URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Aprilie 2012, 09:38

Şocant: Fosta şefă de la Judeţean, Carmen Pantiş, candidează ca PDL-istă, dar îl susţine pe Cseke

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Nebănuite sunt căile politicii locale! Pusă acum doi ani la şefia Spitalului Judeţean de către coreligionarul ei, Radu Ţîrle, doctoriţa Carmen Pantiş se lăuda la momentul respectiv că nu este membră în niciun partid şi că nu are niciun fel de simpatii politice.

Acum, dovedeşte nu numai că are interese politice, dar şi că acestea sunt absolut contradictorii: cu două săptămâni în urmă, Pantiş suprindea prin apariţia sa în echipa de susţinere a candidaturii fostului ministru Cseke Attila la Primăria Oradea şi, întrebată fiind de BIHOREANUL dacă acest sprijin înseamnă automat că îi va şi acorda candidatului UDMR votul său, anestezista a răspuns pozitiv: "Bineînţeles!".

Şi mai şocant este că, în pofida susţinerii publice şi a votului promis UDMR-istului, Carmen Pantiş s-a "lipit" de un loc pe listele PDL atât la Consiliul Local Oradea (poziţia 13), cât şi la Consiliul Judeţean (poziţia 9) chiar dacă nu îl va susţine pe candidatul democrat-liberal la Primărie, Mihai Groza.

Contactată de BIHOREANUL, Pantiş nu pare să aibă însă nicio tresărire privind incompatibilitatea morală şi politică în care s-a înfipt. "Credeţi că este vreo contradicţie între cele două posturi ale mele?", a răspuns ea, retoric, întrebării privind dacă i se pare normal să "ţină" cu PDL-ul la Consiliu şi cu UDMR-ul la Primărie.

Pe de altă parte, întrebată de când a devenit membru PDL, Carmen Pantiş a afirmat că încă nu s-a înscris în partid, adăugând că va anunţa public acest lucru de îndată ce o va face.

Cel mai revoltător detaliu este, totuşi, faptul că Pantiş a minţit fără nicio jenă când a spus BIHOREANULUI că încă nu s-a înscris în PDL şi că va anunţa public momentul când va face acest lucru.

"Doamna Carmen Pantiş va candida la Consiliul Local din partea PDL pentru că s-a înscris în PDL cu două luni în urmă", a declarat pentru BIHOREANUL preşedintele organizaţiei municipale Oradea a PDL, Dorin Corcheş. Nici acesta nu a părut, totuşi, deranjat de faptul că Pantiş a anunţat că îl va vota pe Cseke ca primar al Oradiei.

Mai mult, Corcheş a declarat pentru BIHOREANUL că Pantiş candidează din partea PDL nu numai la Consiliul Local Oradea, dar şi pentru un loc în Consiliul Judeţean Bihor.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, un rol important în înregimentarea doctoriţei Carmen Pantiş în PDL l-a avut preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Ţîrle, cel care a şi numit-o în urmă cu doi ani la conducerea Spitalului Judeţean şi care aparţine tot comunităţii penticostale din Oradea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
succes
Succes stimata doamna! Este un medic extraordinar si cu mare suflet!Cine a avut apartinatori la sectia de terapie intensiva stie acest lucru!
Postat 28 Aprilie 2012, 21:44 de oradean
aberatie
este aberant sa vezi o frustrata in deciziile consiliului de la primarie sau cj
Postat 28 Aprilie 2012, 11:39 de maria
MeReU
"surioara", prost moment ti-ai ales sa te dai in barci cu PDL si UDMR!
Postat 27 Aprilie 2012, 23:21 de TDS
PD Bihor?
Mai exista PD, in Bihor cel putin?Probabil ca Tirle si partea lui din pocaime mai reprezinta PD-ul in Bihor.
Postat 27 Aprilie 2012, 18:51 de Filip Seremi
hipopo-traseista
ce sa astepti de la una ca asta ? individa e cu partea dorsala, imensa, in trei luntrii. rusine !
Postat 27 Aprilie 2012, 18:44 de today
Caile Domnului
Nepatrunse-s caile Domnului....Dupa cate se observa,si caile Doamnei...
Postat 27 Aprilie 2012, 18:43 de gyorgy tozser
marcell
oare, cat costa o nastere la doamna Doctor...ori tre' sa fim multumiti ca ne ''aducea'' pe lume?zic si io'...
Postat 27 Aprilie 2012, 16:48 de m
Succes doamna Doctor
Doamna Doctor este un om deosebit, cu un suflet mare si un bun specialist care salveaza vietile oamenilor . Sa va fie rusine la toti care scrieti mesaje negative , nu comentati pana nu cunoasteti omul. Felicitari dna doctor pentru toate realizarile facute si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti.
Postat 27 Aprilie 2012, 16:33 de Anamaria
MANDINGA
Mizerabili de politiceni... daca mai sunt si cadre didactice la UO sunt ... NU VPTEZ NICI PD-L NICI CSEKE. H A I B O L O ! ! !
Postat 27 Aprilie 2012, 16:25 de MANDINGA
Tirle&Pantis
De ce cautati logica in actiunile acestor penticostali inregimentati care pe unde, dupa cum le dicteaza interesele?.Ei nu au nici o ideologie politica, doar interesele lor personale si eventual ale coreligionarilor.Dna Pantis ascunde sub aparenta unei bonomii si a unei aparente bune competente, un caracter egoist, parvenitist si duplicitar si o competenta profesionala si manageriala mediocra.Colegii ei anestezisti o cunosc ft. bine!
Postat 27 Aprilie 2012, 12:59 de Crestin din apostoli
fata spune tot
...ce destepti sunt romanii astia care voteaza cu UDMR.Sunt sigur ca la randul lor si maghiarii au votat si vor vota cu PRM!? ...
Postat 27 Aprilie 2012, 12:48 de Cititor
hal de muiere
LABILA asta merge la fix cu hotii iudemeristi.
Postat 27 Aprilie 2012, 10:43 de cekevaletu'luikiss
traseista
balena traseista....
Postat 27 Aprilie 2012, 10:34 de Lepre udemeriste
partid
omul nu partidul,ar trebui sa apuna mentalitatea asta cu partidele,sunt pline de oportunisti "penali",toate se fac in ziua de azi din interes de partid si nu din interes propriu,asa ca atunci cand ajungi sa alegi nu mai esti sigur ce alegi,un om sau un partid pt. ca diferenta poate fi uriasa cand un poate fi un bun politician dar este intr-un partid plin de politicieni "vagoane" sau "remorca",fiindca in ziua de azi nu prea conteaza orientarea,stanga sau dreapta a partidului,vezi in toate partidele diferite personaje politice care azi sunt de dreapta si maine schimba ruta,un politician AR trebui sa urmareasca dorintele electoratului din care face parte de orientarea care la propulsat in functie,sau si electoratul isi schimba orientarea?mai greu.
Postat 27 Aprilie 2012, 10:26 de el doradea
surori si frati
minciuna este o trasatura de baza a surorilor si fratilor, deci unde este surpriza?
Postat 27 Aprilie 2012, 10:24 de TDS
marea incuscrire
Nu pot sa cred ca un partid poate inainete de alegeri sa aiba liste cu asemenea candidati.Pana la urma consilierii PD-lului vor sustine candidatii usl-ului ,udmr-ul Romania mare si toti PP-DD ul lui Danunt Diaconescu.Si asa vor trai fericiti pana la adanci...batraneti!Romanie de ....r.....t!
Postat 27 Aprilie 2012, 10:15 de fan
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON