URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Martie 2014, 17:37

Şeful TSD Bihor, candidat la europarlamentare. Mang speră că Pavel jr. va ajunge la Bruxelles după ce alţii vor deveni miniştri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La finele săptămânii trecute, alianţa PSD-UNPR-PC a devenit primul bloc politic din România care a depus la Biroul Electoral Central, pe lista celor 35 de candidaţi fiind inclus, pe poziţia a 18-a, şi şeful Tineretului Social-Democrat din Bihor, Emilian Pavel, fiul şefului Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Florian Pavel, fost şef la Direcţia Agricolă.

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, consideră că, deşi doar primele 14 sau 15 poziţii sunt eligibile, perspectiva este încurajatoare pentru tânărul Emilian Pavel, în prezent consilier judeţean, dar şi şef al Direcţiei Administrative în Ministerul Tineretului şi Sporturilor. Motivul? Cu timpul, Pavel jr. poate deveni europarlamentar, prin retragerea unora dintre cei ce vor fi aleşi, dar vor prefera alte funcţii în ţară.

"Locul 18 pentru Emilian Pavel este foarte bun, iar tânărul nostru coleg va putea ajunge europarlamentar după ce unii colegi europarlamentari vor opta pentru funcţii de miniştri sau pentru alte funcţii", a spus Mang.

Câştigul cel mai mare este, însă, că PSD ar putea atrage de partea sa la urne colegii de generaţie ai lui Pavel jr. "Vom avea şi o prezenţă foarte bună a tinerilor la europarlamentare", a apreciat preşedintele PSD Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
Felicitari
Felicitari Emilian tine-o tot asa fane mandri!
Postat 28 Martie 2014, 20:42 de Denisa
Replica la replica
Redactia bihoreanul daca cineva va scrie adevarul si dreptatea si supara pe multa lume inclusiv redactia Bihoreanul voi cenzurati acel comentariu ?DA CENZURATI acel comentariu ca sa de-a bine la articol , daca cineva va da detat;ii si va scrie despre concurenta de presa bihoreana voi cenzurati acel lucru , si atunci unde este `libertatea exprimarii opiniilor cetateanului roman simplu din ROMANIA?NICAIERI pentru ca ea nu exista!CENZURAREA aceasta a comentariilor mele este o problema care trebuie rezolvata acolo de fata in redactia Bihoreanul , si insist ca sa fie rezolvata pt ca altfel NU sunteti decat un oficios de partid menit sa scrie si sa manipuleze opinia publica bihoreana bihoreni romani simpli cititori ai saptamanalului Bihoreanul. Antecomentatorul @m....i-a SICTIR DA-TE DREACU!:))=)) ACESTA ESTE OPINIA LUI ROMANULSIMPLU
Postat 27 Martie 2014, 06:03 de Romanul Simplu
pruncu' lu' tata
corneleiiiiiiii, lasa-ne !
Postat 27 Martie 2014, 05:57 de soani kiss
@ Romanul Simplu
Romanule Simplu, ti-am atras atentia de nenumarate ori sa te potolesti si sa folosesti un limbaj decent, fara injurii si jigniri in comentarii. Cata vreme nu respecti aceasta minima regula de bun simt, mesajele tale pe site-ul eBihoreanul vor fi cenzurate. Daca insisti, accesul tau pe site va fi restrictionat.
Postat 26 Martie 2014, 22:12 de moderator
.....
FELICITARII !!!!
Postat 26 Martie 2014, 22:06 de ioa
felicitari emilian !
Felicitari Emilian
Postat 26 Martie 2014, 19:58 de john
felicitari
Feliiciiitttttttttarrrrriiiiii Emilian
Postat 26 Martie 2014, 19:57 de alin 007
Oradea
Tinerii din judetul Bihor se mandresc cu el! ii doresc succes si intelepciune!
Postat 26 Martie 2014, 19:56 de Tsd
Incredibil, dar, din pacate, adevarat!
De ce acceptati injurii si atac la persoana sub protectia anonimatului? De ani de zile tolerati, domnilor de la eBihoreanul, ineptiile si nebuniile unui nenorocit ce semneaza Romanul Simplu. Pana cand si de ce?
Postat 26 Martie 2014, 19:47 de SAFE
Replica la redactia Bihoreanul
CENZURAT
Postat 26 Martie 2014, 09:29 de Romanul Simplu
Penibil
Penibil
Postat 26 Martie 2014, 08:54 de Pisti
romanul simplu
Wow... Romanul Simplu are de departe cea mai...simpla minte din lumea asta. Incredibil :))) Felicitari, Milu!!!
Postat 25 Martie 2014, 14:44 de T.
For gay
asa e, posteaza dor ce vor ei! niste lingai! vaisamar, nu am postat nimic ce sa fie cenzurat, dar cand e vorba de Dzeu nu posteaza nimic! Asa sa va ajute Dzeu!!!
Postat 25 Martie 2014, 11:36 de For gay
Felicitari Milu
Felicitari Milu! Sper sa ne reprezinti in parlamentu european. Doamne ajuta! Cat despre personaje ca romanul simplu ( un om cu probleme psihice ) si hall ( un om celebru pe care nici familia lui nu`l recunoaste) deocamdata nu ma cobor la nivelul lor, deocamdata!
Postat 25 Martie 2014, 11:09 de boris
Replica la Cenzura de pe forumul Ebihoreanul
CENZURAT
Postat 25 Martie 2014, 11:04 de Romanul Simplu
Mai ho!
Se vede de departe ca postacii tineretului bovin de la PSD - si chiar e greu de ingurgitat faptul ca sunt atatia tineri care ap lauda sursele cancerului in care traieste Romania (Iliescu, Nastase, Mitrea, Hrebenciuc, Sirbu, Ponta, etc) - se grabesc sa felicite pe cineva ca a apucat sa se incalte pentru a lua startul, la o competitie unde s-au inscris ilustrii necunoscuti care nu s-au remarcat cu nimic in viata lor ... cine naiba e acest Milu, caraghios de invizibil pana acum?
Postat 25 Martie 2014, 10:36 de Hall
Tine-o tot asa
Tine-o tot asa!!!! FELICITARI!!!!
Postat 25 Martie 2014, 10:05 de gabi
Un adevarat om
Un adevarat om, isi merita cu prisosinta locul.Felicitari.
Postat 25 Martie 2014, 10:03 de Crina
Bravo
Bravo Emilian!!!!
Postat 25 Martie 2014, 10:01 de Gina
Felicitari!
Felicitari Emilian! Munca depusa de tine si seriozitatea de care dai si ai dat dovada iti va fi rasplatita. Sper si imi doresc din tot sufletul sa ajungi europarlamentar pentru ca meriti!
Postat 25 Martie 2014, 09:45 de Calin
@Romanul Simplu
Romane, prostia nu doare, dar costa! Nu inteleg de ce eBihoreanul accepta postarile unui bolnav aflat in evidenta stare de delir. Sprijinul pentru un tratament adecvat ar fi solutia de urmat pentru cel care, de prea multa vreme, infecteaza site-ul saptamanalului bihorean. Libertatea nu inseamna dreptul de a balacari sub protectia anonimatului. Gata, Romane! Vei fi identificat si vei plati pentru jignirele tale incalificabile. Nici macar prostia nu-ti va fi suficienta pentru a scapa de ceea ce meriti, iar legea te va trimite acolo unde, de drept si de fapt iti este locul.
Postat 25 Martie 2014, 06:13 de SAFE
discriminare
Sunt gay si citesc cu dispret aceste cuvinte ale "Romanului simplu". Xenofob taran comunist ce esti, discrimare in 2014?!?! Voi da in judecata eBihoreanul pentru ca nu are filtru pentru aceste comentarii rasiste discriminatorii ca apoi sa iti fie dezvaluita identitatea si sa dai sooteala pentru acete vorbe domnule cetatean european roman simplu !!!! Rusine eBihoreanul !!!!!!!! Este printscreen pentru a putea proba in instanta cele de mai sus!
Postat 25 Martie 2014, 00:15 de gay
mult succes
Felicitari si mult mult succes
Postat 25 Martie 2014, 00:13 de cornelia
Felicitari
Felicitari Emiliane
Postat 25 Martie 2014, 00:11 de adrian
Replica
RFUSINE PSD Bihor, ca promovezi asa oameni pe Emilian Pavel alias Pepea * sprijinit de ex (crocul ) senator PSD Ioan Mang PLAGIATORUL.Emilian Pavel * a facut de RUSINE filiala PSD Bihor impreuna cu prietenul sau fotograful Sebi Tontz prin gesturi homosexuale ,dar altele actiuni ale PSD Bihor compromise si neefectuate dataoritaincompetentei , incoerentei , stari de ebrietatein care era Emilian Pavel,la protestele anti PDL in stare de ebrietate si incoerent si neesential in ce afirma presei, neefectuarea ecologizari zonei Dosu Iosia dar sa laudat in presa bihoreana,in stare de ebrietate la protestul anti etnobotanoicelor de sub pasajul Vulturul Negru dupa declaratiile presei a intrat inapoi in bar la baute.Stare de ebvrietate la protestulk impotriva presedintelui Traian Basescudin parcul Traian in fata Prefecturiii, dar alte actiuni ale PSD Bihor compromise si neefectuate.ADEVAR si DREPTATE inainte de toate , este promovat de ministrul Nicolae Banicioiu pentru ca la dus la baruri si fetite sub pasajul Vulturul Negru,este promovat ca este fiul tatalui care este in PSD si in dizgartie face totul impotrivaPSD Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Martie 2014, 21:55 de Romanul Simplu
Bine
Foarte bine că se promovează şi tineri în rândul politicienilor.
Postat 24 Martie 2014, 21:28 de Florin A
Tati
Unii talentati .... altii TARI_in_TATI .....
Postat 24 Martie 2014, 21:26 de Mangra
Locul 18 pe orice listă e acelaşi cu poziţia în afara listei !?!
Urmare faptului, extrem de regretabil de altfel, că PSD va sta pe banca de rezerve în mandatele 2016-2020 şi 2020-2024, Emilian Pavel va fi singurul "în viaţă" dintre toţi cei care fomează astăzi gruparea de ciocoflenderi Mang&Co !?! Aşa încât speranţa, aşa cum s-a mai spus, e ultima care moare !?!
Postat 24 Martie 2014, 20:25 de Carp III
hi
felicitariii milu:*:*:*
Postat 24 Martie 2014, 19:42 de k
Sincere urari de bine
Ca și român îți urez succes, ca și bihorean de 100 de ori mai mult succes.
Postat 24 Martie 2014, 18:24 de Nelu
Congrats
Felicitari Emiliane. Cu putin putin noroc poate poate ne faci o bucurie.
Postat 24 Martie 2014, 18:23 de silviu
Felicitati
Felicitati domnule Presedinte! Mult succes!
Postat 24 Martie 2014, 18:22 de sebi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON