prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, Gligor Sabău.

Ancheta a pornit în baza unor informaţii legate de activităţile ilicite ale edilului primite de poliţiştii SIF Bihor, care l-au monitorizat apoi pe parcursul mai multor săptămâni, iar joi au organizat o acţiune de prindere în flagrant. "Poliţiştii l-au urmărit pe băimărean până când acesta a adus un nou transport de 500 de litri de alcool la Poienii de Jos, după care au fost demarate percheziţiile, iar ulterior cele trei persoane au fost ridicate şi prezentate la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş pentru audieri", a spus Sabău.

Cercetaţi în libertate

În cursul serii de joi, Turle, Fericean şi Petre au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor după care, vineri, procurorii au emis pe numele lor ordonanţe privind obligarea de a nu părăsi localitatea pentru următoarele 30 de zile, fiind cercetaţi pentru "deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita legală".

Prejudiciul total provocat astfel bugetului consolidat al statului este, până în prezent, de peste 25.000 lei.

La acţiunea de vineri, care s-a realizat cu suportul de specialitate al ofiţerilor SIIPI Bihor, alături de poliţiştii SIF Bihor au participat ofiţeri din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş respectiv luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Bihor, reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Bihor.

Viceprimarul Bunteştiului pretinde că acuzaţiile care îi sunt aduse de poliţişti sunt neadevărate, deoarece alcoolul iar aparţine prietenului şi consăteanului său, Gheorghe Fericean, altmiteri reţinut alături de el în timpul acţiunii. "Eu n-am făcut comerţ cu alcool de contrabandă. Alcoolul s-a găsit la prietenul meu şi nu îmi aparţine", spune viceprimarul care se declară victima unei răzbunări politice din partea fostului său coleg de partid, Sorin Degău, primarul comunei. "Totul mi se trage de la politică. De ce tocmai acum s-a făcut această acţiune, când mai sunt 3 zile până se împlinesc 2 luni consecutiv şi se dizolvă Consiliul Local? Asta înseamnă alegeri anticipate iar domnul primar s-ar putea să rămână fără majoritate în Consiliu. Nu îi convine că nu îşi mai poate continua afacerile", explică Traian Turle.

Acuzaţiile lui Turle vin după ce edilul a fost exclus, luna trecută, din organizaţia locală a PDL, ca urmare a faptului că, deşi a fost ales consilier local pe lista PDL, a acceptat oferta consilierilor locali USL. Adică a candidat pentru funcţia de viceprimar al comunei, în condiţiile în care colegii săi de partid voiau să impună în această funcţie consilierul peremist, Dan Toma, fost viceprimar în mandatul trecut. Cum din cei 13 consilieri locali din Bunteşti, PDL avea 6, la fel ca şi USL, un membru fiind PRM, "trădarea" lui Turle a lăsat democrat-liberalii fără majoritate. Motiv pentru care, pe considerentul că a fraternizat cu "duşmanul", conducerea PDL a decis excluderea acestuia din partid.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
112 Comentarii
Smekerii
bah fratilor mai lasati\\'ne cu primarul vostru mai ca nu a facut nimic pentru comuna asta decat a furat el cu aghiotantii lui.... tineretul trebuie sa prospere acuma ,mai lasati\\'ne cu libidinosii astia de Pdl\\'isti
Postat 20 August 2013, 21:46 de Hai USL
primar de primar
Ca sa domine culmea prostiei in zona acum ar trebui sa-l faceti pe RIZO primar ca va stie pune cap in cap pe toti sa va bateti si sa va scoateti ochii intre voi fraierilor fara judecata ce sunteti .
Postat 15 Mai 2013, 14:38 de arbitru
INFRACTORII U.S.L.
AM VOTAT U.S.L. ,S-A SCHIMBAT CEVA ,TRAIM CUMVA MAI BINE ,SI-AU INSTALAT TOTII SPAGARII SI HOTII IN FUNCTII ,VEDETI BINE CE OAMENI ARE POPA CORNEL IN JURUL SAU ,NUMAI PENALI SI INFRACTORI .JOS CU U.S.L. ,NE-AM SATURAT !
Postat 04 Mai 2013, 02:52 de U.S.L.
INCOMPETENTII U.S.L.
JOS CU U.S.L.,NE-AM SATURAT SUNTETI MAI INCOMPETENTI DECAT CEILALTI ,DEJA A-TI DEMONSTRAT DE CE SUNTETI IN STARE ,ACEEASI POLITICA ACEEASI OAMENI ,NUMAI PENALI SI ORDINARI IN POLITICA BIHOREANA!
Postat 22 Aprilie 2013, 00:46 de UN SUSTINATOR
P.eNa.Li = U.S.L.
Pe d-l P0PA CORNEL il omoara chefurile ,betiile ,curvele si noptile pierdute la jocul de poker in diverse locatii ,fie la NOJORID fie la CHISCAU cu libidinosii din ju!rul sau precum MARELE CONTY ,ZDREANTA DE PETI si lista ar putea continua...... Acest individ si-a facut campanie si a castigat in total trei mandate pe acest D.N.76 ,CU PROMISIUNI DE CAMPANIE ,RAMASE BINENTELES LA STADIUL DE MINCIUNI.L-AM VOTAT CONSTANT DIN 2000 INCOACE DAR NU O SA-L MAI VOTEZ NICIODATA ,DEJA IL REGRET PE RADU TARLE ,ASTA MACAR A FACUT CEVA PENTRU BIHOR.MA-M SATURAT DE MINCIUNILE U.S.L.-istilor si de POPA CU CACATII DIN JURUL LUI! 1
Postat 19 Aprilie 2013, 00:36 de viitor votant P.D.L.
Gunoiu
Primare scapa-te de zdranta de secretar,caci numa in jos te duce.Ii un gunoi si jumatate comunist.
Postat 17 Februarie 2013, 23:07 de penticostal
secretaru
Atunci suntem bine daca ajunge fecioru lui RIZO ,secretar in locul lui Gheorghe Degau,, tot aud ca ai favorit in a ocupa postul respectiv,atunci ce o s-a faceti cu actualul secretar ,o sa-l dati afara dupa ce a muncit 22 de ani in aceasta primarie ,astias oamenii lui peti ,umbla asta pe la prefectura sa- dea afara pe actualul secretar.
Postat 05 Februarie 2013, 23:55 de rizo=peti
BISERICA POIENII DE JOS
Un domn deosebit d-l primar SORIN DEGAU ,spune cele cinci mandate obtinute ,o sa-l sprijinim in continuare . DUMNEZEU SA-I AJUTE SI SA-L CALAUZEASCA IN TOATE DRUMURILE LUI .APROPO DE VICEPRIMAR NE-A FACUT DE RUSINE ,A PATAT IMAGINEA BISERICII PENTICOSTALE !
Postat 30 Ianuarie 2013, 00:09 de UN POCAIT
jaf
urmeaza alegeri anicipate pt consiliul local si acum sa te vedem fraiere si zdreant-o pe unde o sa mai umbli dupa voturi pt ca lumea sa saturat de tine ca de dracu ca te-a ajuns minciunile de atatia ani .,si hai sa te vedem prin sate dupa voturi ca o sa te linsam , aici ti s-a infundat cariera stearsa de agramat si incult
Postat 27 Ianuarie 2013, 12:36 de degau
ruga
Acum a ajuns A.R.R. pe mana unui gunoi notoriu ,un spagar un excroc cu acte in regula ,asta ii dator la toata groapa BEIUSULUI ,numai ca el nu considera ca trebuie s-a ne mai de-a banii inapoi ,din cauza lui a trebuit sa-mi vand casa si ma-m mutat cu copiii in chirie la tara ,sa-l bata D-zeu dupa cum face ,oricum nu raman astea asa ,o s-a am eu grija de el ,exista preoti si justitie divina ,daca nu este justitie in tara asta ,sa-l trezneasca D-zeu!
Postat 27 Ianuarie 2013, 00:05 de stii tu cine
blasfemie
s-ai voteze dracu de usl.isti cu promisiunile lor cu tot ,sunt niste hoti si traficanti de alcool in frunte cu zdreanta de peti care a ingropat-o pe maica-sa cu dosare penale in urma traficului de alcool facut de el si pe toma vasile l-a bagat la puscarie in locul lui ,astai om s=a conduca comuna noastra , care il bate si pe taica-sau pentru ca sa-i ia banii de pensie asta si cu parintii lui s-a comportat urat tot timpul ,am asistat odata la o faza cand in prezenta a mai multor oameni si a mea personal si-a jignit si injurat ambii parinti ,nu pot s-a reproduc frazele respective ,d-zeu s-a o ierte pe maica-sa mult indurat de la nenorocitul asta!
Postat 25 Ianuarie 2013, 01:02 de vecin
promisiuni
sa-i ia dracu de usl-isti acuma ne da impozite peste impozite,unde sunt promisiunile din campanie si astia i-au exact masurile luate de BOC cu ceva timp in urma ,vorbind de usl-isti locali aceiasi treaba niste haimanale ,niste afaceristi axati pe propiul interes s-a se duca si POPA CORNEL la ....... cu puslamalele lui cu tot .
Postat 21 Ianuarie 2013, 06:13 de om de rand
derbedeilor
Mai, idiotilor, asa credeti voi ca puteti influienta electoratu?! Pana nu de mult Rizo era omu primarului, vota cu Degau, atunci era bun, nu va deranja ... si credeti ca baiatu lu Rizo are asa aspiratii, de secretar de primarie.. :))). Mai terminati cu comentariile astea tampite si vedeti-va de treaba. Asteptam anticipatele pentru consiliul local, vedem apoi cum or sa mearga lucrurile. Oricum Sorinel e terminat, sa-si caute loc de munca. I-as sugera portar pe undeva...
Postat 20 Ianuarie 2013, 16:58 de Dinu
SECRETARU
Acum am auzit ca vor s-a schimbe si secretarul comunei BUNTESTI si sa-l puna pe feciorul penal al lui RIZO ,respectiv MATEI FLAVIU ,AI BUN ,CORESPUNDE ,are cateva dosare penale in spate ,corespunde cu profilul oamenilor sustinuti de U.S.L.EUpropun sa-l puna si pe RIZO SENIOR contabil la primarie si atunci treaba merge bine .NU O S-A MAI VOTEZ CU ASTIA CAT EU TRAIESC IN ACEASTA COMUNA ( TRAFICANTI ,HOTI TALHARI CAMATARI EXCROCI NOTORII
Postat 18 Ianuarie 2013, 07:05 de PLATITOR DE TAXE
adevar
adevarate puslamale ,acestia sunt incompetentii sustinuti de POPA CORNEL ,se pare ca nu mai curge lapte si miere cum ni se spunea inainte de 9 decembrie ,s-a terminat visul frumos pentru romani .
Postat 12 Ianuarie 2013, 06:05 de elector
curvarii
Acum asi petrec u.s.l.-isti ,cu * pe la pensiunea mirela la chiscau ,acolo erau sambata seara jegosii de peti si coras cu seful lor popa cornel ,frumos din partea unui presedinte de c.j.s-a joace poker pe bani in birt ,iar in camere ai asteptau * aduse de CONTI ,un alt inganfat si un infatuat .bine bai PETI ca ti-ai gasit si tu amanta sa nu tot strigi dupa altii,te-am vazut si in oradea la butoiul de aur cu o pipita ,era buna stai linistit si instruiestel si pe coras s-a o faca mai cu perdea ca ORADEA ai mica si se vede tot.aveti grija baieti trece si vremea voastra!
Postat 08 Ianuarie 2013, 00:10 de galbenii
gunoi=peti
ai mai voteaza dracu pe jegosii astia de la U.S.L. in frunte cu gunoiu asta de peti care este un mincinos ,ne-a mintit si la alegerile locale din vara si el asi urmareste propriul interes ,lui ai trebuie lucrari pentru el ,nu se gandeste el la noi ,a adus cate un camion de balastru sub forma de mita electorala ,urmand ca dupa alegeri s-a vina dupa bani pe balastru ,un gunoi notoriu sa-l bata d-zeu.
Postat 06 Ianuarie 2013, 06:01 de mit electorala
canceru
CENZURAT
Postat 01 Ianuarie 2013, 03:52 de unul
curve politice
o sa-i trezneasca d-zeu pe peti si acolitii lui ce curve politice ,m-am saturat de curvasareala lor politica ,nu o sa le mai dau votul niciodata ,regret ca am votat cu ei in vara .
Postat 28 Decembrie 2012, 23:13 de un votant
jeg
numai golani ,tepari ,si jegosi ,lepre sunt prietenii lui peti care el insusi este un jegos ordinar un excroc prin definitie un penal notoriu
Postat 28 Decembrie 2012, 15:21 de poienar
altu
adevarat, infecti si penali ,niste jigodii ordinare !
Postat 28 Decembrie 2012, 06:14 de jigodii
infectii lu popa ciordel
pe ti cel mai mare gunoi pe care la-m cunoscut cel mai jegos individ si infect
Postat 28 Decembrie 2012, 00:03 de unu
PENALU
rizo este mic copil fata de zdreanta asta de peti ,un gunoi mai mare nu gasesti,sa stiti ca rizo mai are la activ si fapte de caritate a ajutat pe unii si pe altii dar zdreanta asta nici pe taica-sau nu-l ajuta ,ba din contra ai mai administreaza cate o corectie fizica ,ba mai mult am auzit ca si pe maica-sa ,d-zeu s-a o ierte o mai batea din cand in cand ,sa-i fie rusine ! asta ii un tepar notoriu plin de datorii ,apropo s-a dai banii la Petre topograful din belejeni si la ........! duca-te DUMNEZEU langa maicata!AMIN!
Postat 27 Decembrie 2012, 01:46 de RIZO
bravo
Bietul rizo k peste tot apare si vinovat si nevinovat! Bine faci rizo ,stii sa iti aperi spatele si te descurci,bravo!!!!!! Desi,personal nu cred ca este informator,multi din aceasta comuna sunt informatori si nu-i banuieste nimeni. Nu merge el la nicio puscarie pentru ca s-a linistit,nu mai face prostii. Iar Peti si viceprimarul treaba lor ce fac,la fel si Degau,toti fac ce pot pentru a trai si a atinge niste standarde,se descurca baietii,iar ce ce lasa asemenea comentarii sunt ciudosi!
Postat 26 Decembrie 2012, 15:19 de cicco
rugaciune
CENZURAT
Postat 24 Decembrie 2012, 00:47 de om onest
buntesti
fratilor nu fiti amarati! trebuia sa se termine odata cu asa zisa*liniste *pe comuna buntetsti , de fapt mizeria si furtisagul facut de Degau si ai lui. intelegeti ,... toate lucrurile murdare , ies la lumina intr- o zi . si din fericire Domnu Peti a fost un fel de > acum e momentul!!! bravo lui , e tare destept ,inteligent si cum mai vrei a pornit de jos si-a facut omenie pe banii lui si e invidiat ca e si tanar . Munciti fratilor descurcati-va si voi.
Postat 20 Decembrie 2012, 03:36 de eu
traficantii
asa au votat, sa-i conduca contrabandistii de alcool precum peti si interlopii rizo si caponea din bradet si s-a stii mai turle ca rizo este informator cu acte in regula si el te-a dat in gat,tu ai fost pretul libertatii lui,daca nu avea pont pleca el, trebuia sa-si confirme statutul de informator prin activitate plauzibila,aveti mare grija cu asemenea indivizi *si cacatu ala de peti l-a bagat in puscarie pe partenerul lui de contrabanda cu alcool de la deva ,pe toma vasile ,aruncand asupra lui toate afacerile ilegale cu alcool,respectivcontrabanda cu alcool,gunoiu asta si-a bagat si pe maicasa in probleme penale la acea vreme numai s-a scape el basma curata.
Postat 19 Decembrie 2012, 17:04 de poieni de jos
penalii
asa le trebuie buntestenilor s-a fie condusi de tepari precum rizo si peti si de traficanti de alcool ,atunci merge comuna bine,indivizi certati cu legea patronati de insusi presedintele C.J. Bihor CORNEL POPA.Bravo popa acum ti-ai gasit oameni pe masura!
Postat 19 Decembrie 2012, 14:08 de alegator
opinie
sa se duca la oi si cornel popa cu oamenii lui cu tot ,la-m apreciat mult si la-m votat dar cand am vazut ce lichele si infecti ca si peti si coras etc a adunat in jurul sau m-a dezamagit amarnic si nu o sa-l mai votez cat eu traiesc .
Postat 18 Decembrie 2012, 19:28 de om de rand
alcool 96 grade
dragi cetateni ai comunei Buntesti mai votati asemenea oameni traficanti de alcool ca si zdreanta asta de peti si oamenii lui si atunci sigur mergeti in directia buna ,cu usl mai discutam la primavara ,dupa cum a-ti observat acum se cearta pe impartirea ministerelor si a sferelor de influenta .
Postat 17 Decembrie 2012, 21:25 de traficantu
ruga
Sa-l bata D-zeu pe ordinarul asta de peti,o zdreanta care mi-a mancat banii si eu de multe ori n-am avut ce pune pe masa la copilasii mei si el face pe smecherul pe banii mei si ai altor oameni care a avut de-a face cu el.sa-si cumpere medicamente pe banii aia(citostatice)!
Postat 16 Decembrie 2012, 10:37 de om de rand
politica
Dinule ,vorbim peste sase luni de guvernare U.S.L.=ista si io s-a vedem atunci daca nu ti-ai schimbat parerea despre ei,eu sper ca ei s-a guvernezein continuare,dar s-a guverneze in adevaratul sens al cuvantului ,nu s-a se joace de-a guvernarea cum au facut-o in ultimele sapte luni.
Postat 10 Decembrie 2012, 16:43 de p.d.l.-ist
opinie
nu va bucurati prea tare ,usl va trebui s-a guverneze si s-a conduca tara ,vorbim la primavara , cu acesti asa zisi specialisti l-e va fi greu.
Postat 10 Decembrie 2012, 01:16 de opinie
victorie!
... acum am spus , revin dupa alegerile parlamentare, ma tin de cuvant. Se pare ca USL-isti au castigat detasat. Majoritatea romanilor au deciz azi, 09/12/2012 ca PDL-ul in frunte cu Baselu au dus tara de rapa, si-au batut joc de intreaga natiune. Azi, putem spera dinou ! In comuna noastra rezultatele sunt asemanatoare celor la nivel national. De 10 ani de cand conduce tara nemernicii astia, prea si-au batut joc de noi. Ei si-au umplut buzunarele iar noua, ne-au taiat salariile. Ipocriti ordinari! Cetatenii Buntestiului au decis azi ca ˇ zdrenteleˇ sunt basistii. La revedere domnule Degau, speram sa nu terminati mandatu asta, speram in anticipate si sper ca acuma te-ai facut portocaliu la fata ca prea semeni la caracter cu tatucu Baselu. Oricum, politic, vorbind esti trecut , asa ca savureaza din plin ultimele momente de primar, nu te mai tot victimiza si fa tu pe tristu , din cauza vicelui, ca altele-s durerile tale. Hai PNL,hai USL!!! Eu cred intr-o Romanie puternica!
Postat 10 Decembrie 2012, 00:17 de Dinu
opinie personala
adevarat,numai lichele s-au lipit de U.S.L.-isti ,astia o s-a duca tara de rapa ,cu toate ca am sperat ca se va schimba ceva in bine ,dar sunt sigur ca schimbarea va fi,dar in rau si din ce in ce mai rau,o s-a mai vorbim la primavara.
Postat 07 Decembrie 2012, 14:30 de cetatean
ruga
CENZURAT
Postat 06 Decembrie 2012, 21:36 de altul
rugaminte
CENZURAT
Postat 06 Decembrie 2012, 01:18 de unu cinstit
de jos
peti esteu un infect ordinar,un infractor notoriu ,traficant de alcool care pentru bani o vinde si pe maica-sa din groapa,dator la toata lumea .astias USL-isti
Postat 05 Decembrie 2012, 19:44 de poieni
CAMPANIE ELECTORALA
trezneasca-i d-zeu ce gunoaie si-a gasit U.S.L.in comuna gen peti ,cel mai ordinar si jegos individ ,RIZO ,cel mai mare excroc ,VLAD CEL MAI MARE INFRACTOR ,CONTRABANDISTI,HOTI ,.ACESTIA SUNT OAMENII u.s.l.-ULUISI A LUI POPA.VOTATII DACA VRETI S-A NE CONDUCA HOTII.
Postat 04 Decembrie 2012, 22:07 de ALEGATOR
STIRE
excrementul asta de peti este in spatele tuturor evenimentelor petrecute in ultimele luni in comuna.,acest jeg ordinar care distruge tot ce atinge,infesteaza cu caracterul lui fecalic tot ce exista bun in aceasta zona,un gunoi,o zdreanta .Va spun din surse sigure ca erau pe o mana in contrabanda cu alcool si acum o sa-l bage pe Eugen Fericean la puscarie cum l-a bagat si pe celalalt partener de contrabanda din perioada 2000-2003 ,cand aduceau alcool de la Deva ,TOMA VASILE,care atras vre-o 5 ani de puscarie in urma afacerii cu zdreanta asta de PETI
Postat 04 Decembrie 2012, 20:40 de UNU
PNL
Bai **** de POCAIT niciodata no sa ajungi la moraliatea si corectitudinea lui DAN TOMA pe care il cunosc de cand jucam fotbal la Minerul Stei..
Postat 04 Decembrie 2012, 19:59 de Galbenii
PNL
bai gunoiule care ai scris de DANU TOMA ca-i sluga Primarului, sa stii caci de el a scris in ziarul Crisana numai lucruri frumoase,despre echipa de fotbal Zorile Buntesti pe a facut-o impreuna cu Primaru si Nelu Horge.Nu a scris ca-i traficant de alcool ca marele POCAIT turle,care a facut comuna Buntesti de rusine in tot judetul impreuna cu jegosiii Peti si Coras,puponcuristi lui Popa Cornel.
Postat 04 Decembrie 2012, 19:53 de Galbenii
alta
peti=jeg ordinar,un traficant de alcool ,excroc, tepar de meserie ,plin de datorii e.t.c.
Postat 04 Decembrie 2012, 06:02 de styc
afirmatie
Zdeanta mai mare nu gasesti ca si excrementul asta de peti,acest fecal politic,care a excrocat si pe varu-sau toderici mihai de sume importante de bani ,un excroc notoriu ,un imputit ordinar,mi-e scarba cand ii vad fata aia fecalica.Sa-l bata d-zeu dupa cum face!
Postat 04 Decembrie 2012, 00:13 de binsan
sivu
cornel popa s-a stii ca sustii un mare gunoi ,acest personaj lugubru,infect,fara caracter,=peti= o zdreanta ordinara.mi-e scarba si sa ii scriu numele acestui nemernic ,jegos care i-si bate propriul tata ca sa-i incaseze pensia !
Postat 03 Decembrie 2012, 00:40 de poieni
opinie
peti putin spus gunoi,excrement politic,un excroc ca si cei care il sustin.
Postat 02 Decembrie 2012, 22:25 de pnl
EVALUARE
MARE GUNOI=PETI
Postat 25 Noiembrie 2012, 11:53 de BINSAN
stire
peti este o zreanta ordinara ,un gunoi ,un tepar ,plin de datorii,un figurant,fost traficant de alcool si cand a ajuns la greu si-a tradat partenerul si l-a bagat la puscarie.
Postat 19 Noiembrie 2012, 07:14 de asx
poieni
BAI ZDREANTA DE TRAFICANT DE ALCOOL MAI SI FACI VICTIMA PLATESTE PT CE AI FACUT SAU TE SCAPA ZDREANTA DE PETI SI IL INFUNDA PE JENU PT CA NU ARE PE NIMENI DAR JUSTITIA NU II DREAPTA
Postat 13 Noiembrie 2012, 20:40 de bradet
poieni
Bai gunoiule de "fandosit" din buntesti sau de unde ai fi tu il compari pe Sorin cu zdreanta de traficant de alcool si toata familia lui de evazionisti a lui turle care a tras numa tepe ,sau te-a pus zdreanta de peti sa comentezi, bai zdreanta de "fandosit" familia lui traficantul de alcool si a papagalului de peti nu ajunge la degetul mic la familia lui Degau Sorin.tot Degau ii de vina ca fratele lui traficantu de alcool ii un evazionist fiscal? Asa sa va ajute Dumnezeu dupa cum il vorbiti pe primar dupa cate a facut in comuna Buntesti.
Postat 13 Noiembrie 2012, 20:28 de bradet
fandositi
ascultati-ma voi pupincuristii si derbedeii lui zdreanta de sorin degau;sunteti sub orice critica ,uitativa ce om si ce familie are Turle si ce om este zdreanta, care dupa ce la facut primar nu -l vrea vice.aici i sa infundat lui si clicii lui de hoti . Vor pierde rau si-l asteptam pe fraieru asta sa-si dea demisia ca prea nea furat comuna asta.Zdrentelor care sunteti zdrente.
Postat 09 Noiembrie 2012, 15:42 de buntesti
TURLE
PETI O CREZUT CA AJUNGE PRIMAR, DAR NU ARE SANSE IN COMUNA BUNTESTI DACA AJUNGEA ERA MAFIA IN FLOARE CU ALCOOLUL CA EL SE STIE DEVA -STEI. CE FACEAU IN COMUNA TRAFIC CA ASA II SI ANTURAJUL LUI NUMAI OAMENI CULTI ADICA MAFIOTI .
Postat 04 Noiembrie 2012, 18:03 de TURLE
STIRE
Cmentariul sic are dreptate este un jeg ordinar si pe mine m-a inselat si trebuie sa-mi dea o suma de bani si mai stiu foarte multi pe care i-a tepuit excrocul asta ,mi-ar lua o zi intreaga sa-i amintesc pe toti.SA-L BATA DUMNEZEU NUMAI DUPA CUM FACE,IAR DACA FACE BINE SA-I AJUTE!
Postat 04 Noiembrie 2012, 17:25 de MAD
sic
PETI este o zdreanta ordinara,un caracter infect ,un tepar ,un gunoi fara valoare,s-a stiti ca mi-e scarba sin sa-i rostesc numele.Asa sa-i ajute dumnezeu dupa cum face!
Postat 04 Noiembrie 2012, 16:41 de unu
IOI
BAI OTIL ASTA E NEBUN VEDETI CE SCRIE.AI PROBE OTILE?
Postat 02 Noiembrie 2012, 22:13 de IOI
OTIL
HALLO IST MEINE VERMUTUNG, DASS DAVID IST UNSCHULDIG, FÜR MEIN DORF IN DER GEMEINDE BUNTESTI DAL APSOLUT NICHTS, VIELLEICHT TUN DIESES MANDAT ICH HOFFE HE IST KEIN SCHLECHTER MENSCH.ABDEL HAFIZ IST EIN JUNGER MANN, DER ALLES VIITOUL ANAINTE MEINE VERMUTUNG HAT ES ERHALTEN.FRÜHER ODER SPÄTER.
Postat 02 Noiembrie 2012, 22:10 de DANI
peti
PETI esti un ordinar fara viitor ca toti cei din jurul tau niste lepadaturi renegate . Nimeni nici nu vrea sa auda de voi . Cine te-a pus sef la ARR a gresit enorm si sigur o sa-l coste greseala . Noi ne-am saturat de impresiile voastre de 2 lei si de curvasareala politica pe care o practicati .
Postat 02 Noiembrie 2012, 21:37 de lore
tara mea de glorii....
M-as simti jignit , in persoana domnului Degau, (care-i un domn doar prin functia pe care o ocupa, temporar, nu si prin caracter) sa fiu sustinut prin argumente atat de penibile si agramat redactate de catre o persoana ca si ”una”. Din pacate esti ”UNA” dintre multele care au votat in defavoarea comunei Buntesti si a Romaniei. E dreptul tau constitutional, insa, si nu prea avem ce face. Dar cand votezi, data viitoare, gandeste-te macar la sangele varsat de eroii neamului, morti, pentru ca tu sa poti vota.
Postat 01 Noiembrie 2012, 23:11 de Dinu
voi chiar nu vreti sa intelegeti ce se intampla in comuna buntesti!
”Una”, pentru a intelege si tu informatiile, acestea sunt reale si va reprezinta, iar cat despre discutia despre d-l Pirtea (Ghiuri) nu conteaza ce a facut el de a ajuns in situatia in care este acum ca nu tu ii dai sa manance ci el se gospodareste cum poate el si familia lui, important e felul cum a fost dat jos la alegerile de atunci adica prin frauda , de cine facuta oare????????
Postat 01 Noiembrie 2012, 23:07 de cineva
incepem sa intelegem...
Imi dau seama ca ” cineva”, e foarte informat si la curent cu tot ce se intampla in primaria Buntesti. Mai stiu ca foarte greu sa dai jos un fost primar, chiar si un primar prost, fara realizari, dupa ce in decursul mandatelor si-a consolidat pozitia prin diferite servicii oportuniste.Ii indemn, insa pe cetatenii comune Buntesti sa nu se simta indatorati, primarului Sorin Degau, pentru ca au tot dreptul sa dispuna de serviciile lui, atat timp cat acesta detine aceasta functie. La asta s-a angajat si asta trebuie sa faca. E trist, insa, ca acuma le reprosaza multora ajutorul acordat. Alin Peti si Turle nu sunt perfecti, ca oameni, dar au ambitia si curajul de a-l infrunta pe Degau, iar asta-i de apreciat. Citesc ca in scurt timp Alin Peti va fi numit seful ARR. Mult succes, domnule Peti! Cu deosebita consideratie Dinu
Postat 01 Noiembrie 2012, 22:50 de Dinu
una
Doamne cate informatii are cineva, sincer ma faceti sa rad cand va vad ce vb . Pt ce aduci in discutie despre Ghiuri, tot Sorin l-a adus la sapa de lemn, ca nu are ce manca , dac il cunosti asa bn trebuie sa sti acest lucru. Puteti sa turbati de invidie k Degau e pe primu loc dragi mei , inca nu v-ati resemnat . Noric cu Turle saracu k mai trafica si el alcool k daca nu , nu va mai puteati spune si voi supararile. Ghiuri o facut multe in comuna asta saracu, in mandatul sau si mai vb. Traiasca Degau care e si va fi p primu loc. Clar ca nu v-a multumi niciodata pe toata lumea.. asa ca nu are rost sa o mai lungim ....
Postat 01 Noiembrie 2012, 22:33 de marele pocait
voi chiar nu vreti sa intelegeti ce se intampla in comuna buntesti!
Bravo domnule Dinu! Cand am postat aseara comentariul meu se baza pe o continuare...... Vroiam ca in seara asta sa aduc aminte sustinatorilor lui Sorin D ca ei nici nu stiu cum a castigat S D mandatul de primar in dauna lui Ghiuri (BAȚU); prin anul 2000 se intampla ca la alegerile locale se anulau voturile la greu cu toporul pe butuc (voturile pentru Ghiuri binenteles) ceea ce nu prea stiti voi cei din PDL! Iar un al doilea fapt care vroiam sa-l aduc in discutie (pentru ”una”-comentariul de aseara la ora 23 21): voi chiar nu va uitati printre voi.....ce s-a realizat in mandatele lui?.....s-a vandut Padisul, taieri ilegale de paduri, mandatarea capușei Brijana (a firmei) pentru afacerile primariei de parca primaria ar fi SRL primarului, toate proiectele in comuna se dau doar unei firme de prin Rieni, asfaltarea drumului Saud-Ferice s-a facut pe un proiect cu bani de la stat pe cand de fapt primaria a vandut pentru asfaltare padurea saudanilor, si cate si mai cate!
Postat 01 Noiembrie 2012, 21:11 de cineva
TURLE
O AJUNS SI TURLE T VEDETA . DACA SE OCUPA CU ALCOOL, O FACUT MULTE PENTRU COMUNA BUNTESTI,O FACUT-O DE RUSINE ATAT O STIUT FACE DE 5 LUNI .DAR D-ZEU NU DOARME O SA I DEA CE MERITA II DA FUNCTIE DAK PT ASTA LUPTA .
Postat 01 Noiembrie 2012, 19:59 de TURLE
taranu
La urma urmei politica e si puterea de a face compromisuri. Ce-i cu limbaju asta de taran prost si necizelat, tu, cel care-l insulti pe Turle. Cam basist te exprimi si putin nesimtit. Cam ca politica dusa de Baselu!
Postat 01 Noiembrie 2012, 18:06 de Dinu
doar un vot
Multumesc Ady- pentru consideratii ”omule de rand”, la cum redactezi in lumea noastra , a intelectualilor si a realitatii reprezinti cel mult un vot! Valabil pentru toti basisti!
Postat 01 Noiembrie 2012, 18:01 de Dinu
LIBERALUL
Dinule, imi place cum scrii! Esti un soi de Mircea Badea, local! ESTI TARE!!!
Postat 01 Noiembrie 2012, 17:55 de Ady
TURLE
UN GUNOI TURLE TRAIAN SA NU MAI ZICA CA II POCAIT RUSINEEEEEEEEEE O FACUT COMUNA DE RUSINE NU SE MAI OPRESTE MAI BINE NU MAI IL LAUDATI CA II UN SMECHER DE PRIMA CLASA SI O IUDAAAAAAAAAAAAAA
Postat 01 Noiembrie 2012, 17:52 de TURLE
basistii!!!
lasa tu mai Edu eticheta asta de contrabandist in seama autoritatilor! Intreaba-i pe Degau si pe Ghita Turle cat pamant si-au insusit din Padis, mai bine. Ne auzim dupa alegerile parlamentare si dupa cele locale in cazul Buntestiului, doar, ca nu mai avem consiliu local. Hai PNL-UL!!!
Postat 01 Noiembrie 2012, 17:48 de Ady
ANUNT
SI Peti este contrabandist de alcool ,aducea alcooln de la Deva si l-a bagat pe TOMA in puscarie cu o simpla declaratie, dupa modelul de mai sus.Apropo*,cei doi protagonisti vi se par a fi eruditi(PETI.......SI ..).sA-SI PREZINTE ACTELE DE STUDII IN ORIGINAL .
Postat 01 Noiembrie 2012, 17:12 de EDU
Sorinele nici nu stii cat de mic incepi sa fi!
”buntesti”, infractiunea se cheama contrabanda cu alcool. Si ori de cate ori cumperi si tu ceva fara factura, sa-ti iasa mai ieftin, comiti ilegalitati. Vad ca toti analfabetii il sustineti pe ranitu Sorinel. Mai luati o carte in mana, dracului! Asteptam un primar erudit, nu ipocrit !
Postat 01 Noiembrie 2012, 16:17 de dinu
Sorinele nici nu stii cat de mic incepi sa fi!
”una”, ma adresez in primul rand tie. Degau asta o facut veceu din comuna Buntesti. Asa cum spune si ”cineva”, nemernicu o folosit doar un sfert din banii de pe proiecte ca sa faca ceva, in perioada campaniilor. O tot castigat pt ca pana sa vina Peti nu o avut un contracandidat serios. Daca Turle mergea in tandem cu Alin, o musca rau de tot Sorinelu. O avut dreptu Turle la functia de viceprimar la fel ca orice alt consilier. Nu cred ca Sorinel s-a pus la pat, pt ca impreuna cu Turle nu ar avea relizari in comuna, ci pt ca ar cam sta mandatu asta numa cu salariul. E bine ca viceprimarul sa fie impotriva primarului ca asa nu fura niciunul de frica celuilalt. Sa nu se mai dea Sorinelu asa de ”ranit” ca stim cu totii care-i durerea tristului. Alin cu toate rele lui ajuta multa lume, la fel si Turle- asta si inainte de a face politica. Sorinel face, insa ,totul din interes. Aminteste-i ranitului trist, cum o facut el cu fostu primar, cu Ghiuri. Orice nas isi are nasu!
Postat 01 Noiembrie 2012, 15:41 de dinu
S
PETI=TEPAR=GUNOI
Postat 01 Noiembrie 2012, 15:01 de Q
una
De aia ii primar Degau de 12ani ca a furat comuna asai??????? nu toti oameni din comuna l-au ales, au venit din alte comune asai cineva????Cum dracu sa il mai tina in partid pe Turle dupa ce l-a injunghiat pe la spate. Sa fim seriosi cine l-ar fi tinut pe Iuda akolo. Dece nu a iesit A P primar daca s-a dovedit a fi mai bun decat Degau, chiar daca a amenintat si a cumparat atatea voturi. Daca ar face si veceu la fiecare acasa Degau paoate atunci ar fi bun.....!!!! Toata lumea stie de proiecte si tot ce se intampla in primarie. Si care paduri ca bonuri pt lemne s-a aprobat doar la USL , dar pana acum nu s-a facut asa diferenta. Tineti parte la Hotiiiii si banditi din comuna. Acum arunca AP cu noroi in Sorin, dar el a uitat cat l-a ajutat, stie el ff bn. Si in campanie numa cu porcari s-a ocupat, s-a dovedit cat e de buna Degau si cat de bun e AP. Nu cred ca are rost sa mai vb desprea asemenea oameni!!!!
Postat 01 Noiembrie 2012, 13:34 de marele pocait
voi chiar nu vreti sa intelegeti ce se intampla in comuna buntesti!
Concluzia este ca pentru faptele lui Traian T nu veti plati nimeni dintre voi fiindca el va plati, dar pentru faptele lui Sorin D platim toti si se va rasfrange asupra intregii comune deoarece el a vrut sa arda focul numai la oala lui (si asa ii place sa faca ce vrea el cu padurile......), si mai apoi tot ce s-a facut in comuna Buntesti s-a facut dupa sistemul din intreaga tara a PDL-ului(se fura 40% din proiect, bani care merg sus la centru pentru campanii electorale si pentru cei care aproba proiectele); Exemplul cel mai corect este Scoala din Poieni-Proiect de 40 de miliarde lei, pe cand lucrarea n-a costat mai mult de 10 miliarde?????????, asa ca pentru faptele primarului suporta comuna......ca nu beneficiaza de valorile reale ale investitiilor.
Postat 31 Octombrie 2012, 23:47 de cineva
voi chiar nu vreti sa intelegeti ce se intampla in comuna buntesti!
Acesta este un articol din”Bihoreanul” in urma cu o luna: ”La Bunteşti, atât primarul Sorin Degău, cât şi vicele Traian Turle, sunt fraţi întru PDL. Cu toate astea, scandalurile se ţin lanţ de la alegeri încoace, iar săptămâna trecută au culminat, într-o şedinţă de partid fulger, cu excluderea din organizaţie a vicelui. Supărarea primarului se trage de la faptul că Turle a fraternizat cu consilierii USL-işti ca să se facă viceprimar şi a stricat astfel jocurile edilului, care trasase ca sarcină de partid consilierilor PDL-işti să voteze toţi pentru consilierul peremist, Dan Toma, fost viceprimar în mandatul trecut. De ce nu-i convenea însă lui Degău propriul coleg de partid în Primărie? D-aia, pentru că e mai băgăreţ de felul lui şi mai interesat de mersul lucrurilor prin comună, nu ca predecesorul său, ale cărui atribuţii s-au rezumat în patru ani la muncile agricole în grădina primarului şi căpşunăritul prin Spania. Evident că acum, decât să lucreze cu o sulă în coaste, Degău vrea să-l scoată şi din partid pe Turle. Nu de alta, dar ştie şi el vorba înţeleaptă: cum te ajută un coleg nu te toarnă nimeni!”
Postat 31 Octombrie 2012, 23:30 de cineva
marele frate
Nu stiu pt ce ne batem capu sa discutam despre asemenea oameni care nu valoreaza nimic.Ei se mananca unu p altu deja , nu se pot imparti pe furaciuni , mari pocaiti si PNL-isti, si pe fata lor se vede cat sunt de rai si de periclosi si p mama lor ar vindeo pt asi atinge scopu. Se vede ce oameni din comuna are Peti langa el, toti mafioti, batausi si ordinari, si ce oameni are Sorin langa el toti cei cu omenie,oameni adevarati si cu situati financiara ff bune care nu se vand la Peti pt 100 lei. Nu cred ca mai are rost sa vorbim despre asemenea specimene. Despre Peti il stie toata lumea ca numa cu tepe s-a ocupat, incepand cu neamurile lui cine il cunosc stie bn. De Turle nici atat, fiecare doarme cum isi asterne. Aici nu mai e vorba de culoarea politica ci de omenia omului. Bn zici ,,om de rand,, asa sa le ajute D-zeu la toti pe cum fac... Exact dintre oameni lui Sorin nu a auzit nimeni ca au facut de rusine comuna. TRAIASCA FRATII SI CU TRAFICANTII!!!
Postat 31 Octombrie 2012, 23:21 de una
politica
Dumnezeu asa sa va ajute precum faceti!!!!!
Postat 31 Octombrie 2012, 21:36 de om de rand
politica
Va rade toata lumea,ati facut comuna asta de rasu curcilor,voi si politica voastra infecta,toti ratatii si mafiotii sunteti politicieni,mari politicieni,naiba stie ca de cand aparu marele A.P,numa vrajba facu,si mai si faceti pe nevinovatii si pe cocosii.Grozav intelect mai are si el si smeritul de Turle si ca ei multi altii.Mai vedeti-va de lungul nasului ca nu e chiar asa cum credeti si spuneti voi.Ce aveti impresia ca toti suntem fraieri?credeti ca nu vedem ce hram purtati?Numa voi sunteti baieti destepti,toti restul suntem prosti?Aveti grija,sa nu cumva sa aveti surprize?????????
Postat 31 Octombrie 2012, 21:33 de om de rand
mai multi
bai manu esti un PAPAGAL vopsit in galben ca toti papagali lui peti.
Postat 31 Octombrie 2012, 20:58 de buntesti
mai multi
bai manu Toma a sapat in gradina primarului nu a facut trafic cu alcool ca marele penticostal turle care acuma face pe victima prin ziare alaturi de mentorul lui peti.
Postat 31 Octombrie 2012, 20:55 de buntesti
moralu
...si la ce naiba il mai aduceti in replicile voastre banale pe Toma, care-i o nulitate. Ce are, sau o avut ala vreodata cu primaria Buntesti?! El are treaba cu straturile din gradina primarului, si cu tractoru primariei.
Postat 31 Octombrie 2012, 15:51 de manu
moralu
ha ha ha! auzi la ala, cum dracu ai nesimtirea sa vorbesti de moralitatea primarului? vorbeste mai degraba de moralul lui, care-i la pamant de cand are comuna viceprimar nou.
Postat 31 Octombrie 2012, 15:34 de manu
noi
Mai ,''noi",vezi ca te cam contrazici,,,,se vede ca fierbeti,cred ca de la alcool vi se trage,de la ala contrafacut.ACCEPTATI si asumati_va consecintele faptelor voastre sau...... sunteti prea lasi pentru asa ceva.
Postat 30 Octombrie 2012, 21:46 de anonim
una
Degau s- a ocupat de tafic de alcool amu vreo 10 ani nu Peti si fam lui asai??? da toata lumea stie sa comenteze. La excroci la care a avut nevoie mai mult de el le-a fost alaturi, care akum il vinde ca Iuda, nu ageaba ii zice Iuda la vestitu nostru vice. Sorin inca nu o sunat la politie sa ia permisu la oameni ca si Peti... Si care ii problema ca face chefuri e problema lui, treaba in comuna si-a facut-o numa catei lu Peti nu vad asta. Si se vede ce cinstit ii fratele ca acum baga p alti la inaintare sa ramana el in picioare, dar asa sa ii ajute D-zeu pe cum Degau nu l-a ajutat pe el si p fam sa.... Turle un gunoi care acum isi primeste pedeapsa l-a tot ce a facut
Postat 30 Octombrie 2012, 20:42 de marele pocait
ady PAPAGALU
bai ady si in umila si nesimtita ta opinie Pavel are dreptate ce treaba are primaru cu trafcantu de alcool care a facut atata dezbinare in comuna, alaturi de mentorul lui rizo si fratele turle de la stancesti
Postat 30 Octombrie 2012, 19:53 de unu
ilie PAPAGAL
bai ilie atatia bani sa ai tu in buzunar cati bani a luat primaru si Toma de la sala de sport dar cred ca esti un papagal care scrie sa se afle in treaba.
Postat 30 Octombrie 2012, 19:42 de unu
traficant de alcool
bai anonim cum poti sa -i tii parte unui traficant de alcool care nu sa ocupat in viata lui numa de tepe. asa sa iti ajute Dumnezeu precum ii implicat primaru, pui la indoiala moralitatea lui Sorin, orcum o sa-l infunde pe prietenul lui Fericean.
Postat 30 Octombrie 2012, 19:34 de unu
dictatoru.
... cui amu i-o fost si primaru alaturi daca n-o avut interes? si ce tradare? ca nu-i primaru asta Napoleon, fiecare voteaza cum vrea, ce impune primaru cuiva cum sa voteze. Are dreptu si baiatu asta sa vrea o functie in primarie ca si primaru. Mai mult i-o fost alaturi vicele ca l-o ajutat sa ajunga primar, da invers nu-i valabil, ba dimpotriva.
Postat 30 Octombrie 2012, 17:01 de noi
hot_e_statu
tu, fata, cre ca esti a dracului de platitoare cand vine vorba de statu roman care numa iti ia, da nu-ti da nimic in schimb, stai si nemancata la coada sa platesti darile nesimtite ca dobitocii sa traiasca bine pe spatele nostru. Toti din primarie fura, nu-i bun niciunu, si noi cu totii ne-am sustrage de la plata cat am putea ca isi bate joc de noi Baselu si basisti lui imputiti.
Postat 30 Octombrie 2012, 16:49 de noi
marele_primar
Mai,”una”, Alin si Turle sunt baieti cu intelectu un pic mai dezvoltat decat primaru. Cat despre realizarile marelui primar fi mai retinta ca si dansul in realizari. Poate ca o gresit, Turle daca o fi avut el de a face cu astea, da macar o folosit alcoolu in scopul de a produce tratamente naturiste , nu in betii si chermezuri pe banii comunei. Pozeaza el primaru in baiat de treaba, da e fals ca dracu. Cu pocaitii las-o mai moale ca si ei sunt oameni, nu-i nimeni perfect.
Postat 30 Octombrie 2012, 16:07 de unu
marele frate
Era de asteptat ca Degau va fi invinuit pt ce a facut nesimtitu asta. Dragilor un traficant este urmarit si cu un an inainte pana il prinde pt cine nu stie. Sorin doar i-a fost alaturi de cate ori a avut nevoie gunoiu si el il tadeaza pt o functie..... Si nu vad care e problema ca isi angajaza nevasta, nus care nu si-ar angaja. Mai bn a-ti deschide un pic ochii sa vedeti cate a facut in comuna asta, ce nu in multe altele mai este. Dracu stie ca pana nu a venit Peti sa candideze marele mafiot si hot, care acum face bani p omenia lui Sorin, nu a fost atata dusmanie si ura intre oameni. Nu ageaba este Sorin primar de 12 ani, pt ca s-a dovedit a fi cel mai adevarat. marele pocait -un mafiot ca toti cei din jurul sau, se vede cu cine umbla p drum. Dumnezeu nu doarme niciodata nici cand e vorba de pocaiti si le da ce merita!!!!!!
Postat 29 Octombrie 2012, 21:11 de una
vai de voi
Vai si amar de voi,va cade greu sa credeti ca unul de al vostru va face de ras,,,dar asta e,acceptati.Nu Degau sau altcineva a facut trafic cu alcool,si asa cum eu si multi altii platim dari la stat,asa si fratele Turle sa o faca.Si,,,,mai bine un "obosit" decat un marsav si un prefacut.Auzi 'POCAIT",vai de capul vostru,zace rautatea in voi,ma mir ca va mai suporta Dumnezeu.
Postat 29 Octombrie 2012, 19:28 de anonim
TURLE
VA ASTEPTAM MAINE SA VENITI SA NE DATI **** SA NU CUMVA SA O FI PRIMITA PANA ACUM USL
Postat 29 Octombrie 2012, 18:18 de anonim
INFO.
Peti un contrbandist de alcool mai vechi cu experienta in delatiuni (turnator),s-a spuna cum si-a turnat partenerul in persoana d-lui TOMA VASILE ,care si- a ispasit pedeapsa(aprox.5 ani de inchisoare). Pentru detalii cautati-l pe TOMA V.....!
Postat 29 Octombrie 2012, 17:14 de DEVA
treziti-va!!!!
.... tu, obositule, cu ochii bulbucati de betii, primarule si leguma de Toma sa inapoiati banii pe care-i incasati de pe sala de sport fara sa taiati vreo chitanta, asa cum s-ar cuveni legal!
Postat 29 Octombrie 2012, 16:10 de ilie
adio, primarie!
... si nu mai muncii cu angajatii primariei pe proprietatile tale, ca ma enervezi. Ei isi primesc leafa si din banii mei.
Postat 29 Octombrie 2012, 15:57 de REPREZINT/BRADETUL
adio, primarie!
Degau, te asiguram ca e ultimul mandat! Daca ai castigat si mandatul prezent in mare parte i se datoreaza si lui Traian Turle. De ce nu l-ai vrut viceprimar, intelegem... ca esti un bandit. Dar de ce vrei sa-i faci atat rau unuia care te-a ajutat nu mai intelegem, nici unul dintre noi. Vezi tu, chiar sfinti nu sunt, decat putini. Vine si randul tau prietene...
Postat 29 Octombrie 2012, 15:54 de REPRENZINT/BRADETUL
*
* degau sorin si toti pdl-isti din primarie
Postat 29 Octombrie 2012, 15:17 de Muie
primarie
de la o posta se vede implicarea primarului ,buntesteni trezitiva pana nu va fura de tot fraierul asta
Postat 29 Octombrie 2012, 11:18 de anonim
DNA la Primaria Buntesti!
Speram ca in curand sa aiba loc descinderi si perchezitii DNA la primaria Buntesti si la locuintele celor vinovati de furtul avutului acestei comune!
Postat 29 Octombrie 2012, 00:00 de anonim
taraianu ici cata el
1-pentru claudia sa stie ca in fraza respectiva mascati se scrie cu doi de i; sa se abtina de la comentarii ca habar nu are ce vorbeste! 2-lui pavel vreau sa-i transmit ca el nu stie cine este mai smecher; viceprimarul sigur nu e! pentru ca el nu si-a angajat nevasta contabila unde si-a angajat-o primarul, si n-a facut la primarie ce a facut primarul! prietenii stiu de ce!
Postat 28 Octombrie 2012, 22:43 de cineva
curva-i politica
... si in umila si neinsemnata ta opinie, Pavel, toti cei care vor o functie in primaria Buntesti sunt smecheri?! Primaria Buntesti nu-i un S.R.L . Dreptul sa candidam avem cu totii. Era mai bun fostul viceprimar care sapa, pana si in gradina primarului?! Are mare legatura ce i s-a intamplat vicelui cu primarul si clica lui de mancai.
Postat 28 Octombrie 2012, 18:35 de ady
curva-i politica
Claudia Morar, nimeni nu are dosar penal, sunt doar acuzatii, sau esti tu vreun judecator de stii mai multe. Stim cu totii ca Degau e in spatele a tot ce s-a intamplat. In urma perchezitiilor, Traian Turle a iesit curat. Sa vedem insa daca in urma unor comisii de control la primarie, Degau ar iesi la fel de curat. Toate astea vin in urma amenintarilor de dizolvare a consiliului local. e mai mare rusinea primarului care pentru putere ar si ucide, nu ar invinui pe nedrept. Securist cu functie de primar.
Postat 28 Octombrie 2012, 18:20 de ady
.....
Ce treaba are Peti si Degau cu faptele fratelui Turle?????Turle sa raspunda pt.fapele lui,ca prea era smecher baiatu su ca el mai sunt multi.
Postat 28 Octombrie 2012, 11:36 de pavel
primarie primarie
totul este politic!poate stie primarul Sorin Degau ceva despre asta k ii cam sta vicele ca o sula in coaste si nu-si mai permitea sa fure atata!da vine si vremea lui!
Postat 28 Octombrie 2012, 00:23 de ghici ce
TURLE
NASTASE EGAL TURLE TRAIAN DOI MAFIOTI POCAITI NU SE OCUPA CU ALCOOL DAR EL ESTE OARE POCAIT? CE RUSINE
Postat 27 Octombrie 2012, 21:38 de claudia morar
regina
bai costele nici tu nu poti sta linistit de ce face samanul mai bine dute putin pe la scoala sa nu mai fii asa anagramat
Postat 27 Octombrie 2012, 19:59 de regina
samanul din bihor
Asa autointitulatil samnul din bihor doctorul bonchis ion ............e capul la el ajung 1000itri lunar
Postat 27 Octombrie 2012, 12:53 de costel
online
ne mai auzim și maine? sau nu te ține?
Postat 26 Octombrie 2012, 23:38 de radix
online
vad ca ti-ai dat in titlu numele de pnl dar de fapt tu esti cam portocaliu la buric ca nu prea ai liniste
Postat 26 Octombrie 2012, 23:36 de radix
online
bai pedelistule nu poti dormi noaptea din cauza aia? vezi ca esti un om slab si iti miroase gura a politica si te si bagi cu nasu in * de politica
Postat 26 Octombrie 2012, 23:31 de radix
pnl
peti este seful lor ,,la magazin poieni de jos au sediul baietii destepti si se traseaza linia de atac.peti=deva =stie el ceva legat de acest oras /perioada2001-2003,
Postat 26 Octombrie 2012, 17:19 de deva
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON