URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Ianuarie 2012, 18:12

Puţini, dar rezistenţi: O mână de orădeni au protestat ore în şir duminică în stradă (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Oradea vrea să protesteze, dar nu i se prea arată. După ce pe reţeaua de socializare Facebook anunţa că duminică, de la ora 14, în faţa Primăriei orădene va avea loc un protest anti-Băsescu, la ora anunţată abia o mână de tineri cu vârste între 16 şi 24 de ani au apărut în Piaţa Unirii dornici de miting.

Prezenţă timidă

Tinerii au început intonând imnul "Deşteaptă-te române", în timp ce fluturau un drapel. Purtând la piept un afiş pe care scria "Pentru dreptate şi onoare nu trebuie aprobare", deoarece pentru miting nu s-a cerut autorizaţie, Doru Popa, organizatorul principal, a explicat că el şi prietenii lui s-au adunat pentru a protesta împotriva "privatizării SMURD-ului" (deşi proiectul legii sănătăţii nu prevedea aşa ceva - n.r.), şi împotriva "demisiei lui Raed Arafat". "A fost picătura care a umplut paharul", a zis el, susţinut de prieteni. "Ne-am adunat şi pentru a ne solidariza cu băieţii săltaţi la Bucureşti de oamenii în uniformă. Nu e normal ce s-a întâmplat", a comentat un alt tânăr.

"Nebunia lui Băsescu ne-a susţinut să venim aici. De când a venit Băsescu pe scena politică, în toate funcţiile pe care le-a avut n-a făcut altceva decât să distrugă România", a spus la rândul său orădeanul Nelu Goldea, sosit ulterior.

Dacă la ora 14 în faţa Primăriei erau doar 12 persoane, în ciuda frigului şi a vântului, tinerii nu şi-au abandonat cauza şi au mai stat acolo ore bune. Înainte de ora 15, se adunaseră cam 35 de persoane. "Mesajul nostru este clar: vrem alegeri anticipate, oamenii cer un guvern care să ofere un trai decent, vrem o lege a sănătăţii care să intre în dezbatere publică cel puţin trei luni şi să treacă prin Parlament, nu să fie asumată de Guvern. Vrem ca Arafat să fie pus înapoi pe funcţie şi vrem protejarea Roşiei Montane", a spus Mihai Cociuba.

Între protestatari s-a numărat şi un bărbat din Dobreşti, care a spus că a călătorit 60 de kilometri doar pentru a lua parte la manifestare: "Am crezut că se vor aduna mai mulţi orădeni. Eu am o familie, am 6 copii, dar am venit să protestez pentru că aşa am crezut de cuvinţă", a spus el.

Luaţi la rost de jandarmi

Spiritele s-au încins când protestatarii au început să cânte, iar echipajul jandarmilor care îi urmărea din apropiere, a trecut la legitimat. "Efectiv au sărit pe noi de parcă am fi fost ceva criminali. Au venit şi ne-au legitimat când am început să cântăm "România, stat poliţienesc" şi "Piticu' şi cu chiroru' şi-au bătut joc de tot poporu'". Au venit foarte decis, că au vrut să plecăm. Ne-au eliberat apoi şi nu ne-au amendat", a mai spus Doru Pop.

Scena i-a revoltat şi pe martori. "Nu e normal cum au sărit pe ei", a spus Adrian Mermeze. Şi cântăreaţa de muzică populară Florica Bradu, care era întâmplător în zonă, a fost deranjată de episod. "Nu aşa se procedează. Nu au încurcat pe nimeni. Ei erau un grup de tineri care cântau foarte frumos şi atât", a spus artista.

Chestionat pe baza acuzaţiilor, căpitanul Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat că jandarmii nu au acţionat cu violenţă, ci doar au vrut să îi legitimeze pe participanţi şi să le atragă atenţia să fie paşnici. "Nu am amendat pe nimeni, că nu a fost cazul deocamdată. Singura măsură care s-a luat a fost identificarea persoanelor. Oamenii nu au scandat, nu au fost violenţi", a declarat BIHOREANULUI Bogdan, menţionând că între manifestanţi s-au numărat totuşi şi tineri cunoscuţi cu antecedente şi chiar cu dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice la meciurile de fotbal.

Protestatarii au mai stat o vreme în faţa Primăriei, discutând aprins despre măsuri ale Guvernului Boc, precum tăierea pensiilor, nesusţinerea tinerilor, lipsa locurilor de muncă, dar şi despre "amorţeala" orădenilor care nu vor să iasă în stradă, apoi au plecat spre pPefectură, unde protestul lor s-a terminat puţin după ora 17, fără incidente.

"Luni, de la ora 18, vom organiza o nouă întâlnire, la statuia lui Mihai Viteazul", a mai spus Doru Pop, convins că într-un final, orădenii vor ieşi să manifesteze.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
41 Comentarii
Architect
Sa Vina Regele!!!, Moarte Comunitilor de la putere, Moarte tradatorilor vinduti rusilor, Sa Vina Regele, Romania Monarchie Constitutionala !!!!
Postat 19 Ianuarie 2012, 01:45 de mihai
Se repeta istoria
Cei care au trait fenomenul Decembrie \'89 si mineriadele stiu la ce ma refer... Scenariul este acelasi, infiltartii, deturnatorii, sunt altii si nu se mai numesc "teroristi" sau "mineri" ci "ultrasi" sau "galerii"... :( Ma refer la "violentii" din Bucuresti! Nu va lasati intimidati! Nu va lasati manipulati!
Postat 17 Ianuarie 2012, 01:25 de o oarecare
Va veni o clipa!
In curand, foamea va invinge frica, iar cei din strada vor face jonctiunea cu cei din fata televizoarelor. Pana atunci, golaniile lui Basescu vor deturna realitatea. Ciudatenii basesciene; exista golani, dar nu le stim numele, vrsta si ocupatia, au fost vandalizate banci, dar nu s-a furat nimic, pagubitii nu revendica despagubiri. Orb este cel care nu vrea sa vada, iar chiorul nu mai poate fi presedinte pentru ca romanilor li s-a luat ceata de pe ochi. Raluca, nu peste mult timp, vei scrie liber sau nu vei mai scrie deloc!
Postat 16 Ianuarie 2012, 17:09 de SAFE
Sa vina REGELE
SA VINA REGELE !!
Postat 16 Ianuarie 2012, 16:54 de patria
Oradea solidara
sustinatorii lui Ponta si Antonescu nu au ce cauta la protest !!!!!!!! Tot sistemul e murdar !! VREM DESFINTAREA PARTIDELOR POLITICE.
Postat 16 Ianuarie 2012, 16:53 de IESITI IN STRADA
nu-ti face griji
@asa: prima data sa pice cine e de picat si apoi mai vedem noi!
Postat 16 Ianuarie 2012, 15:19 de dante
?/?
Bai comediantilor,multii de aici.....Si Basescu pica ...si cine vine in locul lui : Ponta si Antonescu...cu astia doi Grecia va sta bine pe langa noi.Si nu uitati am votat PNL noroc ca nu a iesit.Cine ii sustine pe aia doi ori au interese ori nu realizeaza ce gresala fac(sa nu zic ca sunt prosti).
Postat 16 Ianuarie 2012, 15:06 de asa
oameni verificati de jandarmerie
Se pare ca o pare din protestatarii de ieri sunt contactati si chemati la politie!!! DE CE? pentru ca au manifestat impotriva lui Basescu si nu pentru el. de la ora 18 vor fi aratate citatiile pe care oamenii le primesc.
Postat 16 Ianuarie 2012, 14:33 de protestatar
NOI VREM RESPECT
Mergem la muncă, plătim taxe, taxe Ei ne zâmbesc Indiferenţa lor o simţim până-n oase Nu vrem funcţii, nici putere Sistemul e defect Noi ducem ţara-n spate Vrem respect!
Postat 16 Ianuarie 2012, 14:17 de CTM 2 REdiv
@ctm, etc
Ok, jos basescu ! Si ?! Repet, de ce sa scoatem castanele din foc pt. altii ?! Ce treaba ai tu sau eu ca le-au taiat asa-zisiilor revolutionari niste bani pe care peste 90 % chiar nu-i meritau ?! Sau ca i-a taiat la un burtos de apevist din pensia nesimtita ?! Ca altceva n-a facut decat sa-i duca pe soldati la munca precum pe vite ! Asa ca....
Postat 16 Ianuarie 2012, 13:01 de .
JOS BASESCU
LUNI ORA 18 LA MIHAI VITEAZU ......PROTEST IMPOTRIVA LUI basescu!!!!! HAIDETI IN NUMAR CAT MAI MARE !!!
Postat 16 Ianuarie 2012, 11:47 de CTM
buna observatie
@danezu: iti raspund eu; PENTRU CA NU SE TRANSMITEAU LIVE LA TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 16 Ianuarie 2012, 11:41 de dante
mai pluton
mai pluton de executie de ce in celelalte orase din tara nu au fost voelente?
Postat 16 Ianuarie 2012, 11:39 de danezu
in completare
@sorin: da, exact cum spui! acolo au fost pur si simplu lupte de guerila! eu cunosc bine bucurestiul, din Piata Universitatii pana la Unirii si mai departe spre Rest. Budapesta este o distanta! "Suporterii" zburdau pe acolo in voie! Stiau cu precizie ce trebuie sa faca si cum! Si s-a mai pigmentat totul si cu niscaiva incendieri
Postat 16 Ianuarie 2012, 11:06 de dante
Unde de dai si unde crapa !
Daca antenescu si poanta vor la putere punand tot felul de cretini sa dea foc la tara (la propriu !), e treaba jandarmeriei si a politiei sa-i rupa cu bataia ! Sa se duca ei in strada, ei si gasca lor, ei vor fi singurii care profita, de ce sa ne bagam noi mainile in foc sa le scoatem lor castanele ?! Vor la ciolan, sa iasa si sa se bata ei pt. ciolan ! Eu si altii ca mine tot cu munca vom ramane si va fi tot mai multa ! Antenescu din '90(!!!) este deputat/senator, a fost prezent in total la dezbateri maxim o luna dar a incasat o caruta de bani ! Ei, atunci sa iasa el in strada si PeNaLii lui si cu toti usl-asii, ei au motive, ei castiga contracte, ei incaseaza comisione, ei mulg tara asta !
Postat 16 Ianuarie 2012, 10:28 de .
@dante
*Like!!! Arunca vorbe aiurea. Ai perfecta dreptate cand scrii ca PDL a aruncat tara in haos. Vineri nu au fost probleme. Cand au vazut ca sambata (si apoi, duminica) se strang tot mai multi oameni, si-au infiltrat deja si ei oamenii. Asa cum bine au observat cei din studioul Antena3, Jandarmii, politia, serviciile secrete (care,sa nu uitam ca sunt in mana lui Basescu)au putut identifica grupurile agresive din timp, insa au asteptat ca acestia sa isi desfasoare violentele. Clar, nu a fost vorba de suporteri...bla,bla,bla.Erau oamenii lor pusi sa faca tot acest circ.Ei nu au fost ridicati,in schimb,cei ce doar scandau,au fost urcati in dube.Hai sa fim seriosi!O mascarada ca sa poata iesi "institutiile statului'' sa spuna ca protestatarii au fost violenti...Circ de doi bani...
Postat 16 Ianuarie 2012, 10:23 de sorin
aha
@Plutonul de executie: daca-l pui pe rittli si cred ca nu stie tot proiectul darmite omul de rand! insa omul de rand a prins esenta. in schimb daca tu ai observat atat de bine cativa membri de seama ai PSD si PNL(bucuresteni)deduc fara nici un dubiu ca esti un membru de seama al PDL, partidul care a aruncat tara in HAOS!
Postat 16 Ianuarie 2012, 09:27 de dante
constatare
Constat ca oradenii sunt un popor pasnic care nu stie si nu protesteaza.S-a vazut si in 89 si in dec. 2011 cand cu gigacaloria si nu sunt interesati de proteste.Poate ca asa sunt ei mai pasnici,dar procesul este ireversibil cu sau fara oradeni.Iar jandarmi sa dea cel mult un avertisment celor legitimati si sa se gandeasaca ca exista viata si dupa Basescu si atunci masurile lor o sa fie atent analizate de noua conducere a tarii.Atentie domnule colonel Hulban!!
Postat 16 Ianuarie 2012, 09:26 de tero
Vai de ei
Nu mi-e jena deloc. Cei ce le tin partea ori nu au vazut declaratiile acestora, ori cunosc prea bine care e situatia. Iar printre cei de acolo au fost cativa membri "de seama" ai formatiunii conduse de cei doi. Si sunt foarte curios, cati au habar despre ce era vorba in proiectul atat de contestat. Dar ne pricepem mai bine ca oricine sa dam din gura...
Postat 16 Ianuarie 2012, 09:07 de Plutonul de executie
?
@Plutonul de executie: de unde ai tras tu concluzia ca anarhistii au fost instigati de Ponta si Antonescu? Nu iti e putin jena? Si mai zici ca nu tii cu Basescu...Ba exact cu el tii!
Postat 16 Ianuarie 2012, 08:51 de dante
Vai de ei
Cand am vazut tampitii ce au stat sa vandalizeze Bucurestiul, ma gandesc cu groaza ca si aia se numesc romani, ca mine. Daca astea sunt solutii, ar fi bine ca Ponta si Antonescu sa isi asume responsabilitatea pentru instigare la violenta, iar cand le-o veni randul, sa plateasca. Nu tin cu Basescu, dar mi-e rusine cand vad ca soutia aleasa de opozitie este instigarea la distrugere. Si romanii vor sa ii aleaga pe aia anul asta. Dupa aia va fi chiar vai de noi... P.S. Daca sunt si oradeni dornici sa faca prapad, le dau cateva adrese ale celor "dragi" mie, sa le bage brisca in pubela...
Postat 16 Ianuarie 2012, 08:33 de Plutonul de executie
k
jos bolovanul
Postat 16 Ianuarie 2012, 07:16 de k
jos Basescu
Luni vom fi alaturi la protest la ora 18.oo,ar fi bine sa fim MULTI
Postat 16 Ianuarie 2012, 07:12 de fan protest
mdada
"voi nu reprezentati oradea" - nu mai spune - Oradea (cu "O" ca imi respect orasul in care m-am nascut si am trait multi ani!) o reprezinta cei ca tine - veniti de pe la tara, sau de prin N-E tarii, nu? "va reprezentati politicieni cu interesele lor" - care politicieni frate? N-am facut niciodata parte din nici un partid si nu simpatizez cu niciunul! Deci? Aici este vorba de demintatea umana calcata in picioare, de umilire, de promovarea nonvalorilor si oportunistilor, etc, etc, etc - ca nu pentru asta am luptat in '89 si ne-am riscat viata - da' de unde sa stie unul ca tine? Hai PAAAAAAAAAA!
Postat 16 Ianuarie 2012, 02:11 de o oarecare
nu e chiar asa
@mind: nu era vorba despre o astfel de transformare a spitalelor inainte de aparitia Legii. Ideea era ca dupa aparitia ei sa se testeze cele doua optiuni pentru a se vedea care functioneaza mai bine. dar nici asta nu cred ca era problema nr. 1. cea mai arzatoare problema era ca nu se stia exact ce include pachetul de baza(pentru care platim CASS-ul de 5,5% angajatii si 5,2& angajatorii)+ca se infiintau niste case private nu se stie ale cui unde mai trebuiau platit alti bani(si nici acolo nu se stie ce ar fi urmat). asta ca sa scriu pe scurt ca doar nu ma apuc acum sa redau tot proiectul de lege de vreo 90 pagini(mai ales ca a si fost retras la ordinul lui base care in fond nici nu are drept de initiativa legislativa!)
Postat 16 Ianuarie 2012, 01:14 de dante
aiurea
@el e el: nu a zis nimeni ca se privatizeaza SMURD-ul! s-a spus ca pe langa SMURD se vor crea unitati de urgenta paralele! banii aceeasi, impartiti la mai multi(pe principiul "sa mananca si gura lor ceva"). de ce sa se faca asta cand SMURD-ul functioneaza foarte bine? si pana la urma ARAFAT a fost un simbol pana vineri; de vineri tinta a devenit cu totul alta! nu te preface ca nu vezi!
Postat 16 Ianuarie 2012, 01:10 de dante
IESITI IN STRADA
Cereti-va drepturile !! nu va lasati calcati in picioare de niste netrebnici. Trebuie sa facem dreptate odata si odata in Romania. Taxa auto, subminarea locurilor de munca, educatia la pamant, gold corporation -rosia montana, sanatatea e praf - HAIDETI CU TOTI SA DAM UN MESAJ SOLIDAR nu mai stati in casa !! IESITI IN STRADA !! Luni la Primarie ora 18.
Postat 16 Ianuarie 2012, 00:53 de Oradea Solidara
jos basescu si guvernu
ar fi bine sa fim mai uniti si sa iesim in strada sa-i dam jos pe astia ca ne vind toata tara PENTRU EL E EL ba tu precis sugi de undeva bani de la primarie sau esti vro ruda cu vreun baiat destept care vrea sa isi ia 2 ambulante cu doi macelari pe ia in loc de medici sa te fereasca d-zeu sa ai nevoie de smurd
Postat 16 Ianuarie 2012, 00:07 de Anti Base
Politicieni = gunoaie
La Oradea voiau deja sa aplice legea lui Basescu imediat dupa ce ar fi fost adoptata de guvern. Ia cititi aici: http:// www .ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/test-de-sanatate-primaria-va-transforma-un-spital-in-societate-comerciala-iar-altul-in-fundatie-99097.html Scoateti pauzele de dinainte si de dupa www sa vedeti cum voiau "liberalii" sa privatizeze spitale in Oradea cand nici nu se aprobase legea privatizarii sanatatii. Basescu merita ce e mai rau pentru tot ce a facut Romaniei, dar ceilalti sunt mai buni ca el?
Postat 15 Ianuarie 2012, 23:19 de mind
E nevoie de scoala
E totusi nevoie de scoala si educatie. Dupa atata facebook, minciuni, manipulari si nestiinta, a iesit ce vad in acest articol : un fis, cu interpreti de mana a treia. E remarcabil ca in ciuda nemultumirilor si a propagandei PNL, orasul liberal Oradea are totusi tinuta unui oras normal. Parintii flamanzi ar trebui totusi sa-si tina copilasii acasa, ptr ca evolutia acestor bazaconii poate fi grea pentru toata lumea, dar mai ales pentru ei. Scoala, scoala, scoala!
Postat 15 Ianuarie 2012, 23:15 de profesor
RUSINE
ORADENI NU MAI EXISTA.PE ORASUL ASTA AU PUS STAPANIRE BEIUSENII SI CEI DIN ZONA BEIUSULUI.VEZI JUSTITIA,POLITIA SI PARCHETELE DIN BIHOR.ORADEA A MURIT PRIN 1980 CAND A INCEPUT INVAZIA MASIVA A ANALFABETILOR DIN JUDET CARE AU VRUT TOTI LA ORADEE,NOI I-AM LASAT SI EI NE-AU NENOROCIT.D-AIA NU MAI SUNT AZI ORADENI.
Postat 15 Ianuarie 2012, 22:30 de CINEVA
subscriu
mdada foarte bine spus. Din pacate unii gandesc mai putin ,si mai grav este ca acel putin este gresit.
Postat 15 Ianuarie 2012, 21:27 de 0radean
Trist, dar adevarat!
Nu subestimati lucrurile marunte, caci au potential mare! Daca maine se scimba schimbarea, sa vedeti cati revolutionari va avea Oradea si cum vor relata ziaristii nostri ceea ce nu s-a intamplat niciodata. Cu totii ne meritam soarta!
Postat 15 Ianuarie 2012, 21:15 de SAFE
!!!
Sper ca ORADENII sa ia exemplul celorlalte orase din tara (Timisoara , Bucuresti ,Craiova,Pitesti etc) si sa iasa in strada!!!Numai daca suntem uniti putem da de pamant cu jigodiile acestea!NU DORMITI IN GHETE!!! AVEM O SANSA SI NU TREBUIE PIERDUTA!!!DACA TOT SUNTEM IN U.E. SA AVEM PARTE DE UN TRAI DECENT!!! TRAIASCA ROMANIA LIBERA!!! Respect pentru cetatenii care au avut curaj sa infrunte bestia portocalie!!!
Postat 15 Ianuarie 2012, 20:48 de D
Ziua Unirii
ZIUA DE 24 IANUARIE ESTE ZIUA IN CARE TOTI CEI CARE AU O INIMA DE ROMAN TREBUIE SA IASA IN STRADA.IN TOATA TARA, PENTRU A SCAPA DE ACESTI SOBOLANI.LA MUNCA LIDERI DE PARTIDE,LIDERI DE SINDICAT SAU SIMPLI ROMANI PENTRU REFACEREA SOLIDARITATII SOCIALE,RECASTIGAREA DEMNITATII ACESTUI POPOR!
Postat 15 Ianuarie 2012, 20:47 de din oradea
gargara
voi nu reprezentati oradea,va reprezentati politicieni cu interesele lor,dar si aia vau lasat balta,oradeni in general vor schimbare nu acelasi sistem care ne omoara zi de zi an de an,mergeti si protestati in bucuresti nu ne faceti pe noi de rusine voi cativa cati sunteti,sau nu va deconteaza biletele de tren sefu de partid?
Postat 15 Ianuarie 2012, 20:38 de mdada
JOS DICTATURA!
"Veniti cu noi!"; "Singura solutie inca o revolutie"; " Nu va fie frica si basescu pica!"!
Postat 15 Ianuarie 2012, 20:32 de o oarecare
Toata stima pentru participantii la manifestatiile din toata tara
Putini cum au fost, au avut sloganuri bune: "Pentru dreptate şi onoare nu trebuie aprobare", "Piticu' şi ăla chirou' şi-au bătut joc de tot poporu'". Cerintele sunt corecte si tin de democratie! Respect!
Postat 15 Ianuarie 2012, 20:07 de Vlad
Jos basescu
Singura soluție , încă o revolutie !
Postat 15 Ianuarie 2012, 19:39 de Dreptate
ciumpalacule
bnai bouuule, vorbesc cu hannndicaaaaaaaapatu asta de mai jos, sper sa ai nevoie cit de curind sa vina arafatu\' sa te descarcereze, timortiimati de iddiot si mai apoi vedem noi utilitiatea arafatului...
Postat 15 Ianuarie 2012, 19:19 de smurd
care smurd
privatizarea smurdu-lui care?asociatia lui raed arafat sau smurdu-ul pompierilor vroia basescu sa privatizeze?sa speriat arafat de concurenta ca nu va mai primi cei 2% din impozit si vor da romani la alti care au mai multa dotare si performanta,voi chiar credeti ca pe lumea asta doar smurd este ?arafat a creat smurd-ul pe bani publici,da meritul infiintari este meritul sau dar nu a zis nimeni ca va fi desfiintat serviciul de interventii al M.A.I adica al pompierilor,nu mai mintiti lumea va rog,relatati adevaruri,de la revolutie incoace ne tot plangem ca nu suntem tratati omeneste in spitale si ni se cere spaga iar acum cand se vrea schimbare sistemului cu unul mai performant speriati lumea,nu mai vreau sa fie alde gen ilescu la putere in veci,a vandut tot iar acum urmasii lui vor si ei cate un ciolan asa ponta sa aiba bani sa mearga la raliuri scumpe la montecarlo si draq mai stie unde,nu manipulati oameni cu grosolani.
Postat 15 Ianuarie 2012, 18:42 de el e el
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON