URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Iunie 2012, 13:04

Scandalagiul care a atacat doi poliţişti e totuşi periculos: Tribunalul Bihor l-a arestat pentru 29 de zile

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tribunalul Bihor a dispus, vineri seară, arestarea lui Alexandru Gabor, tânărul de 19 ani din satul Măgura, comuna Pietroasa, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş pentru ultraj asupra unor poliţişti şi ultraj contra bunelor moravuri.

Gabor a fost reţinut de procurori joi seară, pentru 24 de ore, şi prezentat vineri Judecătoriei Beiuş cu propunere de arestare preventivă, solicitare respinsă de instanţă ca neîntemeiată, pe motiv că faptele tânărului nu prezintă pericol pentru ordinea publică şi pot fi cercetate cu acesta în stare de libertate.

Soluţia a fost atacată, prin recurs, de procurori, iar procesul s-a reluat vineri seară la Tribunalul Bihor, unde solicitarea Parchetului Beiuş a fost admisă, iar Alexandru Gabor a fost arestat pentru 29 de zile.

Tânărul de 19 ani este acuzat că, joi seară, băut fiind, a luat la bătaie un fost consilier PDL din Pietroasa, Vasile Jurcă, iar apoi, când victima sa a cerut ajutor prin 112, a atacat şi poliţiştii sosiţi la locul incidentului, ameninţându-i cu moartea, lovindu-i cu pumnii şi picioarele şi rupându-le uniformele.

Potrivit certificatului medico-legal, leziunile provocate agenţilor Nicolae Ţigan şi Silviu Mortan necesită cel puţin 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
26 Comentarii
castiga damian
mai baiatule,ma faci sa rad:))
Postat 17 Iunie 2012, 19:16 de roxy
ROXANO
ROXANO DE CE TE SUPARA ADEVARU SA FIM SERIOSI NUI VREAU RAUL DAR MERITA SA FIE UNDE E LA CATE A FACUT SI ACOLO O SA AJUNGI SI TU.ROG IPJ BIHOR SA O ANCHETEZE SI ARESTEZE SI PE PRIETENA SA ROXI CARE A FAVORIZAT INFRACTORU MERITA SI UN AN.
Postat 16 Iunie 2012, 17:09 de lucaciu
castiga damian
si iti pare rau mah k nu-ti da ti-e banii?
Postat 10 Iunie 2012, 17:40 de roxy
castiga damian
OAmeni buni,ati mai auzit cuv>("LANGERE") ??? spuneti-mi si mi-e va rog ce inseamna k numa analfabetii mananca litere si cn a facut Lb.Romana k femeia de serviciu:))
Postat 10 Iunie 2012, 17:34 de roxy
castiga damian
banuesc io cn esti,da o sa vz u... sigur esti un tare analfabet din MAgura si invidios!!!:)) da undeva ma doareee!!!!
Postat 10 Iunie 2012, 17:31 de roxy
castiga damian
ba fraiere,analfabet poti sa fii ma,nu stii k vb...stai linistit k Damy orikm iese si o sa aflu eu cine esti prostu dracului...se arunca mata din varful casei!
Postat 10 Iunie 2012, 17:29 de roxy
ROXANO
UITA MA SI NUMELE VACA GRASA COROANA LA MATA SAI DUCI CAPRA ANALFABETA MERITA MUISTU CA E SMECHER EL SE ARUNCA DIN POD CA NIU DA MASA BANI SI AUCATURI DIN ASTE.SI SA STII DACA DEPUNE LANGERE ALA PE CARE LO LIOVIT OSAL VEZI DOAR LA VIZITE INTIME ODATA PE LUNA.SAI DUCI SOPON.
Postat 08 Iunie 2012, 23:35 de DANI
castiga damian
vin la tn sa-ti aduc compot daca vrei si o coroana mare,mare k flory frumoase!:)) si ii iubitul meu nu amic e totusi o diferenta zic eu! dar dupa mintea ta ii tot una! asta e atat poti!
Postat 08 Iunie 2012, 21:44 de roxy
castiga damian
o sa iasa ma,o sa vezi sa mori de ciuda!
Postat 08 Iunie 2012, 21:41 de roxy
castiga damian
ha,ha ,ha, PROSTULe!!! nu ai curaj sa lasi com k numele tau pt k ti-e frica mah!
Postat 08 Iunie 2012, 21:39 de roxy
roxano
ROXANO MAI LOASO BALTA AMICUL TAU O SAI 2 ANI SAI DUCI COMPOT SI VAZELINA.SI TU OSA OEI AN M....
Postat 07 Iunie 2012, 21:02 de BECALI
castiga damian
Nici nu stii vb baiatule:)) mananci litere:)) ti-e foame? invata sa vb si sa scrii!:))
Postat 07 Iunie 2012, 04:34 de roxy
castiga damian
Auzi bah,Marius? nu mai vb daca nu stii ! toate mesajele sunt in favoare lu' Damy,numa-i u te gasesti sa sp vorbele astea in necunostinta de cauza..!! vz km vb !!!
Postat 07 Iunie 2012, 04:32 de roxy
FELICITARI !!!
Fara suparare, dar oarerea mea este ca politistii care au actionat au actionat in mod intrutotul legal Nu se poate chiar beat fiind sa saii la oamenii legii sa-i lovesti cu pumnii si picioarele. Am fost de fata cand s-a intamplat evenimentul si am vazut faptul ca cei doi politisti, au incercat in prima faza sa stea de vorba cu agresorul, dar acesta a inceput sa-i injure, sa-i impinga si sa-i loveasca cu pumnii si picioarele, ei doar aparandu-se de loviturile, incercand sa-l imobilizeze fara al rani cu toate ca unul dintre politisti era lovit la mana. De ce doar in momentul in care unul dintre agenti a tras un foc de avertisment in plan vertical agresorul sa oprit? Nu v-ati pus intrabarea aceasta? Atunci a constientizat ce i se intampla? Atunci nu mai era baut? Felicitari politiei si totodata felicitari celor doi agenti de politie care pararea mea au actionat legal. In strainatate nici macar nu ai voie sa te uiti urat la omul legii, la noi respectul fata de acestia si fata de aceasta institutie nu mai exista.
Postat 05 Iunie 2012, 10:56 de Marius
castiga damian
nu va ganditi la parintii tanarului? cum ne simtim cand il vedem asa? macar stergeti poza! pt ca este nevinovat!
Postat 03 Iunie 2012, 20:27 de roxana
castiga damian
domnilor politisti cum puteti mintii in halul asta? sa va bata un om k catusele pe maini,ce politisti sunteti voi?
Postat 03 Iunie 2012, 20:26 de roxana
castiga damian
nu inteleg pt ce a fost arestat ,nu a omorat pe nimeni...
Postat 03 Iunie 2012, 20:16 de roxana
castiga damian
TREZITI-va Domnilor Judecatori!!! puteti sa-mi spuneti si mie de cand cand pt o palma se incatuseaza un om,i se pune pistolul in piept si chiar se trage k focuri de arma asupra lui??rusine domnilor judecatori!!! damyan este un baiat minunat!
Postat 03 Iunie 2012, 20:11 de roxana
2 contra 1 si castiga Dami
politia an baza legi 123/1998 nu a vea voie sa se confrunte cu betivul nervos fara antariri.nu merita hartile facute ca sa tras cu arma si documentele trimise la ipj cu documentatia nu merita efortu.pentru respectivu statu roman pierde cel utin 90mil si lui ai va da amenda 12mil.si cu zilele de sitalizare 3-4 zile se da din oficiu fara semne.dami oricum e distrus daca rinde un judecator bun o sai dea 1,8ani cu suspendare iar dacanu 1.4cu executare
Postat 03 Iunie 2012, 11:29 de lucaciu
si viata lunga TANARULUI \
ia iesiti in strazi sa va rupa jandarmeria PICIOARELE :))) asta e OM nu a rupt NIMIC, respecta. Nu e traziu va veni si vremea adevaratei VIOLENTE. e bine sa nu folositi cuvinte pe care nu le CUNOASTETI sensul:)))) VI OL en ta !!!!!
Postat 02 Iunie 2012, 18:53 de sanatate
si viata lunga TANARULUI "BETIV":))))
ORICUM POLITIA cand sunt doi si doar unul si altul depinde de POLITIE e clar ca nu vorbim de RESPECT :))) sanatate sa aiba tanarul si sa ajunga 100 de ani sa le povesteasca nepotilor ce POLITISTI aveam :))))))) ia batut , ce leu neinfricat este, rar asa OM ! NU E VIOLENTA e RESPECT.
Postat 02 Iunie 2012, 18:51 de sanatate
hector
noah si pressa face bine ca ne aduce la cunostinta ca violenta trebuie pedepsita!
Postat 02 Iunie 2012, 17:29 de antiSENZOR
ha, ha, ha, ha, ha, ha
leziunile provocate agenţilor Nicolae Ţigan şi Silviu Mortan necesită cel puţin 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.:))) astea sunt leziuni de FETITE:))))))) o mana rupta, picior !!!!! ce batie e asta ? fete se bat pentru 3 -7 zile , le a rupt uniforma sa fim seriosi ce treaba are el sa i dezbrace doar nu e si HOMOSEXUAL , ia agresat si sexual pana la URMA :))) POLITISTI au narav si caracter de FETE ? oooo nu da te rooog , nu da ca ma DOARE.
Postat 02 Iunie 2012, 17:21 de bravoo lui
in GURA dar nu in timpul serviciului POLITIEI
cum sa faca dovada de LEGITIMA aparare fara martori si beat :))) ce pui mana pe om beat s a speriat de hingherii in uniforma, ca nu e caine :)))) LEGITIMA APARARE ia sa vedem filmul in carciuma cine e vinovat betivul sau functionarul POLITIST ? fara camere de filmat nu mai deschideti ca m am saturat de abuzuri , a pus mana pe BETIV si normal ca ia LOVIT, si un copil face asta dar un baiat de 19 ani.
Postat 02 Iunie 2012, 17:14 de bravoo lui
in GURA dar nu in timpul serviciului POLITIEI
legea spune respectati OMUL na da ce faceti il INCATUSATI, ei na ce ULTRAJ o palma :))))) pentru asta isi cere scuze, na hatt ce respect este asta ! lege face omul si ca atare omul scuza nu politia face abuzuri, noooooo asa ceva mai rar sa insulti omul cu catuse:))) lasa numai ULTRAJ ca nu o sa lucrati taoat viata in POLITIE , legea facuta pentru paraziti sociali. Ne smecherim ca daca te aperi :legitima aparare nu se ia in considerare decat ULTRAJ , nu ia lovit tanarul asa ca a vrut:legitima aparare dar fara martori normal ca e ULTRAJ, ha, ha, ha, ha, sa va feresca D-zeu de LEGEA facuta de OM nu scrisa.
Postat 02 Iunie 2012, 17:10 de bravoo lui
VECTOR
NOAH, SI PRESA E PUTERE IN STAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DICTEAZA SI EA IN CAUZELE FARA IMPORTANTA!!!!!!!!!!!!!!!!HI, HI, HI....
Postat 02 Iunie 2012, 16:52 de SENZOR
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON