URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Ianuarie 2011, 12:12

Scandalul dintre Lali & Dadi şi milionarul Michael Richard continuă: "E un frustrat"

Scandalul dintre Lali & Dadi şi milionarul Michael Richard continuă: "E un frustrat" Scandalul dintre gemenele Lali şi Dadi şi milionarul Michael Richard continuă
Scandalul dintre Lali & Dadi şi milionarul Michael Richard continuă: "E un frustrat" Scandalul dintre gemenele Lali şi Dadi şi milionarul Michael Richard continuă
Scandalul dintre Lali & Dadi şi milionarul Michael Richard continuă: "E un frustrat" Scandalul dintre gemenele Lali şi Dadi şi milionarul Michael Richard continuă
Scandalul dintre Lali & Dadi şi milionarul Michael Richard continuă: "E un frustrat" Scandalul dintre gemenele Lali şi Dadi şi milionarul Michael Richard continuă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Întâi au fost Lali şi Dadi, fotomodele, foste Miss Continental România şi reprezentante, în 2005, la concursul internaţional de frumuseţe din China. Acum sunt surorile Dinamită din "Recidivistele" revistei Ciao.

După ani de zile în care au încercat să devină vedete, acum orădencele Andrada şi Laura Florincuţa au devenit celebre fără să vrea, din cauza unui scandal iscat de milionarul Michael Richard, scandal care pare departe de final.

Invitate într-o vacanţă exotică în Thailanda, plătită de milionar, Lali şi Dadi au fost acuzate de acesta că au avut un comportament nepotrivit faţă de prietena lui, Nadia, şi au creat "un haos" în vila exclusivistă din Phuket unde le-a cazat, plângându-se permanent de condiţii, mâncare, menajeră şi refuzând să-şi facă ordine în jurul ori să-şi golească măcar scrumiera.

"Toate costurile le-am suportat, dar nu asta este important. Eu le-am luat în Thailanda ca prietene şi când vine vorba de prieteni nu contează banii. Au stat într-o vilă de aproximativ 2 milioane de euro. Se plângeau că nu le place mâncarea. Sunt curios ce mănâncă acasă. Poate "Surorile Dinamită" nu au aceeaşi scară de valoare. Dacă aş spune că unele persoane mănâncă mămăligă şi alţii caviar, aş fi considerat fiţos. Mie unul îmi place mămăliga, dar îmi permit să gust şi delicatese", a declarat tabloidului Cancan Richard.

Interpelate de BIHOREANUL pe marginea scandalului, gemenele susţin, însă, că acuzaţiile milionarului sunt invenţii, iar acesta "e frustrat" care caută să-şi facă reclamă.

"Ne-am dus să ne distrăm"

Andrada, alintată Dadi, spune că l-au cunoscut pe Michael Richard, proprietar al Sun Plazza Bucureşti şi soţul Cristinei Zegheru, acţionară la Europa FM şi Radio 21, într-un club din Capitală, pe care îl frecventează împreună cu prietenele lor. Obicei pentru care au şi fost luate în ochi de paparazzi Ciao. "N-am înţeles de ce, mie mi se pare că ducem o viaţă normală. Avem un grup de prietene cu care mai ieşim să ne distrăm în cluburi, ca oricare altcineva", zice Andrada.

Aşa l-au cunoscut şi pe Michael Richard, în urmă cu două luni. "Era un tip funny, am fost împreună la mese, la petreceri. Când ne-a invitat şi în vacanţă, am acceptat. Ne-a chemat nu doar pe noi două, ci şi pe alte trei fete, dintre care două ne sunt prietene. În total am fost cinci fete din România. A mai fost acolo şi mama lui, prietenii lui, printre care şi un cuplu din Franţa. Am crezut că ne vom distra. Îl cunoşteam, urma să fie soare, plajă, trebuia să fie super OK. Am plecat înainte de Revelion şi trebuia să stăm 16 zile. Am stat numai 12, pentru că nu am mai suportat atmosfera apăsătoare de acolo", povesteşte fata.

Iubita milionarului, "o cantitate neglijabilă"

Michael Richard.jpgCine a stricat "atmosfera" în "paradis" Dadi nu spune. "Nimeni nu se înţelegea cu nimeni. Noi două nu ne-am certat, nu am avut vreo problemă cu cineva. Nu poate spune nimeni că ne-am comportat necivilizat ori că l-am jignit pe el personal cu ceva. Astea sunt invenţii de-ale lui Michael (foto). La fel cum a inventat şi faptul că nu ne-am adunat scrumiera sau am făcut haos. E o prostie", zice ea, declarând că nici condiţiile "de lux" despre care vorbeşte milionarul nu sunt reale.

"E o vilă ca oricare alta, nimic spectaculos, cu o menajeră care venea dimineaţa şi seara. Nu aşa cum zicea el, servitori şi mai ştiu eu ce. Noi am mai fost în Phuket de 3 ori, am fost în vacanţe chiar mai luxoase, în locuri exotice".

În ceea ce o priveşte pe Nadia, prietena milionarului, pe care acesta susţine că orădencele au jignit-o, Andrada zice că pentru ea şi sora sa "nici măcar nu există". "Nici n-am discutat prea mult cu ea, decât să ne salutăm. Stătea tot timpul lângă vilă, la piscină. Noi, celelalte, mai ieşeam pe plajă, ne plimbam. Nu să ne certăm cu ea, pentru noi nici nu exista, e o cantitate neglijabilă".

E gay?

Cu toate acestea, tânăra refuză să spună clar ce s-a întâmplat. "El are alte frustrări. Ce anume îl supără cu adevărat să spună el", zice Dadi, negând însă faptul că milionarul le-ar fi făcut vreo propunere indecentă pe care să o fi refuzat. "Nu ne-a făcut avansuri, nu ne-a cerut nimic, oricum, noi i-am spus chiar înainte de plecare că venim doar ca prieteni, nimic altceva, iar el a acceptat acest lucru. Din punctul acesta de vedere nu avem ce să îi reproşăm".

De altfel, dezvăluie Dadi, milionarului îi place să se înconjoare de fete mai mult pentru a-şi spăla imaginea, fiind suspectat că este gay. "A apărut într-o revistă o aluzie de acest gen, iar de atunci se înconjoară de fete".

Săptămâna trecută, când au decis să se întoarcă acasă, i-au cerut lui Richard să le schimbe biletul, dar el a refuzat. "Nu ne-a dat el afară. Am plecat noi. Am plecat 4 fete, ne-am mutat din vilă, am stat la un hotel până când am schimbat biletele şi am fost anunţate că ne putem întoarce acasă".

Orădencei nu-i pare rău că s-a întors şi că a pierdut prietenia milionarului, petrecerile ori vacanţele cu care acesta îşi răsfaţă amicii. "Nici măcar nu mi-a fost prieten, ca să spun că-mi pare rău că i-am pierdut prietenia. Nu am câştigat nimic, nu am nimic de pierdut. A fost o simplă cunoştinţă care acum nu mă mai interesează. Orice ar spune, nu mai are credibilitate".

Vedete cu salon

magazinul cu creatiile Laurei Florincuta.jpgAbsolvente ale Facultăţii de Design Vestimentar, gemenele orădence Andrada şi Laura Florincuţa, în vârstă de 28 ani, au fost prezentatoare, iar apoi realizatoare de emisiuni la postul comercial Studio Lotus din Lotus Center, până în 2007 când s-au înscris la un master în jurnalism. Aşa au ajuns în Bucureşti, de unde n-au mai plecat. Au obţinut roluri episodice la Pro TV, într-un episod din emisiunea "Roata de rezervă", concurenta Promotor, iar Andrada a prezentat, o perioadă, matinalul la Cosmos TV patronat de Corneliu Vadim Tudor.

În scurt timp, însă, orădencele s-au reprofilat. Acum au propria afacere în Bucureşti, un centru wellness, Tan-tation, cu salon de bronzat organic, cosmetică, masaj, dar şi un boutique (foto) unde îşi scot la vânzare propriile creaţii vestimentare. "Muncim toată ziua, ca toată lumea. Eu mă ocup de salon, iar Laura, sora mea, de magazin", spune Andrada.

Citeşte pe această temă şi articolul: Gemenele Dadi şi Lali, trimise acasă dintr-o vacanţă de lux pentru că erau "mizerabile"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
adevar
Chiar pot sa spun ca aceste doua fete sunt deosebite,le cunosc de cand erau mici ,de cand ziceau ,,taci dau cu piatra,,.A fost niste fete bine crescute foarte citite au si o capacitate intelectuala deosebita sunt deosebit de talentate la pictura.Am crescut si am copilarit cu ele cu toate ca sunt cu cativa ani mai mare decat ele le-am indragit tot timpul.Va pup Lali si Dadi.Gabi si Ana
Postat 09 Februarie 2011, 09:43 de gabi
bravo!!!
Luana, nu te obosi , oamenii care depun atata energie sa puna pe hartie cuvinte de acest gen sunt demni de tot dispretul Ei nu inteleg nimic si nu vopr intelege niciodata nimic din vata. Stiu doar sa faca si sa spuna rau, dar ei nu stiu ca astfel se definesc exact pe ei: mici, ieftini si lipsiti total de orice inteligenta emotionala! Oameni care tac si mocnesc in ei rautate.. si cand pot sa se ascunda intr-un comentariu din revsta in care nu-si arata fata sau numele adevarat isi dau adevarata otrava din ei. Oamenii care fac aceste comentarii oricare ar fi subiectul sunt acei oameni care nu au un cuvant de spus in viata reala, care trec neobservati s de obicei au vieti triste si lipsite de sens! Eu le cunosc foarte bine pe aceste fete, nu este prima data cand au trecut prin asta. Vreti sa stiti ceva? NU LE PASA! Sunt fericite si au o viata minunata! Voi ramaneti cu ura si scrisul!
Postat 19 Ianuarie 2011, 18:53 de OVIDIU
SARACII OAMENI
Saracii oameni...au ajuns sa se bucure de orice scandal, orice lucru rau care il aud de unul si de altul...ca sa-si hraneasca orgoliul si mandria ... Vi se pare ca daca auziti lucrur rele spuse de unul si de altul voi sunteti mai buni Nu cunosc aceste personajem dar m-am saturat de mojicia si rautatea din tara si mai ales orasul asta. STIREA E: UN MILONAR A INVITAT NISTE FETE DRAGUTE UNDEVA SI LE -A DAT AFARA CA NU SI SPALAU SCRUMIERELE? ce milionar e asta care -si face curat singur in superba vila poe care o promoveaza????!
Postat 19 Ianuarie 2011, 18:47 de Luana
ce sa te astepti la niste impotente de statut de familie:))
dar cine incalzeste si prospera prostitutia decat cei care au incapacitati sanatoase sexuale, oriunde te invarti nu auzi decat de banii si scandal nicidecum de MORALITATE de familie , peste tot primeaza cum sa te prostituezi, cum sa furi, cum sa inseli dar nicidecum MUNCA, SANATATE si familie:))
Postat 17 Ianuarie 2011, 22:54 de radu
Hau bau
Domnu Jiji... Le cunosti personal pe cele doua fete de faci afirmatii ca ele se prostitueaza sau ca sunt lipitori? Eu le cunosc personal pe fete si sunt niste fete foarte de treaba, nu cum spun oamenii precum jiji ca sunt niste lipitori sau mai stiu eu ce... Revizuieste-ti comportamentul, uita-te in oglinda si fa comparatia intre ele si tine care-i mai urat sau uzat?
Postat 17 Ianuarie 2011, 21:50 de Gigi
Da
Ce poola mea de milionar poate fi si asta ,daca se combina cu doua jegoase ca astea ??
Postat 17 Ianuarie 2011, 21:00 de Jol
bau
doua jegoase de prima mana, niste taranci ajunse care accepta orice compromis pt a castiga ceva, s-au prostituat ani de zile in capitala, sub titlu de fete bune si deosebite, s-au infipt in cercuri inalte si sunt ca si lipitorile, nu mai scapi de ele. timp de 3-4 ani au fost carpele batranului mudura care facea cu ele tot ce ii trecea prin cap. ma mir ca se mai pot privii in oglinda, sunt niste uzate si tarancutze de prima linie
Postat 17 Ianuarie 2011, 15:09 de jiji
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON