URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iulie 2011, 14:36

Răsturnare de situaţie: Ion Govoreanu a fost eliberat! (FOTO)

Răsturnare de situaţie: Ion Govoreanu a fost eliberat! (FOTO) Ion Govoreanu a ieşit zâmbitor din Arestul Poliţiei Bihor. În faţa sediului Poliţiei, patronul Trei G a fost aşteptat de soţia sa, Gheorghiţă Mateuţ, unul dintre avocaţii săi şi Mircea Budău, fostul şef al Direcţiei Sanitar Veterinare Bihor, în prezent angajat la una din firmele sale.
Răsturnare de situaţie: Ion Govoreanu a fost eliberat! (FOTO) Mihai Sorin Măgurean (foto) a fost vizibil emoţionat la reîntâlnirea cu soţia sa
Răsturnare de situaţie: Ion Govoreanu a fost eliberat! (FOTO) Mihai Sorin Măgurean (foto) a fost vizibil emoţionat la reîntâlnirea cu soţia sa
Răsturnare de situaţie: Ion Govoreanu a fost eliberat! (FOTO) Ion Govoreanu a ieşit zâmbitor din Arestul Poliţiei Bihor. În faţa sediului Poliţiei, patronul Trei G a fost aşteptat de soţia sa, Gheorghiţă Mateuţ, unul dintre avocaţi, dar şi de Mircea Budău (foto al doilea din stânga), fostul şef al Direcţiei Sanitar Veterinare Bihor, în prezent angajat la una din firmele sale.
Răsturnare de situaţie: Ion Govoreanu a fost eliberat! (FOTO) Viorel Claudius Ducica (cel cu cămaşă în dungi) s-a ferit de bliţul fotografului BIHOREANULUI
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Curtea de Apel Oradea a judecat, joi, recursurile formulate de omul de afaceri Ion Govoreanu, patronul lanţului de magazine Trei G, şi directorii săi, Mihai Sorin Măgurean respectiv Viorel Claudius Ducica, împotriva încheierii date, luni, de magistraţii Tribunalului Bihor care au decis prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul lor cu încă 30 de zile.

"Instanţa a admis recursurile inculpaţilor şi a înlocuit măsura arestului cu interdicţia de a părăsi ţara pentru următoarele 30 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Oradea, consilierul Adrian Haş.

Ioan Banciu, avocatul omului de afaceri, consideră soluţia instanţei ca fiind corectă. "Ancheta procurorilor DNA este la final, s-au administrat toate probele, acum este în fază de prezentare a materialului de urmărire penală. Măsura arestului nu mai era oportună. În plus, nu văd de ce lăsarea lor în stare de libertate ar constitui un pericol social. Clientul meu nu are antecedente penale, e un om de afaceri cu peste 400 de angajaţi. În aceste condiţi, eu consider că instanţa a dat o soluţie corectă", a declarat BIHOREANULUI avocatul.

Omul de afaceri Ion Govoreanu, patronul lanţului de magazine Trei G, şi directorii săi, Mihai Sorin Măgurean respectiv Viorel Claudius Ducica, sunt anchetaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Oradea pentru un prejudiciu de aproape 16 milioane de euro.

Ion Govoreanu este anchetat pentru complicitate la evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat şi spălare a banilor.

Măgurean Sorin Mihai şi Ducica Viorel Claudius sunt acuzaţi de infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.

Alte trei persoane - Pop Emil Gavril, Mitu Constantin şi Marinela Triculescu - sunt cercetate în acelaşi dosar în stare de libertate.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
53 Comentarii
c.
N-am sa-l acuz niciodata pe Govoreanu de frauda, (poate doar de faptul ca e un pic coleric) atata timp cat chiar Statul Roman este cel mai mare hot din Europa. La noi (indiferent de regim) ca sa-ti poti mentine o afacere pe picioare trebuie sa recurgi la fel de fel de tertipuri, la limita legii. Ei bine daca sunt la limita legii sunt tot legale!!!. Cine ne-a lasat portitele? nu cei ce vor sa profite de pe urma lor, cei ce le-au votat in parlament? E Adevart si ca unii profita de nerusinarea justitiei din Romania si vor sa distruga cu orice pret din invidie ceea ce altii s-au chinuit sa cladeasca o viata. De fapt asta e povestea adevarta si face parte din gandirea unor frustrati ce au trecut din lene pe langa viata. Am lucrat la Govoreanu si stiu cum se lucreaza acolo. Este o firma cu reguli si cerinte UE. Cei ce nu le pot indeplini sunt ori hoti ori lenesi!! Dincolo de asta cetatenii acestui oras ar trebui sa reactioneze pozitiv, nu cu ura, pentru ca de fapt aceasta este singura societate locala competitiva inca si care le poate crea multe locuri de munca de acum incolo. In numele asazisei dreptati va erijati in sfinti cand de fapt si voi la randul vostru ciorditi cat puteti ma
Postat 25 Septembrie 2011, 10:52 de c.
ce legi, care legi?
numai boi stau in fata legii:))
Postat 11 August 2011, 11:02 de Doru
a
nici nu au iesit bine din arest ca isi si incalca obligatiile impuse. nu ai voie sa vorbeasca intre ei. chiar daca au fost eliberati acum nu inseamna ca sunt nevinovati
Postat 02 August 2011, 12:57 de a
Foarte bine!
Foarte bine! Nu sunt nici salariata, nici nu cunosc personajul, decat din cele citite si auzite. Insa, nu vad de ce ar sta in arest, atata timp cat criminalul Paprika este cercetat in stare de libertate. Cu ce e mai grav sa tragi un tun statului (ca oricum si statul ne f.... pe noi cum stie mai bine) decat sa omori oameni nevinovati?
Postat 02 August 2011, 10:45 de Ada
are drepate Flori nu mai fiti salariati
ca sa vedeti cat de prost e govareanu ia va intreb p voi totii salariatii vi ar da el sansa sa aduceti voi marfa in magazin fara sa fi ti salariat s ar multumi cu un adaos modic dar important este ca ar colabora cu voi legal, niciodata.dar e asa de usor sa ti faci un SRL, PFA si sa aprovizionezi un supermarket fara sa muncesti zi si noapte pe un salar mizerabil, de ce nu va incurajeaza? De ce nu va considera egalul lui? el fara voi e CALIC asa ca prostimea plateste tot ce e ilegal in Romania, nu mai munciti ca salariati. De ce munciti ca salariati pentru bonuri de masa :))))))) Doamne fereste! Tinerii da sa vada urgia caracterul de maniplare a unui angajator, da ei trebuie ca sa aiba abibtia sa muncesca pntru el, dar voi ceilalti NIMIKKK fara stapan!
Postat 02 August 2011, 08:28 de ciudat de trist
ce sa ma spun
ei dar cati nu se folosesc de cuvinte de duh: manastire , biserica dar defapt nu fac decat sa va ia banul muncit:)) dar asa va trebuie sa simtit durerea nu numai la moarte:)) sa nu credti ca moartea e ceva urata viata traita in mizerie si minciuna e ceva urat, cati nu se folosesc de biblie si cersesc ASA CA FLORI oricate ai avea nu le ai din munca ta eventual din ce e si al altora, dar nu mie trebuie sa mi recunosti exista un D0zeu care vede orice om are putere sa muncesca pentru hrana si somnul lui da sa construiasca nu poate daca e manipulat:)) VRAJEALA de patron care se imbuiba cu altii parveniti sociali, traiti democratia, nu comunismul.Te pisi pe cladiri vechi, pe munca facuta de mantuiala mergeti in strainatate sa aveti putere sa claditi ceva nou in Romania, distrugeti tot ce e comunist va manaca enegia si forta zi de zi,
Postat 02 August 2011, 08:20 de flori
ce sa ma spun
totii putem avea ce are el dar asta inseamna EVAZIUNE dici daca asta inseamna viata sa furi, sa omori si sa faci abuzuri te lasam pe tine, fi tu ca si GOVAREANU un taran parvenit din sudoarea altora, adevaratul ban muncit e cel facut din mana ta restul e exploatarea sociala se vor trezi dupa 50 de ani, sunt milioane de oamneii care oun pe masa din exploatarea dobitoacelor, adevarata familie nu are nevoie de altii sa traisca, colaboreaz si se respecta, dar sa vedeti voi ce comportament de boierime pun si biciul pe tine cei care deja manipuleaza, faceti va totii afacerea voastra micuta dar adevarata nu va lasati manipulati, muncesti banul jos in rest va ramane sfoara si sapunul, incercati si mai vorbim.Oricat de prost si analfabet ai fi D-zeu ne iubeste pe totii, oricat de bolnav ai fi D-zeu nu spune decat sa dai cezarului nu sa fi sluga sa traiesti dintr un salar mizerabil .
Postat 02 August 2011, 08:15 de flori
PRIVITI cum manipuleaza prostimea, nu ai voie sa scri, nu ai voie la opinie ce vrei bataie?
„Am muncit la Ciprova în anii 2003-2004; eu îl ştiam de şef pe fratele d-lui Govoreanu Ion. Ca angajat simplu, nu am văzut cine ştie ce maşinaţiuni, pot doar să vă povestesc că şeful de atunci al Ciprovei adusese un băiat cam de 25 ani de undeva, dintr-un sat de unde proveneau cei doi fraţi, patronii. Băiatul a fost pus la muncă; într-o zi a venit la noi în magazie şi ne-a arătat un telefon mobil, a zis că ne dă telefonul pentru numai 50 de lei, că vrea să ia trenul, să se-ntoarcă acasă, deoarece patronul îl bate măr şi-l sileşte să muncească zi-lumină, doarme pe afară şi nu are nici unde să se spele; pe lângă toate astea, îi mai luase şi cartea de identitate”, aşa îşi începe o fostă angajată a clanului Govoreanu scrisoarea adresată presei! „L-am îndrumat pe băiat la poliţie; de atunci nu l-am mai văzut, ani de-a rândul m-am tot întrebat ce s-a-ntâmplat cu el! Colega mea, care avea o legătură de rudenie prin alinanţă cu patronul, m-a pârât la şefi; le-a spus că l-am îndrumat pe băiat la poliţie spunându-i cu lux de amănunte cum poate ajunge la poliţişti. Patronul, fratele inculpatului, m-a dat afară şi mi-a zis să-mi pun ştreangul de gât, că atât mi-a mai rămas!... Ani de zile m-au împroşcat cu noroi, zicând despre mine că le-am produs pagube”, mai spune Ionela Horge în epistolă. Gruparea condusă de Govoreanu este cercetată pentru că ar fi prejudiciat statul român cu 15 milioane de euro, prin evaziune fiscală!
Postat 01 August 2011, 14:37 de faza
PT CEI CARE N-AU NUME
Cei care s-au gasit sa comenteze si-au demonstrat nivelul" mai pizdulina" acest apelativ l-a folosit un cititor care se pretinde cult si mare economist.Esti din mahala fara scoala si fara un vocabular adecvat dar te-ai gasit sa comentezi, dar este bine ca mai apare cate unul din asta ca asa ni se confirma valoarea noastra ca tara, ca nivel social, etc............pe buna dreptate ne fac europenii "tigani".Ne comportam asa, vorbim ca ei si ne manifestam ca acei oameni dar poate am jignit tiganii ca si dintre ei sunt multi care sunt de 100 de ori mai destepti decat cei frustrati si obsedati de asa zisele evaziuni.Doamne da-le minte ca nu au........................vai de mama noastra idiotilor ca ne faceti orasul de rusine, tara si natia de romani
Postat 01 August 2011, 12:48 de Flori
PT CEI CARE N-AU NUME
Mai idiotilor daca erati asa destepti aveati voi firma si nu va inchidea nici naiba firma ca vezi doamne nu incape cineva de voi.Eu am o firma de 15 ani, este o firma mica din care imi castig cat de cat existenta, imi platesc darile l-a stat si nu l-am incurcat pe Govoreanu sa ma scoata de pe piata. Dar RETARDATII SI FRUSTRATII stau pe calculator si se dau mari economisti dar sunt muritori de foame care pe deasupra sunt si PUTUROSI.Munciti mai fraierilor ca nu va inchide nimeni firma, asta este o scuza ca sa nu munciti.Dar stati si mancati paine cu margarina in fata calculatorului si scrieti de cine vreti ca voi tot flamanzi ramaneti si restul rad si se distreaza de frustrati ca voi care nici macar nu au curajul sa isi dea nume.........cacati, eu daca vreti si nr de tel imi las ca nu imi este frica sa imi expun punctul de vedere liber fara sa ma ascund sub nume false si ipocrite.........RUSINE RUSINE.........VAI DE CURUL VOSTRU FLAMANZILOR
Postat 01 August 2011, 12:43 de Flori
!!!!
Fratilor, invatati sa scrieti! Ce va e asa de greu sa scrieti corect?Aaaa da, poate de aceea ca toti cei care ati scris aici nu aveti mai mult de 10 clase!AGRAMATILOR!Sa va fie rusine ca va dati mari romani si voi nu stiti sa scrieti in ROMANA!
Postat 01 August 2011, 10:04 de EU
e bine sa stiti:))
"Mai exact, aceştia cumpărau prin intermediul firmelor de tip «bidon» produse de la societăţile aflate în insolvenţă, astfel mărfurile erau scutite de la TVA şi de la impozitul pe profit." deci problema reala este sustrageare de la plata impozitelor si declararea in insolventa TREI G exista din EVAZIUNE , vedeti si concurenta neloiala nici macar nu intervine, va datai seama ce preturi practica ei si cu taxe neplatite si ce preturi au altii si cu taxe platite.Sidaca facea o firma pe salariat si pltea 19 % la stat si neplatitor de tva era mai legal dara platea taxele daca 19% e mult atunci vai de voi atii platesc doar 16% PFA si face comert cu ridicata nu e nevoie de evaziune dar problema este spaga care se da in vama , problema sunt cei care vin in control si te preseaza cu infractiuni imaginare ca sa te judeci in instanta, si in plus un PFA munceste non stop fara ITM in coada. DAR boala isi spune cuvantul, intodeauna cei care fura vor fura pana la moarte.
Postat 31 Iulie 2011, 11:55 de jonh.doue
mai pizdulina
dar sa sti ca romanii din strainatate deja sunt cu 20 de pasi inaintea lor asa ca nu va mai dura mult acesta hartuiala si mecanism , romanii tot la romanii trag asta e o veste buna dar nu sunt slugi au alta perspectiva de viata deja ceea ce fac o fac din suflet nu fura pe nimeni:))) sunt n modalitati de a respecta legea nu trebuie sa furi:)) dar nu i invatam pe comunisty ce inseamna caliatea de adevarati romani, nu vor avea acesta sanasa sa moara comunisty.
Postat 31 Iulie 2011, 09:10 de @FLORICA
mai pizdulina
plateste taxele afernte salarilor ia cand ai sa ti caluclezi pensia tu ai sa BLESTEMI cu lacrimi de sange, nu le plateste decat din BANII murdari altfel nu ar face eavziune, ce nu intelegi iti pune la masa carne de om ucis de el si te bucuri:) esti dusa cu capul! daca munceste cinstit nu are nevoie de mai mult de o firma eventual altele cu alt profil de activitate, dar stai linistita pentru tine e cel mai bun asta e standardul tau de viata, sa fi sanatoasa sa te luminezi in timp ca ai fost o biata victima sociala, cum muncesti pentru el de ce nu muncesti pentru tine? ca nu te lasa organizatia lui si a altor te scot de pe piata, vezi tu asta nu pricepi ca tu maine daca vrei sa faci nu te lasa vin totii pe tine garda, Itm e o oranizatie poiltica la comanda pentru ca esty sluga lor nu scalvul tarii , egalul celorlati.Cine intra in hora cu hotii si criminali nu poate fi altceva decat ce ii cere organizatia.VEZI n cazuri in Bihor au facuta banii, auzi au facut puscarie in libertate , dar le e rusine sa recunoasca.
Postat 31 Iulie 2011, 08:53 de @FLORICA
EU IL SUSTIN
S-au trezit toti muritorii de foame sa isi dea cu parerea.Daca s-ar apuca de lucru si sa munceasca nu ar avea timp sa stea pe internet , dandu-si cu parerea care dupa cat il duce mintea.Sunteti PROSTI informati. Cei care muncesc la firma trei g au salarii foarte mari in comparatie cu retailari mari(metro, selgros, real).Ex: salar lucrator com la metro= 6 mil + bonuri..............salar trei g 12mil.............pai unde este diferenta mai desteptilor??????????si din salarile alea isi ia statul impozite. Dar se gasesc \"mari economisti \" sa isi dea cu parerea de dupa un calculator..........vai de mama voastra , nici macar nu aveti tupeu sa va dati nume soricei de pe youtube.Hai lasati un nume macar daca tot sunteti tari in papagal.Va luati de oamenii mici , HANDICAPATI MINTAL mai sunteti.Stiti unde sunt banii vostrii???????TAMPITI INCULTI, STITI??????? La autostrada dobitocilor si la turism..............videanu ci borduri, primarul, etc..................bine ca va luati de cei care va hranesc hotilor.Va meritati soarta si voi si noi ca popor care aruncam cu noroi in cei care mai fac ceva..........lasa ca statul fura el destul dar striga dupa altii.offfffffffff tara de tampiti .......
Postat 31 Iulie 2011, 01:31 de FLORI
asta e tara ..se mai poate fura ..inca
Tepes..unde esti tu doamne sa le arati recurs la hotie de 15 milioane...euro... Tara e plina de grupuri infractionale...odata si odata insa tot se va aproba pedeapsa cu plutonul !!
Postat 30 Iulie 2011, 16:32 de radu
ia priviti pozele
cladire nou si cum arata zidurile scoli:)) vai de noi unde e Mandria Oradiei chemati delegatii straine sa vada ce bine arata Oradea e de ocolit, de toata jena sunteti cad tencuiala pana la caramida si va mandriti cu Piramida:))) dezastru, invatati lectia si basescu a fost ales a doaua oara ca sa nu fie tras la raspundere dar nu mai scapa, nici bolojan, unde s au spalat banii nostri !Unde ce ma intereseaza pe mine Piramida si scoala arata ca dupa al 2 lea razboi mondial
Postat 30 Iulie 2011, 11:50 de auuuleuuu
respect
Nu am avut niciodata vreun motiv sa respect magistratii de la Curtea de Apel Oradea si nici nu credeam in zvonuri, dar prin eliberarea unui evazionist ca Govo s-au calificat singuri: idioti,cretini, corupti, incompetenti, rau intentionati, deci exact asa cum se spune prin oras! Bihoreanule, cine sunt acesti judecatori? noi platitorii de taxe, din care isi iau astia salariile,vrem sa stim!
Postat 29 Iulie 2011, 19:12 de justitiar cu TVA
normali nimic mai mult decat noraml=echilibru.
eu tot stau si ma intreb ce minte au oamenii sa sutina un EVAZIONIST ce bine va face, vechime NU, salar de nimic deci practica fara simtul asta de SLUGA nu de scalv(caci totii suntem sclavi=platim taxe) si pe urma merg la biserica si se poarta de parca ar fi salvat MOARTE, nu pot sa realize ce in capul unora cum se respecta ei p ei prin minciuna fac un bine si fac si rau in acelasi timp, ciudat sunt foarte multi dezechilibrati si cred ca traiesc bine.
Postat 29 Iulie 2011, 13:03 de incercati sa fi ti n
Groaznic
Acest gov nu merita sa fie eliberat si cat timp a fost arestat oameni lui au facut acelasi lucru, au furat incontinuare, oricum cu toate pilele lui DNA-ul il va dovedi pana la urma, nu are cum sa scape, poate daca s-ar fi oprit, dar eveziunea continua si acum. Trebuie sa fie oprit, altfel oamenii vor iesi in strada, incepand cu angajatii lui, veti vedea!!!
Postat 29 Iulie 2011, 12:07 de Iio
acum intelegeti
de ce se duce o lupta pentru banii de la STAT, lucrarile publice si ATENTIE majoritatea sunt din sectorul BUGETAR, cunsoc capcanele si evita Privatul si noi ramane de fraieri doarece BUGETARI nu si fac fisa postului, asa la NIMEREALA si te verifica peste 5 ani si te RECALUCULEAZA ca iti vinzi casa, VA PLACE , asta e STATUL si parazitii! SISTEM comunist nu sustine DREPTATEA, imi pare rau! Dar de aia tot nu ma bag in hora cu LASI!
Postat 29 Iulie 2011, 11:24 de anca
deci cine asigura vanzarea, desfarcerea ?
daca incarca si descarca cu aceiasi factura marfa fara factura ce PRODUCE=banii la negru nefiscalizati si unde se reflecta iesirile=vanzarile asta inseamna firme si casa de marcat sau certioficate de producator false, deci nu e un pericol public Bomba de la Hirosima e nimic , Omul se invata cu banii multi nemunciti si mai vrea=e un drog al lacomiei si uite asa ajunge sa si ucida , e o reactie in lant, cine intra in jocul asta nu mai scapa.
Postat 29 Iulie 2011, 10:48 de jonh.doue
Re:Alinus Maximus
ai dreptate: nevinovat pana la proba contrarie. in schimb te contrazic: tot orasul stie de TIR-urile care aprovizionau 3G cu fructe si legume pe aceeasi factura (TIR-ul descarca, pleca inapoi sa incarce, iar descarca si tot asa cu aceeasi factura). motivul arestarii: n-a mai cotizat cat trebuia sau a vrut sa schimbe tabara politica. concluzia: cat va sta in libertate va aranja totul astfel incat pe numele lui sa nu mai ramana nimic.
Postat 29 Iulie 2011, 10:26 de soso
cum nu stiti voi ce repercursiuni are un evazionist pe piata
cum nu stiti voi BUGETARI ce pateste un agent economic care colaboreaza cu un evazionist! nu sunteti pregatiti profesional sa ne aparati drepturile si sa ne oferiti calea sa va platim taxele ce ne revin, vedeti la privat cu voi sa vedeti efortul TRIPLU pe care il face un privat : management, lupta cu tepari, lupta cu evazionisti care normal ca platesc si sunt cei mai fideli ca nu platesc statului nimc au de unde! NU stiti voi aceste lucruri?
Postat 29 Iulie 2011, 10:03 de anca
mai nenorociti cu diplome de analfabeti
cum sa faci ECONOMIE de piata cu EVAZIONISTI liber acceptati de JUSTITIA romana sa platesc TVA si 16% la venitul realizat intelegeti de ce statul ne abuzeaza asta trebuie relatata la curtea Europena prcatic statul ne trage in piept pe totii nu avem alta usa de decat sa furam ca sa fim santajati POLITIC, pacat ca aveti studii si sunteti buni de cobai in rest nimic nu e de voi.Te miri ca pierzi totul, eu nu !
Postat 29 Iulie 2011, 09:50 de anca
traiasca HOTIA
ROMANUL=HOT oriunde merge este un HOTT nu plateste taxe si vin in Romania sa si etaleze HOTIA suntem complici cu ei ROMANIA tara de hotii asta e stima si si respectul pe care o acorda JUSTITIA romanului"FURATI nu va stingheriti , ne e foamica!"
Postat 29 Iulie 2011, 09:38 de anca
@pip
Trimiteti tu la culcare copii tai, asta in ideea in care ai fost in stare sa-ti faci mai sulica, daca te culca mamica ta inca atunci nu sta pana tarziu pe net ca scrii gresit si gandesti defectuos.Daca ti-e drag Govoreanu si altii de teapa lui intra si tu pe lista ca s-o gasi si pentru tine ceva portocaliu decolorat ce esti!
Postat 29 Iulie 2011, 09:22 de 1
tineti minte totii tepari
NOI SUNTEM justitia nu ne intereseaza parvenitii sociali=BUGETARII, MAGISTRATII, noi decidem deunde cumpoaram si cat muncim si pentru cine mUNCIMM, EU nu ma i platesc TAXEEE muncesc in strainate si fac vacante LUNGIII in ROMANIA, NUUUUUUUUUUUUUUUIE sa luati totii parazitiii sociali, MUIEE si sa * pana evazionistilor.Auzi muncesti ca ei sa se joace de a JUSTITIA, POLITICA ma pisss pe ea la UNGURIII sa crape PDL -ul, iaca BASESCU ca te cacasi in gura ta singur :)) UNGURIIIIIIII vor fi votati, macar au caracter.
Postat 29 Iulie 2011, 09:08 de UUUUUUUUUUUUUU
@pip
dute la culcare copilas, ca vorbesti prostii.
Postat 28 Iulie 2011, 23:45 de shadow
Petitie de semnat
M.u.i.e. pentru Govo! Asta merita un jegos care a facut bani vanzand ani de zile marfuri expirate si ale carui magazine colcaie de mizerie.Entuziastii care il apara atat de infocat si bineinteles absolut dezinteresat se pot inscrie pentru niste pozitii pe aceasta petitie sa se bucure si ei de acelasi tratament.Hai sictir!
Postat 28 Iulie 2011, 22:25 de 1
govoreanu
.Justitia Romana in Bihor este f.f.f.f.f.f.corupta fratilor.Surprizele nu se mai termina.Am avut o usoara altercatie cu o patroana care nu mi-a platit iar politia m-a amendat, pt aceiasi zicese infractiune m-a amendat si tribunalul Bihor,era sa fac puscarie Astia HOTII de milioane de euro sint iertati, ptiu justitia ma-ti...asta este cind tara este condusa de un BETIV
Postat 28 Iulie 2011, 22:18 de anonim
trei G
Pai Budau a fost pentru Govoreanu in audienta la Base si a aranjat problema,iar acum a asteptat eliberarea in fata politiei.Mai PDL istilor sinteti niste fatarnici ,furati, apoi il pupati in cur pe Base sa va dea drumul, dar trebuie sa decaltati si pt justitie ...
Postat 28 Iulie 2011, 22:11 de anonim
!pip
ai spus totii mi au suuupttt pana:)) chiar toti! eu cred ca exagerezi foarte mult nu totii stim sa sugem pana:))
Postat 28 Iulie 2011, 21:52 de jonh.doue
trei g
inca ceva aici nu e vorba numai de govoreanu,toti cunoscutii neamurile si lingaii lui base fura pe rupte si scap cu basmaua curata.deci tot pestele e putrezit...pina ce poporul nu ii linseaza multe nu putem face...
Postat 28 Iulie 2011, 21:11 de pip
trei g
lucrez de o viata dar daca as avea sansa ca cu un tun mare sa fac nu milioane ce un sg milion as faceo oricind...daca ai bani ai relatii.un 30% miar ramine curat cea ce la salarul meu de 800ron....nici nu mas gindi.pacat ca tara asta e locuita de miei....si lupi...lupii is mult mai putin...dar destepti..mieii prosti ca bita
Postat 28 Iulie 2011, 21:08 de pip
ce facem?
mai fratilor voi ce ne transmiteti ca muncim pentru un sistem care tolereaza evaziunea , noi ce sa mai facem platim taxe sau FURAM, ce naiba! UNUL poate altii nu!
Postat 28 Iulie 2011, 20:54 de jonh.doue
400 de angajati
eu ceva nu inteleg ce are numarul de angajati ca motiv al eliberarii ??? daca ai peste 1.000 de angajati poti comite crima oare ? ? poate un avocat explica de se foloseste acest argument ? sau care e lsita cu nagajati si ce poti face ? eu am doi angajati ce ilegalitate pot sa comit ?
Postat 28 Iulie 2011, 20:33 de oradean
asa tara sa si o doreasca ungurul
un model pentru tineriii faceti firme cat de multe ca noi fraieri platim pe altii sa i descopere, hala tara de sobolani
Postat 28 Iulie 2011, 20:10 de halal tara
daa fostul judecator Banciu??
Se stie in tot orasul ca acest individ corupt BANCIU fost judecator are acces la toti judecatorii si la curtea de apel pentru a rezolva probleme grele cu sume grele,, HALAL JUSTITIE,,.
Postat 28 Iulie 2011, 19:50 de oradean
HABARNISTI
IN SFARSIT S-A FACUT DREPTATE!!!!!!!!!!!!!!! CAND CREDEAM CA HOTII STAU IN LIBERTATE SI OAMENII NEVINOVATI DUPA GRATII
Postat 28 Iulie 2011, 19:49 de Florica
HABARNISTI
Daca erai atent domnule X ai fi vazut ca in poze apare si domnul Mateut dar sigur trebuie sa treci pe la oftamologie ca esti chiar chior.Si este ofticat sau ce?
Postat 28 Iulie 2011, 19:48 de Florica
x
A fost la recurs maestrul Mateut ? parca asa se auzea ca a fost angajat si avocatul Mateut.
Postat 28 Iulie 2011, 19:21 de x
cu talente de babe
auzi urmarit 24 din 24 pe ce banii , a cui? adica avem orfelinate fara fonduri si ne perimtem sa urmarim un TEPAR, cum nevinovat:)) vedeti E NEVINOVAT "actele sunt de vina, s au facaut asa in vis si firmele sunt ale matusi TAMARA :)) ha, ha, ha, ha, ce vreti de la mine, sunt INOCENTA intruchipata dara ma bate gandul sa mai dau cateva tunuri" reteta comunista:)) atunci cei de la faude sunt INCOMPETENTI !!!! deci se spala banii publici pe NEPROFESIONISTYYY:))) NESPOTISM dovedit
Postat 28 Iulie 2011, 19:05 de ma lasi
cu talente de babe
auzi urmarit 24 din 24 pe ce banii , a cui? adica avem orfelinate fara fonduri si ne perimtem sa urmarim un TEPAR, cum nevinovat:)) vedeti E NEVINOVAT "actele sunt de vina, s au facaut asa in vis si firmele sunt ale matusi TAMARA :)) ha, ha, ha, ha, ce vreti de la mine, sunt INOCENTA intruchipata dara ma bate gandul sa mai dau cateva tunuri" reteta comunista:)) atunci cei de la faude sunt INCOMPETENTI !!!! deci se spala banii publici pe NEPROFESIONISTYYY:))) NESPOTISM dovedit
Postat 28 Iulie 2011, 19:05 de ma lasi
trei g
ce va mira traim in romania daca furi milioane scapi...toti au scapat marii hoti...ca stiu unde trebuie sa dea si ...mai ales cui.tara mieilor...dusi la abator
Postat 28 Iulie 2011, 18:21 de pip
de acord
de acord cu alinus maximus, orice om beneficiaza de prezumtia de nevinovatie
Postat 28 Iulie 2011, 17:32 de eu
Sa va fie rusine !!!
Acest comentariu este pentru toti frustratii!!! Orice om, pana la proba contrarie este nevinovat, nu? Ce-ati zice voi cei care in continuare nu aveti liniste ca "infractorul " este liber daca cineva din familia voastra ar fi cercetat si arestat pentru o presupunere?! Sunt de acord ca in cazul in care se dovedeste vinovatia - cei in culpa sa plateasca, dar nu sunt de acord cu rautatile voastre! Nu sunt ruda sau angajat (la 3 G), incerc doar sa fiu impartial! Si, ma BUCUR al naibii de tare ca sunt cercetati IN LIBERTATE! Cu siguranta nu o sa incerce sa treaca granita, daca nu stiati, toti cei care sunt cercetati in libertate sunt supravegheati 24/24, cei care au reusit sa fuga au inselat "vigilenta organului", deci totusi unii au incercat si au reusit...nu cred ca va fi cazul acum! E vorba de de o persoana cu prestanta! Sa va fie rusine, sunteti si veti ramane niste frustrati!!!!
Postat 28 Iulie 2011, 17:28 de Alinus Maximus
baniii
clanurile mafiote sunt viitorul, nu taxele platite, nici vorba cu banul cumperi si ce e in spatele justitiei.Nu ati vazut cazul Deta te duci intr un club i te taie , mergeti la TREI G ca legea astaia nu au la cata marfa stricata si exoirata vand:)) ia incercati sa o returnati iti ia produsul si dispare fara produs nu i reclamatia:)) asta e servirea lor.
Postat 28 Iulie 2011, 16:39 de e clar
olllleeeolllleee
da sunt infractori in libertate:olllleee, ollleee ce mai fericire fura si altii ca fura o paine satu la MITITICA:)) ollllee, olllleee deci astia puscarie nu vor face trebuie sa hranesca parvenitii :)) olllllle
Postat 28 Iulie 2011, 16:11 de jonh.doue
YEEEE!!!!!!!
Ne bucuram pentru Govo!!!!!
Postat 28 Iulie 2011, 15:46 de mm
ok
Bravo :)
Postat 28 Iulie 2011, 15:12 de ok
multumiri
Multumim tuturor semnatarilor petitiei!
Postat 28 Iulie 2011, 15:08 de romana
jj
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 28 Iulie 2011, 14:57 de eu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON