URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Noiembrie 2014, 15:44

Uite cine vorbeşte: Tăriceanu l-a făcut pe Bolojan "trădător"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, care şi-a declarat deschis susţinerea pentru Victor Ponta în alegerile prezidenţiale, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinuă la Oradea alături de preşedintele PSD Bihor Ioan Mang şi de preşedintele PLR Bihor Octavian Bot, că primarul Oradiei este "un trădător" avid "de carieră, de putere".

Declarațiile au fost făcute în contextul în care fostul liberal a fost întrebat de jurnalişti ce opinie are despre primarul Oradiei, pe care altă dată îl aprecia atât pentru felul în care conduce oraşul, cât şi pentru modul în care a condus judeţul Bihor ca prefect şi Secretaritul General al Guvernului în perioada când el era prim ministru. "Având în vedere că în politică nu există recunoştinţă, nu mă aşteptam la ceva, nu mă miră, să-l lăsăm pe Bolojan...", a spus Tăriceanu.

"Ilie Bolojan este un trădător, un trădător faţă de liberalism. Eu cred că în politică ataşamentul nu trebuie să fie faţă de persoane, ci faţă de idei şi principii, şi la capitolul acesta Bolojan e un repetent. În loc să fie consecvent cu nişte idei politice şi cu valorile liberalismului, el a făcut altă alegere, de carieră, de putere", a spus Tăriceanu, supărat că Bolojan a rămas în PNL şi nu a trecut la PLR.

Liderul Partidului Liberal Reformator se află vineri într-o vizită electorală la Oradea, unde mai are programată o întâlnire cu membrii PLR şi PSD, la Filarmonică.

Contactat de BIHOREANUL şi solicitat să comenteze sau să explice schimbarea de atitudine a lui Călin Popescu Tăriceanu faţă de el, primarul Ilie Bolojan a refuzat să comenteze. "Ce să spun eu acum, dacă domnul Tăriceanu şi-a schimbat de trei săptămâni părerea despre mine? Să fac şi eu ca dumnealui? Nu fac", a spus Bolojan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
Bai mizeriilor de la Bihoreanu, de ce stergeti comentariile?
Credeti ca daca stergeti commentsurile PRO-Ponta si ANTI-Gollannis o sa schimbati optiunea de vot? Credeti ca ne inchideti gura? Asa intelegeti voi "respectam dreptul la opinie"? Asa vreti sa-l aduceti la putere pe Mutalaul National? R U S I N E. SI INCA CEVA...P O N T A PRESEDINTE
Postat 09 Noiembrie 2014, 10:14 de SLAYER
Lord Tariceanu
Cel mai adevarat Premier al Romaniei din toate timpurile. RESPECT TARICEANU.
Postat 09 Noiembrie 2014, 08:44 de SLAYER
nivelul PSD cu minus
ca sa vedeti nivelul PSD, a postacilor PSD, va rog sa vedeti mai jos ca, ei nici nu stiu diferenta dintre titlu text si nume, la ei totu-i una, cam asta-i nivelul si doctrina de partid comunist, niveleaza tot.
Postat 08 Noiembrie 2014, 17:19 de oradeanul de bine
Pa!
@Petcu: « minciuna in loc de adevar » « nu se vor taia salariile »(Basescu) « reducerea salariilor cu 25% »(Basescu) « aroganta si ironie in loc de modestie si bun simt » « daca te pui pe masa iti arat cum se face », « tiganca asta imputita »(Basescu) « ajutoare sociale in loc de investitii si locuri de munca » « investitii in sala de sport in comune, parcuri la sate, partii de nicaieri spre nicaieri »(Basescu, Boc, Udrea) « hotie si coruptie in loc de lege si ordine » « Udrea, Ridzi, Basescu/Pricop, Funeriu, Vreme, Sandu, Blaga, Blejnar…… »(e adevarat, aici se pot da exemple si din tabara cealalta !) « nepotism in loc de profesionalism » « Eba, blonda lui Boc, d-na Ungureanu(cu contractele ei), Andreea Paul Vass(sotul), Igas(neprofesionist prin el insusi), Botis(prost gramada el insusi), ….. »(e adevarat, si aici se pot da exemple si din tabara cealalta !)
Postat 08 Noiembrie 2014, 12:32 de TDS
@ TDS
Tradatorii de neam si de tara sunt reprezentati din pacate de PSD-isti. Au tradat toate valorile acestui popor: * minciuna in loc de adevar, * aroganta si ironie in loc de modestie si bun simt; * ajutoare sociale si pomana in loc de investitii si locuri de munca; * hotie si coruptie in loc de lege si ordine. * nepotism in loc de profesionalism. Convergenta sistemelor inseamna comunism. Nu degeaba se face referire la epoca de aur. Nu lasati toata puterea in mana PSD-ului, nu o merita !
Postat 08 Noiembrie 2014, 11:35 de Petcu
TRADAREA
Nu, nu numai BOLOJAN e TRADATOR! PNL-ul este TRADATORUL! Nici acum nu inteleg de ce! Eu am fost fan USL pentru ca am avut in cap o idee absolut simpla: imbinarea armonioasa a ideilor economice de stanga cu cele de dreapta! In continuare cred asa ceva, mai ales ca inca din EPOCA DE AUR am fost un sustinator al asa numitei teorii a convergentei sistemelor!
Postat 08 Noiembrie 2014, 09:36 de TDS
vidanja romaniei
domnule Tariceanu, uitati-va pe cine aveti in dreapta dvs si in stanga dvs, va spun eu daca nu stiti, in dreapta il aveti pe inalt prea frumusetea sa Bot, un traseist avid de putere la care nu-i face fata, este limitat, fiindu-i descoperita limitatia mereu e marginalizat, dupa care se muta oriunde are un scaun, in stanga aveti un intaiul plagiator al PSD in judet, copia perfecta a intaiului plagiator al tarii, Ponta. Domnule tariceanu, bunicu mi-a spus o vorba inteleapta ,, fatu meu, ai grija cu cine te imprietenesti pt ca asa om vei devenii, ca ei,,. Vreau sa va spun ca, dvs concentrati aceste valori intr-un singur partid, psd si cu cei ce se aliaza, macar e bine pt ca se curata celelalte paride. Parca ati fi o vidanja a romaniei, da se potriveste de minune expresia si bine ca existati, altfel nu stiu cine ar trage gunoil din tara.
Postat 08 Noiembrie 2014, 08:24 de oradeanul de bine
eu sunt bot un dobitoc
TRADICEANU SI AI LUI SA SE DUCA DRACULUI !!!
Postat 08 Noiembrie 2014, 07:59 de sunt bot care o ia peste bot
Stai usor papagalilor
Scandaluri si procese cu retrocedari ilegale il asteapta pe Joahnnis-Ciolannis cel carui mult ii plac banii. S-ar putea sa fie primul presedinte din Romania care va fi condamnat la inchisoare. Altfel sasii sunt considerati cetateni din mana a doua in Germania ca si maghiari din Ro in Hu.
Postat 08 Noiembrie 2014, 00:58 de Pisti
Legea controlului averilor! Cum isi justifica fiecare averea!
LEGEA CONTROLULUI AVERILOR ! Asta avem nevoie. Restul sunt povesti pt prosti.
Postat 08 Noiembrie 2014, 00:49 de Lege si Ordine
Ca sa vedeti ce om e Tariceanu
"Ilie Bolojan e omul cu care am avut o relaţie nu bună, ci foarte bună. Şi-a făcut datoria exemplar, e omul de la care am avut de învăţat", a spus fostul prim-ministru,
Postat 07 Noiembrie 2014, 22:09 de Oradeanu
Doamne,ce triumvirat!!
Ce cavaleri ai moralitatii!! Un traseist vulgar,un curvar care nu are nimic in cap decat sa devina prim ministru sa dea bine in fata ultimei soaţe si un plagiator cu pretentii de universitar.Toti pentru Ponta.Nici ca li se potrivea un patron mai pe masura lor!
Postat 07 Noiembrie 2014, 18:57 de ppp
mi-e asa sictir
Cand BOLOJAN era in guvernul tau tare l-ai apreciat GUNOI si TRADATOR ordinar ce esti. Pleaca din ORADEA ca infectezi aerul ordinarule. Apropo cand pleci i-ai si pe, plagiatorul MANG, traseistul BOT si lingaul si oportunistul MURESAN, acolo sa ajungeti unde a ajuns zapada din 1989.
Postat 07 Noiembrie 2014, 18:35 de pesedist convins
Haha!
Cred ca Tariceanu se referea la el, nu la Bolojan :). Sa fim seriosi totusi. Astia de la PSD chiar o dau in penibil.
Postat 07 Noiembrie 2014, 18:19 de Haha!
Oradea
Asta e Tariceanu: "Declarațiile au fost făcute în contextul în care fostul liberal a fost întrebat de jurnalişti ce opinie are despre primarul Oradiei, pe care altă dată îl aprecia atât pentru felul în care conduce oraşul, cât şi pentru modul în care a condus judeţul Bihor ca prefect şi Secretaritul General al Guvernului în perioada când el era prim ministru. " Acum o luna il laudai acum il denigrezi. Macar daca dadeai tu dovada de superioritate. Asa, te-ai denigrat mai rau in fata unui oras care are un primar cat de cat ok fata de oricare dinainte si fata de multi alti primari din tara... Politican perfect nu exista, dar Tariceanu e exemplul clar de "asa NU".
Postat 07 Noiembrie 2014, 18:16 de Oradea
Ciuda!
Constat cu tristete ca astia cu Iohanis nu stiu sa piarda. Semn ca trag la ciolan pana peste.
Postat 07 Noiembrie 2014, 18:10 de Bianca
Doamne
Doamne ....nu putea sa fie o antireclama mai buna pentru PSD decat aceasta conferinta .....cine e mai tradator decat Bot sau Tariceanu ? .....cine se aseamana ....se aduna ....plagiatorii cu tradatorii ....
Postat 07 Noiembrie 2014, 17:59 de Sandu
TRADATOR E BOT!!!!
Tariceanu mai bine l-ar intreba pe RAT(BOT)cate partide a tradat inainte de a ajunge la reformatori. PCR FSN .... . . .PNTCD . . PDL PLR Si lista partidelor poate continua.... Apropo dle. RAT (BOT)pe la UDMR ati trecut?
Postat 07 Noiembrie 2014, 17:51 de C.P. RAZGANDEANU
n-am vazut de mult asa ceva!!!
Bot se face de cacao cu fiecare aparitie!!! Dar acum o facu lata!! nu prea inteleg de ce nu merge la PSD direct!!Ti-o fi rusine???sau nu suna bine!!oricum se da mare sef pe ceva care nu exista...Uitati-va la poza de grup!!!vai s-amar...
Postat 07 Noiembrie 2014, 16:42 de zoli
parere
OARE CINE E MAI MARE TRADATOR?TARICENE IMIMA ZGLOBIE SI PAPUSAR CE ESTI DU TE REPEDE ACASA SI NUMAI PIERDE TIMPUL IN BIHOR CA POLUEZI AERUL DE PE CRIS CU FIECARE CUVANT EXPRIMAT.POTI SA IEI CU TINE TOTI PRIETENII NISTE GUNOAIE
Postat 07 Noiembrie 2014, 16:03 de ion
e penibil ca tariceanu sa vorbeasca de liberalism,...
cum sa vorbesti de liberalism tu care ai condus cel ami de stanga guvern de dupa 1989. dupa ce ai crescut numarul bugetarilor lasati de nastase cu 500.000 de oameni mai ai tupeul sa vorbesti de liberalism ? daca esti nesimtit poti sa o faci doar ca nu toti musca la aceste porcarii.
Postat 07 Noiembrie 2014, 16:02 de economist
Partidul Liberal Transformator
Gunoaiele sustin ca liberalismul trebuie pus covor in fata urmasilor lui Iliescu , si asta pentru a obtine contracte cu statul ca altfel ar da faliment firmele lui Calin Anton Popescu Tariceanu.
Postat 07 Noiembrie 2014, 15:54 de gigi
Mang, Bot si Tariceanu, nu au cartela pentru a intra la pubela cu mizerii deja selectate !!!
Primare, sa nu te puna naiba sa le dai la astia trei cartele de acces la pubela primariei, ca astia arunca gunoiul la gramada, fara sa-l puna in saci galbeni ca acela pe care-l mananci zilnic si selectiv !!!
Postat 07 Noiembrie 2014, 15:53 de WinDos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON