URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Martie 2011, 16:41

Vatman bătut de un călător supărat de viteza prea mică a tramvaiului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

OTL a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că un vatman a ajuns internat la spital după ce a fost agresat de un călător. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 13.

Potrivit comunicatului, un călător al unui tramvai de pe linia 1 a fost nemulţumit de faptul că, înainte de a intra în staţia Pod CFR, tramvaiul mergea încet, deşi, susţine OTL, viteza era conform restricţiei impuse în zonă.

Călătorul s-a dus să-i spună vatmanului nemulţumirea sa, l-a înjurat, iar apoi i-a dat un pumn în faţă. Un echipaj de poliţie a fost chemat la faţa locului, agenţii identificând agresorul.

"Dacă victima va depune plângere, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, fapta va fi încadrată şi se vor lua măsurile în consecinţă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu.

Vatmanul şi-a continuat cursa, însă la aproximativ jumătate de oră de la incident, pe traseu fiind, a acuzat ameţeli şi tulburări de vedere, astfel că un echipaj de intervenţie al OTL a preluat tramvaiul pentru a-l retrage în depou, iar vatmanul a fost dus la spital.

El a fost internat pe secţia de neurologie, însă starea sa s-a îmbunătăţit peste weekend, astfel că va fi curând externat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
NU CURATA FILTRELE
Mirosu a balegar nu e deloc miros a nou, E MIROS INFECT. E MIROSUL INSTALATIILOR DE AER CONDITIONAT NEINTRETINUTE, NECURATATE... e o mizerie in oras atat de mare, incat la mai putin de un an, toate filtrele sunt murdare si colcaie jegul, ca un fel de alge verzi... MUCEGAI - DA! ESTE MUCEGAI... care nu credeti, uitati-va vara la aparatele de aer conditionat din casa... IN FANTELE de aerisire - daca aerul scapa putina apa vara datorita condensului, si aerul este imbicsit de praf, in scurt timp se face mucegai ... si de-acolo mirosul urat ... intr-un tramvai e cu atat mai mare jegul pt ca se deplaseaza mereu.
Postat 22 Martie 2011, 00:41 de NU MIROS A NOU, MUCE
in atentia agresivilor de pe forum
asa mi-ar placea sa va sparg bornaurile, mamma mia! ar fi foarte bine, fiindca ma enerveaza ce scrieti! are careva ceva de comentat? daca la voi se rezolva toate cu pumnul, pai hai sa va tratam cu pumni in bot! pregatiti-va proteze, boys, prea va cereti bubuiala :)))
Postat 16 Martie 2011, 08:59 de Serpico
da
Likus ...tu înainte de a posta comentarii ar trebuii să pui mâna pe un abecedar şi să-nveţi regulile elementare de exprimare şî scris. Multe succesuri!
Postat 15 Martie 2011, 16:18 de ana are mere
gaozarilor
sunt stat in stat bine o facut ca o luato in freza sa mai merga la teste de psihologie zgrente imputite sa aduca bani de acasa dc vor sa lucreze
Postat 15 Martie 2011, 12:42 de g
titlu
Voi sunteti cu toate la cap? Cum adica bine a facut? Nu imi vine sa cred ce minte retardata au unii. Eu zilele trecute, mergand cu un tramvai Siemens am asistat la o faza penibila, in care unul dintre calatori se plangea de mirosul de nou al tramvaiului, el zicea ca miroase a balegar, dar mirosul venea de la materialele folosite la folosirea tramvaiului. Partea mai penibila a fost cand a mers sa ii ceara vatmanului sa scoata aerul cu miros de "balegar" de tramvai. Da, domnule, e greu sa fi civilizat. De multe ori am zis ca primaria face prea multe pentru niste oameni necivilizati si nerecunoscatori.
Postat 15 Martie 2011, 09:02 de nume
jonel
LASA CA TU ESTI DESTEAPT SI STI DE CE MERG INCET TRANVAELE ...PRIMADATA ARTREBUI SA TE LAMURESTI LA DIRECTOR DUPA AIA SE COMENTEAZA UN LUCRU DUPA CE STIE OMU SIGUR CA NU VORBESTE PROSTI ( CA ACUMA ) IAR INFRACTORU VA PLATI SCUMP PETRU CEA CE A FACUT GARANTAT.....................................
Postat 14 Martie 2011, 20:34 de likus
.
Sigur o zis si vatmanu ceva ca pe criza asta nici macar pumnii nu se dau pe gratis. Saptamana ce vine astept sa vad o stire cu un vatman care o ia in freza pentru ca pune manele in tramvai... sau slabe sanse... uh?
Postat 14 Martie 2011, 20:28 de blinkk2
Foarte bine a facut
Foarte bine a facut, vatmanii sunt mai ceva ca Dumnezeu, de foarte multe ori merg incet, pentru ca vorbesc la telefon, scriu SMS si sunt prea putin atent la ceea ce se intimpla in jurul lor... Aceste lucruri am intimpinat si eu, am vazut cazuri cu ochii mei! As fi tare curios, cu a reactionet vatmanul, cand a fost atentionat pt viteza foarte mica... fac pariu pe orice, ca nu a fost o reactie civilizata...
Postat 14 Martie 2011, 19:15 de :-)
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON