URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Februarie 2012, 13:01

Un tânăr de 24 de ani a murit în urma unui accident între un BMW şi un VW Tiguan (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit joi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce medicii au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră. Bărbatul fusese implicat într-un accident dintre un BMW şi un Volkswagen Tiguan, petrecut joi dimineaţa, în jurul orei 9.30, pe drumul din afara localităţii Săcădat.

"B.A, în vârstă de 36 de ani, din satul Josani, comuna Măgeşti, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, pe direcţia Aleşd-Oradea, pe un sector de drum cu limitare de viteză la 70 km pe oră, acoperit cu polei, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar astfel a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism înmatriculat în Bucureşti, condus regulamentar din sens opus de M.T, de 31 de ani, din comuna Lugaşu de Jos", a declarat inspectorul principal Alina Dinu.

Şoferul şi pasagerul maşinii care a intrat pe contrasens, un BMW, erau fraţi şi au suferit leziuni multiple, fiind nevoie să fie descarceraţi de SMURD. Unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, a intrat în stop-cardio respirator, iar medicii au intervenit pentru a-l resuscita la faţa locului. Cei doi, dar şi şoferul celeilalte maşini, au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Pasagerul BMW-ului a decedat. "După mai bine de o oră de încercări de resuscitare, una dintre victime, în vârstă de 24 de ani, nu a supravieţuit. Avea leziuni multiple la membrele inferioare şi la nivel abdominal, la organele interne. Avea foarte multe fracturi şi leziuni precum fractură de bazin, fractură de femur, de gambe, care au dus la o hemoragie masivă", a declarat pentru BIHOREANUL, dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi al SMURD.

Fratele acestuia, în vârstă de 36 de ani, se află internat în stare gravă pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, având traumatism la nivelul căilor respiratorii. Deşi are doar leziuni uşoare, şi şoferul Tiguan-ului va rămâne internat pentru supraveghere.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
comentariu
eram la fata locului. eu am avut primul accident acolo. sant sofer profesionist. circulam in coloana cu maxim 60 km / h si nu am putut opri duba mea . un ford tranzit si am intrat in duba din fata mea. puteai sa ai cauciucurile lui peste. era gheata pe jos. nu ne puteam tine pe picioare. . soferul de bmw nu avea o viteza foarte mare dar adunata cu viteza tiguanului a iesit ce vedeti. a avut ghinionul sa se intoarca pe drum iar tiguanu la lovit cu partea frontala exact in mijlocul bmw. nu poti sa l acuzii pe ala din tiguan de nimic. ala mergea drept pe drum.
Postat 29 Februarie 2012, 20:49 de nelu
dar care e treaba
chair nu inteleg de ce va certati oricum MURITI unii in somn altii in chinuri! de ce va certati?NU scapa unul de MOARTE, aratati mi l :))))))!
Postat 19 Februarie 2012, 15:33 de ANKA
dar care e treaba
conduci cu viteza esti smecher foarte bine macar ia ti un loc la CIMITIR, valabil si fumatorilor, alcoolicilor si curvarilor :)) orice EXCES dauneaza fi ti moderati si va fi ok in rest CEAUBAU !
Postat 19 Februarie 2012, 15:31 de ANKA
bmuieeeee
mare bai, niste prrrrosti mai putin pe lumea asta, imi spuneti voi povesti ca saracii de posesori ai BMW ului mergeau atit de incet incit au derapat sub rotile Tiguanului care i a spulberat..... sa va creada mutu pe voi ciumpalacilor. Nu degeaba s a inventat zicala: cei mai buni soferi de bmw sint aia morti si motociclistii - donatori de organe.
Postat 19 Februarie 2012, 12:07 de bmuuuuiiie
bmw
mare bai, niste prrrrosti mai putin pe lumea asta, imi spuneti voi povesti ca saracii de posesori ai BMW ului mergeau atit de incet incit au derapat sub rotile Tiguanului care i a spulberat..... sa va creada mutu pe voi ciumpalacilor. Nu degeaba s a inventat zicala: cei mai buni soferi de bmw sint aia morti si motociclistii - donatori de organe.
Postat 19 Februarie 2012, 12:07 de bmuiiie
ce ai cu cei cu bmw?
da de unde atata ura ptr cei care au BMW? nu inseamna ca toti sunt vitezomani sau shmecheri sau cocalari sau oricum mai sunt numiti. in cazul de fata intimplarea face sa il cunosc destul de bine pe soferul din BMW si chiar nu era vitezoman sau arogant. si sunt mult mai multi cei care se cred piloti in marci mai comune si fara trasaturi sportive. asa ca controleazati ura nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul
Postat 19 Februarie 2012, 08:50 de jack
Asa.
Foarte bine a zis-o ''tefootingura''....SA MOARA ODATA TOTI SMECHERII CU BMW-URI...TOTI ..PANA LA ULTIMU'
Postat 18 Februarie 2012, 23:54 de Samanta
suge-o tefootingura
sau poate tii ciuda ca te plimbi cu tranvaiau si altii au bmw sau alte masini...aia poate au muncit pt masinile alea nu au dat la laba ca si tine jegule
Postat 18 Februarie 2012, 16:13 de cristi
suge-o tefootingura
ma jeg de om sa futi pe mata aia cracose....ce * la mata vb aberatii.....baiatu ala cu bmw chiar nu a fost vinovat ratatu dracului! accidentu s-a produs in fata mea muistule.....ala cu tiguanu trebuia sa moara ....pe mine ma depasit cu 100 de metri inainte si cred ca avea 100 la ora....! baiatu cu bmw a derapa...! sa-mi bag * in toate autoritatile...e inadmisibil in ce hal arata soseaua! nu se putea circula in astfel de conditii! imi pare rau ca am asistat la asa ceva dumnezeu sa il ierte pe tanarul decedat! si sa imi bag * in toti comentatorii care isi dau cu parerea si nici nu stiu despre ce a fost vb!
Postat 18 Februarie 2012, 16:11 de cristi
tefootingura
uite ca se mai intimpla ca si posesorii de BMW sa crape, chiar daca esti smecher si ai BMW se mai intimpla sa dai peste cineva care are o masina mai buna si mai sigura ca tine, nu poti tot timpul sa te bazezi ca ai BMW si spulberi la rind 10 tico stiind ca tu conduci ca nebunul si nu ti se rupe BMWu....
Postat 18 Februarie 2012, 15:59 de bai Cipri P.ula
Minciuni!
In Romania mortii si ranitii sunt vinovati de toate! Cei vii raman nepedepsiti! Sa il bata Dumnezeu pe criminalul care a condus Tiguan-ul! Politistii sunt niste infecti, daca se leaga de lipsa cauciucurilor de iarna si de viteza criminalului nu pomenesc! Sa va fie rusine, porcilor!
Postat 18 Februarie 2012, 01:06 de Cipri P
Minciuni!
Retardatilor, Nicu nu a murit! E inadminisibil cum puteti sa mintiti, ziaristi de second-hand! Daca acel cetatean care a condus Tiguan-ul nu avea viteza, ii rog sa imi explice cum a rupt BMW-ul in doua?! Anonimul care zice ca a murit Nicu, e un cretin!
Postat 18 Februarie 2012, 01:02 de Cipri P
Dumnezeu sa te ierte...
Dumnezeu sa te ierte IONATAN,erai un vecin foarte de treaba.Ami pare atat de rau sa te\'ai dus dintre noi...nu o sa te uitam nici o data!.....
Postat 18 Februarie 2012, 00:32 de alex
fara cuvinte
"Fratele acestuia, în vârstă de 36 de ani, se află internat în stare gravă pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, având traumatism la nivelul căilor respiratorii. Deşi are doar leziuni uşoare, şi şoferul Tiguan-ului va rămâne internat pentru supraveghere." din cate stiu fratele lui a decedat ulterior la spital chiar seara asa ca dumnezeu da-i odihneasca pe amandoi
Postat 17 Februarie 2012, 15:30 de anonim
Joseni sau Josani
Dumnezeu sa-l ierte,era un baiat linistit si cuminte.Pt cel care a scris articolul, localitatea de unde era tanarul, nu se numeste Joseni (Joseni e alta localitate si in nici intr-un caz nu in Bihor), localitatea din Bihor se numeste Josani!
Postat 16 Februarie 2012, 22:52 de Mircea
ce mai e si viata
ce mai e si viata asta, si culmea ca soferul bmw-ului e sofer profesionist trist
Postat 16 Februarie 2012, 22:41 de anonim
AM fost martor
accidentul s-a produs chiar in fata mea..nici nu am cuvinte... t! dumnezeu sa-l odihneasca pe tanarul decedat!:(
Postat 16 Februarie 2012, 22:01 de Cristi
observatie
As dori sa o rog pe d-na jurnalista Smaranda Chisbora care in articolul despre accidentul cu tanarul de 24 de ani decedat scrie ca fratele acestuia a suferit un traumatism la nivelul cailor aeriene , sa explice cititorilor ziarului dumneavoastra care sunt " caile aeriene " , despre care domnia sa scrie .... e interesant de stiut ...poate s-a modificat anatomia ????... mare pacat sa aveti asa jurnalisti nedocumentati...
Postat 16 Februarie 2012, 20:24 de aurelia
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON