URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Ianuarie 2015, 19:15

Tineri migratori: Peste 20 de tineri democrat liberali s-au mutat în Partidul Conservator

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Bogdan Hodişan, preşedintele organizaţiei de tineret a PC Bihor, "dezertat" în urmă cu un an şi jumătate de la conducerea organizaţiei similare a PDL Oradea, a afirmat, miercuri, că în ultimele zile tinerilor conservatori din judeţ li s-au alăturat "peste 20 de tineri care până de curând erau înscrişi în Tineretul Democrat-Liberal Oradea".

"Acestea sunt carnetele foştilor mei colegi din TDL Oradea. Demisiile lor au fost înregistrate la secretariatul central al TDL", a spus Hodişan, afişând mai multe carnete de partid ale PDL. "Daniela Rotariu, Andrei Cosma, Sebastian Laslău, George Câmpan şi alţii... Toţi au completat direct adeziunea la PC Bihor", a spus Hodişan, arătând că aceştia sunt o parte din tinerii cu care a colaborat în urmă cu câţiva ani şi care acum s-au decis să-l urmeze.

Liderul tinerilor conservatori din Bihor a afirmat că aceştia erau nemulţumiţi de activităţile pe care le aveau în PDL, devenit mai nou PNL. "Motivul demisiilor a fost lipsa de activitate şi implicare a liderilor fostului TDL Bihor, mai exact a fostului meu coleg Bogdan Manafu", a arătat Hodişan, care a adăugat că - la ora actuală - organizaţia pe care o conduce are peste 300 de membri înscrişi.

Contactat de BIHOREANUL, Bogdan Manafu, preşedintele TDL Bihor, a afirmat că nu are cunoştinţă despre aceste plecări. "În acelaşi timp, în organizaţia noastră oricine şi-a dorit să se implice a fost binevenit. Orice tânăr poate să vină cu propuneri şi iniţiative", a adăugat Manafu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
?????
personajul asta ce a facut in viata lui de e atat e mult bagat in seama ??? din cate vad este doar baiatul lui taicasau care e mare smecher in pc si si-a pus fiul pe nu stiu ce functie, in rest ce a facut acest individ???? de ce promovati toate nulitatile?
Postat 16 Ianuarie 2015, 16:16 de manolica
fara taicasau e zero
minte cum respira ca si ponta nu degeaba l-a sustinut. e frustrat saracul ca nu a fost reprimit in pdl si acum incearca sa faca scandal.
Postat 16 Ianuarie 2015, 15:51 de mirunas
politica
oo tu mare politician al orasului, pe unde ai fost ca ne-ai lipsit?! . din pacate cuvantul tau nu mai are nicio valoare. acei tineri au fost adusi de tine cand aveai si tu o umila functie in partid, acei tineri adusi de tine care au activat 2 luni , si alea din noblete pt tine, iar apoi au fost lasati uitarii. data viitoare masoarati vorbele, nu stiu de ce luati in serios care nu are niciun principiu, a schimbat in 2 ani 3 partide
Postat 16 Ianuarie 2015, 15:48 de replica
anglia
daca si acest scandalagiu reprezinta vreun tanar, ma felicit inca o data ca am plecat din tara
Postat 16 Ianuarie 2015, 15:30 de bondarandrei
Minciuni
Sunt cele mai mari aberatii si minciuni pe care le-am auzit. TDL BIHOR este una din organizatiile cele mai prezente si cele mai active din judet! Contrar celor spuse in conferinta, Bogdan Hodisan a fost exclus din PDL din cauza inactivitatii acestuia. Si va mai spun ceva interesant, acest tanar politician este un TRASEIST excelent. Acum 2 ani era la PDL, anul trecut era mare PMP-ist si acum e la PC. La anul ce partid vei reprezenta prietene?
Postat 16 Ianuarie 2015, 15:09 de Cristian
slabut baiatu asta
l-am cunoscut pe acest baiat la pmp doar gura e de el nu a fost in stare sa faca organizatie aici de aceea a si plecat daca nu e taicasau nu-l baga nimeni in seama
Postat 16 Ianuarie 2015, 15:03 de raluca92
fumuri
asta a incurcat locul unde isi fumeaza cuiele acum fumeaza chiar in sediul pc
Postat 16 Ianuarie 2015, 14:44 de mirabela
Mai există TDL?
https://cosmincalinpop.wordpress.com/2015/01/16/tdl-bihor-scuipa-unde-a-mancat/
Postat 16 Ianuarie 2015, 12:16 de Elizaaa
Tiranie și neseriozitate
Normal că se pleacă.. Unde să stai? Într-un partid în care de tânăr ești învățat să stai în banca ta? Ăștia nu au avut evoie de valori, ci de lipitori de afișe.. ca o firmă în care se caută muncitori necalificați.. De bine, de rău, măcar la PC ne putem exprima liber și putem să ne punem în practică ideile care le avem.. Fără să se uite nimeni strâmb la noi.. Hodișan de ce credeți că a plecat acum un an jumate? Pentru că au venit toate non-valorile și au căpușat tot în jur.. cum fac de obicei. Normal că toți cei buni vor pleca..
Postat 14 Ianuarie 2015, 21:48 de Olimpiu24
neseriosi
Traseisti juniori...
Postat 14 Ianuarie 2015, 19:49 de titel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON