URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Septembrie 2013, 10:35

Şofer RER mort în accident: A fost călcat de o autospecială care a pornit, fără şofer, prin intersecţie

Şofer RER mort în accident: A fost călcat de o autospecială care a pornit, fără şofer, prin intersecţie (foto ilustrativ)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Un tânăr orădean de 36 de ani, angajat al firmei de salubritate RER Ecologic Service, a murit, marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 7, la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Decebal. Se pare că bărbatul, pe numele său Petru Buz, voia să dea o mână de ajutor unui coleg, un orădean în vârstă de 50 de ani, care s-a trezit cu cabina autospecialei pe care o conducea rabatată, după ce a frânat la semaforul de culoare roşie.

Şoferul cabinei rabatate şi pasagerul său s-au dat jos pentru a reaşeza cabina, iar Buz, şofer pe o altă autospecială a firmei de salubritate, le-a sărit în ajutor. Potrivit subcomisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene, în timp ce cei trei încercau să repună cabina la loc, autospeciala s-a pus în mişcare, a străbătut intersecţia, a lovit o bordură, a virat brusc spre stânga şi l-a prins sub roţi pe tânărul de 36 de ani, care alergase după maşină ca să o oprească. Pe traiectoria sa, maşina, care se pare că fusese scoasă din viteză, dar fără să-i fie trasă frâna de mână, a mai tamponat un autoturism oprit la semafor pe sensul opus, iar apoi s-a oprit într-un stâlp de lemn.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD, însă bărbatul de 36 de ani suferise leziuni toracice şi abdominale grave. "Echipajul a început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic", a declarat, marţi, pentru BIHOREANUL, locotenentul Camelia Roşca, purtător de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Accidentul petrecut i-a bulversat şi pe angajaţii companiei de salubritate, mai cu seamă că tânărul mort nu încercase decât să fie de folos. "Conducerea societăţii pune la dispoziţia anchetatorilor toate documentele necesare pentru a lămuri toate împrejurările în care s-a produs această tragedie", a precizat Ionel Ban, director de producţie în cadrul RER Ecologic Service.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
PENTRU "ANONIM"
Asa da "anonimule"acuma mai vii de acasa!Vezi ca n-a fost greu?Asta trebuia sa scrii aici de prima data,si n-ar fi fost nici o problema din partea mea.Nu am VW,dar am ceva impotriva celor care vorbesc prostii si nici macar nu-si dau seama de asta!
Postat 05 Septembrie 2013, 08:33 de BH 73 TDA
condoleante
Condoleante familiei. Dumnezeu sa te odihneasca!
Postat 05 Septembrie 2013, 07:42 de condoleante familiei
condoleante familiei
De acolo de Sus din Imparatia cerurilor sa veghezi asupra celor doi ingerasi ai tai,defapt trei cu Cami,si sa le porti de grija cum ai facut-o si pana acum.Dumnezeu sa-ti odihneasca in pace sufletul tau bun.
Postat 04 Septembrie 2013, 21:23 de Florina
anonim
De obicei cine se scuza se acuza, pentru linisteata ta masina era un Wolkswagen break albastru.
Postat 04 Septembrie 2013, 20:17 de anonim
PENTRU\
Puteai sa zici eventual si culoarea masinii,eventual marca,daca voiai sa fii 100% in legalitate
Postat 04 Septembrie 2013, 14:25 de BH 73 TDA
PENTRU"ANONIM"
Aha...deci nu mai esti sigur!BH... TDA sunt mai multe in oradea.Daca ai dat nr meu aici in spatiul public trebuie sa iti asumi asta,altfel s-ar putea sa ne vedem in instanta(nu e o amenintare,e o promisiune!)Sa stii ca oricine posteaza aici poate fi gasit!(apropo de politie.)
Postat 04 Septembrie 2013, 14:20 de BH 73 TDA
ANONIM
SUNT SIGUR CA NR DE INMATRICULARE A FOST BH ... TDA, ROG POLITIA SA FURNIZEZE INFORMATIA COMPLETA.
Postat 04 Septembrie 2013, 13:20 de ANONIM
PENTRU "ANONIM"
Sunt proprietarul masinii BH 73 TDA,,si imi place sa cred ca cel care a scris comentariul ANONIM,a facut o greseala cu privire la numarul masinii mele,care n-a parasit parcarea de domiciliu pe tot parcursul zilei.Astept sa apara corectat acest comentariu,si pe viitor "prietene",ai grija ce spui pe aici,ca s-ar putea intoarce impotriva ta!
Postat 04 Septembrie 2013, 09:54 de BH 73 TDA
ANONIM
CEEA CE PRECIZEAZA DOAMNA TOTOREAN DA DOVADA DE O DICTARE CA LA CARTE SAU LIPSA TOTALA DE INFORMARE CU PRIVIRE LA ACCIDENT. CUM SA STRABATA INTERSECTIA SCOASA DIN VITEZA? DACA A STRABATUT INSEAMNA CA A TRECUT PRIN EA DINSPRE IOSIA SPRE CENTRU CEEA CE ESTE IMPOSIBIL LA DEAL O MASINA FARA MOTOR SA URCE FIINDCA MASINA DE LA RER ERA PE SENSUL DINSPRE CENTRU IN STALPUL DE LEMN AVAND IN VEDERE AVARIILE PROVOCATE LA AUTOTURISM SI AUTOUTILITARA ACOLO ESTE VORBA DE VITEZA SI INCA FOARTE MARE . PACAT CA NU AM FACUT POZE AZI DIMINEATA LA LOCUL ACCIDENTULUI . SI NU SE DISCUTA DESPRE CELALALT SOFER CINE ESTE BH 73TDA??? CARE DUPA PAREREA MEA ARE SI EL CEVA VINA IAR CINEVA REPEDE A SI PUS INDICATORUL LOVIT LA LOC CU BETON BINE CA NU AU ACOPERIT SI URMELE CU PAMANT PRIN SCUARUL CU IARBA .O ULTIMA INTREBARE DE CE NU ESTE NICI O DECLARATIE DE LA MARTORI CHIAR NU A VAZUT NIMENI SCENA???
Postat 03 Septembrie 2013, 22:48 de ANONIM
inconstienta
dracul va mai intelege atata incopententa din partea redactorilor sau a celui care alcatuieste pagina deci dai o stire despre un eveniment cu un sfarsit tragic,ca tot pe aceasi pagina unu langa altul s-a postat reclama hotelului Hilton cu 2pahare de sampanie si la multi ani de unde atata nepasare sau prostie
Postat 03 Septembrie 2013, 21:11 de ocsi
Condoleante
Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca. Bunul Dumnezeu sa le aline suferinta si durerea celor pe care i-a iubit .
Postat 03 Septembrie 2013, 20:16 de nelu
Condoleante
Condoleante familiei!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Camelia sa-ti dea Dumnezeu putere si tarie sa poti trece peste aceasta suferinta
Postat 03 Septembrie 2013, 19:30 de nicu
anonim
Aici se ascunde adevarul, nici măcar poza nu-i reala, nu mașina asta a fost implicata în accident si poza nu-i facuta la fata locului, sau cu ocazia asta faceți reclama la mașina!!!!!????. Nu stiu de ce v-ati obosit sa scrieti un articol care n-are nici o treaba cu realitatea. Daca nu se vrea sa se stie adevarul, nu trebuia sa mai scrieti un * de articol ca sa duceti lumea in eroare.
Postat 03 Septembrie 2013, 18:19 de anonim
Condoleante
Dumnezeu sa te odihneasca! Condoleante familiei!
Postat 03 Septembrie 2013, 14:49 de A
condoleante
Condoleante familiei!
Postat 03 Septembrie 2013, 10:52 de wvw
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON