URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iulie 2013, 13:25

Un tânăr de 27 de ani a murit, după ce maşina în care era pasager a intrat într-un stâlp

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Accident mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul judeţean 191B, în localitatea Popeşti, după ce o maşină cu numere de Spania, în care se aflau 5 tineri care se întorceau de la discotecă, s-a oprit într-un stâlp.

Potrivit agentului principal de poliţiei Ioana Lascău, accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.50. La volanul maşinii se afla un localnic în vârstă de 22 de ani, care are permis auto obţinut în Spania.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă spre stânga a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton, aflat pe partea dreaptă a drumului în sensul său de mers", a explicat luni, Ioana Lascău, pentru BIHOREANUL.

În urma impactului, pasagerul din dreapta şoferului, Alexandru Boldiş, un tânăr de 27 de ani din Popeşti, a murit pe loc. De asemenea, şoferul a suferit mai multe leziuni, acum fiind internat la Spitalul Judeţean. Ceilalţi trei pasageri, de pe bancheta din spate a maşinii, unul de 27 de ani, altul de 24, iar unul de 17 ani, au suferit leziuni mai uşoare.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a petrecut accidentul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
29 Comentarii
Condoleante familiei!
Alex nu era tigan, provine dintr-o familie exemplara, cu niste parinti de nota 10. Sa le dea Dzeu putere sa treaca peste aceasta tragedie.
Postat 24 Iulie 2013, 15:30 de Monica
DS
Scuze de triplu post....Rog un moderator sa amelioreze situatia.
Postat 24 Iulie 2013, 02:38 de DS
DS
Vasile, fir-ai tu sa fi de parazit putred. Nu o sa zic sa patesti ce a patit Alex, pentru ca la cat de ignorant esti, e suficienta pedeapsa asta, dar nu ai niciun drept sa-ti dai cu parerea despre cineva cand nici macar nu l-ai cunoscut si absolut nimanui nu doresc sa treaca prin ce a trecut si inca trece familia lui, nici macar tie. Asta e toata atentia ce ti-o pot acorda. Alex, odihneste-te in pace!!
Postat 24 Iulie 2013, 02:36 de DS
.....
doamne nu imi vine sa cred cand citesc aici :tigan sa se curete bmw -uri....oameni nu el a condus el cum ajung unii sa scoata asemenea aberatii pe gura cand la 26 de ani un tanar se stinge....sa va de a Dumnezeu minte inima si suflet ca fratilor nu le aveti!!!!
Postat 23 Iulie 2013, 18:19 de florin
Da..
Macar asa, prin aceste accidente (prea putine zic eu), mai scapa tara asta nenorocita de specimenele astea ,cu BMW-uri...numere de spania..italia...franta....
Postat 23 Iulie 2013, 17:06 de Vasileeeeeeeee
pacat
citind comentariile voastre ,sint ft razbunata,cum puteti judeca asa ,ca la urma urmei toti sintem creatura lui D-zeu indiferent de culoare .Si intr-adevar Alex era un baiat de milioane ft destept,si de treaba el era get pe get roman ,provenea dintr-o fam de intelectuali ,de ce condamnati fara sa-l cunoasteti.D-zeu sa-l odihneasca in pace si familiei sa le dea putere de a trece peste aceste momente cumplite.Va rog primadata ginditi si pe urma judecati ca nu e frumos ,astazi este el maine sintem noi.Condoleante familiei !!!!
Postat 23 Iulie 2013, 14:53 de bagosimarika
handicapatii vb aiurea
sa dea dumnezeu la aia care lau facut tigan sa pateasca ce a patit el sau mai rau ....handicapatii dracului vb aiurea si nici nu il cunoaste pe baiat ..era un baiat ne nota 10 nu aveai treaba cu el ....
Postat 23 Iulie 2013, 13:57 de vasile
cat mai multi , este si asta un mijloc de a curata Romania de ei ! nu va obliga nimeni sa aveti vit
cat mai multi , este si asta un mijloc de a curata Romania de ei ! nu va obliga nimeni sa aveti viteza !
Postat 23 Iulie 2013, 09:58 de cat mai multi
haita :)
nu stati langa persoane dezechilibrate, nu acceptati performantele lor in exces , e un sfat! Tot ce este in exces duneaza grav. Multi considera ca a fi bun inseamna sa suporti si faptele rele altuia, fals .Daca cineva fenteasa sau triseaza o face la fel si cu viata TA :))), si uite ca reusit sa l omoare !
Postat 23 Iulie 2013, 09:49 de haita :)
andrey
R.I.P Alex era un baiat de nota 10 avea prieteni multi Dumnezeu sal odihneasca
Postat 23 Iulie 2013, 08:43 de baba
aaa
Bai gunoaielor, dece-l faceti tigan daca nu l-ati cunoscut? Pentru ca are tenul mai inchis? Provine dintr-o familie exemplara de romani, in care ambii parinti sunt cadre didactice. Dumnezeu sa-l odihneasca in pare :((
Postat 23 Iulie 2013, 08:05 de Popesti
nu e tigan
nu e tigan, sunteti chiar prosti cei care comentati aiurea, are tenul mai inchis, si ??? care-i problema voastra? il cunosteam destul de bine si era chiar de treaba :(
Postat 23 Iulie 2013, 03:17 de sami
mesaj
dobitoci sa nu mai lase comnuri , ce va roade pe voi in * ce si cum si cine
Postat 23 Iulie 2013, 02:46 de Marius
dede
Si ce daca era tigan sau pana la urma ce va intereseaza pe voi :| sunteti chiar penibili :| Nu va-ti dorii sa fiti in situatia familiei lui Asa ca mai bine taceti dracului din gura ;) si nu fiti asa idioti :| Condoleante Familiei :( !
Postat 23 Iulie 2013, 02:23 de Andrea
viorilor
CENZURAT
Postat 23 Iulie 2013, 01:41 de ciorilor
Pt Sugusul de Vosy
Vasilica fara frica... *** ..nu cred ca ti-ai dori sa fi in locul familiei baiatului..Sper sa se intoarca impotriva ta gandurile astea rele..Condoleante familiei
Postat 23 Iulie 2013, 01:24 de Villa
Iker
Bah Vasilica *** mele da de unde *** sti ca baiatul era tigan? Taranu ** esti un *** cu doi de JJ ma gunoiule
Postat 23 Iulie 2013, 01:19 de Iker
geo
bah Vasile..ia mutati mah shatra in alta parte ka dau de tine te fac una cu pamantu..te plictisesti ?? dute.n plm fa ceva util..Condoleantze familiei !
Postat 23 Iulie 2013, 00:28 de geo
Nuuu..
Siiiigur ca nu era. Taicasu' si masa erau tigani, el deja s-a nascut rrom ;-)))))))))))0
Postat 23 Iulie 2013, 00:13 de Vasile
@Vasile
Nu era tigan ...
Postat 22 Iulie 2013, 23:15 de B
Heh...
Cu un rrom mai putin....au mai ramas destui ,asa ca...
Postat 22 Iulie 2013, 23:07 de Vasileeeeeeeeee
@Mony
De unde stii tu ca aveau 150 km/h in curba?
Postat 22 Iulie 2013, 22:53 de B
inconstienta
Inconstienta ucide !!! Numai in Romania poti sa vezi incostienti care depasesc in curba, merg cu 150 la ora cand ii limita de 50, etc. Mergeti fratilor in alte tarii civilizate si invatatii ce inseamna reguli si amenzi de circulatie daca ai incalcat vreo regula de circulatie. Pacat de tanarul care si-a pierdut viata.
Postat 22 Iulie 2013, 22:47 de Mony
PACAT
VITEZA UCIDE !!!
Postat 22 Iulie 2013, 20:18 de george hora
PACAT !!!
Tristetea si durerea sunt cuvinte prea mici ....! Un inger a plecat dintre noi ..prea repede ... insa ne vom intalnii cu el in rai .....! Sincere Condoleante !
Postat 22 Iulie 2013, 19:59 de bobi-biblioteca pop.
:(
Dumnezeu sa te odihneasca in pace Alex!Un prieten si coleg de facultate deosebit sa ridicat la ceruri lasand in urma lui suferinta si durere.Prea devreme ai plecat dintre noi:(
Postat 22 Iulie 2013, 19:17 de ionut geangos
condoleante
Condoleante familiei , Dumnezeu sa te ierte fostul meu coleg.
Postat 22 Iulie 2013, 17:51 de palutiu adrian
Hohooo
CENZURAT
Postat 22 Iulie 2013, 14:56 de Vasile
condoleante familiei!
Condoleante familiei ! Chiar imi pare rau, era un tip de treaba, pacat ca s-a dus asa de repede dintre noi !
Postat 22 Iulie 2013, 14:34 de Coca Bogdan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON