URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 August 2012, 14:27

Şoferul care a urcat băut la volanul Ambulanţei îşi va pierde locul de muncă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şoferul Horgacs Csaba, cel care s-a urcat băut la volanul unei Ambulanţe, care a fost implicată sâmbătă într-un accident în timp ce transporta doi pacienţi de la Marghita la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea, va rămâne fără loc de muncă.

În urma accidentului, acesta a fost suspendat din funcţie, iar în zilele următoare se va întruni o comisie disciplinară care va analiza cazul său, după ce vor avea la dispoziţie şi rezultatele măsurării alcoolemiei din sânge.

"Şoferului i se va desface contractul de muncă, după ce se va întruni o comisie disciplinară în acest sens. Pentru alcool nu facem concesii. Nu trebuia să bea nici cu o seară înainte căci ştia că a doua zi este de serviciu", a declarat pentru BIHOREANUL, dr. Daniela Petrişor, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

Atitudinea tranşantă a SAJ Bihor este cauzată şi faptul că şoferul era responsabil atât pentru siguranţa sa, cât şi a colegilor şi a pacienţilor.

Trei maşini au fost serios avariate în urma unui accident petrecut, sâmbătă, în jurul prânzului, pe strada Republicii din Oradea. O autospecială a Ambulanţei s-a ciocnit frontal de un Volkswagen Touareg intrat pe contrasens, la volanul căruia se afla reputatul medic sportiv Mircea Lucaciu.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 11.30, la intersecţia străzilor Republicii şi Parcul Petofi Sandor. Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor transporta doi pacienţi din Marghita, dintre care o femeie în stare gravă cu ocluzie intestinală, când a intrat în coliziune frontală cu Touaregul care i-a tăiat calea.

Horgacs Csaba, şoferul de pe Ambulanţă, care mirosea puternic a alcool a recunoscut că băuse, "dar cu o seară înainte". Etilotestul a arătat că acesta avea 0,4 miligrame de alcool pur în aerul respirat, la limita dintre contravenţie şi infracţiune.

Vezi aici cum s-a petrecut accidentul: Accident grav cu o Ambulanţă, un Touareg şi un Mercedes lângă Crişul: Şoferul Ambulanţei era băut!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
mare prost trebuie sa fii
ulciorul nu merge de multe ori la fantana....... sa nu te poti abtine de la alcool, nici in timpul serviciului, mai ales ca esti sofer.
Postat 28 August 2012, 19:19 de gmt
doctorul spagar
marele doftor spagar care nu taie chitante iar daca nu i dai spaga te lasa sa mori. De unde credeti ca si a cumparat il dottore jeepul si a dat mita la politisti sa l faca scapat dupa ce nu a acordat prioritate ambulantei. Ar trebui bagati la puscarie toti smecherii astia care nu respecta nici o lege.
Postat 27 August 2012, 23:08 de dottore
sa vedem
deasemenea curios de soarta "reputatului", "renumitului" medic. pana la urma, dincolo de culpa ce o poarta cel baut, din cele relatate, singurul vinovat de accident nu e alcoolul(in cazul de fata) ci meseriasul cu "gip"-ul si manevrele interzise. dar asta conteaza mai putin, din moment ce trebuie scos, basma curata.
Postat 27 August 2012, 13:44 de cozonac
vermut
acuma are timp sa mearga la baut.
Postat 27 August 2012, 09:35 de ala-i
ciaba si alcoolul
ooooo, isi merita pe deplin pedeapsa. mare cretin !
Postat 27 August 2012, 09:32 de mda
Ghita fugi la Buc
Daca lupti pentru oamenii tai,deobicei cand incalca legea,trebuie sa mergi la Buc si sa rezolvi problema cum stii tu.Oricum,toti de la Buc stau drepti in fata ta, stim noi! Sindicatele conduc acum...!
Postat 26 August 2012, 17:52 de nicolae
Wsm
Sunt perfect de acord cu faptul ca soferului de pe ambulanta i se va desface contractul de munca insa ati uitat sa mentionati in articol ce se va intampla cu celalat sofer implicat in accident care a fost defapt si vinovat pentru ceea ce s-a produs din cate am inteles in articolul anterior...
Postat 26 August 2012, 16:41 de J
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON