URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Octombrie 2012, 13:51

Şefi noi la Direcţia de Sănătate Publică şi la Oficiul de Cadastru

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Direcţia de Sănătate Publică Bihor şi Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară au şefi noi.

Şefa Cancelariei Prefectului, Claudia Timofte, a declarat, vineri, pentru BIHOREANUL, că doctoriţa Daniela Rahotă (foto), susţinută de PSD, ocupă funcţia de director executiv al DSP, după ce PDL-istul Marius Pîrcioagă şi-a dat demisia în luna august.

"Conform Ordinului 1282 din 2 octombrie 2012 al Ministerului Sănătăţii, privind delegarea atribuţiilor şi responsabilităţilor specifice funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al DSP Bihor, doamnei Daniela Rahotă i se deleagă responsabilităţile şi atribuţiile specifice funcţiei publice de conducere până la ocuparea temporară sau definitivă a funcţiei prin concurs", a declarat Timofte.

O altă numire a fost făcută, pe o perioadă de 6 luni, la Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, unde locul PDL-istului Marcel Dragoş e ocupat, din data de 8 octombrie, de Călin Sorin Ivan Leţ, susţinut de PNL, consilier cadastru grad II din cadrul instituţiei.

Totodată, PSD-istul Alexandru Retegan a fost desemnat şef al Secţiei Gospodărire Ape din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri Bihor. Numirile sunt interimare, până la organizarea concursurilor de ocupare a funcţiilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
replica II la @roman normal pup[incuristul senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL
BAh @roman normal popincuristul senatorului PSD IOoan Mang PLAGIATORUL ai scris multe jigniri pentru ca ADEVARUL si DREPTATEA supara si au suparat pe multi in PSD Bihor si va supara pe multi mai ales in campania electorala !:))=))BAH pupincuristul lui PLAGIATORUL schimba termeni `pshihopat `` in ,,fanatic taliban ,, si pericol social esti tu cu pupincurismul tau ,ce sesizare a celor in drept ?Dreptul la opinie al cetateanului roman ,al romanului simplu din ROMANIA este scris in Constitutia Romaniei,pot sa afirm despre tine multe multe mizerii ,dar trebuie aduse dovezi despre cele afirmate.@roman normal pupincurist pe mine @Romanul Simplu nu ma intimidezi ,nu imi este frica ,ca nu am ce pierde in afara de excluderea din PSD Bihor, si stiu ca senatorul PSD Ioan Mang cauta o modalitate de excludere ,dar nu o gaseste,pentru ca nu i-a reusit schimbarea statului PSD ca excluderea din partid al unui membru (roman simplu) sa poata fi facuta de filiala judetean ci num ,,1 prost arunca o piatra in apa si 10 inteligenti din PSD Bihor se chinuiesc sa o scoata afara dar nu o gasesc!:))=))@pupincuristul @roman normal hai SICTIR da-te drecului !:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu .
Postat 13 Octombrie 2012, 22:10 de Romanul Simplu
@@Romanuli
Asteptam contra-opinia Romanului simplu!
Postat 13 Octombrie 2012, 21:36 de Romanul Costica
@Romanul Simplu
Tizule, prostia ta este nemarginita! Pentru tine nici Dumnezeu nu mai poate face nimic. Un psihopat ca tine lasat in libertate reprezinta un real pericol social. Astept sesizarea celor in drept.
Postat 13 Octombrie 2012, 18:31 de Romanul normal
replica la @roman normal popincuristul senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL
@roman normal poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL raspund afirmativ.DA bah sunt un sarac si cinstit un ` mizerabil` un roman simplu din ROMANIA cu nick -name-ul @Romanul Simplu care scriu ADEVARUL si DREPTATEA care supara pe multi hoti poupincuristi din PSD Bihor !:))=))Daca era bolnav de cancer si s-a insatosit trebuia sa-si vada de sanatate si altul mai tinar trebuia sa munceasca nu el ca este batran(adevarul este ca sa semnat cu nick-name-ul@ roman complex si l-au deconspirat ochiul si timpanul pe forumul Bihoreanulsi toate datoriile trebuiesc platite pe forumul Bihoreanul!:))=)).NU am rusine ,spun adevarul si dreptatea in fata la om ca sa o cunoasca ,si am `frica de Dumnezeu `si iti scriu,,Doamne te ajuta ! o mai bine sa te f...ta !:))=)) `Frustrarea=NEMULTUMIREA mea fata de PSD Bihor care promoveaza asa oameni batrani iar tineri merg sa munceasca in strainatate nu in ROMANIA pentru oamenide astia batrani si nesatui comunisti criptocomunisti din aparatul de represiune ca si asta ,tineretul roman simplu pleaca sa cistige si sa-si manace piinea in strainatate !HAI SICTIR bah@romannormalpopincurist,da-te dreacului !:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 12 Octombrie 2012, 22:30 de Romanul Simplu
Ce-i mana pe ei in lupta.... ciolanul !
Tara se indreapta spre dezastru, euro mai are un pic si-i la 5 lei, preturile explodeaza, taxele, impozitele, dar important este ca pul*laul lucianei varga sa fie sef mare la hidro sau nevasta vicelui muresan sa fie sefa la posta (sa fie, n-am nimic impotriva ((( = : Si lista e luungaaaa...., cat toata tara !
Postat 12 Octombrie 2012, 21:24 de .
Schimbări aşteptate
Călin Sorin Ivan Leţ fi pe fază, că problemele sunt puse sub preş iar incapacitatea majorităţii de acolo e strigătoare la cer. Urmăreşte şerpăraia şi pe şerpii fruntaşi la aranjamente: D ... V ... şi L ... identifică şi cheamă potera că altfel o să plăteşti oalele sparte.
Postat 12 Octombrie 2012, 18:30 de Carp III
@Romanul Simplu
Tizule, esti un mizerabil! Cum poti sa batjocoresti sanatatea uni om? Tu nu ai rusine fata de oameni si nici frica de Dumnezeu. Frustrarea ta de om nebagat in seama este o adevarata nebunie, iar tratamentul il gasesti la spitalul de pe Louis Pasteur.
Postat 12 Octombrie 2012, 17:56 de Romanul normal
replica la articol
I-a auzi ?``PSD-istul Alexamdru Retegan afost desmnat sef al Sectioe Gospodariore Ape din cadrul ABACrisuri Bihor``!Pe ce baza ?Nu mai m,oare acuma de cancer ?ca parca era rau bolnav batrinul ,sau rotungeste pensia aceea babana ?1leu de aici de la ABA Crisuri ,2 lei de la pensie si se fac 3 lei,partidul PeSZeDe Bihor la recompensat pentru servicii !:))=))Amn mai zis asta pe aici pe forumul Ebihoreanul.Partidul (PeSZeDe Bihor )te ridica ,partidul PeSZeDe Bihor te coboara ... asteptam sa-l coboare mai jos decit nivelul solului la pamantul cel galben!:))=)) Nimic da nimic personal numai ca multe potlogarii murdarii a facut cind era in conducerea PSD Bihor,nu-l uit de la o sedinta de partid cu Mihai Bar cind nu mi-au dat acordul lor si increderea PSD Bihor de fi candidat,si binenteles ca candidatul lor a pierdut cu brio,daca nici cei propusi de consilieri nu l-au votat ,ci au votat candidatul PDL,bine ca au fost pe locuri eligibile fata de mine un roman simplu sarac si cinstit din ROMANIA cu nick name-ul Romanul Simplu !:))=))Alexandru Retegan vezi de cei din subordine ca fac prapad si betii pe banii statului ,la curatenie pe malurile Crisulu.Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 12 Octombrie 2012, 15:33 de Romanul Simplu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON