URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Ianuarie 2012, 08:23

Şantaj la PSD Bihor: Primarul Cefei, Dumitru Bărnău, va mai candida doar dacă deputatul Ioan Roman va fi exclus din partid

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: url

Filename: stire/stire.php

Line Number: 133

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: name

Filename: stire/stire.php

Line Number: 133

Primarul comunei Cefa, Dumitru Bărnău (foto), încearcă să convingă conducerea PSD Bihor să dea afară din partid un deputat, motivând că doar aşa ar mai fi dispus să candideze din partea acestei formaţiuni pentru un nou mandat.

Parlamentarul de care vrea să scape Bărnău este nimeni altul decât Ioan Sorin Roman, fostul primar al Cefei, cel care l-a ajutat să câştige postul de edil rămas vacant după ce el a fost ales parlamentar în 2008.

Surse din PSD Bihor au confirmat BIHOREANULUI că Bărnău şi-a formulat cererea cel puţin bizară în faţa conducerii organizaţiei, dar şi faptul că aceasta i-a respins-o. "Bărnău ne-a spus înainte de Crăciun că el n-o să mai candideze pentru PSD decât dacă o să-l dăm afară pe deputatul Roman", au arătat sursele.

Contactat, Ioan Sorin Roman a confirmat situaţia, în mod indirect, însă. "Domnul Bărnău a refuzat să-şi facă dosarul solicitat de partid tuturor celor care doresc să candideze la alegerile locale din acest an din partea PSD. Probabil va candida independent", a declarat Roman pentru BIHOREANUL.

Disputa dintre actualul primar şi predecesorul său a început în preajma Crăciunului din 2009, când deputatul a împărţit cadouri locuitorilor din Cefa fără să-l anunţe pe edil, fapt care l-a înfuriat pe Bărnău atât de mult încât l-a evacuat pe deputat din spaţiul pe care îl folosea drept cabinet parlamentar în incinta Primăriei Cefa.

Pe de altă parte, în mediul politic local se vehiculează informaţia că Bărnău este decis să candideze pentru un nou mandat de primar din partea PDL.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
77 Comentarii
rezultat
1100 voturi MITI B 340 voturi SANDA ROMAN
Postat 13 Iunie 2012, 22:59 de cefa
hai Miti
Domnule Primar Miti. Va felicit pentru postul de primar al comunei Cefa.Ati meritat sa castigati.Sunteti un om bun.Cefa are nevoie de dv. hai hai Miti:)
Postat 12 Iunie 2012, 18:29 de mycutza bihoreanca
bradea ioan
bravo domnul miti ati meritat sa castigati si primar mai bun nu cred ca nu a mai fost
Postat 12 Iunie 2012, 18:03 de bradea ioan
MITI BARNAU PRIMARUL NOSTRU
Doamne fii laudat si marit,k sa terminat toate si MITI BARNAU,este dinou asa cum si trebuie si cum am si prevazut in comentariile anterioare primarul nostru drag.bravo Miti si succes!!!eu si multa lume te iubim,dupa cum a si reesit din voturi...D-zeu sa iti ajute si sa iti fie alaturi tie cat si familiei tale....iti multumim pt ca te intereseaza soarte comunei noastre si a oamenilor ei....Cu stima si respect,jony maccaroni(snt cel care am fst cu tine si inca cu 2 prieteni la oradea la PDL cu statistica,de mai luat dupa banca de la strada)
Postat 11 Iunie 2012, 19:14 de jony maccaroni
bravobnmn,mmm@com
bravo dl roman conduceti foarte bine atat in parlament cat si in comuna de altfel conduceti bine si stana trageti f bine si cu pusca mai ales cand branconati toata stana si restu
Postat 07 Iunie 2012, 16:41 de cefa
e primarul nostru si el va ramane pt tot deauna
pt toti care ii manca degetele si nu au loc de primarul comunei cefa...sal pupe in spate. romi din cefa il sustin. mult noroc si inainte Domn primar... Dar alti care a fost inaintea lui, ce au facut??,,,, daca intrai in primarie...nu aveau timp sa vb cu tine ca era ocupat...asa ca lasatio moale.
Postat 25 Aprilie 2012, 21:21 de tigani din cefa
pt fomistu(a fomii)
mai fomistu.....in primul rand eu nu-s nelu macra sau ce dracu tot ai mai indrugat tu acolo in speech-ul tau....si vreau sa-ti transmit ca esti un incult si un ratat....tragand concluzie dupa vorbele tale spurcate...in orice caz ai gresit adresa...mai incearca!!!!mai ai 2 variante apoi stop joc....ca trb apoi sa mananci ceva sa nu mai fii a fomii:)
Postat 06 Februarie 2012, 21:40 de jony maccaroni
LA TOT MAI MULTE MAGAZINE
Cu bani cu care leai cumparat tu ori ce prost cu spatele care leai avut le cumparat PSD ule
Postat 05 Februarie 2012, 18:22 de corci Tigan
hai miti
Miti,toata comuna e alaturi de tine,sa-i terminam pe basescu si portocalii care fura tara!HAI MITI,JOS BASESCU
Postat 22 Ianuarie 2012, 16:23 de dina
pentur jony maccaroni
Mai Nelutu mai, chiar daca nu mai legi cabluri vad ca tot cu prostii te ocupi. Ma intreb daca si acum te satisfaci tot singur. Nu ai facut bataturi de la fierarie, nu te zgarie? Mai Nelu Macra, pardon Jony Maccaroni, te-a prins maicata frecand-o dupa usa? Nu? Asai ce loc bun e ala.
Postat 21 Ianuarie 2012, 16:48 de Ioanea a fomii
gata cu taranii, s-au emancipat
Mitisor, cine ti-a scris mesajul, ca nu prea iti sta stiloul in mana ca esti obisnuit cu biciul de cocis?
Postat 21 Ianuarie 2012, 16:37 de Ioanea a fomii
...
Multumesc sustinatorilor mei pentru comentarii , dar acum va rog sa incetati cu comentariile .Pana in luna noiembrie cand vor fi alegerile mai este mult ,eu ma concentrez sa gestionez cu responsabilitate lucrarile care se executa in comuna si desigur sa continui cu altele noi in folosul comunei . Conteaza ceea ce lasam in urma noastra , iar eu zic ca faptele sunt mai importante decat vorbele .Referitor la candidatura , cu siguranta voi candida .Astept sa vina alaturi de mine toti care simt si se gandesc la aceasta comuna . Cu stima si cu mult respect , pentru cetatenii comunei Cefa , Barnau Dumitru Alin!
Postat 20 Ianuarie 2012, 22:35 de Barnau Dumitru
BARNAU DU MITRU-I FORTZA CEFA
VREAU SA VA SCRIU SCURT SI LA SUBIECT PT TOTII CEI CARE COMENTATI AICI,CEVA:DUMITRU BARNAU ESTE ACTUALUL PRIMAR AL NOSTRU.....SI NU SUNT CLARVAZATOR,DAR STIU SIGUR CA EL VA SI RAMANE PT CA NOI SI CAND SPUN NOI MA REFER LA CEFANI,INANDANI SI ATESENI IL VOM VOTA SI PT MANDATUL VIITOR PT CA MERITA SA FIE IN FRUNTEA NOASTRA...A FACUT DESTULE SI O SA MAI FACA INCA....DAR E GREU PT CA MAFIA E MARE,MARE....DA SA RISIPI ODATA SI AIA CA DOAR TOATE LUCRURILE AU UN SFARSIT NUMA PRIMARUL NOSTRU ARE CONTINUITATE PT CA NOI IL VOM SUSTINE SI IN CONTINUARE...85% SUNTEM MITI CU TINE...ESTI SI VEI FI PRIMARUL NOSTRU...ASTA IN CIUDA CELOR CE NU TE VOR....
Postat 20 Ianuarie 2012, 15:55 de jony maccaroni
pdl-barnau
noi ,majoritatea celor cu drept de vot din inand il vom sustine pe dl.HOTEA la candidatura de primar,el are experienta ,nu e paranoic si dictator si a fost cel care a depus in februarie 2009 proiectul ptr.canalizare,succes d-le HOTEA,SUNT SIGUR CA SI MAJORITATEA CEFANILOR VA VOR
Postat 20 Ianuarie 2012, 14:37 de forza inand
replica la pidiliii din Cefa
Pidiliilor din Cefa i-a sa va explice @Romanul simplu ..,ce?si cum ? BAH asta cu nick name-ul @Cefa invata bah sa scrii corect gramatical romaneste articuleaza bine cuvintele ,masculin ,feminin ,neutru,.Bah prostanule @Cefa ..pidiuliu=nebun din PD ...prostanul @Cefa ,eu unul@Romanul simplu= genul masculin ,nu feminin ca nu am scris romana simpla2),,rautate=dreptate si adevar,3),,alejeri`` =alegeri,4 ,,viata este lunga=da-te dreacu de prostan va dileste Mitzi Barnau cum vrea:))=))Scrie bah ,,Mitre,Mitru ,Dumitru ,scrieti Miti ,Mitzi ca si la courve :))=)).@Proiectantul ..diliule PD cei dintr-o comuna apropiata,comuna Toboliu care au pierdut drumul de granita cu vama,nu au facut asa scandal ca si voi ,Mitzi (matzocul ) Barnau pidiliu primar PDL .....care cinste ?ca nu are nici pe aceea ! nici cinste nici rusine!:))=))@Prooectantul i-a sa-ti zica Dumitru Barnau primar Cefa ce o facut cu banii de sintyetic de o costat triplu ?sa-ti spuna cum i-a bagat in buzunar :))=)),Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Ianuarie 2012, 07:40 de Romanul Simplu
vrajeli
bai drumarilor roman va vrajit cu drumul cefa ghest numai pt al vota cei din ateas dar a mintit roman pt ca asta afacut el,minciuni,barnau a derulat proiectul cefa-ghest,roman promitea si visa proiecte doar in campanie apoi le uita,rusine roman,de ce nu te pensionezi cu legea boc ca asta meriti,hai barnau suntem alaturi de tine,barnau a facut ce roman doar mintea,toti,toti,toti votam barnau!!!jos romanel ti-a fost,te doboara miti,hai miti sa-i doboram pe mafioti,cinste barnau!!!
Postat 19 Ianuarie 2012, 21:48 de proiectantu
PERFECT
Daca sunteti pdl este normal......Nu cred ca pe locuitori ii deranjeaza ......Noi suntem psd si suntem foarte fericiti Apropo daca cei din Madaras doresc un deputat va ajutam iar lumina bistos nu o sa mai vedeti ............ CU MULTA STIMA SI RESPECT PT MADARAS ..Cefa
Postat 19 Ianuarie 2012, 21:22 de GHEORGHE
drum fara lumina Gest Ateas
Buna ziua oameni buni.Astazi cand voi va barfiti noi ceilalti ne bucuram, caci numai asa am castigat , o trecere spre EUROPA prin satul MARTIHAZ SPRE UNGARIA SA O TINETI TOT CU ASA EDILI, HOOOO.
Postat 19 Ianuarie 2012, 18:36 de XXXL
romanule
de ce injuri Cefanii ? Cand v-au ales nu i-ati injurat . Doamna ( ROMAN SIMPLU) prea dimineata va treziti cu rautate .Asta invata si copii? Adunativa ca deja o luati razna.Ce o sa faceti pana la alejeri? Dar dupa? Draga mea >VIATA ESTE LUNGA
Postat 19 Ianuarie 2012, 16:29 de cefa
replica la Cefanii PiDiLii mani pulati de Mitri Banau pidiliul
BAH Cefanii PiDiLii da-va dreacu de mani pulati de Miti Barnau pidiliul :))))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 19 Ianuarie 2012, 07:07 de Romanul Simplu
jos rsd
noi MITI iti uram bafta si suntem alaturi de tine .vei invinge!si vor muri dujmanii
Postat 18 Ianuarie 2012, 19:31 de rodi
acu sa te vedem
romanul simplu care e tare si mare e momentul sa mearga la bucuresti in strada sa si spuie pasurile
Postat 17 Ianuarie 2012, 23:14 de biculetu
atentie mesaje
atentie la mesaje,id-ul calculatorului de unde le expediati este vizibil,exista politie electronica
Postat 17 Ianuarie 2012, 21:46 de cicortas
viitorul comunei
barnau dumitru sa candideze pt ca 85% vor primar pe barnau dumitru.!!!
Postat 17 Ianuarie 2012, 20:59 de taranul
MULTE SUNT DE SPUS
xyz de trei ani tot astept sa ( snopeasca ) pe cineva dar., ? nimic. EU FIIND PARINTE AS VREA SA AM COPIL CUM E MITI .CA VOI DACA LA -TI PUTEA SNOPII A-TI FACE .ASTA DA VA CRED.DAR SINCER ? NU AVETI SANSE SI VOI STITI ASTA .SFATUL MEU. SALA CAT DE MULTA SI MAI INVATA POLITICA
Postat 17 Ianuarie 2012, 16:41 de bara cheorghe
portocaliul
pd-l=barnau=basescu,ambii sunt la fel de paranoici,abia astept campania electorala sa-l vad in campanie alaturi de blaga si seremi care ziceau in urma cu trei ani ca barnau si-a snopit in bataie parintii!VAI SI AMAR
Postat 16 Ianuarie 2012, 21:08 de xyz
bravo pt alegatorul si cefa
bravo,bravo!!!!imi place ce ai scris tu alegatorule...de asemenea si tu Cefa!!d-nul actual primar este un om deosebit si el merita sa fie in continuare sustinut pt ca a facut lucruri faine pt noi si osa mai faca...el trebuie sa fie inka si de acum incolo primarul nostru mult si bine ca sa poata face ceeace a inceput si vrea sa faca....si toate ce vrea sa faca sunt lucruri de folos pt noi toti.....brabo,bravo,bravo...domnule primar....eu ti voi fi alaturi la fel ca multi altii din cefa!
Postat 16 Ianuarie 2012, 20:16 de jony maccaroni
jos din 2008
Mai bine candida barnau dumitru in 2008 independent si castiga contra lui roman si gui,dar mitisor a facut tot posibilul sa fie roman primar,daca era barnau in 2008 pt com cefa era mult mai bine,dar faptul ca roman a castigat dupa locul 3 de deputat este o rusine pt cefa,nu mandrie,hai barnau dumitru!!!Majoritatea locuitorilor com cefa vor primar pe domnul barnau dumitru 82%,minoritatea se supune majoritati,hai barnau!!!
Postat 15 Ianuarie 2012, 22:09 de alegatorul
Replica la ProRoman
Domnul Mang nu si-ar fi dorit acest conflict.Raspunzator de el este domnul deputat care nu numai ca ar fi vrut sa fie deputat si primar la Cefa acum si presedinte la organizatia Psd Bihor .In 2008 Barnau ar fi putut candida din partea PDL la primaria Cefa , dar nu a facut-o pentru ca a considerat ca e prieten cu domnul Roman.Cu siguranta ca atunci domnul Roman ar fi avut mai mult de lucru cu Barnau decat cu domnul Gui . GHICI GHICITOAREA MEA :CINE MAI ERA DEPUTAT? GHICI GHICITOAREA MEA :CINE ERA PRIMAR? GHICI GHICITOAREA MEA :CINE ERA AGENT AGRICOL?
Postat 15 Ianuarie 2012, 21:35 de Cefa
Mang si Barnau
De ce nu scrie nimeni ca acest conflict dintre deputatul Roman si primarul Barnau e intretinut de senatorul Mang? Presedintele PSD Bihor se teme de popularitatea lui Roman, motiv pentru care incearca sa/l puna cu botul pe labe. Pacat ca unul ca Mang, care a pierdut Primaria Oradea cu 2% a ajuns sa conduca acum PSD Bihor.
Postat 15 Ianuarie 2012, 14:52 de ProRoman
replica III la @Jony maccaroni
BAH @Jony macacaroni vezi ca nu te-am mintit bah,sunt un roman simplu din ROMANIA cu nick name-ul @Romanul Simplu din Bihor. DiLiule@Jony macacaroni frate esti cu tactu nu cu mine bah ,ca eu sunt un roman simplu si streseaza-te cu mata ca este inteligenta analfabeta asa ca si tine bah !:))=))Mnezo te FTA si nu te ajuta!:))=))BAH Jony macacaroni fii explicit bah ,ca scrii ...Miti Barnau `` inteleg ca mitzele lui Barnau:))=)) EHeste!si s-a sters pe bot ca nu va mai fi primarul comunei Cefa!:))=)).BAH descuiatule la creier Jony macacaroni independent daca merge Barnau Dumitru primar ex PSD pierde cu brio,ca oameni din comuna stiu ca daca nu era deputatul PSD Ioan Sorin Roman nu se dezvolta comuna Cefa !:))=))BAH pi diliule @Jony macacaroni ,mie imi este tot una cine va va fi primar in comuna Cefa,pune-o bah pe EBA ca poate va vizita Basescu ! :))=))@Jony macacaroni da fii sigur ca Barnau Dumitru pierde primaria comunei Cefa ,sa umplut paharul cu terenul sintetic la pret triplu ,si-a bagat diferenta in buzunar ,de aici o inceput tot scandalul ,pacat de tine ca esti cefan si te mani puleaza Barnau cum vrea ,te tine de prost si fraer !:))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 15 Ianuarie 2012, 13:12 de Romanul Simplu
pt romanasul simplu
frateeeee!!!!!!!!!!!!simplu esti in orice caz,inclusiv si la creier si vorbire....defapt ce mai...nu are rost sa ma mai stresez cu un redus ca tine...si inka odata D-zeu sa te binecuvanteze cu minte,ca iti lipseste si sa nu uiti....BARNAU MITI....este si va fi primarul Cefei.....mai incuiatilor ce santeti cu psd-ul si pdl-ul vostru cu tot!va merge singur(independent),dar cu oameni comunei alaturi si va iesi dinou primar...nu are nevoie nici de psd,nici de pdl si nici de nici un partid!!!si atunci iti crepa toti de ciuda diliilor ce suntetzi...
Postat 15 Ianuarie 2012, 10:18 de jony maccaroni
repica II la @Jony maccaroni
BAH@Jony macacaroni sunt un roman simplu cu nick name-ul @Romanul Simplu si intodeauna am scris ADEVARUL si DREPTATEA nu minciunii asa ca si tine un pidiliu (nebun)platit de Barnau Dumitru primar ex PSD ca sa-l lauzi sa-l ridici in slavi si sai fii pupicurist :))=))BAH cefan pidiliu de la PiDiL i @Jony macacaroni a avut noroc pi diliul asta de Barnau cu PSD ,la alegerile locale dupa plecarea deputatului PSD Ioan Sorin Roman in Parlamentul din ROMANIA ,ca asta Gui din PDL i-a facut, mexicanii lui Roman ` pe etnia rroma din Cefa ,iar acestia binenteles au votat cu PSD nu cu PDL ,si asa a cistigat Barnau Primaria Cefa ,ca altfel de candida independent de rusine se facea si muritor de foame era!:))=)).BAH pidiliul @Jony sa vezi ca tot PSD cistiga in Cefa si daca nu este Barnau Dumitru de partea PSD ,ca sunt destui oameni saraci si cinstiti in jurul deputatului PSD Ioan Sorin Roman .BAH @Jony macacaroni i-aun blestem .Doamne te ajuta ! Doamne de te ajuta !O mai bine si te F..TA !:))=))Bata-te Dumnezeu sa te bata de pupicuristtul@Jony macacaroni cu gura lata si spurcata ,blestemul sa se implineasca ,in veci pururea AMI!AMIN!AMIN!+:))=)).Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 15 Ianuarie 2012, 09:57 de Romanul Simplu
replica la@ Romanul Simplu
mai romanule simplu(defapt mincinosule)ca nu esti atat de simplu pe cum zici pt ca eu te stiu...in fine...sa stii si tu ca eu nu sunt in si cu nici un partid....toti is o ceata de hoti si de fraieri care traiesc de pe spatele oamenilor modesti si de bun simt asa cum e si Barnau Dumitru si multi alti cefani....si sa mai stii,defapt sigur stii ca tat psd-ul a avut noroc cu Miti ca a acceptat sa candideze de primar,ca altfel Guiu cu PDL-ul va manca de vii....asa ca ar trebui PSD-ul sa ii multumeasca si sa-si tina pliscul...dar asa is nesimtiti...ii ajuti,ii sprijini si dupa aceea umbla sa te loveasca cum pot ei....ca sa nu ma exprim mai urat...in fine iti scriu si pt tine cat si pt toti ca-s PSD-isti,ca-s PDL-isti,ca-s alta natie de partide....viitorul primar al comunei Cefa va fi actualul,adica MITI BARNAU!!!!!!!cel mai capabil om si de bun simt ca sa stea in fruntea comunei Cefa.nu va strofocati ca nu are rost...el si de va candida independent va iesi primar,pt ca si eu si toti cefanii adevarati il iubim si il sustinem.Asa ca,pace tie cititorule si duhului tau....Ailuia...aliluia...aliluia...AMIN!!!D-zeu sa te binecuvanteze cu minte si intelepciune ca ai nevoie inca!te tzuk!
Postat 14 Ianuarie 2012, 15:26 de jony maccaroni
replica la @Calin ...nebunul sustinator a lui Barnau
@Calin...nebunu file de poveste am scris de multe ori pe acest forum al saptamanalului Bihoreanul ,sunt un roman simplu din ROMANIA cu nick name-ul @Romanul Simplu un bihorean care traieste dupa munca lui sarac sicinstit ca si Ion Iliescu si nu ,,mafiot `` asa cum afirmi.Calin ...nebune fie asa cum zici Barnau este majoritar **** (pederast ,homosexual) si oameni din Cefa stiu ca tot ceea ce s-a facut s-a facut la interventia deputatului Ioan Sorin Roman ,terenul sintetic,parcul natural ,si celelalte ,acestea sunt adevaruri ca ....Barnau Dumitru primar ex PSD fara deputatul PSD Ioan Sorin Roman nu ar fi facut nimic ,ca nu ar fi stiut sa faca nimic :))=))BAH Caline nebune du-te bah la Barnau sa-ti de-a de baut ca ai comentat aici si l-ai ridicat in slavi :))=))Caline Nebune i-a un abecedar si invata sa scrii corect gramatical cu liinii virgule si puncte dupa aceea vino aici si scrie comentarii :))=))Caline Nebune mai bine convinge pe Dumitru Barnau ex primar PSD sa-si faca autocritica la PSD sa candideze ,sa-si faca dosarul ,ca alfel daca pierde la PiDiLii muritor de foame ajunge :))=))Caline nebune du-te bea bah,dupa Barnau bah:))=) .Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 14 Ianuarie 2012, 14:04 de Romanul Simplu
adevarul
lasatil pe barnau dumitru in pace bai mafiotilor ca tot el va castiga,miti barnau este majoritar,este popular,este si va fi primar,miti nu iti fa griji pt ca oameni seriosi te vor vota pe tine nu pe mafioti,sau saturat de minciuni si au vazut in 3 ani realitatea pt comuna si nu minciuni.Hai Barnau!!!
Postat 12 Ianuarie 2012, 20:37 de calin
replica la @Jony maccaroni
BAH @Jony macaroni bine bah !Barnau reales ,pune-i stampila de votat in frunte PiDiLiule,bago in tush tare si pune-i tusul si stampila si pe ochi :))=)),@Jony maccaroni psd-isti isi vad de treaba lor si de primarul Barnau sa-l hartuim tot timpul ....ca alceva nu avem mai bun de facut ,decit sa-l hartuim pe el si pe voi sustinatori lui...in veci poururea AMI!AMIN!AMIN !+@Jony daca bei numai scrie prostii pe aici pe forumul Bihoreanu,du-te dreacu si te culca nu mai scrie NIMIC bah !:))=))BAH @Jonymacacaroni tu nu stii viitorul nu prezici,ca poate miine poimaine te trezneste si pe tine si pe Barnau Dumitru al de sus Dumnezo ,si atunci cine va fi primar la voi la Cefa bah?:))=))NIMENI vezi ca n u stii bah ..? @Jony du-te ,!du-te cu Dumnezo inainte dar mai opreste si pe la crisma din Cefa sa bei si sa uiti de toate bah !@Jony macacaroni bea atita sa bei asa ca si cinste de la Barnau,sa bei mult bah , pina pici sub masa si acolo pishi si caci ca si un PiDiLiu veritabil ,fii mindru bah ca esti pidiliul cefan (nebun cefan )fanatic alui Dimi Barnau :))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 12 Ianuarie 2012, 18:51 de Romanul Simplu
Barnau re-ales!
mai psd-istilor,ia mai vedeti-va voi de treburile voastre si nu de primarul Barnau....sau ce altceva mai bun nu aveti de facut???mai voi nu santeti si nici nu veti fi asa buni ca Barnau in veci,vecilor...AMIN!m-ai taca-va gura aia spurcata ca vorbiti degeba...viitorul primar al comunei Cefa va fi:DUMITRU BARNAU....si de veti sta in cur si-n cap tot el va fi primar....asa ca pace voua!!!!!!!!!!!!!
Postat 12 Ianuarie 2012, 16:39 de jony maccaroni
replica la cefanii pidilii a lu Barnau PiDiuLiul
BAH Cefanii care tineti si votati cu Barnau i-a mai mereti drecului bah !:))=))Aparati pe Barnau care nu va facut ziua Cefei :))=)) .@Sincer din partea mea voteaza si pe Basescu primar ca nu am nimic nici de cistigat nici de pierdut ,dar pacat de tine bah ca te-a prostit Barnau sa nu dormi si sa scrii prostii:))=))@omu rau zici tu ceva dar poate sunt minciuni Barnau o candidat in anul urmator in 2009.@Pt toti....cefanii i-a intrebati-l pe Barnau ce o facut cu banii de pe terenul sintetic ?@Sus patria ...bine zici bah ...sus mafia lu Barnau! :))=)).@Taranul du-te si bea si nu munci,ca vorbesti prostii de mafioti lu Barnau :))=))clona @Romanul Simplu care imi folosesti nick name-ul daca zici tu ca esti prost ?esti prost bah clona @Romanul Simplu:))=))@Ateasu vezi ca aia cu banca este sora-ta bah !Si o trecut pe la tine fugarita de mascati vezi sa nu-ti de-a mascati in gura bah:))=)) Cefanilor sustinatori a lui primaruul ex PSD Barnau Dumitru va astept simbata in tirgul de la Cefa sa va d-au in gura si de beut pe urma ,lasati-l bah pe primaru ca este terminat daca merge cu PiDiLii inseamna ca pidiliii sunteti si voi totii bah :))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 11 Ianuarie 2012, 22:30 de Romanul Simplu
dl stie tot
cred ca romanul simplu e ruda cu aia de la banca poate il ia mascatii si pe el
Postat 11 Ianuarie 2012, 21:47 de ateasu
...
Sunt prost sunt prost sunt prost
Postat 11 Ianuarie 2012, 21:29 de Romanul Simplu
puterea
ce a facut miti barnau in 3 ani alti nu au facut in mai multe mandate, noi il vrem in continuare pe barnau dumitru,si nu vrem fosti mafioti.Hai miti
Postat 11 Ianuarie 2012, 21:20 de taranul
jos mafia
nu ne intereseaza partidul ce omul!Hai barnau te vrem primar in continuare
Postat 11 Ianuarie 2012, 21:09 de sus patria
piata.......!
Primaria si Piata,..............,sunt modernizate si nu furate de barnau dumitru alin,noi vrem pt primarie un om cu omenie(barnau miti),hai miti sai rupem la alegeri.Hai mitisor barnau!!!
Postat 11 Ianuarie 2012, 21:01 de pt toti
hai miti barnau
barnau la scos din rusine pe roman in 2008 contra lui gui,miti e nr 1,va castiga cu 85 %contra oricarui adversar pt ca a realizat enorm de mult in 3 ani pt comuna si ne mandrim cu el e om pt toti oameni! hai miti barnau nu te lasa la mafiotii!hai barnau suntem alaturi de tine.
Postat 11 Ianuarie 2012, 20:27 de omul rau
...
Nu poti sa incetezi cu toate jignirile astea? Crezi ca o sa fim putin cei care o sa-l votam pe domnul Barnau Dumitru? Ati zis ca o sa fim putini si prima data cand a candidat , dar uite ca e prima.Si in al doilea rand nu ma plateste nimeni si comentezi despre cum scrie fiecare , dar uita-te la tine si dupa aceea vorbeste deoarece scrii ca si un copil pe yahoo messenger . Nu ai ce face acasa?Mai bine dute si curata in curte decat sa vorbesti de Barnau !!!
Postat 11 Ianuarie 2012, 00:56 de Sincer
replica la @barnau dumitru
BAH primarul ex PSD Dumitru Barnau al comunei Cefa asteapta-ma la intrare in piata,daca nu la intrare in Primaria Cefa,sa vedem cu ce te vei lauda! :))=))BAH primarule vezi sa legitimezi pe toti care intra in piata,sa le ceri cartea de identitate ,sa nu care cumva sa confunzi persoanele,sa te apuci sa faci scandal pe acolo,sa te bati si sa conturbi linistea publica ,sa fii calm! sa fii linistit ! .:))=))BAH barnau dumitru asta cu ,,te astept eu la piata ``cum suna? a intrebare ?a invitatie ?a amenintare ?ca nu ai pus nici un semn de punctuatie ?fii explicit in cuvinte si semne de punctuatie ,nu fii zgarcit bah! ,ca astia nu-s bani sa-i pui in buzunar! :))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 10 Ianuarie 2012, 22:56 de Romanul Simplu
romanule
te astept eu la piata
Postat 10 Ianuarie 2012, 22:31 de barnau dumitru
replica la postaci primarului Dumitru Barnau
BAH @Marian prostalaule mi-am scris numele mai jos in comentarii,invata sa scrii corect romaneste gramatical bah analfabetule si dupa aceea scrie pe aici pe forumul saptamanalului Bihoreanul comentarii!:))=))RUSINE!RUSINE!RUSINE !sa-ti fie ca batjocoresti un roman simplu din ROMANIA un bihorean cu nick name-ul @Romanul Simplu. @Sincer tocmai ca ai marturisut prima data adevarul si dreptate este ca te-a platit primarul Barnau Dumitru,dar simbata cind merg la tirg la Cefa o sa intreb cefaniice o facut ?si cite o furat ?si cite afaceri o speculat ?Ce o facut cu atitia banii de o construit terenul sintetic de la scoala asa de scump?Pentru ca cu atita cheltuiala se construia 2 terenuri sintetice de fotbal ?Da cite o mai facut Dumitru Barnau primarul (ex PSD )al comunei Cefa ?Ce tot scrietii comentarii pro,,Cei care-l vom vota `` o sa fiti putini bah!Da votati- l in frunte totii! :))=)) Poate astia 3 comentatori ?Astia 3 comentatori, tu@Sincer ,prostalaul@Marian ,vara sa lu Barnau aia @Dina ,,realista si serioasa `` de nu poate dormi noapte-n pat linga barbat si numai comentarii scrie sa laude pe varu sau Dumitru Barnau primar ex PSD :))=)).Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 10 Ianuarie 2012, 22:10 de Romanul Simplu
Nu m-a platit nimeni
Nu m-a platit nimeni si nici nu lucrez in cadrul Primariei comunei Cefa .Orice om pe care strada il opresti in Cefa ,Inand sau Ateas si il intrebi de domnul Barnau Dumitru o sa-ti spuna ce fel de om este si cate a facut ,asa ca nu mai speculati si lasati comentarii de parca acesta ar fi un site de mondenitati sau de jigniri.Comportati-va ca niste adulti responsabili nu ca si niste copii .Mai bine incetati si incepeti sa vorbiti dupa alegerile din noiembrie , atunci sa va vad eu pe voi care mai scrieti comentarii.Va mai dau un sfat : cu comentariile nu ajungeti nicaieri , cei care il vom vota pe Barnau Dumitru Alin nu o sa ne luam dupa comentariile voastre prostesti si fara rost !!!
Postat 10 Ianuarie 2012, 21:13 de Sincer
are buletin???
OAMENI BINI CINE E GANDACUL romanul simplu il cunoaste cineva???/
Postat 10 Ianuarie 2012, 20:23 de marian
replica II la @Sincer
BAH @Sincer ratatul drecului dar la cine spui tu sa inceteze ?La un roman simplu bihorean cu nick name-ul@Romanul Simplu care scrie si spune ADEVARULsi DREPTATEA in fata ,ce te-a suparat asa tare comentariul meu ca doar nu te-am injurat insultat sau scris ceva de familia ta,am scris doar ADEVARULsi DREPTATEA faptelor .@Sincer tu esti un functionar al primariei Cefa care asculta orbeste de ordinele primarului Barnau Dumitru si scrie la sfirsitul programului de munca din primaria Cefa ,un comentariu pro primarul Dumitru Barnau.BAH @Sincer vezi ca simbatat ma duc la tirg la Cefa ,vezi sa fii acolo la Primaria Cefa sa-ma intilnesc cu tine sa discutram si sa vedem ce o facut primaruLDumitru Barnau si cum o sifonat banii de pe terenul sintetic de la scoala .@Sincer vorbeste in nume personal la persoana I singular asa ,,eu o sa votez omul Dumitru Barnau ...in frunte:))=)) @Sincer nu vorbi la plural cu ,,noi `` ca esti numa unul singur tu bah @Sincer si cu @Dina,si pe astia va platit Dumitru Barnau primar al comunei Cefa sa scrieti pe aici comentarii ca sa-l ridicati in slavi cu marile lui realizari in comuna Cefa. Aceasta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 10 Ianuarie 2012, 20:13 de Romanul Simplu
Inceteaza!!
In loc sa stai toata ziua pe aceasta pagina sa vorbesti ca si un copil de 10 ani care nu are ce face , dute la primaria comunei Cefa si intereseaza-te despre ce vorbesti,cu siguranta domnul Barnau Dumitru Alin o sa te primeasca cum primeste pe oricine de la cel mai sarac pana la cel mai bogat, cu siguranta o sa-ti explice despre ziua comunei sau despre alte lucruri despre care ai scris dar nici nu stii despre ce vorbeai. Macar ai intrat in primarie sa vezi ce frumos a renovat-o ? Si va mai spun ceva celor care comenteaza despre acest om : NOI O SA VOTAM OMUL , NU PARTIDUL.
Postat 10 Ianuarie 2012, 15:23 de Sincer
replica la @Dina
@Dina nu se zice,,chef `` se zice petrecere cimpeneasca de ziua satului Cefa,a comunei Cefa ,ai scris ,,sa fim mai seriosi si realisti `` dar fii si tu mai serioasa si mai realista .@Dina intr-o lume misogina ,numai tu ti-ai gasit ca sa scrii comentarii.@Dina du-te la cratita ,vezi de copii ,si de barbatul tau sa nu mearga la altele si nu scrie comentarii la 12 noaptea ,fa alceva noaptea , de exemplu niste mici cefanii care o sa-ti plateasca pensia la batrinete ,nu scrie comentarii despre politica ca nu o intelegi:))=))@Dina sa-ti explic aici ca sa intelegi politica daca nu-si depune declaratia aceea la PSD primarul PSD Dumitru Barnau,exista posibilitatea ca in ultima luna sa demisiopneze in PSD si sa candideze din partea PDL ,daca o face acuma pierde functia de primar ales din partea PSD si ramine primaria Cefa fara primar ,aviz PSD Bihor ca sa caute un plan de rezerva de primar PSD pentru primaria Cefa, ca n u se stie pe viitor cum va fi. @Dina cit te-a platit in bani sau in natura primarul comunei Cefa Dumiru Barnau ,ca sa scrii comentariile intreb si eu un roman simplu bihorean din colegiul 6 Salonta ca sa stiu :))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 10 Ianuarie 2012, 13:54 de Romanul Simplu
unii au mers la biserica altii ????
mam uitat la comentariile din zilele de 5 6 si 7 si ma gandesc ce oameni sunt ,au uitat ca noi crestinii sarbatoream o mare sarbatoare si totusi sper ca aceste replici si dialoguri sunt de la copii si nu de la oameni maturi.
Postat 10 Ianuarie 2012, 00:07 de dina
mai este pana la alegeri ce va veni
iarasi stati ascunsi in spatele tastaturii in anonimat si improscati cu mizerii din lipsa de ocupatie si nici macar nu suntem in campanie electorala.Parerea mea e sa l lasam pe roman la bucuresti sa ne ajute de acolo iar pe barnau la primarie sunt oameni cu pregatire si experienta si stiu ce este de facut.Ce rost au prostiile astea ce rost are atata politica important e omul si ce poate sa faca el.Imi pare rau ca ii vb de rau pe cei doi vb pe ei dati in familia lor ,copii sotii si parinti care nu merita asa ceva.Satul nostru a prosperat in ultimul timp nu stiu ce ati mai vrea in aceste vremuri unii am vazut ca vroiau chef de ziua satului ar cam trebui sa fim mai seriosi si realisti.
Postat 09 Ianuarie 2012, 23:44 de dina
ai dreptate
era foarte frumos inainte
Postat 09 Ianuarie 2012, 23:12 de barnau dumitru
realizari
singura realizare 100% a marelui primar barnau de 3 ani de cand e primar e semineul din holul primariei,restul........
Postat 09 Ianuarie 2012, 09:34 de risc
replica la cel cu nick name-ul @Sincer
BAH @Sincer asta cu nick name-ul esti al 18 comentator cu comentarii, eu @Romanul Simplu am scris 3 comentarii ,si cu comentariul tau sunt 4, ramin 14 comentarii distincte cu 14 comentatoridistincti ,eu unu nu am scris despre familia sa,am scris despre el,ce ma suparat la Dumitru Barnau primarul comunei Cefa,nu am scris niumic despre familia sa da NIMIC ,i-a uitat-te sa vezi BAH @Sincer asta cu nick name-ul ,si-a scrie sincer cumina pe suflet si pe inima cit azis Barnai Dumitru primarul comunei Cefa ca o sa-ti de-a pentru comentariul acesta ?dar sa nu minti bah ? scrie adevarul si numai adevarul bah!:))=))BAH @Sincer ce ,,cultura`` bah ?Nici tu nu o ai ! Poate Agri cultura bah !:))=).Bara Gheorghe clona astept si de la tine comentariu sa citim ce ?si cum?si de ce? ai scris comentariul acela bah romanul super prost :))=))@Gheorghe.Bara astept comentariul si sa-ti dai arama pe fata ca sa o vade cei depe forumul saptamanalului Bihoreanul ,i-a mai scrie un comentariu sa citim si noi pe aici asa ce?si cum ?si de ce ?si pentru ce? sau nu ai curajul ca sa scrii pentru ca tot ce scrii este minciuna si abureli de manipulare a opiniei publice :))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 08 Ianuarie 2012, 17:48 de Romanul Simplu
Incetati!!!
Ce tot comentati de Barnau atata , se teme cel care comenteaza ca are sanse de 100% sa-l invinga pe Roman la alegerile de anul asta?Barnau a facut atatea pentru comuna incat ar trebui sa-i fiti recunoscatori in loc de al jigni in continuare ca altul ca el nu va mai fi niciodata.Incetati si cu jignirile asupra familiei ca Barnau nu s-a pus sa scrie comentarii despre familia lui Roman , de aici reiese cultura celor care au scris comentariile.
Postat 08 Ianuarie 2012, 12:36 de Sicer
replica la Bara Gheorghe
Prietene ,tizule,clono,coincidentule ,daca asa ma numesc ce sa fac?Sa-mischimb numele?:))=)Este o coincidenta de nume de prenume de renume,dar intodeauna am semnat @Romanul Simplu ,si nu am semnat.Bara Gheorghe asa ca si tine,,,sa-mi legitimezcreatiile lipsite de sens si continut`` dar pline de ADEVAR si DREPTATE :))=))Bara Gheorghe daca tu esti altcineva un dusman de-al meu din PSD,PNL,PDL,un dusman care te-am pomenit pe nume in comentariile mele...Deputatul PSD Ioan Sorin Roman,senatorul PSD Ioan Mang,PEPEa Homosexualul alias Emilian Pavel,Alin Avram,primarul PSD Barnau Dumitru sau altii,si vii cu o momeala aici , ca sa musc si sa-mi scriu adresa ,nu tine prietene ,dar specifica si tu acolo ca sa-ti raspund, de unde esti ?ce esti ?cum esti? si de ce esti ,asa cum esti? si pe urma iti raspund, pe @Romanul Simplu nu intimidezi si inspaimanti :))=)) .Lasa concluziile ,nu concluziona, gindestete mai bine logic dupa cite am scris ,din ce zona sunt eu un roman simplu @Romanul Simplu,,genul scarboseniei umane `asa cum ai scris sa-ti fie RUSINE!RUSINE!RUSINE! Fii tu frumusetea intruchipata,perfectiunea perfectiunilor,romanul super :))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 07 Ianuarie 2012, 15:30 de Romanul Simplu
@Romanul Simplu
Nu inteleg de ce-mi folosesti numele pentru a-ti legitima creatiile lipsite de sens si continut. Chiar daca poate fi o coincidenta de nume si prenume, te rog precizeaza-ti adresa si datele de identificare pentru a evita eventuala confuzie a unui om normal cu unul lipsit de bun simt. Nu doresc a ma intalni cu tine, ci public ai obligatia sa inlaturi confuzia, in caz contrar, te voi gasi chiar si in gaura de sarpe. Concluzionand, nu-mi pot asimila identitatea cu un roman atat de simplu, cel putin dupa exprimare, chipul nu ti-l cunosc, dar banuiesc ca este ceva de genul scarboseniei umane.
Postat 07 Ianuarie 2012, 10:34 de Bara Gheorghe
Nimicule
Bai nimicule care esti Barnau crezi ca poate renunta PSD-ul la un om de talia lui Roman pt unu ca tine? Te crezi prea important cand defapt esti un nimic. lasa ca iti aratam noi la urmatoarele alegeri ce esti tu..
Postat 06 Ianuarie 2012, 16:43 de Ioan
Nimicule
Bai nimicule care esti Barnau crezi ca poate renunta PSD-ul la un om de talia lui Roman pt unu ca tine? Te crezi prea important cand defapt esti un nimic. lasa ca iti aratam noi la urmatoarele alegeri ce esti tu..
Postat 06 Ianuarie 2012, 16:43 de Ioan
Rusine Barnau!!!
Nu ti- rusine? ai muscat mana care te-a hranit. Domnule Roman vezi ce oameni iti promovezi? Asta cocisu, Calin, si mai ai unu pe care il tii foarte aproape si te va musca in curand, astia te fac pe tine pe la spate, astia iti sunt oameni. incerci sa faci din niste nimicuri fara scoala oamenii dar niciodata nu vei reusi, care nu o are in sange si nu a fost educat in asa fel nu are cum sa fie.
Postat 06 Ianuarie 2012, 16:40 de Ghita
replica la @Israelian_complicat
BAH @Israeliean _complicat ce imi scrii mie si faci aluzii si la deputatul PSD Ioan Sorin Roman?BAH prostalaule ,netoot esti tu cu familia ta ,eu @Romanul Simplu m-am semnat pe aici pe forumul eBihoreanul cu numele adevarat .BARA GHEORGHE pe cind tu ti-ai luat un nick name de 2 bani@Israelianu_complicat zicese :))=)) BAH caricatura din PSD am mai scris ca @Romanul Simplu este@ Romanul Simplu,Alin Avram este Alin Avram,iar deputatul PSD Ioan Sorin Roman este deputatul PSD Ioan Sorin Roman sunt 3 persoane distincte diferite una fata de cealalta ,ce nu ai inteles bah prostalaule @Israelian _Complicat:))=))Pizmashul @Israelian _Complicat sa-ti dau un sfat pretenesc sa bagi la cap Niciodata sa nu te pui cu unul mai mai tare ca si tine ca pierzi bah !baga asta la tatarcuta! :))=))Sa nu incep sa te injur si insult pe aici pe forum ca iarasi primesc atentionare din partea redactiei Bihoreanul.BAH du-te in originile materne si paterne ,da-te drecu de PSD -ist poupincurist al senatorului PSD Ioan Mang,stiu de unde pornit toate aluziile si banuiesc ca esti PEPEa Homosexualul alias Emilian Pavel consilier judetean PSD facut la apelul bocancilor:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 06 Ianuarie 2012, 07:22 de Romanul Simplu
Pt. Mang
Domnule Mang nici acum nu va dati seama ca e cazul sa ii retrageti sustinerea acestui gunoi? Daca e asa tare sa candideze singur si sa castige. Sau sunteti cacat la cur cu el impreuna? Sau nu aveti sange in vene? Nu sunteti barbat! nu aveti vena in putza.
Postat 05 Ianuarie 2012, 23:46 de Maria
...
Asa e cand ajunge saracu la putere (sau Cocisul in cazul lui) ca si tiganul la scanteie nu mai da la nimeni foc. Da-te ma dracului Barnaule ca nici vorbii nu stii. Tu esti om ma? Dupa ce l-ai ingropat pe tatato ai stat in bar si te-ai certat cu oamenii, asa te-a durut? tu care o injuri pe nevasta ta in toate felurile de fata cu toata lumea? Daca nu era Roman primar sa te ajute sa cumperi spatiile pt magazine erai un cocis acum asa cum ai merita.
Postat 05 Ianuarie 2012, 23:43 de Bogdan
Sa auzim numai de bine!
O disputa imposibil de calificat intre doi consateni, inainte de toate, care aduce grave prejudicii imaginii cefanilor. Orgolii marunte, pierderi imposibil de estimat. Ii rog pe cei doi protagonisti sa caute un dram de intelepciune la intersectia inteligentei cu toleranta si cumpatarea, iar daca-l va gasi, cu siguranta, lucrurile se vor clarifica, in caz contrar, ridicolul nu va mai putea fi comentat.
Postat 05 Ianuarie 2012, 22:48 de SAFE
Pt_un_roman simplu
Alineeeeeeeeeeeeeee, v-ati fentat cu Barnauuuuuuu. Iar Roman chiar e simpluuuuu de tot. Sau de netooooot
Postat 05 Ianuarie 2012, 21:21 de Israelian_Complicat
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mosule, cand vad unu ca tine - "JMECHER" adevărat, imi aduc aminte de un interviu de dupa mineriada din iunie 1989. un miner relata reporterului cum au gasit ei la sediul PNTCD si PNL, droguri si materiale pornografice. era un cretin care spunea niste tampenii fara sa aduca nici un fel de dovada concerta, dar o spunea cu atata convingere incat multi oameni chiar au crezut. esti un miner si nimic mai mult. da aici pe fata nume, sa stie toata lumea, iar daca nu ai nimic concret manaca * de unul singur, cu lingurita, din buda turceasca, nu fa spectacol ieftin in public ca pute si fuge lumea.
Postat 05 Ianuarie 2012, 19:55 de baba
Armonie de partid
Sau furtuna intr-un lighean? Au si domnii din PSD tot soiul de retete pentru a se face ridicoli...Dar: daca subiecte mai palpitante sau (Doamne fereste!) educative nu-s prin judet,bun e si asta! Am retinut: intr-un partid iar isi dau unii singuri cu caramizile-n cap.(Cortina).
Postat 05 Ianuarie 2012, 18:28 de gyorgy tozser
nu cred
no. in 2004, s-a schimbat puterea.cei, care au fost si-au luat partea, altii care au venit dupa ei treceau la fapte. azi, 2012 daca facem un bilant, care-s mai buni?! pe cine meritam, sa ne conduca, spre marile culmi ale dezvoltarii, industrial-agrare?
Postat 05 Ianuarie 2012, 16:43 de nu cred
...........................
SA VINA SA CANDIDEZE D-L ROMAN DIN NOU SAU VREO CARICATURA DIN ANTURAJUL SAU DE HOTI SI JMECHERI CA O SA NE FIE MULT MAI BINE CE MAI VRETI SA FURATI MA DOBITOCILOR ZI MA ????? CE VREI SA-MI MAI IEI NU MI-AI LUAT DESTUL FLAMINDULE ???? MI-AI LUAT MIE SI ALTORA SA LE DAI OAMENILOR TAI MILIARDARI DAR NUMAI VOI TREBUIE SA MINCATI MA NENOROCITILOR ???? ASA SA VA AJUTE CEL DE SUS CUM ATI FACUT
Postat 05 Ianuarie 2012, 13:16 de mos
replica la articol
Dumitru Barnau primarul PSD al comunei Cefa multe incurcaturi si prostii ,unde este ziua comunei Cefa de anul trecut?NICAIERI ca nu s-a tinut sa nu faca campanie electorala PSD ,iar acu 2 ani cind s-a tinut numa la ai lui a dat bogracs si bere,o uitat ca nici nu stia cum sa se poarte cu membrii PSD vechi,a dat bogracs si bere la membrii PeNaLi si PiDiLii .Bah caricatura de primar PSD membrii vechi PSD si simpatizanti nu te voteaza ,du-te dreacu la UNPR sau PiDiLII :))=))Asculta primarul asta PSD de senatorul PSD Ioan Mang si asa a ascultat si in vara,dar cu oamenii de astia nu se face social democratie astia sunt profitorii si oportunisti PSD.BAH caricatura de primar PSD nu mi-a picat bine cind la PeNaLii lui Maer Pavel primarde Toboliu i-ai dat bogracs si bere si noi membrii vechi PSD am sta pe uscat si nu am primit nimic ,are dreptate deputatul PSD Ioan Sorin Roman afara cu tine si cu ai tai acolitii din partid din PSD,sunt oameni saraci si cinstiti care merita mai mult de la PSD ,nu unul asa ca si tine bogat necinstit si imbuibat:))=))Nu-l lasa sa moara de foame ca nu te-a lasa sa traiesti,astai Barnau Dumitru primar PSD:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 05 Ianuarie 2012, 11:58 de Romanul Simplu
sa nici nu candideze
AR FACE O MARE FAVOARE PARTIDULUI DACA NU AR MAI CANDIDA ,SUNT OAMENI MAI COMPETENTI CA EL.ASTA NU II PRIMAR,II DETENTA DE PRIMAR!
Postat 05 Ianuarie 2012, 11:29 de Sol
Nici o pierdere
Daca nu candideaza Barnau nu este o pierdere. Om mai incuiat si mai "redus" e greu sa gasesti. El uita ca primar a ajuns cu sprijinul lui Roman si a intregii organizatii Bihor a PSD. Uita ca a venit si Vanghelie sa-l ajute in campanie ca nici nu stia ce trebuie sa faca? Asa e cand propulsezi un buticar fara pic de omenie si loialitate fata de cei care l-au ajutat. In PDL sau UNPR e locul lui.
Postat 05 Ianuarie 2012, 09:14 de Vladimir
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON