URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Ianuarie 2013, 18:05

Un adolescent din Câmpani a violat o barmană pentru că n-a vrut să-l servească cu bere!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poliţiştii din municipiul Beiuş au reţinut, duminică, un adolescent de 16 ani din comuna Câmpani suspectat de viol şi tâlhărie, după ce, sâmbătă noaptea, a agresat barmana unui local din satul Fânaţe a declarat, duminică, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Din cercetările efectuate de poliţiştii municipiului Beiuş, incidentul s-a petrecut în jurul orei 1. Adolescentul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Mihai Alexandru Badea şi este elev la Şcoala de arte şi meserii din cadrul Liceului Unirea Ştei, a petrecut seara în local împreună cu un prieten cu care a şi plecat cu puţin după miezul nopţii. Ulterior, însă, tânărul s-a întors şi i-a cerut barmaniţei să-l mai servească o bere. Pentru că femeia l-a refuzat, tânărul a lovit-o cu o sticlă în cap, a târât-o în depozit, unde a legat-o cu un cablu de calorifer, i-a îndesat o cârpă în gură şi a violat-o.

Apoi, înainte de a pleca, agresorul i-a luat femeii banii din vânzări, aproximativ 1100 lei, un cartuş de ţigări şi, pentru ca barmana să nu poată anunţa poliţia, i-a luat acesteia telefonul mobil şi cheile localului cu care a închis uşa clădirii.

Femeia şi-a revenit din leşin în jurul orei 3 dimineaţa, iar după ce a reuşit să se dezlege, a apelat la ajutorul unor vecini pentru a-l alerta pe administratorul localului care apoi a sunat la 112.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe adolescent câteva ore mai târziu, în locuinţa părinţilor săi. "Suspectul a fost depistat cu operativitate de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor urmând ca luni să fie prezentat la Parchetul Beiuş şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

UPDATE.

Având în vedere violenţa cu care adolescentul a comis faptele, care şi aşa sunt foarte grave, magistraţii Judecătoriei Beiuş au dispus arestarea acestuia. Însă pentru că este minor, judecătorii l-au trimis în spatele gratiilor doar 19 zile, urmând să decidă după expirarea perioadei dacă măsura va fi prelungită.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
huyla
Ce naiba tot comentati atatata doamne ce naiba aveti?
Postat 11 Iunie 2013, 21:40 de lalalalalal
Saracul
Saracul de el nustiu ce a fost in mintea lui sa faca astefel de lucruri
Postat 24 Mai 2013, 22:05 de frumoasaany
sss
16 ani??/ e permis sa-i serveasca bauturi alcoolice??? si asta-i un aspect....
Postat 15 Ianuarie 2013, 11:58 de vuio
viol
da, un dobitoc, vecin cu mine, din poacate, a mai violat si in urma cu 5 luni pe cineva pe care a convins-o sa nu depuna plangere, ce daca e minor? nu sunt scoli de corectie pt ei? BA DA
Postat 14 Ianuarie 2013, 22:25 de helen13
Tineretul bovin
@??? Inainte de miezul noptii l-o fi servit pe prietenul acestuia, despre care nu stim daca este sau nu minor.[deci exista o explicatie]. Astia sunt tinerii de azi, fara perspectiva, fara modele, fara materie cenusie intre urechi.
Postat 14 Ianuarie 2013, 15:37 de Saftica
???
Fara indoiala faptele pentru care acest tanar este anchetat sunt grave. Fara indoiala un viol nu poate fi socotit o "boroboata" de adolescent dar, PRESUPUSUL autor al faptelor este un MINOR, iar Presa avea obligatia sa nu ii publice numele. In alta ordine de idei nu inteleg cum se face ca un minor isi petrece toata noaptea in bar? Unde au fost parintii lui si de ce barmanita a refuzat sa-l serveasca doar dupa miezul noptii???inainte de miezul noptii nu a fost minor?
Postat 14 Ianuarie 2013, 13:39 de ana
Refren?
Tanar si nelinistit,daca dansau hormonii-n tanarul cu pricina.Poate-i vajaia-n cap refrenul "Traiasca berea!"?
Postat 14 Ianuarie 2013, 09:46 de gyorgy tozser
Din pacate scapa.....
Cu totii stim foarte bn ca nu pateste nimic pustiul, legislatia este interpretabila, cu un avocat bun faci multe, are doar 16 ani, chiar de va fi inchis dupa 2 luni de comportament frumos si scris de poezii va fi lasat liber. Si daca barmanita mai comenteaza o sa o si scoata vinovata ca poate ea l-a provocat, defapt baiatul se auto-aparase:)))
Postat 13 Ianuarie 2013, 19:29 de Oradean
GUNOIUL,
SĂ-I PUTREZEASCĂ OASELE ÎN PUŞCĂRIE DE CRIMINAL, IDIOT ŞI IMBECIL, IQ 30 !!!
Postat 13 Ianuarie 2013, 19:10 de CARLA
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON