URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Martie 2017, 14:00

Ryanair anunţă o nouă destinaţie de zbor din Oradea: Memmingen (Germania)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Compania Ryanair îşi extinde pachetul de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Oradea cu o nouă rută, către Memmingen (Germania). Din 31 octombrie, vor fi operate două zboruri săptămânale către această destinaţie, cu bilete promoţionale începând de la 19,99 euro.

Preţuri promoţionale

Anunţul a fost făcut, marţi, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ioan Mang, care a susţinut o conferinţă de presă alături de directorul Aeroportului Oradea, Gheorghe Paşc. 

Detaliile cursei Oradea - Memmingen au fost transmise şi printr-un comunicat de presă de Denis Barabas, directorul de vânzări al Ryanair România, care a precizat că ruta a fost inclusă în orarul de iarnă al companiei. Zborurile au fost programate în zilele de marţi şi sâmbătă.

Acesta cuprinde 5 rute internaţionale de la Oradea: Barcelona (2 zboruri pe săptămână), Eindhoven (3 zboruri), Memmingen (2 zboruri), Milano Bergamo (2 zboruri) şi Londra Stansted (2 zboruri).

Până joi, 23 martie, preţurile pentru bilete la zboruri din luna noiembrie au un preţ promotional, de 19,99 euro, pe noua rută către aeroportul german.

"Am depăşit aeroportul vecin"

"Vreau să mulţumesc companiei Ryanair pentru încrederea pe care o au în Oradea şi în bihoreni. Memmingen este la 114 kilometri de Munchen, 145 de Stuttgart, 170 de Innsbruck şi 91 de Augsburg. Cred că, alături de celelalte curse ale Ryanair, alături de cele ale Blue Air, acoperim o mare parte a Europei", a spus Ioan Mang. 

Vicepreşedintele CJ a vorbit în numele conducerii judeţului spunând că, de acum, "misiunea de a dezvolta rute de zbor va trebui să ia o viteză mai mică". "Trebuie să ne concentrăm pe ce avem. Acestea sunt rutele, la acestea ne-am angajat", a adăugat acesta. 

De asemenea, Mang a afirmat că, odată ce toate cursele vor fi operaţionale, Aeroportul Oradea l-a depăşit pe cel din Debreţin. "Anul trecut se spunea că ne vindem la alt aeroport. Între timp am depăşit aeroportul vecin", a spus acesta. 

Spre Cipru, via Bucureşti

Tot marţi, directorul Aeroportului Internaţional Oradea, Gheorghe Paşc, a anunţat că, începând din această lună, se pot cumpăra bilete pe ruta Oradea - Larnaca (Cipru), cu schimbarea aeronavei la Bucureşti, zborurile fiind operate de Blue Air.

Practic, pasagerii vor zbura cu cursele low-cost Blue Air Oradea - Bucureşti şi vor fi transferaţi apoi, fără un nou check-in, în aeronava de Larnaca.

Totodată, Paşc vorbit despre importanţa cererii pentru toate aceste zboruri. "Aş vrea să-i rog pe bihoreni să aibă în atenţie cursele pe care le-am contractat şi să-şi cumpere bilete. Trebuie să fim conştienţi că dacă aceste curse nu vor avea pasagerii necesari nu vor mai putea opera. Companiile lucrează pe principiul cost-beneficiu", a spus directorul aeroportului orădean.

Pe de altă parte, în cadrul conferinţei de presă ţinute marţi au fost anunţaţi câştigătorii concursului desfăşurat de Ryanair şi Aeroportul Oradea dotat cu bilete pe rutele Oradea - Milano şi Oradea - Barcelona. Spre prima destinaţie, câştigătorul extras a fost Romina Abrudan, iar pentru destinaţia Barcelona, Alin Tose.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON