URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Septembrie 2014, 13:51

Tamponare cu scandal şi interlopi în Ioşia: Bătăuşii au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la Poliţie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O banală tamponare petrecută marţi seară, pe strada Tudor Vladimirescu şi având ca protagonişti un orădean, Robert Nemeş, 24 ani, şi un tânăr de 25 ani din Sântandrei, Mihai Borciu (foto), s-a transformat într-un scandal în toată regula.

Scandal fulger

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 20.30, în apropiere de supermarketul Penny. Deşi a fost fără urmări, cele două maşini implicate fiind doar uşor zgâriate, şoferii s-au luat la harţă, iar discuţiile, purtate în parcarea supermarketului, au degenerat într-o bătaie în toată regula. Potrivit unor surse judiciare, Borciu şi-a chemat în ajutor şi patru prieteni, printre care şi un cunoscut interlop orădean din clanul Neguş, Kopar Ioan.

Martorii povestesc că scandalul a durat în jur de 40 de minute şi a fost oprit în final de mascaţii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care i-au ridicat şi dus la Poliţie pe cei doi şoferi şi pe Kopar.

Cei trei sunt cercetaţi acum pentru loviri şi alte violenţe, însă s-au ales şi cu amenzi de câte 500 lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Celelalte trei persoane implicate în scandal au scăpat doar cu sancţiuni administrative: doi cu câte o amendă de 200 lei, iar unul cu avertisment.

"Nu e așa"

Şi totuși, Mihai Borciu susţine că lucrurile au stat cu totul altfel. "Eu n-am nicio legătură cu interlopii, cu ţiganii. Eu am o firmă, lucrez, n-am nicio treabă cu ei şi nici nu am chemat pe nimeni să mă apere", susţine el.

Potrivit lui Borciu, incidentul rutier a fost provocat intenţionat de Nemeş şi susţine că de fapt locotenentul lui Neguş era de partea acestuia din urmă.  "Dacă ar fi fost un simplu incident rutier, n-ar fi fost aşa de agresivi. Nemeş m-a lovit cu dubiţa din spate, iar apoi au tăbărât pe mine trei persoane dintr-o altă maşină. Acolo erau Kopar şi încă unul, Romi Nan. Ei m-au atacat pe mine, au venit cu bâte şi atunci am dat şi eu. Doar n-o să mă las", susţine Borciu, punând incidentul pe seama unei altercaţii vechi pe care a avut-o cu Kopar.

"Şi atunci, tot el a pornit scandalul şi i-am dat de a leşinat. Nu ştiu cum de a avut tupeu să vină din nou şi de ce nu s-a liniştit. Culmea e că, după ce a venit Poliţia, a sărit din nou la bătaie, de faţă cu ei", a mai spus el.

Pe de altă parte, de numele lui Borciu şi se leagă şi un scandal petrecut în luna iunie, la Hanul Pescarilor. După o noapte de distracţie, împreună cu doi prieteni, s-ar fi luat la ceartă cu un grup de interlopi, însoţitorii lui Borciu sfârşind la spital, unul cu contuzii şi ruptură musculară, iar celălalt cu un picior şi mâna în ghips, dar şi cu o plagă înjunghiată de 8 centimetri în partea dorsală.

Citiţi despre incidentul de la Hanul Pescarilor în articolele:

Scandal cu interlopi la Hanul Pescarilor: Doi clienţi au ajuns în spital, unul dintre ei înjunghiat! (FOTO)

Cu pistolul în parcare: Patronul Famous Place susţine că scandalul de la Han a fost declanşat de cei care se dau victime

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
rusine
mai interlopi de 2 bani va dati tari cind sunteti gramada ca oile lu becali.caci cind sunteti singuri o incasati.daca tot va autoproclamati interlopi.de ce va comportati ca fetitele ba cu pira la politie .ori interveniti si va dati pe linga politruci locali indiferent de culoare.cind va vin musafiri interjudeteni anuntati politia sa intervina sa nu va faca de rusine la voi in turma RUSINOS
Postat 16 Septembrie 2014, 07:51 de MANU
greu
va cam umflati cam degeaba in pene.ce faceti voi amenintari.ca ati facut voi pe uni, ca una alta nu asta e smecherie sau cum o numit voi,un baiat intelegent nu va face atmosfera niciodata.lumea buna se fereste de asa ceva.iti rezolvi problem fara sa ajungi prin ziar.odata ajuns aici te faci de nsaspa la toat lumea.nu i prea ok.ajungi un mascarici poate ca si asta vrei.Asa ca rezol problem singuri pe barba voastra!!!!!!! orice interventi de orice fel da dovada de slabiciune!!!! numai bine
Postat 06 Septembrie 2014, 09:52 de Paul
Kopar
Mai* din sant andrei , ai uitat ca te-ai inchis in masina si strigai sa vina pol :)))))))))) doar mascati te-or scos din mainile mele si tu zici ca m-ai lesinat pe mine????? cand te prind o sa ai soarta lui Pitbulita, te fac si pe tine domnisoara!
Postat 05 Septembrie 2014, 20:05 de Kopar
!! ATENTIE !!
Cui ii pasa de soarta acesteor zabalosi ??? Mihai Borciu de la Santandrei ??? Cine ii copilul asta ???? Cine se crede ???
Postat 05 Septembrie 2014, 18:18 de !! ATENTIE !!
Anti tarani
fetita de Borciu , cand l-ai batut tu pe Kopar? Aurel Gavris te-a invatat sa zici ca l-ai lesinat pe Kopar..... * aia de Gavriluta ,numa din inventi traieste... hai sa dam niste exmple: cand l-a * Romi in gura pe Aurelia Gavris in fata la butoiu de aur, ce masuri ati luat? cand a fost Pitbul sechestrat si muit, ce a-ti facut? zic eu ce; A-ti fugit la pol ca * . cand v-am batut in fata la complex ce ati facut,?? ati fugit la Laura Gal si la pol.... fetita asta de Gavris nu ii in stare sa se apere pe el , da pai pe voi.... stai linistit Borciu , in curand ne vedem in noapte. te facem fetita , ca si pe Pitbulita!!!!!!
Postat 05 Septembrie 2014, 16:31 de jup
Borciuleee
borciule ai uitat cand la han teai incordat ca un papagal ce esti cu brigada ta de fetite ati fost 20 si va umilit Cora cu Inu si Buz in locu tau nu as mai iesi din sat tot orasul stie cum ai fugit si tiai lasat baietii la greu dupa ce tot u ai facut figuri ma mir ca mai stau langa un fricos ca tn
Postat 05 Septembrie 2014, 13:16 de Romi
D
De ce nu ați făcut o tamponare banala în velenta ?
Postat 05 Septembrie 2014, 06:38 de Eu
Mergeți la sapa
MĂ ȚĂRANi Vau făcut țigani vedete din voi altfel cine va baga însseama sau cine auzea de voi doar voi va dădeați în cap unul lui celuilalt cu sapa și acuma mai terminat cu clanuri și cu interlopii căci stimule cu toți ca sunteți zero așa că mai smulge țigani bivoli și mucles.aici sunteți în oradea nu la țară.
Postat 05 Septembrie 2014, 05:37 de Tarani
Mergeți la sapa
Toti sunteți interlopi ajungeți la politie o dați în agricultori morcovul e mare pe e la voi
Postat 05 Septembrie 2014, 05:21 de Tarani
comentariu
ba * cu cine te ai batut dar mai bine zis pe cine ai batut tu ;ca noi nu am auzit numai de fuga ca de brandul tau nu a auzit nimeni;de unde a aparut ghipsul pe mina a bagat o in cur la Gavris ;mi e mila de tine poate daca te gindesti iti mai pui niste copci in cap saucine stie ce mai ti s a rupt ai grija ca vad ca esti tare fragil probabil steroizi frate sau bei lapte de taur ;sau il vinziptr pufuleti
Postat 04 Septembrie 2014, 22:43 de MARTOR
Ma praduitorule
Ma jegule de ce minti *de mincinos de ce nu iti iei fapta daca ai facuto dau ada faceti voi dati la lume in cap si dupa aia va dati victime . Bulangiule cordit ce esti . Tu nu esti interlop ,tu ai firma si lucrezi datiasi * de husen de balta ce esti. Acuma faci pe victima luatiasi mortii in *
Postat 04 Septembrie 2014, 22:42 de Boris
un mare jegos
:)))) taran prost ii si borciu asta, cu tot neamu lui. are si el ceva bani....si face pe smecheru. Baaaa...daca ajuti pe cineva, nu tre sa te filmezi si sa te pui pe facebook si sa te lauzi la toti. Si apoi sa mai insiri cateva nume de interlopi, de care ai auzit la stiri. Clamparu ala se pise pe fatza ta. Daca vrei sa ajuti, ajuta si taci din gura, nu te lauda. Si scoateti impresiile alea de mare mafiot din cap
Postat 04 Septembrie 2014, 21:05 de TDI
1017 Brick Sqaud
taranusu,curistu ,gibonul asta face pl mare daca eram acolo ii mutam barna in spatele cefei si ii dadeam doua perechi de palme la bagabont ,nu vedeti ce fata de infractor are mortii masi astia trebuie bagati la racoare ani grei WSM!
Postat 04 Septembrie 2014, 16:30 de Young Thug
Ei cu ale lor noi cu ale noastre
Ei cu ale lor noi cu ale noastre.
Postat 04 Septembrie 2014, 16:28 de Eu, tu si Ovidiu
:))))
Dic ferche cu narile alea zici cas canalizari,radu mare peste are a dat si el de stero si borciu =echipa racheta :))) va faceti de ras toti care umblati cu ei baaaa
Postat 04 Septembrie 2014, 16:04 de sujeoo
uitate ma javra ca lumea nu te haleste
Cacaciosu asta numa gura ii de el . vorbeste el de Ion Clamparu . Da ma Magarusule tu chiar crezi ca lumea crede ca te-a bagat pe tine Ion in seama fraier coclit ce esti da tu in oglinda te mai uiti ce fata fe prost ai ma si vorbesti de interlopi . Asa o sa fii batit ca nici tata lui mata adica * lui tatatau ca tu de acolo ai supt bine a zis cune a scris acolo ca ai lins in cur pe toata lumea si acuma te - ai pus langa fricosu ala de Aurel Gavris "Praduitoru Nr1 " . dami un exemplu ce a facut drogatu ala plin de steroizi si de alcool sa ajunga smecher ori voi nu stiti definitia la SMECHER . SMECHER nu ESTE egalul lui TARAN . Smecherul respecta si este respectat si face bani din infractiuni nu dun vanzare de paleti de lemne si gaini si porci. Sper ca o sa citesti de fapt sant sigur ca citesti comenturile dar macar punete si gandeste daca ai valoare sa te dai smardoi daca nu stai dracului ca o sa oti iei odata o palma ai o sa ramai cu hura stramba. Macar gandeste ca ai familie si sa nu ii faci sa sufere di prostiile tale Magarusule care nu stii sa mergi singur pe strada de frica .
Postat 04 Septembrie 2014, 12:38 de Doru
pentru nimic
nu e ciudat ca in celalalt scandal, insotitorii s-au ales cu diverse probleme de sanantate si acest baiat a scapat? rezulta ca a fugit sau s-a ascuns iar ceilalti doi au incasat-o. deci merita sa mergi cu el la razboi...ramai singur cu un astfel de caracter langa tine....si apoi de ce a mai chemat ajutoare, daca esti bazat stai si infrunti...iar daca simti ca esti in dezavantaj, nu te lansa in dispute ca vei pierde sigur.
Postat 04 Septembrie 2014, 10:49 de nu merita
INTERPLOPI :)) =))
INCA NU SUNTETI SATULI DE COPII ASTEA CARE SUFERA DE GRANDOMANIE SI SUNT NISTE EXCREMENTE,COPILASII ASTEA CARE SE FILMEAZA FACAND DONATII DE VAZUL LUMII SA AJUNGA VEDETE PE INTERNET
Postat 04 Septembrie 2014, 10:33 de INTERPLOPI :)) =))
!!! Atentie !!!
Cine mai este si taranul asta necioplit ? ? ? O calcat si asta in scuipatul lui Grecu si lo sters in cur pe Aurel ? ? ?
Postat 04 Septembrie 2014, 10:27 de !!! Atentie !!!
Cine e fetita asta?
Da cine ii fetita asta din poza ? Asta trebuia sa fie fata ca ii dragutza la fata . Nu ma mir ca a fost indragostiti barbatii de el . Bai * Borciule stai cu ochii in patru ca dracu te ia in curand * ce esti.
Postat 04 Septembrie 2014, 08:27 de Zeus
atentie
Astea sunt amenzi? Meritau cateva mii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 03 Septembrie 2014, 21:28 de cetatean
Biluta l-a puscat
Borciule il tii minte pe Biluta de la puscarie care te punea sa ii faci cate o clanta in fiecare seara . te teroriza mai pizdo si tu te dai mare smardoi care mancai slanina dimineata si seara de foame .
Postat 03 Septembrie 2014, 18:02 de Sandu
KOPAR CE CAUTA AICI
?? !! ?? KOPAR CE CAUTA AICI ?? !! ?? ?? !! ?? KOPAR CE CAUTA AICI ?? !! ?? ?? !! ?? KOPAR CE CAUTA AICI ?? !! ?? ?? !! ?? KOPAR CE CAUTA AICI
Postat 03 Septembrie 2014, 17:42 de KOPAR CE CAUTA AICI
Hahaha
DEJA SI CARUTASUL ASTA E INTERLOP,TARAN DE LA SANTANDREI :))
Postat 03 Septembrie 2014, 17:40 de Hahaha
Adrian
Robert Nemeş arata cine i bossu tata.forta in continuare peste tot
Postat 03 Septembrie 2014, 16:54 de Ion
Un buzzi
Ma da cine plm mea e si Borciu asta *** de aia ii asa frustrat ca nu o crescut mai mare in inaltime. Asta e si el Interlop soferu asta de Duba care se da mare pe Facebook ca ajuta saracii ca le cumpara pufuleti di apa plata (...)
Postat 03 Septembrie 2014, 15:43 de Aslan
jeguri
CENZURAT
Postat 03 Septembrie 2014, 15:26 de bosu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON