URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Octombrie 2014, 15:55

Vicepremierul Dragnea l-a făcut "mincinos" pe primar. Bolojan: "Tupeul PSD-ist e nelimitat"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

E limpede: PSD consideră că în Bihor singurul său adversar important este primarul Oradiei, Ilie Bolojan, iar liderii social-democraţi nu ratează nicio ocazie pentru a-l ataca.

La fel cum a făcut pe 12 septembrie, când l-a acuzat pe primarul Ilie Bolojan că nu a ştiut sau nu a vrut să facă demersurile birocratice pentru ca Ministerul Dezvoltării să-şi plătească o datorie de 3,116 milioane lei către Compania de Apă Oradea, pentru plata unor lucrări executate în programul de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, vicepremierul Liviu Dragnea s-a ocupat de Bolojan şi în cadrul conferinţei de presă organizate vineri la Prefectură cu ocazia vizitei electorale a premierului Victor Ponta.

Bolojan, mincinos "ca de obicei". Noroc cu Popa!

Imediat după ce şi-a lăudat Programul Naţional de Dezvoltare Locală, spunând că "este cel mai amplu şi cel mai serios" din ultimii 25 de ani, Dragnea l-a atacat dur pe Bolojan pe aceeaşi temă a datoriei Ministerului Dezvoltării către CAO. El a amintit că în septembrie i-a cerut primarului că dacă nu vrea să meargă personal la Minister cu solicitarea de plată a celor 3,166 milioane lei, să trimită "măcar o femeie de serviciu", dar nici acest lucru nu s-a întâmplat, el virând totuşi banii, joi, după intervenţia preşedintelui CJ, Cornel Popa.

"Am semnat ieri ordinul, aş fi putut să-l semnez cu câteva zile mai devreme, dar am tot aşteptat răspunsul după nişte afirmaţii ca de obicei mincinoase ale domnului primar de aici de la Oradea. În septembrie am spus că, dacă nu poate dumnealui, să trimită omul de serviciu de la Primărie să trimită solicitarea la Minister, pentru că asta-i procedura legală. Se pare că nimeni din Primărie n-a putut să facă lucrul ăsta, fiind mult prea greu, astfel încât pe 15 octombrie, alaltăieri, am primit o solicitare de la domnul preşedintele al Consiliului Judeţean Bihor (n.r. - Cornel Popa) făcută în numele Primăriei Oradea, pe 15 octombrie seara a ajuns, pe 16 octombrie am întocmit ordinul (n.r. - de virare a banilor către CAO)", a spus Dragnea.

"Se pare totuşi că domnul preşedinte Cornel Popa este un om serios, a făcut solicitarea şi am semnat ordinul", l-a lăudat Dragnea pe şeful Consiliului Judeţean.

Vicepremierul a spus că a ţinut să facă această precizare deoarece între timp a primit şi o adresă de la o firmă care lucrează pentru CAO şi nu şi-a primit banii, adăugând că acest lucru nu s-a întâmplat pentru că "de fapt Primăria nu a cerut această sumă".

"Banii au fost aprobaţi şi urmează să fie viraţi astăzi sau mâine, sper ca de data aceasta domnul primar să-i primească şi să folosească banii pentru investiţii şi pentru plata firmelor", a spus Dragnea.

Oradea, "oaia neagră" a României

Liviu Dragnea a mai afirmat că a decis, de asemenea, ca la Oradea să fie construită de către Compania Naţională de Investiţii, şi sala de sport promisă astă-primăvară de el, înaintea alegerilor europarlamentare, dar a afirmat că proiectul ar putea fi periclitat de acelaşi primar Ilie Bolojan, susţinând că Oradea este "singurul caz din ţară" unde Guvernul ar băga bani, dar nu e lăsat, ba chiar blocat de Primărie.

"Am aprobat să se realizeze complextul sportiv multifuncţional, acea sală de sport despre care se spune, în schimb îmi explic public îngrijorarea că s-ar putea să fie probleme extrem de mari între Compania de Investiţii şi Primărie", a spus Dragnea.

Acesta a afirmat că "dacă pentru emiterea unei simple adrese" precum cea pentru plata banilor pentru CAO au fost probleme, s-ar putea să fie şi la găsirea unui amplasament pentru viitoarea sală de sport, sugerând ca de această chestiune să se ocupe în continuare nu Primăria, ci tot Consiliul Judeţean.

"Dacă pentru emiterea unei simple adrese s-a întâmplat, noroc cu Consiliul Judeţean Bihor, nu ştiu dacă Consiliul Judeţean se poate substitui Primăriei Oradea în toate demersurile pentru a preda acel amplasament şi pentru a face contract cu Compania de Investiţii pentru a face sala de sport. Eu îl rog serios pe domnul primar, dacă vrea să se mai facă investiţii publice în Oradea cu acest Guvern, să poată să colaboreze, sau dacă nu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să se gândească dacă poate avea un rol în această investiţie, eventual să predea un teren, pentru că noi avem nevoie de instituţii cu care să putem colabora. Este singurul caz din ţară în care Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării vrea să facă investiţii şi ne lovim de blocaje", a spus Dragnea.

Vicepremierul nu a specificat de ce "blocaje" se loveşte Guvernul, mai ales că la iniţiativa primarului Ilie Bolojan, Consiliul Local Oradea a votat în această vară o Hotărâre prin care a aprobat punerea la dispoziţia CNI a unui teren aflat lângă şoseaua de centură, în vederea construirii unei săli de sport, trimiţând şi CNI o informare în acest sens.

Bolojan: "Tupeul PSD-ist este nelimitat"

Solicitat de BIHOREANUL să răspundă dacă a trimis sau nu Ministerului Dezvoltării solicitarea ca acesta să-şi achite datoria de 3,116 milioane lei către CAO, primarul Ilie Bolojan a afirmat că a făcut acest lucru încă înaintea primei vizite a vicepremierului Liviu Dragnea, din septembrie, dar şi după respectiva vizită.

"Aşa cum am mai spus, atât Compania de Apă, cât şi Primăria Oradea, au emis adrese către Ministerul Dezvoltării pentru plata acestei datorii. Vă pot proba că şi imediat după ce domnul Dragnea a fost la Oradea şi a spus că nu ştia i-am trimis o adresă, din nou. Faptul că domnul Dragnea a semnat ieri (n.r. - ordinul de virament), înainte de a veni în Bihor este, cum să vă spun... trebuia să facă ceva, pentru că altfel devenea penibil, să spună că nu ştia, pentru că există adresele înregistrate la Minister. Dar, ce să facem, tupeul PSD-ist este nelimitat. Primăria Oradea a făcut adresele către Ministerul Dezvoltării, a făcut şi Compania de Apă, iar domnul Dragnea ştia de această problemă încă din luna mai, când am discutat acest lucru la Consiliul Judeţean, de faţă cu domnul preşedinte Cornel Popa şi cu domnul vicepreşedinte Ioan Mang. Teoria necunoaşterii ţine de tupeul PSD-ist", a spus Bolojan.

În ce priveşte terenul pentru sala de sport promisă de Dragnea şi de Ponta în campania pentru europarlamentare, primarul Oradiei a spus că Primăria a trimis adrese, atât către Ministerul Dezvoltării, cât şi către Ministerul Tineretului şi către Compania Naţională de Investiţii.

"Adresa pentru sala de sport din partea Primăriei Oradea a semnat-o viceprimarul Ovidiu Mureşan (n.r.- membru PSD), pentru că i-am spus s-o semneze el, ştiind că domnul Dragnea citeşte numai ce e scris cu cerneală roşie, nu şi ce e cu cerneală albastră. Există adrese şi către Ministerul Dezvoltării, şi către Ministerul Tineretului, şi către Compania de Investiţii, iar astă-vară am emis şi o Hotărâre de Consiliu Local privind terenul pentru sala de sport, pus la dispoziţie lângă Aeroport", a spus Bolojan, repetând că poate proba şi acest lucru "cu acte".

Dragnea, obişnuit "ca oamenii să se facă preş"

Întrebat de BIHOREANUL cum de a devenit o ţintă atât de importantă încât este atacat de vicepremier chiar şi cu premierul Victor Ponta de faţă, primarul Oradiei a răspuns că motivul constă în obişnuinţa liderului PSD ca oamenii să se "căciulească" în faţa sa.

"Domnul Dragnea este obişnuit ca atunci când merge prin judeţe oamenii să se facă preş în faţa lui. Or, modul în care Ministerul Dezvoltării, prin domnul Dragnea, finanţează lucrările pe PNDL, eu i-am spus în faţă că este o greşeală. I-am spus că nu este normal să deschidă lucrări noi până nu le finalizează pe cele vechi, pentru că acestea se distrug, dar şi pentru că firmele care nu-şi primesc banii intră în insolvenţă, iar şantierele lăsate neterminate deranjează oamenii", a spus Ilie Bolojan.

"Sigur, acest lucru nu-i convine domnului Dragnea, pentru că nu te poţi mândri cu asemenea lucruri", a conchis primarul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
48 Comentarii
O mare dezamagire
Bravoo domnule DRAGNEA, trebuie sa-i mintim pe fraieri pana punem mana pe ciolan si apoi taxe si impozite pe ei pana n-or mai putea duce sa se invete minte romanul nostru. PONTAAAAAA presedinte peste tara si peste justitie.
Postat 20 Octombrie 2014, 13:59 de pesedist convins
bataie de joc
Teren pentru polivalenta langa Aeroport? Bine ca nu l-ar pune in Osorhei.In sala actuala la un meci de baschet se aduna cate 2000 de oameni cu ce ii duci si mai ales aduci inapoi de acolo?Cu o cursa OTL o data la 30 de minute?Bataie de joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se vede ca cearta politica primeaza in fata cetatenilor de ambele parti
Postat 18 Octombrie 2014, 15:05 de Robert
E vremea (RETRO)CEDARILOR
@Laszlo: Dintre Bolojan si Filip, ca persoane si perspective nu-l mai aleg pe niciunul! Eu l-am ales pe BOLOJAN de doua ori ca sa constat ca este O MARE DEZAMAGIRE! De ce a incheiat Bolojan TRANZACTIA cu IMPACT-ul? Ca acum sa vanda IMPact-ul un teren in zona foarte buna la pret dublu? Ca tot e vremea (RETRO)CEDARILOR, DNA-ule, N-AI VREA TU SA VERIFICI TRANZACTIA? Chiar daca a fost aprobata de CLO! Poate ramanem fara nici un consilier!
Postat 18 Octombrie 2014, 14:47 de TDS
ITI ARATAM NOI TIE LA VOT CINE PE CINE CONDUCE!
Un tembel mincinos care ne rade in fata. Crezi ca noi suntem prostii tai bai DRAGNEA??? Tu esti pus acolo sa ne servesti pe noi din banii nostri, tembelule! Nu sa faci tu pe Baiazid aici in Bihor ca ne conduci tu cum vrei de la Bucuresti! ITI ARATAM NOI TIE LA VOT CINE PE CINE CONDUCE!
Postat 18 Octombrie 2014, 14:06 de Dragnea
alo ghttz
.....sincer, cred ca faci parte din categoria celor enumerati de mine.....stii mi-ar placea vazandu-te meditand cu regret la vremurile cand era bolojan primar in timp ce privesti in gol la floricelele din centrul orasului, pe care viitorul primar, ca un bun gospodar psdist, le va planta....sa auzim de bine....apropo, sper sa fie ziua aceea cat mai indepartata......oradeni!!!...nu va lasati pacaliti de politicienii regateni...
Postat 18 Octombrie 2014, 11:57 de ioana
fraierii de provinciali
''Dragi provinciali, in numele bucurestenilor, as vrea sa va multumesc pentru cei cinci euro de caciula pe care ni i-ati facut cadou recent, pentru plata caldurii. Da, e vorba de alea 100 de milioane de euro alocati ieri-alaltaieri de guvernul Ponta pentru primaria Bucuresti, care nu mai are cu ce sa acopere subventia la caldura. In caz ca nu stiati, in Bucuresti, desi avem venitul mediu cel mai inalt din Romania, nu avem si chef sa ne platim caldura la pretul pietei, asa cum fac multi alti fraieri din provincie. De aceea, ca sa stam linistiti langa caloriferele noastre, guvernul pune taxe tututor si ne da cu precadere noua. De ce? Pentru ca noi suntem vecini cu el. Si nu se face sa te strici cu vecinii. Mai ales ca unii sunt nervosi si sar la bataie. Doamne fereste! Asa ca va multumim. La iarna o sa ne fie cald, iar voua o sa va fie ... speram ca bine. Dar stiti ce? O meritati! " ...
Postat 18 Octombrie 2014, 11:50 de Mihnea Predescu
:)
Tupeu de Bolojan. Sa iei amenda de 33.000.000 euro si sa ramai in functie? Sa creezi cea mai mare datorie pe cap de oradean si sa mai ramai in functie? Dispari in Alesd.
Postat 18 Octombrie 2014, 11:32 de Vladimir
Ceata lui pitigoi, partea doi
Guristii in actiune! LOL - chiar e suparator sa vezi cum un om se incapataneaza sa civilizeze un oras decazut in comuna primitiva. Puteti bate din gura cat vreti, cu ineptul Dragnea in frunte, omul cu bun simt pus in fata optiunilor nu va alege niciodata un papagal in detrimentul celui care munceste. Aici nu e vorba de culori politice ci doar de ce lasi in urma ta. Inteleg ca vreti sa-l faultati pe uratul asta sprancenat... n-ar fi mare lucru la cat de mare e partidul vostru. Dar faceti ce faceti si nu reusiti sa impingeti in fata decat nulitati si hoti. Oare chiar n-aveti unu care sa fi facut ceva, candva, pentru oameni?
Postat 18 Octombrie 2014, 09:57 de Ioska Fișer
Agent Ponta, Permiteti sa Raportez!
Vine ESCROCUL DE DRAGNEA CARE A ADUS Judetul TELEORMAN la gradul de CEL MAI SARAC JUTE DIN TARA sa il invete pe Primarul nostru Ilie Bolojan cum se face administratie publica?? JEGOS IMPUTIT COMUNIST, PLEACA LA MITICII TAI SI LA SUDITII TAI HOTI SI ESCROCI CA TINE! CATE ZILE AI SA NU MAI CALCI PRIN ORADEA ORDINARULE !!!!
Postat 18 Octombrie 2014, 09:51 de Agent Ponta
Reusitele lui Bolojan
Seria de reusite se continua cu angajatii din subordinea lui. Eugenia Borbei, jurista sefa care in cadrul acestui ziar s-a bucurat de o prezentare extraordinara, cum nu improprietarea un cetatean doar pentru ca rudele ei detineau acea suprafata. Cu asa angajati, la ce te astepti de la sefi, sau primari. Multumim Bolojan
Postat 18 Octombrie 2014, 09:35 de Eugen Neagoe
Reusitele lui Bolojan 3
Continuam reusitele cu inca una de pomina. In 6 ani de mandat a reusit ca oradenii sa detina cel mai mare record de datorie publica pe cap de locuitor din tara. Si nou nascutii deja trebuie sa plateasca datorita lui. Multumim Bolojan
Postat 18 Octombrie 2014, 09:33 de Eugen Neagoe
Reusitele lui Bolojan 2
In continuarea reusitelor de mai devreme, continuam cu reusita ca in 6 ani de mandat, Bolojan sa contribuie serios ca Oradea sa ajunga pe primul loc la cele mai mici salarii din tara. Multumim Bolojan
Postat 18 Octombrie 2014, 09:31 de Eugen Neagoe
Reusitele lui Bolojan
Reusitele lui Bolojan ar fi: teapa data oradenilor cu podul MACCIO. In loc sa urmareasca daca s-a depus garantia constructorulu, acesta era ocupat cu amanta. Asa oradenii vor decota din buzunarul lor, pe langa cele 1,3 milioane euro suplimentare, si ceea ce s-a construt pana azi. Multumim Bolojan.
Postat 18 Octombrie 2014, 09:29 de Eugen Neagoe
Alo Ioana..
Pun si eu flori ..lui Bolojan..Cum sa pui unul de la tzara primar in oras?????????Are grija mai mult de ciini decit de oameni...Dragnea i-a dat ce a meritat ..Cine il mai voteaza pe Bolo?Tata,ca nu l-am mai vazut de 20 de ani!!!!!Ioan a tu voteaza Udrea ,sa aiba romanii cui multumi si pe cine injura!Ioana lapticul,nu uita lapticul cu bolovani!Slabeste sigur!!!!!
Postat 18 Octombrie 2014, 08:55 de ghitz
orasean
numai cine are vreun interes , sau este corupt ,sau taran(ajuns de la tara la oras, prima ,sau a doua generatie, pe astia ii auzi pe strada, ii recunosti dupa vorba, si din pacate in oradea sunt multi), sau pur si simplu prost, nu vezi ceea ce a reusit bolojan sa faca din ceea ce a mai ramas dupa filip. spre deosebire de ceilalti primari, care se rezumau sa puna doar flori prin centru, bolojan s-a ocupat de absolut tot orasul.....inainte tineai masina parcata intre blocuri pe trotuare, pe noroaie . si aiurea.....dar florile erau multe si colorate in centru, si vai ce primar gospodar era filip sau sturza ........bolo cel putin e corect si nu suporta asa zisele interventii prietenesti sau interesate.......parca am fii di teleorman sau gorj, nu din ardeal.........ma intristez cand vad ca sunt multi (vorba aia :multi, da prosti), care mai cred in basme dambovitene...
Postat 18 Octombrie 2014, 08:47 de ioana
Hahaha
Are dreptate Dragnea....Bolojan este un primar MINCINOS!Votam PSD,votam PONTA PRESEDINTE!!!
Postat 18 Octombrie 2014, 07:50 de Nea taticu
minciuni de mare...impact
Eu spun doar atat: BOLOJAN A MINTIT CRUNT(verbul l-am folosit nu numai in intelesul strict)in privinta dezvoltatorului IMPACT! Deci daca a spus O MINCIUNA, DE CE N-AR FI SI CELELALTE TOT MINCIUNI? Eu ma repet cu acest exemplu pentru ca pe acesta il cunosc de la un capat la altul
Postat 18 Octombrie 2014, 00:54 de TDS
Pontadragnea
@eugen...una la mana, proiectele nu-s ale lui Bolojan, sunt proiectele Oradiei. Iar persoana din poza administreaza bani care nu-i apartin. Cat de greu iti e sa intelegi asta? E elementar!
Postat 18 Octombrie 2014, 00:49 de daisycutter
Magnificii de joi si vineri !!!
Acest Selim de Teleorman se zbarleste la acest Baiazid de Birtin, pentru ca sa vina apoi una ca Hurrem de Plescoi sa spuna ca amandoi sunt mincinosi si doar Suleyman de la Cotroceni a facut ceva pentru pasalacul acesta !!!
Postat 18 Octombrie 2014, 00:43 de WinDos
Bolovanul
Cand persoana din poza tine pixul in mana deasupra proiectelor tale, in nici un caz nu incepi sa faci pe batosul cu el. Cred ca o comunicare eficienta ar fi fost de ajuns. Dar desteptul din imaginea mica este depasit de situatie. Cred ca datorita unui IQ redus. Ceea ce il face pe el un redus. Mintal
Postat 17 Octombrie 2014, 23:49 de eugen
pacat
Din păcate, din cauza domnului Bolojan Oradea a ajuns sa fie ocolita de către toți. Avem noroc cu dl Mang Cabo mai tine pe picioare, ca altfel. Ar fi de toată jena. Bolojan și ideile lui....
Postat 17 Octombrie 2014, 23:18 de andreea
Ipocrizia alesilor nostri....fara numar,fara numar !
"Pentru că nu există proiect care să poată fi implementat fără probleme, indiferent că e vorba de auditori prea riguroşi sau de legi care se bat cap în cap. Şi ar fi nedrept ca pentru toate astea să fie taxaţi orădenii..".spune viceprimarul Mircea Mălan Vorbiti serios ?Ar fi nedrept sa fie taxati oradenii....... dar de cei EXPROPRIATI de Primaria Oradea, oradeni nemultumiti de ofertele voastre ridicole,de amenintarile si badjocura din partea unora ca Popescu Cristian (AIO),oradeni care nu stiu pe unde sa-si mai caute dreptatea,oradeni pe care ii trimiteti in Ungaria ,pentru ca ar gasi case mai ieftine.Cata ipocrizie la cei alesi sa ne usureze viata in acest oras.
Postat 17 Octombrie 2014, 22:23 de Adrian Platona
JOS PARTIDUL SECURIST DEMOCRAT / PSD !!!
JOS PARTIDUL SECURIST DEMOCRAT / PSD !!!
Postat 17 Octombrie 2014, 21:29 de psd
FARA NUMAR PENTRU TEMBELUL DRAGNEA
CENZURAT
Postat 17 Octombrie 2014, 21:26 de vicepremier
CINE e BOLOJAN ?
BOLOJAN fa bine si dispari, e un sfat , in rest ODIHNESTE te in pace !
Postat 17 Octombrie 2014, 21:19 de CINE E BOLOJAN ??
pnl=psd
In stupizenia lui, bolojan ia indemnat in 2012 pe oradeni sa sustina alianta usl. Ei bine, aceasta alianta s-a dovedit un dezastru pentru tara prin psd si ponta cat si pentru Oradea prin pnl si bolojan. Ce facem? Sustinem pnl cu un bolojan pe care il doare in cot de oradeni? Sau mergem cu ponta care e esec garantat pentru viitorul tarii. Un sfat pentru Bolojan: daca-i pasa de oradeni si de tara lui, sa ia acum atitudine fata de cancerul numi psd si sa incerce sa-si intoarca fata catre oradeni, pe care ia cam ignorat in al doilea mandat! Sa te auzim acum bolo, ca esti bun de gura cand e sa taxezi oradenii!
Postat 17 Octombrie 2014, 21:09 de oradean
Marconst?
Dar cu Marconst cum ramane? Ce spaga ai luat de la ei? Sau ei au platit afisajul cu Ciolanis "6 case" in tot orasul Oradea?
Postat 17 Octombrie 2014, 20:19 de pesedist
Bolojan Tradatorul
Bolojan, acest Iuda al orasului. A venit cu promisiumi si cu lucruri bune, pe cand ne-a vandut pe 30 de arginti.
Postat 17 Octombrie 2014, 20:17 de Iuda
Tupeu de Bolojan
Tupeu de Bolojan. Sa iei amenda de 33.000.000 euro si sa ramai in functie? Sa creezi cea mai mare datorie pe cap de oradean si sa mai ramai in functie? Dispari in Alesd.
Postat 17 Octombrie 2014, 20:15 de pictor vonta
BOLOJAN,dusman al oradenilor !
Acum cateva zile au fost cei de la Apele Romane,maine vor veni altii,poimaine altii..... si tot asa, pana se va instaura Legea Bunului Simt si a respectului pentru contribuabilul oradean.
Postat 17 Octombrie 2014, 20:06 de Adrian Platona
Omul sfinteste locul..... nu partidul cutare sau cutare
PNL,PSD,USL,USD,UDMR,PMP,PPDD ....toate o apa si un pamant.Omul sfinteste locul!Omul acela inca lipseste de pe listele partidelor noastre politice...... vrajba dintre noi este inutila ,insa indusa si condusa cu buna stiinta de PAPUSARII aflati in umbra.
Postat 17 Octombrie 2014, 20:01 de Adrian Platona
Spitalul Judetean - principalul poluator,din 30.09.2014 fara aviz de mediu !
Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea in urma sesizarii referitoare la evacuarea apelor menajere in paraul Paris i s-a revocat autorizatia de mediu conf.Ord.1798/2007 al MMDD.Domnule Bolojan ,ati cunoscut aceasta situatie,totusi ati considerat oportun,conform constiintei Dvs. sa-i acuzati pe cei cativa proprietari de imobile care au locatia pe albia paraului si nu sunt bransati la reteaua de canalizare(zona tarifara de impozitare A ).Nu va interesat cati dintre acestia au fose septice!De ce nu au fost bransati pana acum ? Ati profitat de pozitia celui mai tare......in tot acest timp Spitalul Judetean deverseaza la greu apa menajera cu agenti patogeni de la toti bolnavii tratati,cu risc maxim de ai imbolnavi pe totii oradenii prin deversarea din paraul Paris in Crisul Repede.Nu v-a interesat aceasta investitie pentru ca ,ea in sine nu este prea vizibila deci lauri si aprecieri mai putine .
Postat 17 Octombrie 2014, 19:46 de Adrian Platona
nesimtire psdista
Obraz gros de psdist ......tupeu fara limite....ani intregi ai ruinat un judet facandu-l cel mai sarac din tara, iar acum vii sa jignesti un primar incoruptibil....nu e perfect bolo, dar e cel mai corect primar , ceea ce e o raritate la noi in tara. Nu mai zic ca e singurul primar cu viziune de la 48 incoace. am vazut cat rau poate face un primar corupt precum filip , astfel incat nu ne revenim nici dupa 10 ani....nu-mi vine sa cred ca sunt oradeni care mai pot vota cu un partid atat de bolnav precum psd.....e cancerul poporului roman....da se pare ca ne-o facem cu mana noastra...vorba aia :nu noi am ales sa fim romani, ci..........
Postat 17 Octombrie 2014, 19:44 de raul
mata
sa i-o dau la bot lu dragnea, mai bine ar mai vira niste bani la cluj ca oricum n-o sa vedem nimic de la psd. sper sa se trezeasca bihorenii pana la alegeri si sa avem cea mai mica rata de vot pt psd din romania.
Postat 17 Octombrie 2014, 19:36 de mata
ne-au facut cu legile noastre si cu mafia lor
Nu mi-e drag Bolojan , dar cind il aud pe nesimtitul de Dragnea ma apuca groaza .Exponentul Partidului Securistilor si Dezastrului este in nota grupului infractional organizat din acest partid , care au dat mina cu mafia UDMR pentru a fura ce a mai ramas din Romania - terenuri , paduri si imobile . Vezi cazul de la Bacau care ghici unde s-a rezolvat ? La un tribunal din zona de influenta UDMR dupa ce a fost respins la toate instantele . Astia , cu experienta , ii ajuta pe porcii din PSD sa termine si Moldova , dupa ce au stat in spatele marilor tunuri imobiliare din Banat , Crisana si Transilvania .UDMR-ul este reprezentat de niste nesatui de averi , ca doar asa s-au considerat tot timpul - stapini , care mai au si placerea de a demola Romania din interior , in cirdasie cu banditii din PSD , care s-au ocupat de acelasi lucru de cite ori au condus aceasta tara . Am uitat de Iliescu , Vacaroiu , Nastase si pupila lui Ponta ( asta face campanie impotriva lui Iohannis cu casele , dar uita ca proasta de Firea cu copiii , ca el cu mentorul sau Bombonel detin imperii imobiliare ascunse pe numele diversilor complici) ? Cit de prosti am putea fi sa uitam cum au distrus totul metodic in tara asta ca sa fim saraci si captivii unui partid pseudosocialist ai carui lideri se scalda in bani , averi , domenii etc ? Cum au ajuns oameni care au lucrat exclusiv in sistemul bugetar sa detina averi impresionate - si ce se vede este doar virful icebergului - vezi Mazare , Oprisan , Nastase , Ponta , Bunea Stancu , Nicusor Constantinescu , Nichita , Moldovan si muuulti altii ? Pai astia mor de grija cetatenilor pe care ii prostesc ca Ceausescu cu citiva lei in plus ( luati inapoi de trei prin inflatie si taxe ) in timp ce ei au furat din tara asta sute de miliarde de dolari ? De ce nu isi justifica ei averile astea socialiste in mod transparent sa vedem si noi cum statul - care a fost etichetat chiar de catre ei ca fiind cel mai prost administrator - sia- imbogatit in asemnea hal angajatii . Nu trebuia sa privatizam si sa retrocedam nimic si traiam toti ca in rai - angajati bogati la stat , sau nu se poate numai pentru unii ? Adica pentru Mazare , Oprisan , Nastase , Ponta , Bunea Stancu , Nicusor Constantinescu , Ni9chita , Moldovan si muulti atii dintre ei si nici unul dintre noi , prostii care ar trebui sa finm socialisti dupa mintea lor , adica saraci lipiti si total obedienti conducatorilor iubiti si nesimtit de bogati . Romani , aveti grija ce votati , ca s-ar putea sa ajungeti socialisti asa cum va vor indivizii pomeniti mai sus !
Postat 17 Octombrie 2014, 19:28 de unguru" bulan
Negociatorul din Alesd
Alesdul a dat un primar cu un simt al umorului mai ceva ca un SSist la Auschwitz. Alesdul a dat un primar cu un spirit critic mai ceva ca Bodea. Alesdul a dat un primar cu un tact al negocierii mai ceva ca Stalin. Cu aceste calitati, viitorul orasului Oradea e aranjat.
Postat 17 Octombrie 2014, 18:44 de diviu lragnea
600 euro datoria fircarui oradean
Acest oras sub indrumarea lui Bolovan a ajuns sa faca 2 chestiuni: 1) Sa avem cea mai mare datorie pe cap de locuitor, de aproximativ 600 euro. 2)Sa avem cele mai mici salarii pe cap de locuitor din tara, de aproximativ 1155 lei. FELICITARI BOLOJAN & CO
Postat 17 Octombrie 2014, 18:40 de pictor vonta
Lauda e buna
Cand sunt laudat de unul din marii de la Bucuresti, mai ca nu dau o lacrima. Dar sa fiu si laudat, iar celalalt penelist, primarul, sa fie criticat, mai ca imi vine sa torn o cupa de sampanie in sanatatea lui Dragnea.
Postat 17 Octombrie 2014, 18:37 de Popa Ciordel
.
cica mincinos :)) jegul ala de dragnea e cel mai mare mincinos si hot in Romania si are tupeu sa il faca pe Bolojan mincinos? Ma dragnea, Bolojan a facut mai mult pentru Oradea in 2 zile decat tu pentru Romania toata viata ta.
Postat 17 Octombrie 2014, 18:32 de David
CET
Pe langa amenda luata la cet, acesta va trece pe gaz... destul de nasol in actualul context economic
Postat 17 Octombrie 2014, 18:28 de Andrei F
Felicitari!
Nimeni in ultimii 10 ani nu a venit in Bihor sa aduca chei de microbuse si multi, multi bani pentru judetul nostru. Asa ca toata stima pentru domnul Dragnea.
Postat 17 Octombrie 2014, 18:18 de Georgiana
Bolojan a gresit adresa
Bolojan poate a gresit adresa cand a trimis scrisoarea. Ce sa faci. Se mai intampla!
Postat 17 Octombrie 2014, 18:15 de Cristi
Singurul
singurul om care a indatorat orasul nostru la un nivel astronomic este bolojan. Puteti sa ii multumiti. De altfel puteti sa ii multumiti si pt amenda record luata de CET Oradea.
Postat 17 Octombrie 2014, 18:10 de Andrei
ciuma rosie pe teritoriu strain
domnilor, PSD-istii nu suporta oameni, primari, care nu sunt ai lor si totusi fac ceva pt comunitate/oras/tara!!! mai mult, lor le place sa mergi ,, in genunchi,, ori sa treci in biotopul lor PSD-ist, sa fi asimilat si digerat in sistemul lor corup pana-n maduva oaselor!!! ganditi-va ca, acum vor muta Regionala Vamala la Cluj, adica, muta Vama de la granita inspre centrul tarii, v-ati gandit de ce? Aici nu este mediul lor de unde poate ,,suge,, muta vama in mediul lor, acolo de unde poate beneficia PSD-ul. Nici nu-i de mirare ca nu incap de Bolojan si ca-l denigreaza pe nedrept. Sper ca oradenii/bihorenii sunt oameni intelepti.
Postat 17 Octombrie 2014, 17:42 de oradeanul de bine
.
CE A FĂCUT BOLOVAN PENTRU ORAȘUL ORADEA???? nimic!! Pagube, vezi pasajul Vulturul Negru. Străzile neasfaltaate, care pe acte sunt asfaltate de 2-3 ani, și acum le asfaltează Cum are el chef.. parcări! !! Etc etc
Postat 17 Octombrie 2014, 17:41 de alex
aroganță
primaru' Bolo nu e neaparat mincinos dar curios ca in 2012 mergea pe acelas afis Bolo & Bodo (era vb de pesedistul Bodoc) - acuma cine da vina pe cine important e ca se va face pana la urma dar trebuia si putzin scandal - primariile nu pot lucra fara guvern si nici invers problema lu' Bolo e alta - E AROGANT FRATEE PANA LA DUMEZO SINNAPOI (patzăjti cand vii de la tzara la orash) ;) - in rest bafta bolo incontinuare ca faci bine ce faci da la pretzuri mai corecte k si io pot sa iti fac curat la tine in apartament cu 150 de lei si cu 2500 lei/zi
Postat 17 Octombrie 2014, 17:40 de meleg
hai serios
Ba serios, cum cate de jegos sa fii sa te legi de Bolojan. Singurul om care chiar a facut ceva pentru orasul asta.
Postat 17 Octombrie 2014, 16:33 de mony
penal
Plecati de aici, mizerabililor! Ce aveti cu Bolo? Nu va e rusine, mafiotilor, cangrenosilor PSD-isti! Dragnea, o dispari curand dupa gratii...!
Postat 17 Octombrie 2014, 16:05 de groza
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON