URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Mai 2012, 19:02

Război electoral! Contracandidaţii la Primăria Oradea s-au dat la Ilie Bolojan (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prima bătălie din campania electorală s-a terminat indecis. Abia ieşiţi la încălzire, candidaţii la funcţia de primar şi-au pus tunurile asupra primarului în funcţie, Ilie Bolojan.

La întâlnirea organizată marţi în sala mare a Prefecturii de către Federaţia Patronilor, Camera de Comerţ şi Industrie, Consiliul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Confindustria, cu participarea Asociaţiei Firmelor Bihorene şi Patronatului din Industrie Servicii şi Comerţ, au luat parte 7 din cei 9 candidaţi înscrişi în cursa pentru Primărie.

Întâlnirea i-a adus la aceeaşi masă pe actualul primar Ilie Bolojan (PNL) şi pe adversarii săi, Cseke Attila (UDMR), Mihai Groza (PDL), Zatyko Gyula (PPMT), Horea Vuşcan (PUER), Gheorghe Frenţ (PPDD) şi Marius Sonea (UNPR). De la dezbateri au lipsit, în schimb, Ioan Hathazi (PRM) şi Dorel Vesa (Partidul Poporului).

Lapte şi miere...

În deschidere, candidaţii şi-au prezentat strategia de colaborare cu mediul de afaceri local. Astfel, dacă Ilie Bolojan a vorbit despre scăderea impozitelor, eliberarea rapidă a documentelor şi oferirea de amplasamente ieftine pentru investiţii, Cseke Attila s-a concentrat pe necesitatea identificării unui brand al oraşului care să-l evidenţieze în zonă, iar Mihai Groza a vorbit despre înfiinţarea unei structuri care să scrie proiecte pentru atragerea de fonduri UE pentru mediul de afaceri şi înfiinţarea unui consiliu consultativ format din reprezentanţi ai Primăriei şi mediului de afaceri menit să promoveze parteneriate între sectorul public şi cel privat.

La rândul lor, Zatyko Gyula a vorbit despre întărirea legăturilor cu oraşul Debreţin (Ungaria), Gheorghe Frenţ a pus accent pe sprijinirea sportului, iar Marius Sonea s-a concentrat pe anveloparea blocurilor.

Vuşcan populistul!

Nu au lipsit nici populismele. Aşa cum deja şi-a obişnuit susţinătorii, Horea Vuşcan a promis, în mod şocant, că va propune "anularea tututor taxelor şi impozitelor şi anularea, cât se poate, a avizelor eliberate de Primărie".

Propunerea lui Vuşcan a stârnit, însă, aşa cum era de aşteptat, zâmbetele ironice ale oamenilor de afaceri. "Şi de unde o să plătiţi atunci funcţionarii Primăriei dacă nu mai plătim noi niciun fel de taxe? De unde mai faceţi lucrări pentru oraş?", a întrebat ironic Ioan Micula, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor.

Răspunsul lui Vuşcan nu a reuşit să îi convingă pe patroni. "Se întorc destui bani din TVA şi din impozitele pe salarii", a răspuns tânărul, referindu-se la banii alocaţi de la Guvern.

Atac la Bolojan

În cea de-a doua partea a dezbaterilor, vedeta întâlnirii a fost liberalul Ilie Bolojan. Conştienţi că vor puncta doar dacă îl atacă, patru din cei şase contracandidaţi l-au luat la ţintă. Marius Sonea i-a reproşat lipsa unui centru de excelenţă în sport, Vuşcan l-a acuzat că întreţine monopolul regiilor locale, Groza i-a reproşat că nu a atras parteneri privaţi în proiectul viitorului Aquapark care va fi construit cu cofinanţare europeană, iar Cseke i-a cerut să prezinte modalitatea în care va colabora cu Universitatea pentru a încuraja pregătirea de specialişti.

Una din rarele excepţii a constituit-o interpelarea făcută de Zatyko Gyula reprezentantul PPMT la adresa UDMR-istului Cseke Attila. Conştient că Bolojan este o ţintă prea înaltă, Zatyko a preferat să îl atace pe fostul ministru al Sănătăţii, semn că în sânul comunităţii maghiare voturile se vor disputa acerb.

"Managementul CET lasă de dorit"

Asaltat de întrebări, Bolojan a răspuns pe rând tuturor interpelărilor. Astfel, primarul a spus că dezvoltarea unui centru de excelenţă în sport necesită un efort de anduranţă şi investiţii consistente. "Eu sunt adeptul unei evoluţii liniare, şi nu cred în explozii peste noapte", a spus Bolojan.

În ce priveşte monopolul CET, primarul a fost clar. "E adevărat că managementul lasă de dorit, dar e foarte greu să impui criterii de performanţă într-o unitate în care randamentul (al instalaţiilor vechi) este de 50%, pierderile pe reţele sunt de 30%, iar deciziile strategice ţin de ANRE şi ANRSC", a explicat Bolojan.

Legat de viitorul Aquapark, acesta a spus că principala grijă a Primăriei a fost atragerea finanţării europene. "Intenţia municipalităţii a fost de a accesa orice formă de finanţare care aduce fonduri în oraş. E drept însă, după construcţia Aquapark-ului această activitate va trebui gestionată într-o formă externalizată", a spus Bolojan.

În ce priveşte colaborarea cu Universitatea, liberalul a fost din nou limpede. "Am pus la dispoziţia Universităţii terenuri şi clădiri, le-am oferit sprijin, am intervenit în colaborarea dintre această instituţie şi companiile mari din zonă, dar pentru a duce lucrurile mai departe este nevoie de colaborare din ambele părţi", a spus Bolojan, arătând că dezvoltarea Universităţii nu poate fi controlată de primar, de vreme ce această instituţie are propria conducere.

Dezbaterile continuă

În ciuda conflictului de idei, întâlnirea de marţi s-a desfăşurat într-o atmosferă civilizată, sub atenta supraveghere a jurnaliştilor Octavian Haragoş şi Veronica Bursaşiu, care au asigurat moderarea discuţiilor, şi s-a încheiat cu o strângere de mână din partea tuturor candidaţilor. Horea Vuşcan şi Zatyko Gyula au împărţit asistenţei pliante electorale, iar oamenii lui Bolojan au oferit reprezentanţilor firmelor strategia de dezvoltare a municipiului Oradea pentru perioada 2012-2016.

Suita dezbaterilor organizate de reprezentanţii organizaţiilor patronale din Bihor va continua joi, de la ora 14, cu o întâlnire la care sunt invitaţi toţi candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, după care dezbaterile se vor muta în judeţ. Reprezentanţii patronatelor vor organiza în următoarele săptămâni întâlniri similare cu candidaţii la funcţia de primar din principalele oraşe, precum Beiuş, Marghita, Ştei şi Valea lui Mihai.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
187 Comentarii
Bolojan si-a dovedit capabilitatea. Restul sunt toti niste pacalici!
Bolojan si-a dovedit capabilitatea. Restul sunt toti niste pacalici! NISTE FOSTI DEMNITARI CARE AU DEMONSTRAT FIECARE IN MANDATUL LUI CAT ESTE DE INCAPABILI! FELICITARI DOMNULE BOLOJAN !
Postat 23 Mai 2012, 20:31 de Aris
oh, da
@mihnea: oh, da, cei cu "idei" se numesc cert IDIOTI!
Postat 19 Mai 2012, 00:11 de TDS
Bravo Groza
felictari domnului Groza pentru ideile bune de atragere a investitorilor
Postat 18 Mai 2012, 21:14 de mihnea
Jos cu toti
@ Andrei: parteneriatul public privat a lui Groaza nu e nimeni prost sa-l faca in RRomania, pt ca statul de cele mai multe ori te va trage in piept, sau cel putin incurca. Vb de afaceristii cat de cat corecti, care stiu ce \"prieten\" bun e statul. Asa ca mai lasa-ma cu Groza al tau. O sa inlocuiasca, el sau TARLE, Selina cu Constructii Bihor, firma colegului de partid Ghilea (ai auzit de el nu?). Astea nu se fac oficial ci se dau sub antrepriza, deci oricum ajung lucrarile la cine trebuie! Te rog nu zi ca PDL e mai bun ca USL. Macar USL a distrus tara in mai multi ani decat PDL care a facut-o praf in 3 jumate. Treziti-va va rog!
Postat 18 Mai 2012, 19:23 de jos cu toti!
@hudra ... lu facariu
E clar ca: 1. esti din gasca de postaci unguri a lu KEKE demolatorul de spitale. Dar nu te agita ca te agiti degeaba: NICIODATA un ungur primar in Oradea in locul lui Bolojan 2. latri doar de dragul de-a latra, fara argumente. Ba ca si-a pus Bolojan tichie, ba ca e di Alesd, ba ca n-a dat personal cu tarnacopul, sa se poate lauda ca el a facut tot 3. BOLOJAN e singurul care merita sa fie primar dintre toti candidatii. Si nu pentru ca ar fi poleit cu aur (evident are si el defectele lui), dar pentru ca a fost un primar normal, asa cum si-ar fi dorit cetatenii sa fie si nu un hot, un delasator sau un extremist iredentist. 4. A condus primaria in interesul oradenilor si nu a sa sau a vre-unui partid. De asta isi dau seama multi unguri de-ai tai, care daca ar avea bun simt si s-ar comporta ca niste oameni normali, ar recunoaste meritele lui Bolojan si l-ar vota pe el, il loc sa voteze pentru Keke doar pentru ca acesta e ungur. 4. Si ca sa crape fierea-n voi: HAI BOLOJAN! VOTATI BOLOJAN! NICIODATA UNGUR PRIMAR IN ORADEA!
Postat 18 Mai 2012, 09:50 de Oradean
Pentru Oradean
1) Pinochio cel Bolojan se lauda cu realizarile altora: - nu vorbeam numai de maidanezi pe care deja o asociatia i-a strans in adapost, ci de Gradina Zoologica "domnule Oradean din Alesd cu Bolojan". - nu vorbeam de caloriferul meu inchis (eu stau la casa) ci de dardaiala din februarie-martie - vorbeam de parcarile goale cu plata ale lui Pinochio Bolojan si de garajele distruse (vezi articole pe Bihoreanu grup) - iar piramida a facut-o din banii oradenilor ca sa nu bata la ochi ca si-a cumparat tichie de margaritar sa-si acopere chelia - cu ce a micsorat tarifele la lucrari? Cate amendamente la contractele publice de milioane s-au facut. Cat costa gunoiul in 2008? Cat costa apa in 2008? Faptele fac diferenta si impreuna relansam Oradea. Pai de patru ani o tot realnsam. Iar faptele nu fac nici o diferenta. Du-te domnul Oradean in primaria lui Pinochio Bolojan sa te inregistreze fara voia ta. Pune stampila sanatos pe el noi o vom pune pe Czeke. Si nu uita ca Czeke i-a fost subaltern si stie mai multe. Daca petreci o luna langa Pinochio Bolojan vei afla ca spune multe dar peste jumatate de ora uita ce a spus. Deh, fiecare cu farmecul sau!
Postat 17 Mai 2012, 21:26 de Huda Facariu
a gandit cat a putut
Ce mare perla a scos si Groza ala!!! Nici de-ar fi inventat roata nu putea fi mai tare! Hai sa vorbim sa ne auzim si ca sa ne bagam in seama! Comisii, comitete, parteneriate: gargara cu apa de ploaie. Daca nu vrei sa faci nimic faci o comisie! Ce sa faca parteneriatul ala? "Sa promovam", "facilitam", "infiintam"; ce bombastic suna si cat de pretentios. Faceti ceva concret daca sunteti in stare, nu tot dati din gura atat si planuiti comisii care sa puna coada la banana!
Postat 17 Mai 2012, 18:02 de Oradean
Bine gândit!
În sfârșit observ că unul dintre candidați a observat că administrația publică locală nu poate funcționa la capacitate maximă fără ajutor venit din mediul privat! Iar pentru a asigura comunicarea şi colaborarea dintre administraţie şi sectorul privat este absoult necesară înfiinţarea unui organism care să faciliteze şi să promoveze relaţia dintre cele două entităţi, cum bine spunea Domnul Groza! Această idee este cu atât mai mult bine venită cu cât ultimele texte de lege vorbesc din ce în ce mai des despre premisa parteneriatului public-privat!
Postat 17 Mai 2012, 16:06 de Andrei
@hudra... lu facariu
Bolojan a realizat mai mult decat a promis. Ca tu esti eschimos si stai cu caloriferul inchis nu e vina lui Bolojan; poate doar a UDMR-istilor tai care au taiat subventiile. Spitalele le-a inchis KEKE al tau din cate stiu pe vremea cand era ministru. Da, a "sifonat" banii oradenilor reducand cu 40% tarifele practicate la lucrarile facute in Oradea, ca banii sa-i foloseasca la asfaltari si poduri. A omorat animalele? Pacat ca te-a ratat pe tine: un maidanez in minus. Daca pe tine te deranjeaza lipsa maidanezilor inchiriaza-ti un teren in pusta si fa-ti crescatorie de ei acolo. A "distrus" maidanele si gropile din oras pentru a face parcari. A facut piramida ca idioti ca tine sa nu se piarda si sa nu piarda timp prin Primarie; dar vad ca tu ai timp berechet de pierdut, asa ca pt tine nu e de nici un folos.
Postat 17 Mai 2012, 14:40 de Oradean
IL VOTEZ PE CZEKE
In urma cu 4 ani l-am votat pe Bolojan. Care poza in albul hartiei A4. Incoruptibil, om bun la toate, scolit in Franta, trecut pe la SGG, fost prefect care a pus vamesii la zid, grija pentru banul public. Acum il votez pe Czeke. Deoarece Bolojan este cel care promite sub sloganul Faptele fac diferenta. Da domnule primar faptele vor face diferenta: ce ai promis si cat ai rezolvat? Ai tinut oamenii in frig, le-ai ridicat tarifele la apa, canal si gunoi, asta pentru ca sa alimentezi firme de sifon, pastrandu-te curat ca lacrima, inchizi spitale, omori animale, distrugi garaje si parcari, ca omul sa-ti plateasca o taxa pe teren pentru ca sa-ti utilizeze chioscul tau sau liniile tale de parcare. Nu e de-ajuns ca ti-ai facut monopol in tot orasul, ca o caracatita ti-ai facut si piramida, astfel incat numele sa-ti fie inscris in inox si sticla. NU TE MAI VOTEZ, ILIE BOLOJAN PINOCHIO, IL VOTEZ PE CZEKE.
Postat 17 Mai 2012, 13:50 de hudafacariu@gmail.co
luna plina ... agita
Oare-i luna plina afara de au napadit toti \"glumetii\" forumul? Pai inafara de injuraturi si de \"HUU\" nu aveti nimic de spus. Argumente impotriva lui Bolojan sau pentru restul de canditati aveti? Evident ca nu! Asa ca huiduiti in cor, doar pentru ca asa ati primit sarcina de la partid. Pana una alta, Bolojan este de departe cel mai bun primar pe care l-a avut orasul asta; mult prea bun pentru cat meritati toti cei care il huiduiti mai jos. ORADENI, VOTATI BOLOJAN! Votati USL si Popa Cornel la CJ; doar asa Bolojan va avea sustinere maxima pentru a putea face ceea ce trebuie pentru orasul asta!
Postat 17 Mai 2012, 12:40 de Oradean
nu se compara
in mod legal fondurile din taxele si impozitele noastre se impart NEUTRU nu dupa culoarea POLITICA, vreau sa demonstrez ca USL are aceiasi strategie de a fura exact ca si PDL , nu il votam pe BOLOJAN santajati de PSD ca nu ne dau banii BUCURESTIUL, noi suntem harnici si nu HOTII evazionisti ca multi ROMANI din Oradea ca au SPATE si practica spaga si MITA. HOTUL va fura mereu, cel nascut pentru munca va fi mandru ca munceste si plateste taxele ce ii revin.Nu va lasati santajati politic votati pe cel care va seamana in caracter.
Postat 17 Mai 2012, 11:49 de nu se compara
nu se compara
si eu tot pe CEKES il vreau PRIMAR chair daca USL nu il DORESTE vreau sa mi demonstrez personal ca USL este LEIT PDL in HOTIE, CEKES e un om valoros si mai mult un OM onest ca si mine, nu vrem lauri vrem calitate mai presus de BANI, felicitari un TANAR de valoare pentru NOI nu un mare IRESPONSABIL in calitate de functionar public.Urcam dar trebuie sa si coboram nu sa CADEM!
Postat 17 Mai 2012, 11:45 de nu se compara
VOT
Voi vota pe CSEKE ATTILA ca PRIMAR si nu un impostor ca BOLOJAN care nu are niciun respect fata de oameni,care nu a facut nimc in ORADEA,care nu are niciun respect fata de medicii,transformind spatiu din curtea SPITALELOR in parcari publice ,obligind medici ca din doua in doua ore sa lase bolnavi sa astepte la usa ca sa vina sa plateasca tichetul de parcare.UN SIMPATIZANT P.N.L.
Postat 17 Mai 2012, 10:34 de TITI
JOS PDL
@CUCU: dacă ai fi român pur sânge ai ști că forma corectă este "sunt" sau că este consacrată scrierea cu "â"! Așa că "JOS PDL"! să măturăm definitiv cu voi! USL este soluția!
Postat 17 Mai 2012, 10:22 de TDS
VOT
Sint ROMAN pur singe, dar decit sa votez un incompetent ca BOLOJAN, mai bine il voi vota si eu si familia mea pe CSEKE ATTILA ca PRIMAR.
Postat 17 Mai 2012, 10:18 de CUCU
SCHIMBARE
vreau o schimbare m-am saturat de scmpiri si monopol HUUUUUUU BOLOJAN
Postat 17 Mai 2012, 09:49 de GYULA
nu mai sustineti Primaria
si BICICLETE fara masini, ia taxa de la BOLOJAN de masina.NU va respecati si normal ca nu sunteti RESPECTATI, benzina e 6.5 lei asa faci economie si la abonament de sala .Sa traisca BOLOJAN din Parcarea lui GHILEA , dati le sa nu poata DUCE in toata viata lor. MAMA lor de javre de cotet!
Postat 17 Mai 2012, 09:32 de banii arncati in van
La fasole cu ciolan 2
>>>de blocuri nici vorba ,pisici maidaneze ,sau proprietari de pisici referinta la 8-12 capete ,sau deratizari de capuse tintari purici etc ,care este unde sunt ??? Domnule Bolojan ,Sau trimiteti doar comunitarii la amenzi ,Ca ARITMETICA (NU SA GRESIT ) Dv ,stie doar 2+2 @ $$$,frumusel venit si frumusica avere din "amaritele de salarii de bugetar care rup usa casei dumneavoastra , Nu am reusit nici o data va va vad la o plibarica printre blocurile gri ,Dece oare ?, sa va vad in parcurile amenajate pe banul public , in special pe bancile de la umbra , sau la strandul cu apa linpede precum Britforul (ca deh de ala ai apucat ),sau pe malul Crisului ,etc etc . PAI MAI BINE PUN UNGURI CA ASTIA SUNT,,,ca de neamul care este E clar si concis ...Sa traim bine ,,,10 iunie ai eject. = 12 voturi Bolojane pe viitor la Alejd ca te-a consacrat .Si vorba lui fratele Tirle Doamne ajuta """
Postat 17 Mai 2012, 07:54 de Viitor pasular
La fasole cu ciolan
Dar Lista in care Domnul BLOJAN care este \" Oare cine mai face parte ,sau la iarna vom avea gaze din esapamentele proprii pentru incalzire ,ca deh ,si...tie MATALUTA ce stie , dar , BALMOSUL (nu sa gresit ),vrea gaze,,,dece nu ne arata documentul ca Uniunea ne-a inpus gaze nu geotermala ,sau devenim un oras de PASULARI , sa avem gaze , De HHH Oradea va fi frumos mirositoare pe linga Ozana ceea curgatoare ,,, De mai marele Pacalit TIRLE care ilavea pe satana in dulap inainte de 89,si acum CARE ESTE <<< MIEL INBRACAT IN BLANA DE LUP >>> va veni Domnul Bolo sa-mi plateasca si mie caldura la iarna cu jumatate sau un sfert din radiatoarele (caloriferele dinsului ) caci are acordeoane in apartament nu radiatoare ,si la 550-700 roni cam-cit trebuieste sa dea pe luna ??? ,ehhh !!! , Balmosul a facut un parc scuz,Oraselul Copiilor din Rogerius , caci la cit de rahati-ti au fost copilasi sa infundat canalizarea ,??? ,iar acum eleiile sund atit de netede ,precum si proiectul ,din fonduri europene,precum firma care este si administreaza paza , precum TOALETAREA POMILOR <<<MODEL CEAPA ,SAU TUNS FREZAT PE O PARTE ,DUPA BUNUL PLAC AL DRUSBASULUI ,>>>caci banci in parcuri sau in inprejurimi de
Postat 17 Mai 2012, 07:35 de Viitor pasular
HUU... ESCROCII
adevarul este ca udemeristii sunt cei mari escroci.
Postat 17 Mai 2012, 03:30 de safe
orice, numai udemerist sa nu fie.
fara lepra udemeriste. parsivii parsivilor
Postat 17 Mai 2012, 02:00 de ildiko
votanti
se pare ca toti care scriu mesaje anti bolojan pe acest site sunt si singurii care vor vota cu favoritii lor(groza, cseke, vuscan sau altii). asa ca bafta la votare ca veti avea nevoie de multe buletine de vot xeroxate. hai bolojan.
Postat 16 Mai 2012, 22:45 de booo!
jos bolojan
da ce sa spun ce mare atac la Bolojan:) asa se intampla cand ii ceri explicatii si ii spui adevarul!!pe unii ii doare adevarul!!!probabil se simte cu musca pe caciula,,,doar astia reactioneaza asa!!JOS BOLOJAN
Postat 16 Mai 2012, 22:32 de filip
hu-hu-hu-hu-hu-hu
huuuuUSL si PDL vrem UDMR ne am saturat de stapani
Postat 16 Mai 2012, 21:50 de huuuuuu
Progresul oraşului
Bine ca l-o dus DRACU` pe Bolos (profesor-auditor-director de primarie etc etc etc si bine ar fi sa nici nu ma vina inapoi in IAD cu el sau cu nasu`n x-ur la Sofronicah) cate functii o avea acume e si suit in copac! PDSR a facut mare gresala ca l-a acceptat pe TRADATORUL de Filip P. mai ramane sa-l primeasc inapoi si pe Ghilea (savant de renume cu diploma de vadu`Crisului)... Groza e o nulitate, un obscur profesorash cu poleiala de inginerash! Vuscan e pasta, Cseke e periculos ca are in spate o organizatie,disciplinata noroc ca Tokes a bagat pe dacu`n ei si i-a mai imparshtiat, asa da-i `naite Tttokes dargam! restu-s slabisti nci nu are rost sa ne pierdem cu ei se si vede dupa programele de tip neprofesioniste! Asadar : \"Progresul oraşului necesită continuitate\" are mare dreptate!!! Bravo cui l-a lansat! Si di si lupta si dai si lupta, Bolojane! Succes sau Successssuri!
Postat 16 Mai 2012, 20:56 de mitza baston
Război electoral! Contracandidaţii la Primăria Oradea s-au dat la Ilie Bolojan
Am o intrebare: de ce nu se atrag fonduri europene? Dl groza are dreptate, poate asa casa mea nu ar crepa daca s-ar repara drumurile, dl primar de ce nu i-ai acordat audienta mamei si te-ai uitat la ea ca la ultimul om?
Postat 16 Mai 2012, 20:11 de Denisa
Postacii PDL :))))
va plateste tarle la norma sau la zi postacilor PDListi? Acelasi comentariu de n ori. Hahahaha. Aveti grija ca pana la alegeri mai e destul. Sa nu patiti ceva de prea mult efort. Dupa 3 ani de relaxare maxima, mai trebe un pic de activitate :)))))))))))))))))))) Uite..serios...daca candida Blaga la primarie il votam pe el, dar asa..cine..Groza ala? nu multumesc!
Postat 16 Mai 2012, 18:42 de oradean
fara usl
bolojan ii varza...are o gandire de anii 80 ajungem in groapa cu el...fara usl is satul de populismele lor...
Postat 16 Mai 2012, 18:13 de ion ion
PDL = USL = UDMR aceeasi mizerie
Investitori nu vin din cauza taxelor si a modului in care PDL SI USL si-au batut joc de ei. Nare primaria un rol mare in toata treaba asta desteptii pamantului. Nici basmele nu or sa vina sa discute cu Groaza!
Postat 16 Mai 2012, 18:03 de Apolitic
bine Groza
si eu cred in ideea domnului Groza in a infiinta un consiliu format din reprezentanti ai mediului de faceri. ca investitori in oras nu se atrag iar somajul este in cretere
Postat 16 Mai 2012, 17:03 de florin p
prea multe mizerii
nu mai vrem pe udmr nici in ruptul capului.
Postat 16 Mai 2012, 15:19 de csongor
fara USL
Am uitat toate astea? În perioadele 1992-1996 şi 2000-2004, cât PSD a fost la putere, s-au dat cele mai mari ţepe din istoria României. Au fost privatizate fraudulos aproximativ 6.000 de întreprinderi, evaluate la 700 miliarde de euro. Cele 6.000 de întreprinderi au fost vândute cu aproximativ 70 miliarde de euro (10% din valoarea de piaţă). PE CELE 6.000 DE ÎNTREPRINDERI PRIVATIZATE FRAUDULOS S-AU ÎNCASAT, PÂNĂ ÎN MOMENTUL DE FAŢĂ, NUMAI 7 MILIARDE DE EURO (ADICĂ 1% DIN VALOAREA DE PIAŢĂ). Prin privatizarea ilegală a acestor întreprinderi s-au pierdut peste 6 milioane de locuri de muncă. 1. Opoziţia, scoasă din joc cu minerii , Mineriada din iunie ’90 este, de fapt, consecinţa unui şir de evenimente, fiecare de natură să pună o mare stavilă în calea trecerii la capitalism, şi nu poate fi judecată separat de ele atunci când se pun chinuitoarele între­bări care au însoţit tranziţia. Încă din primele luni ale anului, a existat suspiciunea că noua conducere provizorie instalată în 22 decembrie ’89, în frunte cu fostul comunist Ion Iliescu, in­ten­ţionează să-şi permanenti­ze­ze puterea. Proaspăt reînfiin­ţa­te­le partide istorice au organizat manifestaţii în Bucureşti, iar puterea, benefiicind şi de serviciile unei televiziuni publice aser­vite, a organizat contra­ma­ni­festaţii, la care au participat atât muncitori de la marile uzi­ne bucureştene, cât şi mineri aduşi din Valea Jiului. Au fost bătăi, arestări, devastări de spaţii, dar de mică amploare. Frontul Salvării Naţionale (FSN) a anunţat că va participa la alegerile din 20 mai, pe care tot el (printr-o structură, în care, de ochii lumii, a invitat şi opo­ziţia - Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională) le organiza. Aprilie 1990 a marchat debutul a ceea ce s-a numit „fe­no­menul Piaţa Universităţii“. Mii de oameni s-au strâns în piaţă (denumiţi de Iliescu „golani“), au demonstrat zi de zi împotriva neo-comunismului, balconul de la Universitate devenind o tribună a mesajelor anticomuniste la care a avut acces oricine. Poporul a decis însă altceva la 20 mai, zi care a rămas în istorie sub numele de „duminica orbului“: FSN a ieşit câş­ti­gă­tor cu aproape 70%, iar Ion Iliescu a devenit preşedinte cu 85%, în condiţiile unei par­ticipări masive la vot: aproape 90% din populaţia cu drept de vot. 2. Democraţia predată cu bastoanele minerilor . După mineriadele din 1990, venirea minerilor se perma­nen­ti­zează. Devine un fenomen. Se spune că era principala armă a lui Ion Iliescu pentru a face ordine cu mijloace neoficiale. Ur­mă­toarea mineriadă majoră avea să aibă loc la scurt timp: septembrie 1991. Acelaşi Miron Cozma, aceiaşi mineri din Valea Jiului. De data aceasta, „ortacii“ cer demiterea primului-mi­nistru, se spune că la indicaţia lui Ion Iliescu. După ce este atacată clădirea Guvernului în data de 26 septembrie, cabine­tul Petre Roman îşi dă demisia.
Postat 16 Mai 2012, 15:07 de anti usl
si eu votez pe groza
udemeristii sint cei mai parsivi.
Postat 16 Mai 2012, 15:00 de katy
pupincuristul respectiv a fost kaboou
gozboru ciudos
Postat 16 Mai 2012, 14:56 de @Doamne ajuta !
Pupincuristii PDL
Si USL fura da. DAR NU CA PDL. Te rog sa fi realist!
Postat 16 Mai 2012, 14:56 de Andrei
Pupincuristii PDL
e plin de pupincuristi de-a lui Base paici, care doresc moartea adversarilor. Cu asa oameni cum sa ai un dialog adecvat. Se vede dupa conducatorii lor! Cine se aseamana se aduna! Pacat...
Postat 16 Mai 2012, 14:53 de Ileyes
daca....
@misu: daca altii nu, fii sigur ca personajele implicate in campania electorala le citesc!(poate nu direct dar cineva le citeste si ii informeaza)
Postat 16 Mai 2012, 14:51 de TDS
pupincuristul
postacul lui bolo si uneori al lui cseke, a facut deja preinfarct. imbecilul, a postat de 100 de ori si i-a crapat pitpalacul de ciuda.
Postat 16 Mai 2012, 14:49 de Doamne ajuta !
ungur sint
si urasc din tot corpul meu r m d s z. tokes elnek.
Postat 16 Mai 2012, 14:43 de gyula
Sa ma lase toti
O porcarie aceste comentarii toate. Ma mir ca le mai citeste careva. Nici nu merg la alegeri. Nu dau votul meu la niste corupti!
Postat 16 Mai 2012, 14:41 de misu
Bine Groza
Am avut ocazia de a ajunge din intamplace la aceasta intalnire iar singura impresie buna a lasato domnul Groza majoritatea salii fiind de aceas parere. felicitari
Postat 16 Mai 2012, 14:40 de Anemona
mda
Asa iti povestesc si eu ca l-am auzit pe Boc ca PDL va pierde alegerile. Sa fim totusi seriosi. Zi ce cafenea. La ce ora? Sigur nu era Groza printre ei? hahaha
Postat 16 Mai 2012, 14:40 de e clar
hahahah
eu as plati ca sa aud o asemenea discutie lacrimogena. foarte tareee :))
Postat 16 Mai 2012, 14:39 de misu
mda
HAHAHAHAH CE DE CACAO DUMA "luni intr-o cafenea am auzit o discutie intre niste penelisti care erau ingrijorati de faptul ca o mare parte al cetatetilor fiind nemultumiti de bolojal il doresc pe groza primar iar 2 dintre ei fiind pusi pe posturi fara a se face nici un concurs vor fi dati afara si se vor face concursuri pe bune pentru posturile lor la care unu dintre ei consolandul a zis LAS CA BINE O FOST CAT O FOST ...hahahahaha" Fix in cafeneaua aia erai si tu. CE DUME DE CACAO
Postat 16 Mai 2012, 14:38 de e clar
mda
bai PDListi stupizi..va faceti de cacao ca si cei de la USL...de la voi asteptam mai mult! Acelasi comentariu de 15 ori.
Postat 16 Mai 2012, 14:37 de e clar
mediul de afaceri
Felicitari domnului Groza pentru dorinta de a infiinta un consiliu consultativ format din reprezentanti al mediului de afaceri, pentru ca in ultimii 4 ani au venit mult prea putini investitori iar asta se vede si in lipsa locurilor demunca si somajul ridicat. da nu ii nimic ca vine vara si taiem frunze la caini, in parc, pe bancile cumparate cu 750 RON bucata!
Postat 16 Mai 2012, 14:36 de Mihaela
penelisti cu firez sub scaun
luni intr-o cafenea am auzit o discutie intre niste penelisti care erau ingrijorati de faptul ca o mare parte al cetatetilor fiind nemultumiti de bolojal il doresc pe groza primar iar 2 dintre ei fiind pusi pe posturi fara a se face nici un concurs vor fi dati afara si se vor face concursuri pe bune pentru posturile lor la care unu dintre ei consolandul a zis LAS CA BINE O FOST CAT O FOST ...hahahahaha
Postat 16 Mai 2012, 14:35 de laviniu r
mda
e clar ..plin de postaci UDMR, USL si PDL aici...de la mine nu aveti nici un vot. Mai bine Dan Diaconescu!
Postat 16 Mai 2012, 14:35 de e clar
VOTEZ PE BOLOJAN !
udemeristii sunt cei mai parsivi.
Postat 16 Mai 2012, 14:33 de katy
mda
postacul asta cretin al lui bolovan si al lui cseke, uneori, daca nu va face infarct pana la alegeri, va face sigur atac de cord in ziua cand va fi facut public rezultatul.
Postat 16 Mai 2012, 14:33 de e clar
@ ANDREI
@ ANDREI...adica PDL + UDMR e mai bun? Te rog nu mi spune ca esti asa naiv? A inteleg...nu esti roman. Sau daca esti nu esti unul adevarat. Asta e clar!
Postat 16 Mai 2012, 14:32 de Mark
VOTEZ PE GROZA !
udemeristii sunt cei mai parsivi.
Postat 16 Mai 2012, 14:31 de katy
doamne feri USL
MAi bine o majoritate USL? Doamne fereste-ne de asa ceva!!!! I primul rand cum sa existe o alianta asa malefica ca si PNL PC si PSD? Nu exista asa ceva din start. In al doilea rand...sa nu uitam cine e in spatele acestei aliante, o gramada de moguli care abia asteapta sa puna mana pe tara asta. Vai de noi daca ajung astia la putere!!!!!!!
Postat 16 Mai 2012, 14:30 de Andrei
mda
postacul asta cretin al lui bolovan si al lui cseke, uneori, daca nu va face infarct pana la alegeri, va face sigur atac de cord in ziua cand va fi facut public rezultatul.
Postat 16 Mai 2012, 14:29 de e clar
PDL a distrus economia Ro, a Oradei si BH!
Multumim PDL. 3 ANI DE SUCCES. De ce nu merge treaba in ORADEA si BIHOR. Pai uite...multumiti-le PDListilor: "Investiţiile străine directe au totalizat în primul trimestru 425 milioane euro, în scădere faţă de valoarea de 444 milioane euro din aceeaşi perioadă a anului trecut. Anul trecut, investiţiile străine directe au scăzut cu 13,6% faţă de nivelul din 2010, la 1,917 miliarde euro, ajungând astfel la minimul ultimilor nouă ani." BRAVO PDL. SI VA ROG, nu dati vina doar pe criza. Ca nu e ala asa negru... Prietenii stiu de ce!!!!!!!! ASA CA CE ZICETI DE GROZA?????? CA ARE PLANURI CA E BUN. Poate sa fie. Fiind din PDL e tot un incompetent probabil!
Postat 16 Mai 2012, 14:25 de PDL
Bine Groza
Am avut ocazia de a ajunge din intamplare la aceasta intalnire iar singura impresie buna a lasato domnul Groza majoritatea salii fiind de aceas parere. felicitari. altfel, chiar ca e disperat tare de tot postacul bolnav al lui bolo.
Postat 16 Mai 2012, 14:23 de Anemona
mandate
ce mismasuri au facut PDL cu UDMR in Romania cat au fost la guvernare. Ai decapu meu. Mai bine o majoritate USL decat una PDL UDMR
Postat 16 Mai 2012, 14:23 de oradean
mandate
STRUTO-CAMILA pnl-udmr au facut praf totul. ii urmeaza psd si restul care au fost la guvernare.
Postat 16 Mai 2012, 14:20 de oradean
NU MAI POSTATI ACELEASI COMENTARII
daca aveti o opinie nu o postati de deci de ori!
Postat 16 Mai 2012, 14:14 de laviniu r
nimic pt PDL si etnobotanice
Primaria nu se apuca sa inchida abuziv localuri.. Prefectura a incecat sa se ocupe dar nu l-a lasat legea pe Ghilea. Nu sunt fan ghilea dar omu a incercat. Asa e in RRomania. Guvernul Ro nu a adoptat cadrul legal prin care se aplica legislatia de funct a astor localuri. MULTUMESTE-I PDL ului. Bine..probabil esti un tanar PDL ist de aia judeci superficial. Ia de aici si informeaza-te altadata: bihorstiri.ro/au-lichidat-weed-shop-urile-din-oradea/ Asa ca nu prea i-a iesit lu nea ghilea, ca inca sunt deschise. Macar a incercat. ALTADATA NU MAI VB PROSTII
Postat 16 Mai 2012, 14:14 de oradeanul
mediul de afaceri
.Felicitari domnului Groza pentru dorinta de a infiinta un consiliu consultativ format din reprezentanti al mediului de afaceri, pentru ca in ultimii 4 ani au venit mult prea putini investitori iar asta se vede si in lipsa locurilor demunca si somajul ridicat. da nu ii nimic ca vine vara si taiem frunze la caini, in parc, pe bancile cumparate cu 750 RON bucata!
Postat 16 Mai 2012, 14:13 de Mihaela
PT PUPINCURISTUL LUI BOLOJAN
DA ESTI DIPSERAT NU GLUMA ! TRECI LA MUNCA, BAI PUTOARE !ZBOARA BOLOJAN, INCOMPETENTUL, IAR TU AJUNGI MURITOR DE FOAME.
Postat 16 Mai 2012, 14:10 de CLAR
nimic pentru tineret
daca un primar nu vrea sa se vanda etnobotanice la el in oras acestea nu se vand, ASTA DACA ISI DORESTE! daca nu a facut nimic concret pentru tineret sa gandit poate s aii stimuleze cumva...
Postat 16 Mai 2012, 14:09 de mihai
PDL a distrus economia Ro, a Oradei si BH!
Multumim PDL. 3 ANI DE SUCCES. De ce nu merge treaba in ORADEA si BIHOR. Pai uite...multumiti-le PDListilor: "Investiţiile străine directe au totalizat în primul trimestru 425 milioane euro, în scădere faţă de valoarea de 444 milioane euro din aceeaşi perioadă a anului trecut. Anul trecut, investiţiile străine directe au scăzut cu 13,6% faţă de nivelul din 2010, la 1,917 miliarde euro, ajungând astfel la minimul ultimilor nouă ani." BRAVO PDL. SI VA ROG, nu dati vina doar pe criza. Ca nu e ala asa negru... Prietenii stiu de ce!!!!!!!! ASA CA CE ZICETI DE GROZA?????? CA ARE PLANURI CA E BUN. Poate sa fie. Fiind din PDL e tot un incompetent probabil!
Postat 16 Mai 2012, 14:08 de PDL
precis
@HAHAHAHHAHAHAHAHAH: precis s-au inchis; in plus fiind prea frig si sa stai pe centura e dificil! centura politica, desigur! ATENTIE: in chestia cu centura am citat pe cineva de-al vostru, fetelor. Cum, cine? ala de v-a zis ca daca va asezati pe masa va arata cum se face!
Postat 16 Mai 2012, 13:59 de TDS
:)
da bine zici de aia le-a inchis ponta nu ????
Postat 16 Mai 2012, 13:58 de six sense
DISPERARE 2
Plin de fatuci PDListe paici. S-a inchis magazinul de etnobotanice fetelor? De aia nu a fost in stare guvernul PDL sa faca un cadru regal care sa le inchida???????? V-ati impotrivit voi din interior se pare.
Postat 16 Mai 2012, 13:57 de HAHAHAHHAHAHAHAHAH
SELINA, RER, SOMAJ...
sa continuam tot cu actualul primar pentru ca SELINA si RER sa detina in continuare monopolul pe aceleasi contracte uriase si nici sa se infiinteze un consiliu consultativ format din reprezentanti ai mediului de afaceri pentru ca mediul de afaceri din oradea merge extraordinar iar oradenii au momentan atatea oferte de locuri de munca incat asalteaza in fiecare zi pana la refuZ sediul AJOFM! Sa continuam cu Bolojan?
Postat 16 Mai 2012, 13:52 de RAZVAN P
HOTILOR
HUU..... HOTILOR !
Postat 16 Mai 2012, 13:51 de ROUJII CU CAMARILA
Groaza a la Oradea
Mediu de afaceri il stie pe Groza de cand se invartea in jurul lui Ghilea. Numa prostii il voteaza pe el. Mai bine Cseke!
Postat 16 Mai 2012, 13:48 de Paul
HAI CSEKE!
Votati CSEKE. Singura alternativa viabila si coecta PT ORADEA!
Postat 16 Mai 2012, 13:47 de Eric
Bine, Groza !
Am avut ocazia de a ajunge din intamplace la aceasta intalnire iar singura impresie buna a lasato domnul Groza majoritatea salii fiind de aceas parere. felicitari
Postat 16 Mai 2012, 13:46 de Anemona
nu
Si eu votez orice doar Bolojan NU .
Postat 16 Mai 2012, 13:45 de horatiu
Slab Groza asta
Un mediu de afaceri care s-a prins ca viziunea sa e una plina de discrepante, care se bazeaza pe prea multi de DACA si de POATE. SLAB GROZA SLAB!
Postat 16 Mai 2012, 13:45 de Ana
Bravo Bolojan
Groza e un perdant si un slabist. Se vede dupa atitudine!
Postat 16 Mai 2012, 13:42 de oradea
bolojan INCOMPETENTUL
de ungurul udmr-ist, ce sa mai zici ? e sub orice critica. groza e cel mai bun, detasat.
Postat 16 Mai 2012, 13:40 de roujicugasca de hoti
Bolo primar!
Nu stiu ce sens are sa mai postam aici alaturi de pedistii cei hoti si mincinosi. Daca nu esti orb sau cretin, il alegi pe Bolojan. Simplu!
Postat 16 Mai 2012, 13:33 de sever
Lepre udemeriste
il lovesc pe bolovan la oua. asa-i trebuie daca a incalzit sarpele la san. cand rontaiau toti la ciolan, bolovanul a crezut ca va fi asa mereu. escrocii, vor sa-l scoata acuma de la blid.
Postat 16 Mai 2012, 13:32 de qed
pacat de PDL!!
Groza..tot acolo e ca acum n ani. Zero EVOLUTIE. ZERO. Pana si Tarle e mai competent ca groza. Pana si Ghilea
Postat 16 Mai 2012, 13:28 de PDListul
GroAza 2
ori incearca statul sa se implice intr-un mod corect si competent. Nu cum a facut USL tau in ultimii ani. Desii mi-au placut taierile bugetare, toate au fost de ochii lumii mai mult. Si asa si-au bagat si ei picioru cum au facut si USL ul. Ca doar daia au fost de acotd toti cu marirea de salarii la bugetari. DIXIT!
Postat 16 Mai 2012, 13:27 de Vali
Groza primar
bolojan incompetent. udemeristul, retrograd si prost.
Postat 16 Mai 2012, 13:26 de studiu
GroAza 1
MIHAELOOOOOOOOOOO: Tu pe ce lume traiesti? Lasa-l pe groza cu consiliul lui de cacao, ca nu face mai nimic cu ala. Uite ce zice el: " !!!!!!!!!!!!!!!Domnia sa mizează şi pe fondurile europene care ar urma să vină în România în perioada 2014-2020 şi pentru o absorbţie maximă candidatul PDL Bihor a spus că va crea o structură specială în cadrul Direcţiei de Programe din Primărie, structură care va funcţiona în parteneriat cu mediul devafaceri şi firmele de consultanţă specializate în scrierea de proiecte." CE FONDURI FATA? Imediat crapa UE, sau daca nu crapa sisteaza plati catre programele RO (vezi cum a fost cazu POSDRU). Evident ca pe asta mizeaza ca de la Bucuresti nimeni nu il baga si nu o sa il bage in seama. SI INCE CEVA, ca se vede ca ai terminat LITERE si vb ca o fetita PDLista. PRIMARIA NU TREBUIE SA ITI CREEZE TIE SAU MIE LOCURI DE MUNCA. Ea poate incuraja acest fenomen prin masuri locale. SI ASTA S-A INTAMPLAT PE VRMEA lui Bolojan, nu pe vremea PDL ului tau care a avut fraiele in oras atatia ani, cand economia mergea si a facut UN MARE MARE R_ahat pt oradeni si bihoreni. Ori lasi piata libera si decentralizezi tot, ori ...
Postat 16 Mai 2012, 13:25 de Vali
super banci
am stat si eu pe acele extraordinare banci cumparate cu 750 ron de la care te doare spatele si care sau exfoliat dupa 3 luni, Domnul Groza se pare ca va face un procentaj bun mai ales ca multi oradeni sunt nemultumiti de realizarile actualului primar, iar tot ceea ce a facut a facut din banii dati de pdl partid de care sa tot plans ca nu primea bani destui, iar cand sau primit au fost umflate contractele!
Postat 16 Mai 2012, 13:24 de simina
REPET. ASA DA.
jExkluziv RMDSZ: Ungurii nu se suportă alături nici pe buletinele de vot! u ne e rusine. FOARTE BINE ! AFARA CU RMDSZ ! a supt destula
Postat 16 Mai 2012, 13:22 de KATY
Lepre
Leprele au fost sunt si vor fi udemeriste !!!!!! crapa gunoiule !!!!!!!!!
Postat 16 Mai 2012, 13:20 de hehehehehehe........
GroAza
Sa se duca Groza cu consiliul lui in desert. Degeaba face el 10 consilii pe luna daca de la bucuresti nu il sprijina de loc, nimeni. Asa a fost oricand.
Postat 16 Mai 2012, 13:20 de Vali
udmr e o rusine in frunte cu ceke, caratorul gentii lui kiss
bolojan un incompetent. Dl Groza este cu mult peste ei.
Postat 16 Mai 2012, 13:17 de se stie
lepre
@xyz: primul care am lansat caracterizarea cu "leprele" pe e-bihoreanul am fost eu, doar ca era vorba despre leprele pedeliste!
Postat 16 Mai 2012, 13:16 de TDS
....
citeste articolul de pe bihon mai Rafaele! ma bucur ca i-ti place cat de bine merg firmele din Oradea si mas bucura si mai tare daca teas vedea in fiecare zi batand la usile AJOFM cautanduti un loc de munca la fel cum fac mii si mii de oradeni momentan.
Postat 16 Mai 2012, 13:14 de Mihaela
Leprele udemeriste + bolovan
JOS CU ACEASTA STRUTOCAMILA !!!!!!!!
Postat 16 Mai 2012, 13:13 de xyz
Groza = Apost = slab si corupt!
Groza a fost STERS SI SLAB. Vb doar daca ai fost acolo! De visat poate toata lumea, vb lui!
Postat 16 Mai 2012, 13:07 de Ghita
ungur sint
si urasc din tot corpul meu r m d s z. tokes elnek.
Postat 16 Mai 2012, 13:06 de gyula
@Mihaela
MEDIUL DE AFACERI E LA PAMANT CA ATUNCI CAND ECONOMIA ERA FIERBINTE PDL ORADEA si BIHOR nu au facut nimic pt aceasta zona, iar apoi s-au lasat calcati in picoare de CJ, Arad, Satu Mare, si altele! Doar Bolojan a miscat ceva! Auzi la ea...
Postat 16 Mai 2012, 13:06 de Rafael
Bravo Groza
Am avut ocazia de a ajunge din intamplace la aceasta intalnire iar singura impresie buna a lasato domnul Groza majoritatea salii fiind de aceas parere. felicitari
Postat 16 Mai 2012, 13:05 de Anemona
@Mihaela
@ MIHAELA: "Felicitari domnului Groza pentru dorinta de a infiinta un consiliu consultativ format din reprezentanti al mediului de afaceri, pentru ca in ultimii 4 ani au venit mult prea putini investitori iar asta se vede si in lipsa locurilor demunca si somajul ridicat. da nu ii nimic ca vine vara si taiem frunze la caini, in parc, pe bancile cumparate cu 750 RON bucata! " TU GLUMESTI? Idiotu de Groza VREA "înfiinţarea unui consiliu consultativ format din reprezentanţi ai Primăriei şi mediului de afaceri menit să promoveze parteneriate între sectorul public şi cel privat." AI INTELES FATA? PArteneriat public privat? Nimeni in Romania nu e tampit sa faca asa ceva, decat daca are pile mari. Parteneriat cu statul? De ce? Ca sa iti vezi banii pierduti si sa ti primesti cine stie peste cat timp inapoi, daca nu cumva va fi ca in Grecia si la noi!!! TU AI CITIT ARTICOLUL MACAR? Sau te bagi in seama degeaba, ca orice PDLista.
Postat 16 Mai 2012, 13:04 de Rafael
altfel
@Calin:eu as zice: BOLOJAN, cel mai mare bine!
Postat 16 Mai 2012, 13:02 de TDS
Tot bolojan...
Decat Groza si Cseke..mai bine Bolojan. Cel mai mic rau!
Postat 16 Mai 2012, 13:00 de Calin
mediul de afaceri la pamant
Felicitari domnului Groza pentru dorinta de a infiinta un consiliu consultativ format din reprezentanti al mediului de afaceri, pentru ca in ultimii 4 ani au venit mult prea putini investitori iar asta se vede si in lipsa locurilor demunca si somajul ridicat. da nu ii nimic ca vine vara si taiem frunze la caini, in parc, pe bancile cumparate cu 750 RON bucata!
Postat 16 Mai 2012, 12:59 de Mihaela
jos cu r m d s z
jos cu udmr
Postat 16 Mai 2012, 12:58 de gyula
conf
Cine analizeaza 1 cetatean strain cu afaceri in romania micula datorii la stat /lucian fed patro un ratat economic/ciac mintas afaceri numai cu primaria universitatea cj bihor vezi si catedrala SARACA ROMANIE
Postat 16 Mai 2012, 12:55 de liberal
Groza, DA !
bolojan, incompetentul, NU ! unguru', groparul sistemului de sanatate, caratorul de valiza al lui kiss, NU !
Postat 16 Mai 2012, 12:54 de sand
bob, fasole, linte
@mazare: in visele tale(voastre)va(mai)castiga PDL-ul!
Postat 16 Mai 2012, 12:47 de TDS
ASA DA
Exkluziv RMDSZ: Ungurii nu se suportă alături nici pe buletinele de vot! FOARTE BINE ! AFARA CU RMDSZ !
Postat 16 Mai 2012, 12:46 de katy
PDL !!!!
PDL va castiga pana la urma , veti vedea . Hai PDL !!!!!
Postat 16 Mai 2012, 12:45 de mazare
!!!!
Groza ii ok restu sunt zero si vecinii
Postat 16 Mai 2012, 12:42 de messi
gozbori imputiti
numai cacaturi.... sa va plesneasca vena in cap !
Postat 16 Mai 2012, 12:32 de gozbori imputiti
de acord cu tine
"Leprele udemeriste + bolovan bolojan sa se ia de mana cu unguru\' fost aliat la ciolan si care acum il ataca din toate pozitiile. amandoi sunt submediocri. groza este cu mult peste nivelul celor doi".
Postat 16 Mai 2012, 12:22 de @vot
Era vb de mediul privat
@ DORI: E vb de mediul privat! MACAR cititi articolul mai PDListilor, inainte sa dati cu noroi. De fapt, avand in vedere exemplele Base, Boc si Tarlea, e de inteles. Atat e nivelul!
Postat 16 Mai 2012, 11:48 de Gabi
@dori
daca esti bou... primarul s-a referit la micsorarea impozitelor pentru firme ... a fost o intalnire cu mediul de afaceri... iar pentru incultura ta generala ar trebui sa stii ca o firma plateste un impoait de 10 ori mai mare decat o persoana fizica si ar fi normal sa plateasca doar de 3-4 ori ....
Postat 16 Mai 2012, 11:47 de oradean
Minciuni cu micsorarea de impozit
Care micsorare de impozit? Anul trecut s-a marit impozitul pe o strada din Iosia, care nu este asfaltata si in ultimii 5-6 ani nu s-a facut nimic in plus pentru a avea un motiv de marire. Asa ca mai usor cu minciunile d-nule Primar.
Postat 16 Mai 2012, 11:39 de dori
Cseke?
"nu se compara relatile lui CEKES pentru Oradea" CE RELATII? UDMR NU MAI E LA PUTERE omule! E in opozitie cu PDL. Ce relatii mai are el? Cu cine? Cu maghiarii de peste granita unde e mai mare mocirla economica ca si aici? Cu Orban ul lor care e la fel daca nu mai rau decat Basescu? Cu Jobbik si alti extremisti maghiari? Sa ma lase. SPER SA existe o majoritate romana in parlament, un guvern de uniune nationala, ca sa nu mai existe derapaje gen Targu Mures si Tokes.
Postat 16 Mai 2012, 11:29 de oradean
@ sustinatorul lui Cseke si multi altii
Am stat si am citit comentariile postate la acest capitol si-am ras cu lacrimi; comenteaza foarte multe personaje,din pacate toti analfabetii si incultii au dreptul sa-si exprime opinia, personaje care nici macar nu cunosc gramatica limbii romane caci unele mesaje nici nu am reusit sa le "decriptez". Sincer,imi pare rau ca unii dintre voi aveti dreptul sa va exprimati opinia si deci si sa votati caci nu sunteti in deplinatatea facultatilor mintale. Lasand ironia si gluma la o parte, nu luati in considerare populismele partidelor si alte promisiuni desarte,caci cred ca am invatat cu totii ca in timpul campaniilor electorale promisiunile curg, priviti dincolo de acestea, la trecutul candidatilor,la actiunile lor. Adevarul este ca de bine de rau,ca a inceput el ca a finalizat proiectele altora dupa Bolo a ramas ceva in oras,cat despre mandatele precedente acestuia -doua la numar- nu se pot spune prea multe. Oradea chiar a inceput sa arate ca un oras cu care te poti mandri,spre deosebire de imaginile sumbre pe care le oferea in trecut.Cseke,Vuscan si altii - nu tocmai persoane care ai vrea sa fie imaginea ta,sa te reprezinte.
Postat 16 Mai 2012, 11:09 de Catavencu
nu se compara !!!!
nu se compara relatile lui CEKES pentru Oradea comparativ cu chinul indurat cu BOLOJAN, vreti management asta inseamna RELATII in VARF :)))) mare e lumea ta Doamne si multi .... in EA ! RELATII pentru dezvoltare , cati maghiar sustin ORADEA cu TAXE mari nu EVAZIONISTY? trebuie apreciati cei ce se implica nu ROMANII hoti.
Postat 16 Mai 2012, 10:56 de net superior
Primar ideal a facut nu mult ce ff multe pentru BIHOR nu doar Oradea.
este ROMAN si mai mult si maghiar , CALITATE nu TARANISME de ALESD.Oradea obligata la un stil RUSTIC :))) vai si amar, DISPARI ca ne ai manacat banii degeaba .
Postat 16 Mai 2012, 10:46 de CEKES va fi un
Primar ideal a facut nu mult ce ff multe pentru BIHOR nu doar Oradea.
dar CEKES de ce nu ar fi BUN ca PRIMAR! cine spune ca doar BOLOJAN e unicul cand vedem foarte clar cum isi insuseste ROULU de PRIMAR 4 ani a avut TIMP sa demonstreze CONTRARIUL, vrem CESKES PRIMAR .Compari un fost MINISTRU cu un Primar !!! avem ceva in CAP sau gata :)))) suntem chiar RIDICOLI uneori, nu se compara calitatea , net superioara.
Postat 16 Mai 2012, 10:44 de CEKES va fi un
Pt BOLOJAN
D-le Bolojan, lasand la o parte criticile si laudele, faceti o imensa greseala ca il duceti in spate pe C.P. Acest personaj trage in jos partidul si pe d.voastra implicit.
Postat 16 Mai 2012, 10:38 de Lisa
Bolojan, primar valabil!
Dezbateri inutile, Bolojan e singurul candidat care a demonstrat ca merita sa fie ales si reales! Contracandidatii lui sunt niste mascarici populisti habarnisti.
Postat 16 Mai 2012, 10:37 de magda
huo pede!
postacii portocalii sunt bine platiti ca sa improaste pe aici cu calomnii, au banii gunoaiele. De aia ne-au saracit bocii si udrele, ca sa bage in ei pana nu mai pot. Cancerul sa va manance, pedistilor!
Postat 16 Mai 2012, 10:30 de sergiu
jos portocaliii
nu mai incapi aici de postaci portocalii. fugiti si impuscati-va lichelelor la cata mizerie ati facut, ati poluat totul, ati furat totul, ati saracit romanii, ordinarilor!
Postat 16 Mai 2012, 10:25 de maria
Muhaha
e foarte usor sa te lauzi cu ce au facut altii, domnul bolojan doar a finalizat ceea ce primari anteriori s-au straduit sa aprobe pt oradea...incepand de la poduri, malul crisului , si multe altele...a terminat ceea ce s-au chinut sa obtina altii si acuma se lauda in campanie...rusine bolojan
Postat 16 Mai 2012, 10:25 de Muhaha
Bolo e singurul valabil, de departe!!
Parca mai era nevoie de vreo dezbatere sa ne fie clar cu cine avem de-a face. Pai Bolojan e singurul valabil, ceilalti nu exista! Omul asta stie despre ce vorbeste si, cel mai important, face!!! Contracandidati de 2 lei, numai imbecilii ii vor vota, aia-s clar!
Postat 16 Mai 2012, 10:18 de sign
Leprele udemeriste + bolovan
bolojan sa se ia de mana cu unguru' fost aliat la ciolan si care acum il ataca din toate pozitiile. amandoi sunt submediocri. groza este cu mult peste nivelul celor doi.
Postat 16 Mai 2012, 09:33 de vot
alegeri
CA IN COMUNISM UNUL SINGUR LUCREAZA SI RESTUL SE UITA LA EL SAU PROMIT CA VOR DA GICACALORIA PE GRATIS LA -20GRADE IN TIMPUL IERNII,
Postat 16 Mai 2012, 08:02 de lya
desteptule
bine ca esti tu destept! mai citeste naibii presa! ia vezi articolul de azi in care pdl-istii spun ca mang face judetul de rusine!
Postat 16 Mai 2012, 01:41 de fbhfgwe
Bolojan PRIMAR
Puteti ciorovai ca prostii cat vreti ca doar va plateste partidu.In viata ca si in razboi conteaza rezultatul. Bolojan are rezultate . Cine iubeste un pic macar acest oras va vota Bolojan.Fapte nu vorbe, fraierilor! Iar pentru udemeristi ciocu mic ca nici ungurii nu va voteaza.
Postat 16 Mai 2012, 01:11 de tudor
PDL Oradea = cacat + Ioan Mang
În timp ce la nivel central Ioan Mang, ministrul Educaţiei, este atacat vehement de către membrii PDL pentru presupuse plagiate academice, la nivel local, luările de poziţie sunt mult mai atenuate. PDL-iştii orădeni preferă să nu comenteze cazul de plagiat şi să aştepte verdictul pe care îl vor da savanţii Academiei Române. Tăcerea PDL-iştilor este oarecem de înţeles atât timp cât copiii celor doi şefi ai PDL şi PSD Bihor, Ionel Avrigeanu şi Ioan Mang, sunt logodiţi, iar relaţia dintre liderii celor două partide este una foarte bună. Alexandru Mang, băiatul ministrului Educaţiei Ioan Mang, este logodit cu Cristina Avrigeanu, fiica şefului PDL Bihor, cei doi fiind împreună de aproape şase ani.
Postat 15 Mai 2012, 23:39 de PDL Oradea = cacat
TEAPA PDL 2
n multe cazuri, „progresul" sau „viitorul" din siglele de campanile ar urma să fie asigurat tot de vechea gardă a PDL. Primarul Aradului Gheorghe Falcă era favorit în sondaje dar el a încercat să ridice scorul partidului la consiliul local camuflându-l sub denumirea de Mişcarea Creştin- Liberală, în urma unei alianţe cu PER. În Neamţ, Alianţa Populară Progresistă Ecologistă Liberală (APEL) sprijină un cuplu bine înfipt în realităţile politice: Gheorghe Ştefan (PDL), pentru un nou mandat la primăria Piatra Neamţ şi Culiţă Tărâţă (UNPR) pentru şefia Consiliului Judeţean. Alianţa Popular Creştină Călăraşi îl sprijină la primăria oraşului pe Nicolae Dragu racolat de UNPR de la PNL. Acesta a devenit cunoscut la nivel naţional după ce i-a atacat pe nişte localnici care erau nemulţumiţi de tăierea salariilor. „Sunteţi nişte javre, exact cum i-a zis şi poliţia preşedintelui. La revedere! La revedere, javrelor! N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră", le-a spus Dragu spectatorilor. În Telorman, ţărăniştii au fost luaţi în alianţă de PDL şi îl susţin, împreună, pe Teodor Niţulescu, care a fost prefect al judeţeului atât din partea PSD cât şi din partea PDL. Afacerile lui Niţulescu cu instituţiile de stat din judeţ au ţinut prima pagină a ziarelor.
Postat 15 Mai 2012, 23:36 de TEAPA PDL 2
TEAPA PDL
Candidaţii democrat-liberali nu folosesc denumirea partidului în 18 judeţe, defilând sub sigla unor alianţe realizate pe plan judeţean. Aflaţi în scădere în sondajele de opinie, democrat-liberalii caută o soluţie pentru a evita un eşec pe linie la alegerile locale. Aproape jumătate din filialele partidului au renunţat la culoarea porotocaliu şi la semnul electoral tradiţional al PDL - trandafirul. Strategia folosită vizează alianţe cu partide mici, prilej pentru PDL de a se înfăţişa alegătorilor într-o formulă nouă. „Reţeta" variază de la un judeţ la altul şi include formule gheneroase privind obiectivele alianţelor : "pentru viitor", "pentru progres", "pentru comunitate" sau „pentru judeţ". Nu lipsesc referirile la creştinism sau la componenta civică. În majoritatea cazurilor, aceste noi alianţe au drept culoare de campanie verdele, dar sunt judeţe unde s-a folosit albastrul. Siglele sunt dintre cele mai variate:harta judeţului, o inimă, un măr, un spic de grâu sau un trifoi cu patru foi. Partenerii cei mai frecvenţi ai PDL sunt UNPR şi PNŢCD, care se regăsesc alături de democrat-liberalii în câte zece judeţe. De altfel, aceste două partide erau, iniţial, vizate, pentru formare Mişcării pentru România la nivel naţional, însă planul a fost abandonat.
Postat 15 Mai 2012, 23:36 de TEAPA PDL
TEAPA PDL
DADA..HAI PDL :)))))))))))))))): adevarul.ro/actualitate/politica/PDL-camuflat_la_alegerile_locale_0_700730248.html FACETI-VA IAR DE CACAO!
Postat 15 Mai 2012, 23:34 de TEAPA PDL
Jos bolojan
Jos Bolojan. Hai PDL!
Postat 15 Mai 2012, 23:21 de Ana
Lasa-ne PDL ule!
Pt toate slugile PDL iste..multumim PDL ului ca si-a batut joc de acest oras si judet. Atat de la Bucuresti cat si local, cat au fost la conducere. Doar Blaga ce s-a mai luptat pt noi. Acum hai cu totii.. catre Arad si Cluj, si multumiti PDL ului ca s-a "ocupat" de Oradea si de Bihor! De fapt nu. Haideti cu totii la Turda. De ce? De asta====== ziuadecj.realitatea.net/economie/parc-de-fabrici-si-hale-pentru-3000-de-angajati--90561.html
Postat 15 Mai 2012, 23:11 de un oradean
@ ARDELEAN
@ Ardelean: Poate ar fi artat mai bine centrul daca nu se baga Tarle in incercarile primariei de amenajare a fatadelor, proiect care apoi a fost o sursa primara de inspiratie pentru UDREA, craiasa PDListilor. Facultate de arhitectura? In Oradea? Da..cu numele, ca multe altele, vezi cazul Mang. Asta daca cumva nu stii unde sa iti trimiti copilul la faculta si aveai Oradea ca si varianta. Acum sper ca ti-ai scos-o din cap.Legat de parcari: te auto contrazici...ne intrebi daca am fost pe afara. Pai acolo cum sunt parcarile centrale. Iti zic eu 99,99% cu plata. E drept ca ei au alte mijloace de transport in comun + piste de biciclete. Una peste alta..plin de PDL isti pe aici. Pb e ca ne-am cam lamurit cu voi, cu varf si indesat. Dintre 2 rele, la momentul asta Bolojan si USL par raul mai mic pt orasul, judetul si tara aceasta. Cum zicea basescu: Nu e nici o criza baieti. Dar de aia tot avem cel mai mic nivel la investitii straine inregistrat vreodata si de aia toata crema resurselor si investitorilor a fost trimisa catre orasele PDListe. Vezi Takata!
Postat 15 Mai 2012, 23:00 de Vasi
oameni
In afara de inregimentati politici mai sunt si simpli votanti care mai scriu pe aici ? Nu prea vad de unde atata dragoste pentru Groza despre a carui realizari nu s-a auzit niciunde. In rest, ochiul liber poate vedea diferenta intre 12 ani de echipa Flilip-Groza si 4 ani de echipa Bolojan. La aceste alegeri oamenii nu mai voteaza vorbe si rafuieli gratuite, electoratul nu mai reactioneaza la cuvinte ticluite degeaba. Adevarul e ca cel mai inspirat slogan e a lui Bolo: faptele chiar vorbesc. Dar asta nu e valabil doar pentru Bolo ci pentru toti candidatii. Fiecare sa puna pe masa realizarile de pana acum si discutam asa. Ca promisiunile nu mai tin, electoratul e deja imun la ele, ba chiar le arunca la gunoi.
Postat 15 Mai 2012, 22:50 de Cristi
TDS,un lingau
Exista un mare "FILOSOF"ACEST TDS,care de fapt este sluga lui bolojan si are si el niste mici favoruri,esta un lingau al Bolvanului!Nu-l luati in seama omul n u stie ce vorbeste,el are diakog doar cu retardatii mintali! La cosul de gunoi al istoriei orasului cu voi!Marsss!
Postat 15 Mai 2012, 22:36 de ilie
parcurile si parcarile - mesaj pt bolojan
absolut nimic nu s-a facut pentru binele soferilor oradeni - desi parcarile centrale sunt cu plata, ele sunt goale, iar nesimtitii parcheaza in continuare nestingheriti pe zebra, pe iarba, pe interzis, in intersectii -- astia ar trebui taxati, care parcheaza cu tupeu in centru si unde le vine lor! sunt impotriva parcarilor cu taxa, in afara de centru de la zona bisericii cu luna pana la fosta agentie cfr! mare tam-tam pentru fantana arteziana de pe 6 martie si parcul linistii -- sunt de toata jena! orasul asta cu fac. de arhitectura atata este capabil sa produca?! pai voi nu ati fost la unguri si austrieci sa luati/furati exemplul? bataie de joc se cheama pacul linistii, gust amar si aspect de hambar, decor ciudat! rusine pentru primar, care imita parcarile austriece cu taxe pe masura, dar nu e in stare sa creeze un parc simbol pentru mandria orasului asta!
Postat 15 Mai 2012, 22:27 de ardelean
Bolovan la Tileagd
Abia astept sa-si reia meseria lui de baza,Bolovanul!La Ajutatoare la Tileagd este asteptat din 11 iunie,incolo!ASta este,fiecare se intoarce la meseria lui,functiile politice sunt trecatoare,dar meseria e bratara de aur!Din pacate nu-l poate salva nici macar Selina!
Postat 15 Mai 2012, 22:23 de votant
Toata stima pentru Groza
deci in ce stadiu ii Aquaparcul ? ca nu am fost lamuriti defel de Bolojan
Postat 15 Mai 2012, 21:55 de mihai i
Toata stima pentru Groza
Toata stima pentru Groza care a fost cu 2 clase peste Bolojan,
Postat 15 Mai 2012, 21:41 de NICU
cam prost
cine a fost acolo a vazut ca bolojan nu a fost capabil sa raspunda la intrebarea cu aqua parc...oare de ce? chiar nu va dati seama ca e pe dihafara
Postat 15 Mai 2012, 21:24 de ilie
just
@cancan: ai dreptate era SUPERLIGA!
Postat 15 Mai 2012, 21:21 de TDS
SUPER TITI
HAI HAI HAI SUPER TITI LA PRIMARIE TITI FRENTZ - PRIMAR
Postat 15 Mai 2012, 21:20 de oradea
Oradea
Bolojan a jucat azi in alta liga !
Postat 15 Mai 2012, 21:18 de cancan
Mda
Groza l-a distrus pe Bolojan in confruntare !
Postat 15 Mai 2012, 21:17 de saddam
Strategia pestelui vorbitor
Lucrarea privind perioada 2012-2016 inseamna, de fapt, programul de guvernare locala a gibonului pentru mandatul vizat. Strategia inseamna altceva, pe termen lung si nu numai mediu, iar daca asa a fost intitulata, toti contracandidatii au pierdut ocazia de a arata, din nestiinta evident, ca sunt peste nivelul primatei care vrea continuarea unor aiureli. Asadar nu se schimba nimic. Mai multi fraieri se leaga de unul, ca e singur si mai la moda pe moment, iar singuraticul se apara dind din laba dreapta ca sa acopere labareala stingii.
Postat 15 Mai 2012, 21:17 de Carp III
SUPER
Bolojan a fost mai slab decat super titi frent !
Postat 15 Mai 2012, 21:13 de black
aberant
e aberanta cu cat tupeu se lauda domnul bolojan ca a facut in oradea ..desi e constient ca minte si se foloseste de ceea ce au facut altii
Postat 15 Mai 2012, 21:10 de jozefina
te-ai prins
@oradea: pai nu suntem doua tabere? normal ca de PDL ma leg si de gro(a)za! si voi faceti invers! sa prezint realizarile lui BOLOJAN? se vad cu ochiul liber! sa spun ca-mi place la BOLOJAN si tinuta sobra(fara hahaieli!)? Ca prin seriozitate impune respect? Iar fraza aceea pentru pedelei este un citat dintr-un film celebru(mai corect spus o replica dintr-un film celebru)care exprima din punctul meu de vedere foarte multe! Asa ca o voi folosi in continuare!
Postat 15 Mai 2012, 21:07 de TDS
copiaza pe altii
e foarte usor sa te lauzi cu ce au facut altii, domnul bolojan doar a finalizat ceea ce primari anteriori s-au straduit sa aprobe pt oradea...incepand de la poduri, malul crisului , si multe altele...a terminat ceea ce s-au chinut sa obtina altii si acuma se lauda in campanie...rusine bolojan
Postat 15 Mai 2012, 20:59 de dora
Oradea
Din cate am auzit nu a rupt gura targului domnul primar in functie....
Postat 15 Mai 2012, 20:56 de Andrei
TDS frustrat
TDS, in afara de fraza aia despre PDL nu stii nimic sa zici? La fel si despre Groza? Esti cam frustrat..... iti pierzi toata energia pe PDL si Groza :))))
Postat 15 Mai 2012, 20:54 de oradea
sustin groza
multa forta domnule groza, sunteti un aderat domn spre deosebire de contracandidatul bolojan care se ascunde in spatele ziarelor
Postat 15 Mai 2012, 20:52 de bogdana
MANIPULATI PRESA
JOSNICI SUNTETI...PROBABIL COMENTEAZA ACEEASI ZIARISTI CARE AU SCRIS SI ARTICOLUL,CARE DESI AU FOST LA DEZBATERE SCRIU DOAR CE DORESC EI
Postat 15 Mai 2012, 20:49 de @TDS
tastatura
in comentariul "praf in ochi" s-u strecurat doua greseli; se va citi "favorite" si "Daneliuc"
Postat 15 Mai 2012, 20:44 de TDS
praf in ochi!
mihai gro(a)za nu e in stare sa se faca praf nici pe el insusi, darmite pe bolojan! fugi de-aici! am mai tot scris asta, replicile lui favorita sunt: eu nu stiu, acum aflu, nu eu ma ocup, eu nu eram in acea perioada! mama ce-i placea lui misu micul dejun adus de un ospatar, supervizat de tanti secretara, notat in caiet(deh, factura de protocol tot trebuia facuta)si...basti in birou: papa bun la baiatu' PS(pentru pedelei): "fir-ati ai dra...ului cu melcii vostri"(Mircea Danleiuc/"Senatorul melcilor")
Postat 15 Mai 2012, 20:42 de TDS
Dezbaterea
Inca 4 ani D-le Bolojan! Faptele vorbesc. Mai multe bune decat rele daca tragem linie. Oricum mai ok decat cu fostii de la PDL. 8 ani, 2 mandate consecutive si aproape 0 realizari. Nu zic, au avut si ei bete in roate pe vremea lor, dar puteau totusi mai mult. Doar ca speram sa nu coborati stafeta crezand ca va puteti culca pe lauri daca castigti.
Postat 15 Mai 2012, 20:40 de Erwin
@ORADEA
IN ARTICOL NU SCRIE NIMIC DESPRE INTREBARILE LA CARE NU A RASPUNS DOMNUL BOLOJAN..OARE DE CE?
Postat 15 Mai 2012, 20:37 de @ORADEA
@ORADEA
VOTEAZA CU CINE VREI DOAR E DEMOCRATIE,SPER CA SA POTI AJUNGE LA BOLOJAN IN AUDIENTA IN VIATA ACEASTA DEOARECE MAJORITATEA NU PREA REUSESC,E PREA OCUPAT CU SENSUIRLE GIRATORII...PT CA ALTCEVA NU PREA ARE DE FACUT
Postat 15 Mai 2012, 20:32 de @ORADEA
!!!!!!!
filicitari contracandidatilor la atacul asupra lui ilie zis licitorul principal al selinei, sa traiasca selina si moarte tuturor firmelor mici si mijloci
Postat 15 Mai 2012, 20:31 de bogdan
BAAAAAAAAAAAAAAAAA
Si da, am inteles ca esti PDL ist si iti respect PCT de vedere. Dar intelege ca eu nu imi schimb optiunea de vot. Asta e. Multa bafta mai departe. Hai sa incetam polemica ca stricam rubrica. BAFTA ORADEA si BIHOR!!!!!!!!!! Traiasca patriotismul local! De 20 de ani banii vin de la Bucuresti. Toata lumea stie asta. Ei..in urmatorii 4 ani sunt sanse mari sa vina de la un bucuresti USL ist. Il votez pe Bolojan si numa din cauza lui votezi si USL. Atata tot. E treaba mea pe cine votez. Respect optiunile tutror asa cum astept sa imi fie si a mea respectata! That is all!
Postat 15 Mai 2012, 20:31 de ORADEA
BAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cred ca glumesti cu PARCUL de sub PDL. Cand a venit criza, a venit si Bolojan si a facut ce a putut si a facut bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tot timpul e loc de mai bine asa e. Nici Bollojan nu e perfect. Dar macar s-a straduit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De aia are votul meu! Iar cu USL votez pt ca: SPER sa fure mai putin si sa lase lucrurile sa mearga mai firesc, sper ca dupa ce ii pupa in cur pe bugetari sa faca ceva si pt mediul privat - ca ala produce plusvaloarea oriunde - SI MAI IMPORTANT..PT CA vreau USL la butoane si Bolojan aici in ORADEA. Macar nu o sa fie atatea bete in roate puse. DA! Ai ghicit! Tot se va mai fura. DAR NU ASA. Si inca ceva: stii de ce vreau USL la Buc is Bolojan la Oradea..pt ca eu SPER ca sa avem si noi un pic de sustinere: A SE VEDEA ARAD, CLUJ, SM..orase cu primari PDListi sub Bucuresti PDList. Asa vreau si Oradea sa fie sprijinita. Si cum vremea PDL a trecut - stim cu totii asta si stim si de ce - mai incerc cu USL. Dar e ultima oara si cu astia!
Postat 15 Mai 2012, 20:27 de ORADEA
@ORADEA
PE VREMEA CUI A FOST FACUT PROIECTUL PARCULUI INDUSTRIAL?
Postat 15 Mai 2012, 20:25 de @ORADEA
BAAAAAAAAAAAAAAAAA
MAI MULTI DECAT A ADUS PDL ul . Si stii de ce? PT CA PDL in ultimii 10 ani nu a ADUS NICI UN INVESTITOR!!!!!!!!!!! Cand duduia economia, cate parcuri industriale a facut PDL in ORADEA SI BIHOR!!!!!!!!!!!!! Cu ce facilitati s-a laudat ca i-a atras. ZERO BARAT = PDL ORADE SI BIHOR. Doar BLAGA MERITA APRECIAT. ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 15 Mai 2012, 20:21 de ORADEA
BAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAAAAAA. CARE "VOI"? Crezi ca is mai "indragostit" de USL cu mult???.....asta cu salariile numa marele PONTA o poate face. E o masura stupida...........dar ghici ce..aprobata si de PDL pt ca toti is cam aceeasi treaba. Pb e ca PDL a furat la modul cel mai cel. I-a durut in cur de mediul de afaceri vezi forfetarul vezi cum sta garda financiara la panda!!!!!!!!!!!! De aia USL mai are un ULTIM dram de incredere de la mine. Atata tot!
Postat 15 Mai 2012, 20:19 de ORADEA
@ORADEA
DAR SELINA CATE TERMENE SI-A RESPECTAT SI CATE RECTIFICARI LA PRETUL LUCRARILOR A FACUT/
Postat 15 Mai 2012, 20:19 de @ORADEA
@ORADEA
BOLOJAN ARATA CA UN SHAWORMAR DE ACEEA ESTI ASA DE NERVOS,CARE MEDIU ECONOMIC CE INVESTITORI MARI A ADUS BOLOJAN IN ORADEA?
Postat 15 Mai 2012, 20:17 de @ORADEA
ranjet de gro(a)za
mihai gro(a)za vorbeste de parteneriat public-privat? SA TACA! sub culoarea portocalie a luat fiinta nenorocita de asociere in participatiune dintre Consiliul Local si dezvoltatorul IMPACT! Pe hartie totul a fost OK, doar ca nici FILIP, nici BOLOS(tot portocaliu e!), nici GRO(A)ZA N-AU FACUT ABSOLUT NIMIC PENTRU A-L OBLIGA PE DEZVOLTATOR SA RESPECTE TERMENII LICITATIEI! Licitatie publica!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si sa nu zici, mai Misu, ca habar n-ai! AI FOST VICE PRIMAR, AI FOST IN PREZIDIU ALATURI DE FILIP SI MAHARII IMPACT-ISTI IN OCTOMBRIE 2005, IN CARTIERUL EUROPA! EXISTA FOTOGRAFII! PS "Fir-ati ai dra....ului cu melcii vostri"(Mircea Daneliuc/"Senatorul melcilor") HAI BOLOJAN! HAI USL!
Postat 15 Mai 2012, 20:16 de TDS
@ORADEA
PAI VOI PROMITETI MARIRI DE SALARII SI DE PENSII...DAR IN ORADEA SE MARESC DOAR TAXELE DE CE IN ALTE ORASE CU PRIMARI USL,SE POATE AVEA UN PRET LA GIGACALORILE MAI MIC?
Postat 15 Mai 2012, 20:15 de @ORADEA
FALS
BOLOJAN AR FACE BINE DACA AR FI SINCER SI NU AR PLATII ZIARISTII PENTRU A NU-I PUNE INTREBARI CARE SA-L PUNA INTR-O IPOSTAZA PROASTA...SI ASTFEL SA NU-SI BATA JOC DE ORADENII ...
Postat 15 Mai 2012, 20:14 de COSTEL
BAAAAAAAAAAAAAAAAA
@ IULIAN: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA eu nu vreau sa iti platesc tie caldura. Eu vreau ca banii mei sa mearga in infrastructura orasului, in facilitati pt mediul economic, in turism si educatie..ca astea aduc apoi plus valoarea..nu saormele care le iei tu ca platesti Giga mai ieftina! INTELEGI BA PDListule....esti mai comunist decat USL -ul tot!
Postat 15 Mai 2012, 20:14 de ORADEA
Bravo Bolojan 2
@ IULIAN: Ba boule..PDL a eliminat subventiile ca e normal sa nu iti plateasca tie caldura statul din banii nostrii, decat daca ai ceva pb sociale grave. Mai lasa-ne ba si du-te la lucru!!!!!!!!!!!!!1
Postat 15 Mai 2012, 20:11 de ORADEA
Bravo Bolojan
Cerasela...tu sigur ai citit articolo. Ca in sala sigur nu ai fost prezenta. Groza a fost slab. Ca sa nu zic penibil! Intreaba-i pe colegii afaceristi! Faptele conteaza..ca vorbele...
Postat 15 Mai 2012, 20:10 de ORADEA
JOS GIGACALORIA
Domunle Groza daca aduceti gigacaloria la un pret mai redus dupa cum ati promis aveti votul meu Jos bolojan SUS GROZA
Postat 15 Mai 2012, 20:09 de iulian
Bogdaele Bogdanele
@BOGDANEL: IN 2 ANI DE ZILE NU S-A AUZIT NIMIC RAU DE GROZA PE CAND DESPRE BOLOJAN S-AU AUZIT CAM MULTE FORZA GROZA. Oare de ce? Pt ca nu a facut nimic de aia. Cine nu face nu greseste! Simplu. Dar tu pui problema tipic PDL ;) Bafta!
Postat 15 Mai 2012, 20:08 de Bogdaele Bogdanele
DOAR MINCIUNI
VORBITI VOI TAMPENII , GROZA E SINGURUL CARE A VENIT CU SOLUTII VIABILE SPRE DEOSEBIRE DE ASA NUMITUL PRIMAR BOLOJAN
Postat 15 Mai 2012, 20:07 de cerasela
Tu ai citit atent?
@ EDI: Cine s-a folosit ma de strand? S-a laudat careva ca l-a facut sau cu ceva? Nu s-a laudat nimeni. Era vb de ce sa ve intampla dupa ce acel park va fi realizat. Cea mai mare parte vin de la UE. Evident ca tu meri la Hajduszoboslo sau Debretin si te doare oricum in cur de Oradea. Un mare smecher ca tine ce sa faca ... @ TANAR ORADEAN: Intr-un fel te ineleg, dar stii marea parte din noi vrem un oras cat de cat dezvoltat mai ales economic si turistic. De cluburi nu prea ne pasa la momentul actual. Asta e! Uita-te si tu ce momente traim. Inca la noi e OK cat de cat. Roaga-te bunului Dumnezeu sa nu ajungem si noi ca spaniolii, cu somaj explosiv in randul tinerilor. Stai linistit ca daca ti foame si nai de mancare si casa, nu iti fa griji ca nu iti mai arde asa tare de cluburi si cafenele!
Postat 15 Mai 2012, 20:06 de @ edi + tanar oradea
FORZA GROZA
IN 2 ANI DE ZILE NU S-A AUZIT NIMIC RAU DE GROZA PE CAND DESPRE BOLOJAN S-AU AUZIT CAM MULTE FORZA GROZA
Postat 15 Mai 2012, 20:06 de bogdanel
mustacioara lui pana corbului
Sariti pe el ca ii un papagal care manipuleaza bihorenii astia naivi! Groza este singurul care poate schimba fata asta umbrita a orasului !! Ne-am saturat de USL, de PNL si de Bolojan asta cu giratoriile lui ! afara usl
Postat 15 Mai 2012, 20:05 de nossa
FORZA GROZA
Decat un bolovan sau un maghiar mai bine UN Groza primar
Postat 15 Mai 2012, 20:01 de ANTI UNGURI
STRANDUL MUNICIPAL
De ce va folositi in campanie de STRANDUL MUNICIPAL,nu ati stiut ca nu aveti bani pentru aqua parc. DU-TE SPALA-TE TU IN MUNICIPAL CA FRUMOS L-AI RENOVAT!!!
Postat 15 Mai 2012, 19:53 de eduard oradea
EXISTA SI TINERI IN ORAS
DOMUNLE BOLOJAN,PESTE CATI ANI VETI CEVA CEVA BENEFIC PENTRU TINERI,IN AFARA DE 2-3 PARCURI NU PREA ATI FACUT NIMIC SAU VRETI SA FACETI PENTRU TINERII DIN ALESD CEVA DUPA 10 IUNIE
Postat 15 Mai 2012, 19:49 de tanar oradean
Toata stima Bolojan!
Oricat ai fi de PDL ist, trebuie sa recunosti ca GroAza a venit cu niste idei de cacao, sau cel putin, nimic nou, plus ca le-a si sustinut foarte ANEMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLAB!!!!!!. Pana si Cseke le-a avut mai clare putin si pe alocuri bune, doar ca, la fel ca Groza, nimic concret. De restul nu ma pronunt pt ca in viziunea mea nu au sanse! Apropo de viziunea lui Bolojan. Inainte sa il criticati ia uitati la asta: "Firmele care îl vor folosi vor beneficia de cinci ani fără plata unor taxe municipale, iar taxa de servicii va fi de 12 ori mai mică decât în alte locaţii cu acelaşi profil. La eveniment a fost prezent și ambasadorul Spaniei la Bucureşti, Estanislao de Grandes Pascual." (capital.ro/detalii-articole/stiri/noul-parc-industrial-de-langa-cluj-va-insemna-3000-de-locuri-de-munca-166291.html) TOATA STIMA D-lui Bolojan, singurul care a miscat cu adevarat ceva pt mediul local. Sper sa continuie! CEI CARE NU AU FOST ACOLO, sa nu comenteze!
Postat 15 Mai 2012, 19:45 de cetatean oradean
Opinie
@ PDListii care mai vor inca binele orasului. Aduceti-va aminte de ce au facut liderii vostrii: Cine a sistat / intarziat lucrarile la soseaua de centura intre real si metro ? Cine a intarziat ani cu finantarea podului densusianu 2 ? Cine a anulat unificarea spitalelor ca mai apoi razgandindu-se sa le transfere totusi spre municipalitate ? Cine a pus bete in roate parcului industrial ? Cine a anulat proiectul spitalului regional de urgenta ? Cine a anulat proiectul drumului expres Oradea - Arad ? Cine s-a opus reabilitarii fatadelor ? Cine ? Guvernul PDL si oamenii PDL cumva ? Da, Blaga a sprijinit cat a putut, cinste lui dar doar cu un Blaga nu se face primavara in PDL. Daca l-ati fi pus pe Blaga si pe Cseke pe lista de consilieri locali, ii votam. Au lucrat bine cu Bolojan, ar putea sa faca la fel si in al doilea mandat al lui. Dar vai, cei doi nici macar nu candideaza pentru consilieri locali in Oradea. PDL Oradea/Bihor cu cine si cu ce va mai laudati ?
Postat 15 Mai 2012, 19:44 de oradean
fii mai atent d.nul Simai
deci ,d.nule Simai d.nul Gh. Frent ce are cu Gh. Tent ??? ( in alineatul 2 vorbesti de Frent , care in alineatul 4 devine Tent ). cum e pana la urma ?
Postat 15 Mai 2012, 19:34 de vlad
Toata stima Bolojan!
DE ASEMENEA, cand sunt atatea probleme in Bihor si Oradea, nu cred ca vrea careva sa dea bani pt un centru de excelenta in sport! Sunt de acord ca sportul e important DAR SA FIM REALISTI! In afara de JUDO, de POLO si poate pe alocuri si TENIS si ATLETISM, UNDE BIHORUL CHIAR FACE PERFORMANTA ADEVARATA, EURPOEANA, nu merita bagati banii in altceva. Apropo....VUSCAN................... un sg cuvant. PENIBIL! Deci toti se distrau pe sub mustata acolo de el. Pacat..ca ar putea face ceva macar la capitolul ecologie pt oras.
Postat 15 Mai 2012, 19:33 de cetatean oradean
vusc anus
Chiar nu are niciunul dintre candidati prezenta de spirit de a-i trage o flegma, verde bineinteles, vuscanului idiot? Asta e ca musca din ca cat, bazaie si deranjeaza, mai ia o gura si tot asa, apoi moare, plina de ca cat, verde si maro....
Postat 15 Mai 2012, 19:28 de ganterofilu
Toata stima Bolojan!
Oricat ai fi de PDL ist, trebuie sa recunosti ca GroAza a venit cu niste idei de cacao, sau cel putin, nimic nou, plus ca le-a si sustinut foarte ANEMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLAB!!!!!!. Pana si Cseke le-a avut mai clare putin si pe alocuri bune, doar ca, la fel ca Groza, nimic concret. De restul nu ma pronunt pt ca in viziunea mea nu au sanse! Apropo de viziunea lui Bolojan. Inainte sa il criticati ia uitati la asta: "Firmele care îl vor folosi vor beneficia de cinci ani fără plata unor taxe municipale, iar taxa de servicii va fi de 12 ori mai mică decât în alte locaţii cu acelaşi profil. La eveniment a fost prezent și ambasadorul Spaniei la Bucureşti, Estanislao de Grandes Pascual." (capital.ro/detalii-articole/stiri/noul-parc-industrial-de-langa-cluj-va-insemna-3000-de-locuri-de-munca-166291.html) TOATA STIMA D-lui Bolojan, singurul care a miscat cu adevarat ceva pt mediul local. Sper sa continuie! CEI CARE NU AU FOST ACOLO, sa nu comenteze!
Postat 15 Mai 2012, 19:27 de cetatean oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON