URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Februarie 2013, 13:33

Un şofer băut a fugit de poliţişti şi s-a oprit cu BMW-ul într-un copac

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău, a anunţat, joi, punerea sub urmărire penală a unui tânăr de 23 ani din Oradea, care, în noaptea de miercuri spre joi, a lovit o maşină parcată, a fugit de poliţişti şi s-a oprit în final într-un copac, provocând rănirea unui alt tânăr, pasager în autoturism.

Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Robert Owen cu Traian Lalescu. Aflat la volanul BMW-ului personal, Ionuţ Cristian Perţe, 23 de ani, nu a acordat prioritate de trecere maşinii unei patrule de poliţie, a ieşit din intersecţie cu viteză şi a pierdut controlul direcţiei, acroşând un autoturism parcat regulamentar pe strada Lacu Roşu.

"Şoferul nu a oprit. A pornit spre bulevardul Ştefan cel Mare şi, cu toate că echipajul de poliţie a plecat în urmărirea lui, încercând să-l oprească cu semnale acustice şi luminoase, acesta a continuat deplasarea", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

La intersecţiea cu strada Berzei, tânărul a virat spre dreapta, a lovit scuarul şi indicatoarele rutiere şi şi-a continuat drumul pe strada Olimpiadei, unde a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un copac de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.

"În urma accidentului, un tânăr de 24 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare", a spus Lascău.

După testarea şoferului cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă, conducerea un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, acesta a rămas fără permis până la soluţionarea dosarului", a mai arătat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
Lasati-l in pace!
De ce sunteti toti cu gura mare si jigniti omul ?a avut si el problemele lui daca unul dintre voi ar fi patit la fel ce ati fi facut?daca nu stiti despre ce este vorba nu mai comentati aiurea pentru ca oricare ar fi facut la fel si cine il cunoaste il intelege.cristiane fii tare tine capul sus pentru ca totul se va rezolva si nu te lasa calcat de alti in picioare.fratii tai sunt langa tine si te sustin orice ar fi.fii tare!
Postat 01 Martie 2013, 17:09 de Adrian
grija
asta daca nu te trimit baietzii la mititica...de anu asta s-au pus rau pe infractiuni rutiere...cunosc 2 baieti care s-au dus 6 respectiv 9 luni doar pt ca au mers fara permis, fara alcool sau alte cele...asa ca ia un avocat bun daca te temi de unde poti ajunge ca ai sanse mari
Postat 08 Februarie 2013, 16:42 de wtf
grija
cristiane nu te judec sau ceva ca si eu am gresit in viata asta culmea tot la volan dar ar fii indicat sa tii capu plecat mai ales dupa ce ai facut cea mai mare greseala...aceea ca ai fugit de ei (ORICUM TE AFLAU MAXIM IN CATEVA ORE VENEAU LA USA)... o sa te astepte o perioada foarte lunga si naspa...dar cel mai bine tine ce ai de zis pt tine ca in ceea ce urmeaza te vor avea la mana cu toata atitudinea ta... noroc si pe viitor sa iti tragi doi pumni la ooooutze inainte sa faci asa ceva
Postat 08 Februarie 2013, 16:39 de wtf
boule
BA IDIOTULE DUTE SI BEA DRACULUI LA MATA ACASA DE NECAZ NU OMOR ALTI OAMENI. TRIMITETI CRETINU ASTA LA SPITAL LA NUCET
Postat 08 Februarie 2013, 11:09 de eu
Aveti curaj
Aveti curajul domnilor politisti si spunetine si de accidentul pe care l-a facut Gogu(in speta Mister Cacuci) unul din actionarii de la pelican de faza cu prima oprire in trafic ca era mort de beat ca un porc si de faptul ca a fost lasat sa plece dupa care a bagat 2 persoane in spital si a fugit de la locul accidentului De lucrurile astea nu aveti curaj sa scrieti nici voi de la bihoreanul si nici politia nu zice nimica Taceti ca porccii in cucuruz ca are omul bani si influenta si atuncea gata puneti batista pe tambal Sa vedem acuma ce scrisori o sa trimita gogu la ministere poate o sa reuseasca sa faca el si spitalul lui analizele alcoolice in judet Alo politia asteptam un punct de vedere ca oricum Bucurestiul e informat
Postat 08 Februarie 2013, 09:36 de Avatar
Aveti curaj
Aveti curajul domnilor politisti si spunetine si de accidentul pe care l-a facut Gogu(in speta Mister Cacuci) unul din actionarii de la pelican de faza cu prima oprire in trafic ca era mort de beat ca un porc si de faptul ca a fost lasat sa plece dupa care a bagat 2 persoane in spital si a fugit de la locul accidentului De lucrurile astea nu aveti curaj sa scrieti nici voi de la bihoreanul si nici politia nu zice nimica Taceti ca porccii in cucuruz ca are omul bani si influenta si atuncea gata puneti batista pe tambal Sa vedem acuma ce scrisori o sa trimita gogu la ministere poate o sa reuseasca sa faca el si spitalul lui analizele alcoolice in judet Alo politia asteptam un punct de vedere ca oricum Bucurestiul e informat
Postat 08 Februarie 2013, 09:35 de Avatar
cristian esti caca, du-te la reeducare
ba cristiane, daca ai necaz, stai dracu acasa si te imbata ca un porc, nu iesi pe strada ca cocalaru, la 23 de ani ai castigat masina pe munca ta, auzi, te pomeni ca esti ceva pui de interlop constipat sau valutist din giratiile de pe centura?! de imbecil ce esti, nici nu opresti la semnalele politistilor, ca doar tu esti smecher ca clanta! ia sa te ia politia la educare, tantalaule!
Postat 07 Februarie 2013, 23:30 de roger
auzi bobo
omul face greseli in viata,unii le regreta altii nu. stai linistit cacatule ca nu am manele in playlist si nu am castigat masina la loz in plic.mi-am luat-o pe munca mea, si poate in noaptea asta nu am baut de fericire, am baut de necaz....... te rog nu te pronunta daca nu ma cunosti ca nu stai de vorba cu orice orfan de pe strada,dar intradevar ai dreptul la o parere personala, dar te rog fii mai masurat in cuvinte.
Postat 07 Februarie 2013, 20:57 de Cristian
PT "TI SE PARE CORECT??? "
Auzi ma ce pretentii: cu acordul cui e publiact numele persoanei? Ha, ha, ha, daca te trosnea pe tine BMW-ul, sau vreun apropiat de al tau acum ce ziceai??? Plangeai la Bihorelu sa te asculte, si il injurai pe tip de mama focului.
Postat 07 Februarie 2013, 20:51 de Ciuciu
copaul
Saracul copac.Genul de cocalar sofer de bemabeu la mana a 3a dar cu vocabular de 300 de cuvinte ce are pe facebook poze in chiloti si uns cu untdelemn de la bunica
Postat 07 Februarie 2013, 20:33 de bobo
legi noi pentru tupeu in trafic
bine face bihoreanul ca publica numele nelegiuitilor, sa stie targul ce "podoabe" sunt in jurul nostru. am observat ca politia e la datorie zi si noapte, lucru linistitor. ar trebui aduse niste legi prin care sa li se poata confisca masina celor cu tupeu in trafic, nu doar amenzi!
Postat 07 Februarie 2013, 19:49 de roger
Da cine i-a dat permis ?
Ramane o certitudine : in Romania, permisele ar trebui date nu mai devreme de 25 de ani si asta cu examene si avize serioase. Scoli de soferi cate shaormarii, permise toata lumea , rezultatul se vede. Spoitorule, violenta asta de plutonier, nu o sa-l faca neaparat mai bun sofer. Ajunge sa i se suspende dreptul de a conduce vreo 3-4 ani si sa plateasca pagubele si data viitoarea se va gandi de doua ori inainte sa bea o bere. Si da, nu poti publica un nume fara acordul partii implicate, nu de alta , da nu e deontologic si poti plati bani multi.
Postat 07 Februarie 2013, 19:33 de Mos Teaca
SOFERU
sai rupa gatu la jegosu ala de copil tui egu masi angura
Postat 07 Februarie 2013, 19:17 de SPOITORU
Ce ratat
Pacat ca nu o suferit ceva contuzii si soferul betiv, poate daca avea capu spart putea gandi mai bine.
Postat 07 Februarie 2013, 18:18 de doggy_c
TI SE PARE CORECT???
CU acordul cui ai publicat numele acestei persoane??
Postat 07 Februarie 2013, 16:29 de LAURA GAL
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON