URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Octombrie 2013, 14:42

RO-Asist: Pe lângă voucherul de tractare, clienţii care îşi fac asigurare în noile puncte de lucru primesc 5% reducere!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Compania orădeană de asigurări RO-Asist, cunoscută pentru că a oferit, în premieră clienţilor săi, serviciu gratuit de tractare gratuită în caz de accident, a deschis, luna aceasta, două noi puncte de lucru, pe Bulevardul Decebal nr. 14 (înainte de florăriile Nina) şi în galeriile Real II.

Potrivit reprezentanţilor firmei, pe lângă voucherul de tractare gratuită, cei care îşi fac asigurare la cele două noi puncte de lucru primesc în plus şi o reducere de 5%. Promoţia este valabilă până la sfârşitul lunii octombrie.

"Dorim să ne extindem şi să le oferim clienţilor cele mai bune preţuri, pentru că avem încredere în noi şi pentru că ştim să oferim un serviciu pe care nu îl mai oferă altcineva pe piaţă: tractare gratuită în caz de accident, maşină la schimb în caz de accident şi asistenţă la daună", au transmis reprezentanţii companiei.

La RO-Asist, poliţa RCA are bonificaţii imbatabile: livrarea poliţei la domiciliu, tractarea autoturismului avariat, maşină la schimb până la repararea acestuia şi asistenţă juridică. Toate, incluse în preţul asigurărilor obligatorii.

Citiţi pe această temă şi articolul "Asigurare cu favoare: O firmă orădeană furnizează asigurarea auto la pachet cu o mulţime de gratuităţi"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Preturi
Ei nu is brokeri, nu ei in sine ( adica nu site-ul lor ) ci asiguratorii dau preturile ; mie mi greu sa cred ce sustii, John. Si asta pt ca nu exitsa posibilitate tehnica sau cum vrei sa o numesti, sa intervii in preturi...
Postat 18 Octombrie 2013, 10:24 de Mary Poppins
lamurire
Ok, vad ca v-ati pus postacii la treaba. Cand vorbesc, nu o fac din vise. Am incercat cu 2 CNP-uri (al meu si al sotiei - diferenta de 4 ani) la ei pe site si am primit pretul cu MULT peste cel de la alti brokeri - aprox 100 RON plus/minus cativa lei (aceeasi cilindree, aceiasi ani, samd). S-o fi intamplat doar la mine, probabil, dar s-a intamplat, altfel nu-mi pierdeam timpul postand aici, pentru ca nu-s nici broker si nici n-am vreo treaba cu domeniul.
Postat 17 Octombrie 2013, 17:51 de John
Sunt corecti la preturi
Cei de la Ro -Asist sunt ok , intotdeauna mi-au dat preturi corecte. Cu stima.
Postat 17 Octombrie 2013, 11:12 de DanArmeancaChichilan
D-le John
Dle John, inainte sa faci afirmatii gresite, te rog sa citesti legea asigurarilor obligatorii...si daca vei face asta, vei vedea ca calculul valoric al unui RCA este stabilit pe baza unor criterii fixe ( varsta propietarului, anu fabr masinii, cilindria etc ). Ai impresia ca Roasist poate schimba cilindria unei masinii doar ca sa iti ia tie mai multi bani? Macar daca ai fi spus ceva real, dar asa, stie oricine detine o masina, ca esti rau intentionat. Roman adevarat adica. Sotul meu are asig facuta prin ei, de veo un an, sau un an jumate, si de fiecare data cand a avut vreo nelamurire sau intrebare, a fost ajutat cat de repede s-a putut. Accident sau ceva de genu nu am avut pana acum, si sper sa nici nu fie cazul, dar la cum s-au comportat pana acum, nu am nicio frica ca nu ne vor ajurta.
Postat 17 Octombrie 2013, 09:49 de Andy
D-le John
Dle John, inainte sa faci afirmatii gresite, te rog sa citesti legea asigurarilor obligatorii...si daca vei face asta, vei vedea ca calculul valoric al unui RCA este stabilit pe baza unor criterii fixe ( varsta propietarului, anu fabr masinii, cilindria etc ). Ai impresia ca Roasist poate schimba cilindria unei masinii doar ca sa iti ia tie mai multi bani? Macar daca ai fi spus ceva real, dar asa, stie oricine detine o masina, ca esti rau intentionat. Roman adevarat adica. Sotul meu are asig facuta prin ei, de veo un an, sau un an jumate, si de fiecare data cand a avut vreo nelamurire sau intrebare, a fost ajutat cat de repede s-a putut. Accident sau ceva de genu nu am avut pana acum, si sper sa nici nu fie cazul, dar la cum s-au comportat pana acum, nu am nicio frica ca nu ne vor ajurta.
Postat 17 Octombrie 2013, 09:48 de Andy
asa-i romanul!!!
Asa-i romanul ... in loc sa profite de oferte... el comenteaza... !!! In ce tara traimmmm... vai...!!! Nu ma mir ca suntem unde suntem...daca invidia si prostia s-ar premia am fi lideri mondiali... oamenii astia au bagat o groza de bani sa acopere toate insuficientele sitemului si atii... nu au ce face comenteaza ca e cel mai iefin... stimate john asa ca fapt divers... in urma unui accident o masina sta la reparat aprox 2saptamani... te intreb ! cat ai plati. pe o masina de rent a car pe perioada asta? Ei uita ei ti-o da gratuit. (Asta nu e acoperit de polita rca si nici chiar de casco).. si tu comentezi... Rusine ... inaintebsa dai cu parerea documenteaza-te!!!!
Postat 16 Octombrie 2013, 22:00 de xxx
Ro ASIS - NOTA 10 -Recomand
!!!Ro Asist - NOTA 10 pt promtitudine, devotament, siguranta, seriozitate, eficienta si of course am primit si masina la schimb pt perioada cand masina a fost in service. Recomand cu incredere!!! John - Da...sunt incluse toate in pret...daca nu crezi...poti sa te informezi la sediul lor, sau la paginile de web/facebook pe care le au ;)
Postat 16 Octombrie 2013, 20:12 de Ioana
draga jhon nu dezinforma cititorii
Draga cititorule...!!! Pretul politei RCA este dat direct de asigurator ... este interzis prin lege de a pune un alt comision peste pretul politei RCA ... RO-Asist nu face altceva decat sa vanda polita RCA la pretul pe care il poti gasi oriunde altundeva in oras sau in tara deci RO-Asist nu percepe costuri suplimentare... Tractarea gratuita o ofera cu autospeciale din parcul propriu(indiferent de cine poarta vina accidentului) autoturismul la schimb il ofera din parcul propriu... Asistenta la daunao ofera tot cu personal propriu ... Deci tot ce iti ofera in plus e gratuit fara nici un cost suplimentar...
Postat 16 Octombrie 2013, 19:39 de eu
incuse in pret ?!
Incluse in pret ?! sunt cam cu aproximativ 100 RON mai scumpi decat orice alt broker la asigurari... In plus tractarea e decontata de RCA-ul care te-a pagubit deci nu vad unde-i mega-afacerea. Inteleg treaba cu publicitatea, dar parca scria undeva in lege ca articolele publicitare trebuiesc marcate...
Postat 16 Octombrie 2013, 18:11 de John
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON