URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 Mai 2012, 16:20

Ţîrle: Cornel Popa e un laş, care fuge de dezbateri şi habar nu are de administraţie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În conferinţa de presă de joi de la partid, candidatul PDL la Consiliul Judeţean, Radu Ţîrle, l-a acuzat pe liberalul Cornel Popa că nu participă la dezbaterile organizate cu toţi candidaţii din judeţ, din laşitate şi pentru că habar nu are de administraţie.

"Domnul Popa refuză sistematic toate dezbaterile, toate confruntările. A refuzat şi aseară, la caravana mobilă Digi Tv, a refuzat şi cu o seară înainte, deşi era programat la TVS", a spus Ţîrle.

Fostul liberal a spus că el nu are nimic de ascuns şi că poate oricând să stea în faţa oricui şi să dea socoteală despre faptele şi deciziile sale, spre deosebire de contracandidatul său. "În mod foarte atipic, neobişnuit, aseară emisiunea a decurs altfel decât în celelalte oraşe din ţară, în mod original, ca la Bihor, sub formă de monolog. Eu cred că a fost sub aşteptările bihorenilor şi s-a întins foarte mult", a spus Ţîrle.

Fuga de oameni

Candidatul a mai spus că cele două situaţii au precedent, criticându-l pe Popa că nu a participat la nici o dezbatere organizată în judeţ cu patronatele sau cu presa, în vreme ce el a fost la toate. Totodată, el a spus că decizia liberalului denotă dezinteresul faţă de situaţia economică a judeţului, dar şi faţă de bihoreni, spunând că funcţia vizată de Popa "implică multă responsabilitate, asumarea unor decizii şi nu laşitate, fugă de răspundere şi fugă de oameni".

"Cum să conduci un judeţ dacă tu fugi de oameni şi de problemele lor, dar priveşti lumea şi judeţul de sus de pe zid, de pe bannere şi mashuri? Eu cred că bihorenii sunt mult mai înţelepţi decât cred unii politicieni. De aceea, prin dumneavoastră, îl invit şi îl aştept pe domnul Popa săptămâna viitoare la o confruntare, la o discuţie civilizată pe subiecte, cu argumente".

Ţîrle a făcut precizări şi la un interviu publicat în BIHOREANUL. PDL-istul a spus că, întrebat cum va asigura finanţarea la lucrările rămase la sediul Muzeului Ţării Crişurilor, Popa ar fi spus "că va rezolva problema la muzeu mutând banii de la drumul de Padiş". "Este deturnare de fonduri. Întrebaţi contabilitatea de la Consiliul Judeţean. Cine îi semnează mutarea banilor?", a zis Ţîrle. Interpretarea sa este însă greşită, deoarece în material respectiv Popa a afirmat că va da circa 12 milioane de lei necesare nu din banii europeni, ci "după ce Ministerul Dezvoltării ne va deconta lucrările plătite de Consiliul Judeţean ca avans pentru drumul de Padiş", deci din banii daţi până acum de judeţ.

Aeroportul discordiei

Ţîrle şi-a ironizat contracandidatul şi pe tema Aeroportului, după ce Popa a spus că Ţîrle nu a obţinut finanţarea, aşa cum s-a tot lăudat, deoarece banii ce urmau să revină Aeroportului Oradea au fost "deturnaţi în ultimele zile de guvernare PDL spre Constanţa". "A spune că proiectul aprobat de Ministerul Transporturilor pentru aeroport este egal cu zero, este ca şi cum ai spune că România a intrat în UE la 1 ianuarie 2007 pe vorbe, pe discuţii, or România a intrat în UE pe tratatul de negociere care l-a început Convenţia Democratică în perioada 1996-2000, continuat şi finalizat pe guvernarea Năstase, în octombrie 2004".

PDL-istul a concluzionat că Popa "nu se pricepe sau nu înţelege cum funcţionează instituţiile europene şi ce înseamnă administraţia", declarându-se şocat de abordările acestuia, "absolut paralele cu legea". "Poate că domnul Popa are formula lui originală de a aduce banii în valize de la Bucureşti pentru Aeroport, dar modernizarea pistei se va face pe proiectul iniţiat, promovat, susţinut de mine. Nu pe alt proiect, că altul nu există", a zis Ţîrle.

Tăriceanu a respins

avrigeanu.jpgPe de altă parte, în aceeaşi conferinţă de presă, preşedintele interimar al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu (foto), a spus, referitor la subiectul Aeroportului, că, pe vremea Guvernării Tăriceanu, Consiliul Judeţean a făcut 3 adrese pentru acordarea de fonduri pentru reabilitarea acestuia, dar degeaba. Avrigeanu a spus că inclusiv Ilie Bolojan, pe când era prefect, a respins o asemenea solicitare.

"Am aici o adresă din 2006 a preşedintelui CJ, Alexandru Kiss, pe care prefectul la acea vreme în funcţie, domnul Ilie Bolojan, şi primul ministru al României, domnul Tăriceanu, au refuzat să o semneze. Cererea era, la acea vreme, de 10 milioane de lei. De asemenea, câteva luni mai târziu, aceeaşi cerere, pentru 15 milioane de lei, a fost semnată de prefectul interimar Traian Abrudan, dar din nou primul ministru Tăriceanu a refuzat-o, şi încă o cerere, o hotătâre de Guvern, de 25 de milioane de lei, a fost refuzată", a spus Avrigeanu.

Sănătatea pe unde?

Pantis_1.jpgÎn aceeaşi conferinţă de presă, şi doctoriţa Carmen Pantiş (foto), care candidează din partea PDL la Consiliul Local şi la cel Judeţean, s-a plâns de situaţia Spitalului Judeţean, manifestându-şi nemulţumirea că, în 2010, unitatea a trecut în subordinea municipalităţii, cu toate că 60% dintre pacienţi sunt din judeţ, doar 40% din Oradea.

Fără să o spună direct, Pantiş a criticat ideea municipalităţii de a demola secţia de Boli Infecţioase din spatele Tribunalului, acuzând conducerea oraşului că nu are strategie deoarece a mutat pacienţii în Staţionarul 2, de vizavi de Crişul, aflat în avansată stare de degradare. "Din câte ştiu eu, nu există o strategie pe viitor pentru spitalul de infecţioase, iar acest fapt reprezintă o problemă în obţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare".

Pantiş s-a mai plâns şi de faptul că tot mai mulţi medici din Bihor pleacă să lucreze în străinătate (cel puţin unul săptămânal depunând la Colegiul Medicilor documente în acest sens), dar şi de faptul că Spitalul Judeţean duce o lipsă acută de personal, mai ales de asistente. Întrebată, concret, de ce anume acuză Primăria, Pantiş s-a eschivat şi a spus că "eu am prezentat doar situaţia".

Veşnicul inamic, Selina

Pe de altă parte, la fel cum a făcut-o constant mai ales în ultima perioadă, Radu Ţîrle s-a lansat din nou într-un lanţ de acuze la adresa firmei Selina, spunând, între altele, că actualul preşedinte interimar al Consiliului Judeţean, Dumitru Voloşeniuc, este de vină pentru faptul că CJ a pierdut un proces cu această firmă.

Ţîrle a arătat că în aprilie 2009 (şi nu în august 2009, cum PDL-iştii au declarat iniţial), Voloşeniuc a semnat o situaţie de lucrări depusă de Selina, deşi legea spune că dacă situaţia nu este prezentată în termen de 24 de ore, pentru ca în teren lucrările să poată fi verificate, acestea nu mai sunt decontate, ci sunt considerate muncă în folosul comunităţii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
36 Comentarii
...
de dezbateri ne-am saturat. Tarle sa ne arate fapte sau atunci sa nu critice.
Postat 05 Iunie 2012, 15:19 de radu eu
diferente
Daca Cornel Popa fuge de dezbateri atunci de ce isi permite sa stea in fata tuturor bihorenilor si sa vorbeasca despre realizarile sale, despre viitoarele sale proiecte?Zilnic merge prin campanie prin judet unde sta de vorba cu tot bihoreanul. Este persoana potrivita pentru presedentie CJ Bihor! Succes domnule Popa! Asteptam plecarea pd-istului pocait de la carma judetului! Jos cu ciuma portocalie!
Postat 05 Iunie 2012, 01:19 de 201b
DUPA 22 DE ANI =COMUNISM PUR
saracul CANDIDAT DE UNDE DRACU A AVUT ATATIA BANI ACEST USLAS NU EXISTA LEMN IN JUDET PE CARE SE PISE CAINI S-A NU FIE POZA LUI, DE SEFUL LUI SI A LUI BOLO PE TMP DE CRIZA CUMPARA APARTAMENT DE 500000 DE MII DE EURO IAR TARICEANU MASINA DE 800 000 MII DE EURO !!! HAI USL .BASESCU ESTE DE VINA .POPA CAND ERA LA GUVERNARE A CONSTRUIT DRUMURI IN BIHOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LA CUSUIUS DE EXEMPLU CINCI SUTE DE METRI PANA LA SOCRUL SAU IN FATA CASEI BRAVO POPA ASA PARTID ASA OAMENI VOTATI USL VOTATI COMUNISMUL PUR .PS POPA CEL MAI ACTIV PARLAMENTAR CEL MAI ACTIV SENATOR !!!!!!!! LA CASERIE .
Postat 02 Iunie 2012, 12:49 de EU
pt tirle
tu vorbesti ma ? de administratie ? ai depasit orice limita, dute la pocaitii tai si lasa-ne in pace ca ne-am saturat de tine, esti un mincinos, un ipocrit , un fals, dute la frati si vorbeste-le lor, ca doar niste marionete lipsite total de creier te mai pot asculta. lasa-neeeeeeeeeeeeeeee, esti un mincinossssssssssssssssss ne-am saaaaaaaaaaaaaturat de tine
Postat 02 Iunie 2012, 07:41 de a
:)
Domnul Cornel Popa NU FUGE DE DEZBATERI !!! Drept dovada a fost prezenta lui in platoul caravanei Digi24 ! Domnul Popa are stima si respect pentru cetatean si pentru alegatori si electorat,tocmai de acea nu se lasa tras in dezbareri cu protagonisti obscuri, in discutii lipsite de gust,de esenta,fara nici o urma de decenta,presarate cu injurii,epitete,interjectii,acuze si in care primeaza legea:cine are vocea cea mai ridicata,mai amenintatoare si are caracterul cel mai parsiv sa castige !! Stima domnului CORNEL POPA !
Postat 01 Iunie 2012, 17:10 de Rustyi
pacat
Este pacat frate Radu sa iti irosesti harul vorbirii in limbi, criticandu-l pe Popa ca fuge de oameni.Din nevoia de democratie si nu de tiranie a minoritatii pe care o reprezinti,ar fi bine sa iei o pauza lunga in politica si sa iti gasesti rostul tinandu-le prelegeri debusolatilor tai despre generatia X ,oportunitatea folosirii de catre Mantuitor a internetului cu ocazia celei de-a doua veniri etc.Lasa-i pe cei care nu au acest har, sa se ocupe de lucrurile pamantesti.
Postat 01 Iunie 2012, 11:22 de fratele Radu
ADEVARUL DESPRE TARLE!!!!!!!!!!
Ai mintit cu aeroportul TARLE!!!!!!!!! Ai spus ca treci la PDL ca sa primesti banii, si ce ai rezolvat? Un NIMIC. Aeroportul e in aceeasi incertitudine ca acum 3 ani. Si nu incerca sa imi iei ochii cu terminalul. Vb de pista, ca aia e 75% din ce inseamna un aeroport. M-ai dezamagit si ai pierdut votul meu! Si sincer, sper ca nu doar eu m-am lamurit cu tine. Si inca ceva. Ai tot vb ca ai spart monopolul Selinei cu muzeul cu altea alea! Dar de ce la CJ transparenta e zero. De ce nu ne spui cum ai favorizat firma colegului tau de partid, pedelistul Ghilea - Constructii Bihor. CITITI MAI MULTE DESPRE CE INSEAMNA D-nul TARLE aici: bihoreanul.gandul.info/saptamanal/razboi-pe-banii-bihorului-4071406 ESTI LA FEL CA POPAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Cititi link ul!
Postat 01 Iunie 2012, 10:32 de Tarle
MUSTRE-TE DOMNUL!
MAi Pastore, dupa ce ai stat confortabil4 ani pe fotoliul p[e care ti l-a pus sub K urul tau pokait Bolojan si Popa care te-au tras dupa ei, vii acuma si improsti cu noroi!Ce caracter poti avea tu omul Domnului care dai cu opietre in cei care te-au ajutat?Esti un fel de IUDA! Si stii ceva ,esti caraghios, ingamfat, lipsit de modestie si singurul tau atu comparativ cu Popa e ca tu te vinzi mai bine, problema e ca nu te va cumpara NIMENI! Si esti cam taran ede felul tau, nu prea vorbesti articulat si hulesti mult prea mult pentru un pocait adevarat!
Postat 01 Iunie 2012, 09:59 de Pokeman
uslisti nerusinati
si apropo...diavolul e popa...si diavol impielitat!!! venit direct din iad!
Postat 01 Iunie 2012, 09:09 de gia
uslisti nerusinati
sa va fie rusine ca vorbiti asa, sunteti niste mizerii de uslisti...vorba lui ungureanu: niste amfibii, si pe uscat si in apa!! popa nu va lua cj-ul, veti vedea...incompetentilor si hapsanilor de usl......uitati-va la om nu la partid desteptaciunilor!!! popa e un mizerabil.....cine il cunoaste.....stie de cate parale este! radu tarle ai votul intregului judet!!!
Postat 01 Iunie 2012, 09:07 de gia
un ordinar acest tarle!
a aflat nemernicu de tarle ca orasul are un muzeu. A auzit pentru prima data cuvantul patrimoniu, a invatat ce-i ala tezaur. Un demagog ordinar din cauza caruia muzeul sta cu un picior in groapa de 4 ani. Lighioana minte si are tupeul sa iasa in fata cu muzeul despre care afirmase la inceput de mandat ca nu-i trebuie orasului. la el pe ulita natala n-a vazut muzeu, deci asa ceva nu exista. Inainte de-a urla la altii, du-te si impusca-te diavol mincinos ce esti!
Postat 01 Iunie 2012, 08:51 de sean
tirlica
Tirle, tigania si lipsa de caracter si crez politic. Auzi cine vorbeste ? Cand i-a picat bine a fost la PDL, acum 4 ani a ajuns la CJ pe obrazul lui Bolojan, acum e iar la PD ca PNL-ul a vrut sa-l dea jos. Rusine !!! Crede ca daca e mai obraznic e si mai destept ? Simte ca Popa va castiga si arunca cu noroi ?
Postat 01 Iunie 2012, 08:19 de unu
legea taceri
Procurorii Parchetului instanţei supreme au extins cercetările vizând conflictul de interese în care s-ar fi aflat ministrul Culturii, Mircea Diaconu, şi au început urmărirea penală împotriva sa pentru că, în calitate de director la Teatrul Nottara, şi-a ajutat soţia să primească anumite contracte.Traiasca USL.
Postat 31 Mai 2012, 22:33 de FrateFrate
legea taceri
Premierul Victor Ponta l-a numit, ieri, pe Sorin Meşteru în funcţia de secretar de stat al revoluţionarilor, dând curs unei propuneri făcute de Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD.
Postat 31 Mai 2012, 22:31 de FrateFrate
ai grija ce i-ti doresti ca sar putea sa se intample
a-ti vrut USL posibil ca o sa aveti usl dar veti vedea dupa alegeri cum vor creste preturile, cum va crete pretul gicacaloriei, cum o sa incepeti sa plangeti dupa PDL si o sa va dati seama ca daca nu erau ei la guvernare ajungeam mai rau ca si Grecii!!!!!!!!!
Postat 31 Mai 2012, 21:15 de DANUU
realitate si adevar
Guvernul Ponta pretinde că va scădea cheltuielile şi va creşte salariile. E o minciună. Guvernul Ponta va creşte salariile ŞI cheltuielile Guvernului, pentru că asta este ceea ce un guvern de stânga ştie să facă. Nu veţi auzi guvernul Ponta vorbind despre reducerea cheltuielilor - asta este e poveste pentru alegători - ci, din ce în ce mai mult, despre \"Justiţie Socială\" adică despre cheltuirea unor bani care nu există. Nu veţi auzi guvernul Ponta vorbind despre reducerea aparatului guvernamental, ci, din ce în ce mai mult, despre necesitatea creării unui nou nivel administrative, cel regional. Nu veţi auzi guvernul Ponta vorbind despre \"Austeritate\", ci despre \"Justiţie Socială\". Intrăm într-o epocă smintită în care \"dreptatea\" nu mai e despre condamnarea lui Adrian Năstase (care, din câte am înţeles, dă telefoane la 5 dimineaţa omului care l-ar putea scăpa), ci despre banii altor oameni care ar trebui alocaţi de Stat către clienţii partidului de guvernământ.
Postat 31 Mai 2012, 21:03 de el doradea
cornelus
cornelus, nici de gluma nu esti bun. sa dai tu bir cu fugitii cum ai dat! rusinica, cornelus
Postat 31 Mai 2012, 20:57 de bihoru
Tarle = FIGURANT de 0,03 lei ; SA VA VAD PDListilor pupincuristi!
@ hungary ..esti PDListul tipic..nimic concret, nici un argument...esti ca si aia care numa \"Pleaca din Ghencea\" stiu striga. Atat!
Postat 31 Mai 2012, 20:31 de ORADEA
popa un las
POPA FUGE PT CA DACA VEDE LUMEA CA NICI VORBI NU STIE...II VAI DE CAPUL LUI
Postat 31 Mai 2012, 20:27 de hungary
Tarle = FIGURANT de 0,03 lei ; SA VA VAD PDListilor pupincuristi!
Imi pare rau pt dl Tarle ca e doar un figurant. E jenant, ca si Popa. Mai bine ar lua exemplu de la alti colegi de-ai sai de partid: ziuadecj.realitatea.net/administratie/investitiile-consiliului-judetean-aduc-3000-de-locuri-de-munca-la-cluj--91506.html MA CAC PE TINE TARLE. Incerci sa imi iei ochii cu un terminal vospit si cu3 drumuri asflatate. Esti un cacanar la fel ca Popa. Uita-te in linkul mai sus CA SA VEZI CE INSEAMNA SA FI UN SEF ADEVARAT la CJ. Sa faci ceva real si benefic pt orasul tau, nu sa te plimbi in America pe banii nostrii si ai sectantilor TAI. INVATA DE LA TISE bai BOULE DE BIHOR! Ala se lupta pt Judetul si Orasul lui. NU TU MA BOULE mincinos, care ne-ai zis ca s-o rezolvat aeroportul da banii pt pista o sa ii vedem peste 1000 de ani daca avem noroc. MINCINOSULE!!!!!!!!!!!!! MA CAC SI PE VOI PDListilior care il pupati in cur. CE A FACUT EL PT ORADE SI BIHOR e nu chiar zero, ci 0,03. Hai..sa va aud.
Postat 31 Mai 2012, 20:24 de ORADEA
Tarle asta :)))
La ce are Tarle prin SUA...mai ganditi-va si apoi o sa radet ide ce scrie in declaratia aia..nu-i asa frate Tarle :)))))))))))))))))??
Postat 31 Mai 2012, 19:59 de vot
vorbe
@raducu uitate pe declaratia de avere a lui tarle plus ca sta intro casa modesta in nufaru.nu mai acuza daca nu ai cu ce
Postat 31 Mai 2012, 19:51 de bogdana
JOS USL
Nici nu il veti vedea vreodata pe popa la vreo dezbatere....e prea "bun" dar la altceva...prietenii stiu la ce (S_S)
Postat 31 Mai 2012, 18:57 de fellix
Aparentele insala
Moaca lui Tirle spune totul. Uitativa ce privire de DIAVOL are. DRACU in persoana. Sufletul lui se citeste pe chip.
Postat 31 Mai 2012, 18:49 de raducu
Aparentele insala
Aparentele insala. Faptul ca Tirle vorbeste bine nu inseamna ca este un om bun sau un bun manager. Exemplu este Petru Filip, care la fel, vorbeste bine, dar care la fel ca Tirle stie numai sa fure petru el si familia sa. Popa daca se imbata se trezeste din betie, dar Tirle daca este prost (smecher) niciodata nu o sa-si revina. O sa ramana la fel. Si totusi ce ne costa sa ii dam si lui Popa sansa sa conduca judetul patru ani, ca de gargara lui Tirle ne-am lamurit. Daca nu ii bun il dam jos la fel ca pe Tirle si poate il alegem pe Avrigeanu sa vedem ce poate. Oricum Avrigeanu este peste Tirle.
Postat 31 Mai 2012, 18:43 de raducu
Votati radu Tirle
Cel mai competent presedinte de Consiliu Judetean.
Postat 31 Mai 2012, 18:40 de oradean
bravo Tarle
felicitari domnului Tarle pentru toata munca depusa la consiliul judeteam
Postat 31 Mai 2012, 18:39 de andrei
doi
daca te-ar cunoate lumea cum te cunosc angajatii CJ Bihor, fii convins ca nici matha nu te-ar vota. GUNOIULE de TIRLE. Nu votez cu POPA, da fii convins ca ca nici cu GUNOIUL de TIRLE nu voi mai vota NICIODATA. Sper ca bihorenii sa nul mai voteze. Mai bine cu Pasztor decat cu Tirle.
Postat 31 Mai 2012, 18:25 de unu
c-asa beau oamenii buni
am fost cu totii aseara in piata si am vazut diferenta intre un discurs mahmurit si unul plin de sperante pentru judetul asta!! Ce ii cereti oameni duhovnicului Popa??? nu stie nici pe ce lume ii, dar el vrea sa fie presedintele CJ!!! Rusine Popa! rusine USL!!
Postat 31 Mai 2012, 17:59 de Spintecatorul
sa ne lase Popa...
Ce a facut Popa ca sa merite sa fie votat??? Dupa atatia ani de deputat si senator in care nu a lasat nimic in urma lui se mai vrea si presedinte al CJ. Toata campania lui e pe spatele lui Bolojan. Si aseara nu stia sa zica altceva decat: "...asa cum spunea si domnul Bolojan...", cu asa ceva nu poti sa pretinzi ca esti bun. Aici nu vorbim de USL - PDL, AICI VORBIM DE OM iar Tirle a dat dovada de mult caracter. De ce a plecat Tirle din PNL?? Popa i-a pretins locul, dar in urma cu 4 ani nu stia pe unde sa fuga. I-a fost frica sa candideze si l-a lasat pe Tirle iar acum cu USL se gandeste ca are sanse....sa-i fie rusine domnului Popa. Tirle merita sa fie presedinte la CJ.
Postat 31 Mai 2012, 17:55 de oradean
.....
domnule Popa nu scoateti tineretul in oras... nu mai beti asa singur, cu un ministru al educatiei care plagiaza cum era domnul Mang si cu un candidat ca dumneavoastra la CJ avem sanse mari de a evolua sau de a pleca din tara de tot!
Postat 31 Mai 2012, 17:52 de Mihai
bravo domnului Tirle
Tirle aseara a fost de departe cel mai bun. Trebuie apreciat e omul care e mereu acolo unde trebuie si are si raspuns la intrebarile care ii sunt adresate, mai mult, nu se trage de la o dezbatere cum face domnul popa sau bolojan....
Postat 31 Mai 2012, 17:36 de adriana
Popa prostu`
Popa asta normal ca fuge de lume ca nu stie sa vorbeasca! II asa de beat ca numai el intelege ce vorbeste! Spera ca oamenii sa il voteze pe ideea anti PDL. Totusi sper ca oamenii nu sunt atat de prosti incat sa mearga doar pe ideea asta! Alegeti omul nu partidul!!!
Postat 31 Mai 2012, 17:35 de Bihorul
okijul
popa a fost penibil aseara. penibil. penibil. penibil. ne-o ferit sfantu' sa conduca asta judetul
Postat 31 Mai 2012, 17:30 de efgveiwhbn
du-te tirle!
Singura problema a d-lui Popa este aceea ca nu este un bun orator. El nu este omul vorbelor ci al faptelor!!! Dupa 10 iunie va avea posibilitatea sa demonstreze ce stie sa faca. Cat despre "habarnismul" in administratie Tirle e doctor! E plin de aroganta, infatuat si se crede dintro specie umana superioara. In mandatul lui, desi se lauda cu sute de km de drumuri, adevarul este ca a inceput lucrari pe acele drumuri, dar nu le-a terminat. In plus sunt inca drumuri judetene in lucru incepute de pe vreme lui Kiss!!!!!! N-a fost in stare sa le termine nici pe acelea. Iar aeroportul, cu care se tot lauda e.... in aer! Bihoreni iesiti la vot! inca 4 ani cu Tirle inseama colapsul judetului!
Postat 31 Mai 2012, 17:29 de un alt eu
felicitari d-le radu tarle
aseara i-ati dat ceata la d-l popa........imi pare rau pentru el si ma bucur pentru dumneavoastra! va asteptam din 10 iunie la sefia consiliului judetean! mult succes pe ultima suta de metri de campanie!!! va votam cu tot respectul ! dvs la judet si bolojan la primarie!! asta e echipa cea mia buna!
Postat 31 Mai 2012, 17:06 de io
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON