URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Iunie 2013, 16:57

Un bucătar de la Ramada a murit, după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un tânăr de 28 ani din Oradea a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum comunal din localitatea Husasău de Criş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a anunţat, marţi, că accidentul s-a produs în zorii zilei de sâmbătă, în jurul orei 5.

Aflat la volan, tânărul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Nicolae Vesa şi era bucătar al hotelului Ramada, se întorcea de la hanul Camelot, unde a petrecut noaptea, când, într-o curbă uşoară spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a ieşit în decor şi s-a izbit de un stâlp din beton.

În urma impactului, Vesa a murit pe loc.

Din verificările făcute de poliţiştii Serviciului Rutier, vina pentru producerea accidentului aparţine tânărului. "Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Potrivit unor martori, în acea dimineaţă, tânărul făcea "liniuţe" pe şosea, întrecându-se cu un alt şofer cu care venise împreună de la chef. Acesta din urmă ar fi dispărut imediat de la locul faptei, anunţul la 112 fiind făcut de un localnic care auzise zgomotul provocat de impact.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
21 Comentarii
pt vesa
CENZURAT
Postat 05 Iulie 2013, 10:21 de borut
Condoleante
Condoleante familiei indurerate. In ziua de azi poti sa mori si cu vina si fara vina. Nu mai fiti rautaciosi si sa comentati aiurea.
Postat 03 Iulie 2013, 01:57 de C
cocalari de bihor
cocalari de bihor, asta ve e soarta, mare brinza, un cocalar mai putin in orasul asta, pacat ca nu a crapat si manelistul celalalt cu care facea liniute....
Postat 30 Iunie 2013, 13:43 de cocalari
Dumnezeu sa te odihneasca in pace !
Alina, bravo pentru mesajul lasat, ai mare dreptate !!! Nu te vom uita niciodata, verisorul nostru drag !!! :(
Postat 29 Iunie 2013, 14:56 de Gabriela
Nu pot sa cred....
In primul rand sincere condoleante familiei VESA si Ralucai! Ne stiam de mici copii,am copilarit impreuna,a fost ca un frate pentru mine,nu realizez ca nu mai este printre noi...imi pare nespus de rau,a fost un om foarte bun,ambitios,muncitor ii placea sa se distreze,era fericit,i-a placut viata dar pana in stalpul acela nenorocit i-a fost scris!!Dumnezeu sa te odihneasca in pace NICU!!!In al doilea rand ia mai duceti-va dracu voi astia care stiti sa criticati cine va credeti nesimtitilor sa judecati,aici este vorba despre un om care si-a pierdut viata,unde va este bunul simt si respectul fata de familia indoliata??sa va fie rusine idiotilor!! cat despre derbedeul cu care s-a luat la intrecere si care a fugit ca un las in loc sa-l ajute sau sa sune la 112 am un mesaj pt el: Bai nenorocitul naibii sa dea Dumnezeu sa ai mustrari de constiinta cate zile vei mai trai!!!!Am sa te gasesc si in gaura de sarpe,ai sa regreti ziua in care te-ai nascut nu ai sa scapi nepedepsit iti promit!!! Odihneste-te in pace prietene!!!Nu am sa te uit niciodata...
Postat 28 Iunie 2013, 21:21 de Alina
nu ai cum
Sotto MELEGSHAGUL se mosteneste - acum mi-am dat seama cit de rau poate fi omul - canele e singurul care te iubeste mai mult ca pe sine insusi de aceea nu pot sa va fac caini nici macar porci . . . chiar nu gasesc cuvintul. Ba da , l-am gasit , MELEGI e cuvantul care vi se potriveste perfect
Postat 27 Iunie 2013, 00:41 de sts
Nu cred!
Acum vreo 5 ani a scapat de moarte izbindu-se cu masina de atunci intr-un copac langa fosta discoteca tropicana.Imi povestea cum a scapat ca prin urechile acului de o accidentare grava,desi masina se facuse zob.Imi pare rau ca nu a putut sa-mi relateze si a doua oara asa ceva.Nicule trebuia sa te potolesti. R.I.P.
Postat 26 Iunie 2013, 15:06 de Un vecin
rip
E dureros sa vezi privirea unor oameni, care efectiv nu mai pot schimba nimic... si poate ar da orice sa o poata face... parintii lui Adrian. Sunt niste oameni deosebiti, niste vecini exemplari... Nu meritau asa ceva. D-zeu sa-i ajute sa treaca peste aceste momente grele. Sincere condoleante!
Postat 26 Iunie 2013, 12:44 de dora
Socant
E dureros sa afli ca i se poate intampla unei cunostinte de-a tale asa ceva, e dureros sa vezi oameni, care in loc sa-si asume o parte din vina, fug... e dureros sa vezi oameni reci, nonempatici... e dureros sa vezi comentariile voastre fara ca macar sa va puneti in locul celor care il jelesc, pana la urma a fost si el am, a murit intr-un accident stupid, avea toata viata inainte si era fericit! Si cum se spune... de morti numai de bine. RIP Vesoc!
Postat 26 Iunie 2013, 12:33 de Me
pt toti cei care comenteaza fara sa stie
as vrea sa stiu cati dintre cei care au comentat mai sus au fost de fata .....e foarte usor sa faci presupuneri sau sa judeci....sa va fie rusine celor care ati zis ca si-a meritat soarta pentru ca nimeni nu merita sa moara la 28 ani si nici nu va imaginati ce durere a ramas in familia lor. raman toti derbedeii si pleaca cei buni.as vrea sa vad cum ati reactiona voi daca s-ar intampla asa ceva in familia voastra pentru ca numai atunci ati intelege.zice si politia ca el a fost de vina pentru ca nu au fost in stare sa faca legatura cu principalul martor care a fugit si atunci, ca de obicei, ramane mortul de vina ca sa nu se complice. cat despre restul colegilor lui care au asistat si nu zic nimic rusine si sa se gandeasca ca si el a avut o familie exact cum si ei au!
Postat 26 Iunie 2013, 10:26 de plk
yo
ala e adevarul . infomeaza-te si tu mai bine
Postat 25 Iunie 2013, 22:31 de yo
am si eu o intrebare
MELEGSHAGUL se mosteneste sau devii MELEG in timpul vietii ? - cum puteti scrie asa prostii - chiar nu va inteleg , deci , scuzati-ma
Postat 25 Iunie 2013, 22:12 de xox
yo
crezi ca ala ramanea acolo pt declaratii nu mai avea permis , a fost destept baiatu :))
Postat 25 Iunie 2013, 20:29 de yo
yo
pai cine ii fraier sa ramana acolo cand stie ce au facut impreuna ca erau ametiti putin ? :))
Postat 25 Iunie 2013, 20:25 de yo
Staf party Ramada la Camelot
Martorii stiu destul de bine ca nu se intorcea spre casa si ca cel cu care facuse liniuta a fugit de la locul accidentului!!!despre asta de ce nu se scrie???!!!de ce nu a fost anchetat?! de ce a fugit??normal, mereu e mortul de vina, ceilalti nu sunt vinovati!!!
Postat 25 Iunie 2013, 20:07 de ela
idoate
Eu am o vecina, este si profesoara. A luat carnetul de conducere si abia vede. Se poate verifica, in fiecare luna isi freaca masina . Nu ca m-ar interesa, dar din pacate din prostia unora mor altii.
Postat 25 Iunie 2013, 18:53 de cip
dap
serios...cine i-i de vina? poate toata lumea sa vina sa spuna...vaaai ce om deosebit a fost si asa mai departe, faptul ca esti cretin si prost te costa...te costa viata. N-are nici o scuza
Postat 25 Iunie 2013, 18:35 de real
Amarata
Unii isi merita soarta.
Postat 25 Iunie 2013, 18:33 de Zuza
Eliza
un fel de "cand ma imbat , ma dau sofer " .. asta`i rezultatul tuturor petrecerilor la care se bea , se distreaza bine , frumos , se fac "liniute" pe drum comunal dimineata la ora 5 , dar soferul nestiind ca aia a fost ultima lui "liniuta" ... ultimul lui "party" DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !
Postat 25 Iunie 2013, 18:03 de Eliza
TIMEA
NU SE POATE!!!!!! NICULE CE-AI FACUT?? AM FOST COLEGI 3 ANI LA SCOALA DE BUCATARI....., UN COLEG BUN, NU NE-AM MAI VAZUT DE CAND AM TERMINAT SCOALA, IAR ACUM TREBUIE SA TE VAD ASA......... DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA-I ASEZE SUFLETUL IN LOC LUMINAT,,,, CONDOLEATE FAMILIEI INDURERATE...VORBELE SNT DE PRISOS.....((((
Postat 25 Iunie 2013, 17:41 de MAKSAI
mdp08 Mare Meleg poti sa fii !!!
mdp08 frumoasa cursa de MELEG faci
Postat 25 Iunie 2013, 17:30 de aaa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON