URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Octombrie 2014, 11:33

Procurorii DNA au descins peste colegii de la Parchetul Bihor! E vizat prim procurorul Vasile Popa

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, au desfăşurat joi percheziţii în Bihor, într-un dosar penal ce vizează suspiciuni de corupţie din perioada 2009-2014, anunţă un comunicat transmis de Biroul de presă al DNA.

"În cursul zilei de 2 octombrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în patru locaţii situate în comune din judeţul Bihor şi în municipiul Oradea, dintre care una este sediul unei instituţii publice", arată comunicatul, precizând că procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii.

Vasile Popa, percheziţionat

BIHOREANUL a aflat că percheziţiile se desfăşoară la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, din strada Aurel Lazăr, iar cel vizat de ele este chiar prim procurul Vasile Popa. De altfel, în parchet, singurul birou percheziţionat a fost cel al lui Popa, iar o echipă a anchetatorilor a descins şi la vila acestuia, din Sânmartin.

Surse judiciare au declarat că Popa nu a fost joi la serviciu. Atât procurorii Parchetului Bihor, cât şi cei ai DNA au interdicţie să ofere informaţii despre acest caz sensibil.

Printr-un comunicat postat pe site-ul instituţiei, Consiliul Superior al Magistraturii a confirmat, joi, că a dat undă verde percheziţiilor în ce-l priveşte pe Vasile Popa.

"În şedinţa din data de 25 septembrie 2014, prin Hotărârea nr. 596/25.09.2014, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat efectuarea percheziţiei domiciliare la reşedinţa aparţinând magistratului Popa Vasile Constantin, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, precum şi în biroul acestuia de la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor", arată comunicatul.

Documentul mai precizează că solicitarea a fost prezentată Secţiei pentru procurori a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie.

Şi nevasta, şi prietena

Fosta soţie a prim procurorului, Liana Popa, a fost chemată, în cursul după amiezii de joi, la DNA Oradea, pentru declaraţii. Ea a intrat în jurul orei 14.30 şi a ieşit după două ore şi jumătate, vizibil afectată şi refuzând să vorbească cu jurnaliştii.

În jurul orei 18.15, la sediul DNA Oradea a ajuns şi Vasile Popa. Acesta şi-a făcut apariţia pe jos, cu mâinile în buzunare, în aparenţă relaxat. Prim procurorul era însoţit de prietena sa, avocata Anamaria-Bianca Asloviciu. Când i-a văzut pe jurnalişti, Popa a spus că nu vrea să dea declaraţii şi a intrat în sediul DNA.

Feţe, feţe...

Prim-procurorul Parchetului Bihor a fost ţinut de procurorii anticorupţie circa o jumătate de oră, timp în care, după toate probabilităţile, i-a fost comunicată oficial situaţia sa în anchetă.

Chestionat de jurnalişti, la ieşire, Vasile Popa a spus doar că "se fac verificări legat de anumite aspecte". La întrebarea dacă i s-a adus la cunoştinţă vreo învinuire, Popa a declarat că "la timpul potrivit vi se va comunica". "Deocamdată nu pot face declaraţii, pentru că dosarul este în fază de urmărire penală", s-a scuzat el.

Chiar dacă procurorii Parchetului Bihor şi cei ai DNA nu au făcut publice detalii din acest caz, cert este că după audieri Popa nu mai era la fel de relaxat precum intrase, ci era vizibil tulburat. Împreună cu prietena sa, el a plecat de la sediul DNA cu maşina sa personală, o limuzină Mercedes.

Citiţi pe această temă şi articolul "Colecţionarul": Fostul şef al Parchetului Bihor, Vasile Popa, anchetat într-un nou dosar"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
48 Comentarii
AJUTOR !!!
Daca DNA Oradea o tine tot asa ... Si nu slabeste ritmul ... In curand vor aparea primele sinucideri
Postat 04 Octombrie 2014, 21:46 de Florinel
justitie corecta
ASTEPT CU NERABDARE SA O VAD PE INCOMPETENTA BULZAN MIHAELA ANCHETATA ,VREAU SA -I VERIFICE DOSARELE SA VADA CE SOLUTII IN BATAIE DE JOC DA!!!!
Postat 04 Octombrie 2014, 18:38 de catuse pt procurori
Pentru cel care se semneaza Mang
Mai baiete , ar trebui sa mai dai pe la scoala , nu ai inteles absolut nimica din ceea ce am scris, unde vezi tu frustare mai ? sau esti unul din lingaii lui Bolojan si te supara adevarul . Da , fraiere din pacate ar trebui sa vezi cum sunt oamenii de rind purtati prin tribunale fara nici o sansa de cistig cu institutiile statului pentru ca cei ca tine si ca mai marele nostru primar nu au demnitate si la voi totul se rezuma numai la santaj si la " pile si relatii ".
Postat 04 Octombrie 2014, 10:01 de Mang
ajutor DNA!
Spargeti cuibul spagarilor PSD-isti de la Marghita in frunte cu Guru Lupau si teparul Sas Marcel!
Postat 03 Octombrie 2014, 17:27 de Dani
rusine lingailor
Auzi mai VIOREL se vede de la o posta ca ori esti un frustrat de pesedist care moare de ciuda ca nu poate pune mana pe ciolan ori ai ai vrut sa faci si tu vreo combinatie banoasa cu primaria si primarul ti-a cam taiat-o. Noroc ca procurorii mai si verifica unele informatii si nu se iau dupa niste frustrati ca si tine.
Postat 03 Octombrie 2014, 16:51 de mang
Auleu...
Acum 12 ani era fara pantaloni cu o femeie in birou dl procuror..ii explica cum e treaba cu organu..!Viril dl procuror nem??????????????????
Postat 03 Octombrie 2014, 16:18 de gheorghe
Viorel
Man nu poate face curatenie pentru ca ar trebui sa-si puna lui prima data catusele . Asa ca adreseaza-te DNA Bucuresti si la Consiliul Superior al Magistraturii. Cat despre Sabau Viorel acesta este un pres- adica stergator de picioare. Face si desface tot ce i se spune.
Postat 03 Octombrie 2014, 10:37 de WOW
psd
Urmeaza PREALUMINATUL LUPAU DE LA PSD,cu toate spagile si afacerile,comasarea scolilor si apoi separarea lor dupa bunul sau plac.
Postat 03 Octombrie 2014, 10:19 de VALI
NOUL PSD-ist
Domnilor de la DNA veniti si la noi la Marghita fiindca avem si noi un spaghist care te alearga prin padure sa nu fie vazut caci numai asa iti ia copilul bacul.
Postat 03 Octombrie 2014, 10:17 de BOBY
Domnului MAN CIPRIAN
Domnule Man cind veti incepe sa cercetati si judecatorii de la Curtea de Apel. Se prea bine stie ca mai marele nostru primar domnul Bolojan a intervenit pe linga judecatorii de la Curte " rugindu-i " ca toate dosarele in care este vorba de Primaria Oradea sa primeasca sentinte favorabile. Acest lucru este foarte cunoscut, la fel de cunoscut cum este si legatura de prietenie dintre Bolojan si anumite sau anumiti judecatori de la Curte. Pai, Domnule Man pentru ce mai mergem noi oamenii de rind in instanta si asteptam dreptate cind politicul este maina in mana cu justitia, si cind Bolojan dicteaza sentintele la Curtea de Apel in cayurile care este implicata PRIMARIA. RUSINE ca tolerati asa ceva , RUSINE pentru ca nu luati nici o masura , RUSINE pentru ca de la generatia tinara din aceste servicii se astepta altceva nu aceeasi mentalitate bolnava si indoctrinata de " pile cunostinte si relatii ".Pentru cine mai functioneaza legea domnule? Judecatorii pot calca in picioare pe oricine doar pentru ca se lupta in instanta cu Primaria , si dinsii nu indraznesc sa iasa din cuvintul lui Bolojan. Pe cind verificati si sentintele in procesele cu Primaria si pe judecatorii care le-au dat ?
Postat 03 Octombrie 2014, 08:41 de VIOREL
@cristi piticu
Pai, pe Ungur Dorel ( zis Cap Mare), daca cineva il ia acum la puricat (dupa ce a picat piticul porno), il condamna pe viata, raportat la cati bani publici a furat si la cate matrapazlacuri a facut. Dar, poate se agata singur si atunci bistos scapa de toate.
Postat 02 Octombrie 2014, 21:26 de ,,jegosul"
urmeaza porcu
Urmeaza Ungur Dorel Aurel.
Postat 02 Octombrie 2014, 20:37 de cristi piticu
urmeaza
Urmeaza Mos de la SIF
Postat 02 Octombrie 2014, 20:14 de cristi
maaaare ateeeentieeee
Vine sfirsitu la regimu ast a lu basescu si o sa fie cu bucluc , si vad ca domnu asta nu face exceptieeeee. Pentru ca no fost cu basescu acuma vaz ca e luat la puricat si asta nui bine ca toti cei care nu so supus la basescu si ai lui no gatat-o bine. Ii atita putregai in justitia asta a lu basescu ca cei care is vinovati is arhangheli si care is nevinovati ajung raufacatori si ii cauta DNau sa ii ingroape
Postat 02 Octombrie 2014, 20:08 de georgel tanasa
Pfoai
O laba curata ce se intampla. Ar trebui prinsi unul cate unul de catre victimele pe care le fac si batuti bine. Cred ca asa am sa fac cat de curand cu BULZAN. Chiar daca e femeie.
Postat 02 Octombrie 2014, 19:45 de F
COMUNICAT
COMUNICAT În completarea comunicatului nr. 1358 din data de 2 octombrie 2014, referitor la efectuarea unor percheziţii domiciliare în locaţii din judeţul Bihor şi municipiul Oradea, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să transmită următoarele: Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de POPA VASILE CONSTANTIN, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cu privire la săvârşirea infracţiunilor concurente de: - șantaj, - luare de mită - instigare la efectuarea unei prelevări atunci când prin aceasta se compromite o autopsie medico-legală - două infracţiuni de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, - două infracţiuni de distrugere de înscrisuri , - două infracţiuni de favorizarea făptuitorului În ordonanţa de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cauză, există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt: În perioada 2013 – 2014, suspectul Popa Vasile-Constantin, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a constrâns o persoană să îi remită o sumă de bani, prin amenințarea acesteia cu o serie de grave repercusiuni la care s-ar supune, în cazul în care nu i-ar remite suma de 7.700 lei, reprezentând diferența de bani rămasă nerestituită dintr-un împrumut acordat anterior. Pentru aceasta, suspectul a uzat de calitatea sa de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, precum și de relațiile pe care le are cu instituții de control de pe raza județului, fapt ce a creat și a accentuat starea de temere a persoanei vătămate; în perioada care a urmat, firma aparținând persoanei vătămate a fost controlată în repetate rânduri, fiind aplicate și sancțiuni contravenționale. În perioada 2011 – septembrie 2013, suspectul Popa Vasile-Constantin, în calitate de prim – procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a primit de la un denunțător, diferite foloase necuvenite, constând în principal, în plata periodică (de circa 2 – 3 ori pe lună) a unor sume de bani cuprinse între 500 şi 1.500 euro. De asemenea, denunţătorul i-a construit și amenajat lui Popa Vasile-Constantin, pe cheltuiala sa, un teren de tenis de câmp şi i-a asigurat şi alte foloase, cum ar fi plata unor bilete de avion, cazări la hotel, precum şi alte servicii de care a beneficiat magistratul. Valoarea totală a foloaselor necuvenite pe care Popa Vasile-Constantin le-a primit de la denunţător este de circa 50.000 euro. În schimbul foloaselor remise, suspectul Popa Vasile, în calitatea pe care o deţinea, urma să protejeze activitatea infracțională a denunţătorului și să nu îşi îndeplinească atribuțiile de serviciu prevăzute în Codul de procedură penală, Legea 303/2004 privind statutul magistraților, Legea 304/2004 privind organizarea judecătorească și propriile reglementări interne, constând în conducerea și coordonarea directă a activității de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Astfel, legal şi conform atribuţiilor de serviciu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Vasile-Constantin Popa, ar fi trebuit să ia măsuri pentru tragerea la răspundere penală a denunţătorului, implicat în activități evazioniste ce au prejudiciat cu sume importante bugetul general consolidat al statului. În perioada iunie – septembrie 2009, suspectul Popa Vasile Constantin, în calitate de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, și-a exercitat în mod defectuos atribuţiile de serviciu, aducând atingere gravă interesului general de înfăptuire a justiției și, implicit, intereselor legitime ale Parchetului de pe lângă Tribunalului Bihor, afectând grav încrederea justițiabililor în această instituție chemată să aplice legea și să înfăptuiască actul de justiție, prin aceea că a distrus rechizitoriul din data de 10.06.2009 emis într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, după care, la data de 16.09.2009, a dispus scoaterea de sub urmărire penală a unei persoane care avea calitate de învinuit, fără a emite soluție procedurală de infirmare a actului de sesizare a instanței, obținând în acest mod un folos necuvenit pentru învinuit. În perioada iulie 2010 – ianuarie 2011, suspectul Popa Vasile Constantin, în calitate de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, și-a exercitat în mod defectuos atribuţiile de serviciu, aducând atingere gravă interesului general de înfăptuire a justiției și implicit intereselor legitime ale Parchetului de pe lângă Tribunalului Bihor, afectând grav încrederea justițiabililor în această instituție chemată să aplice legea și să înfăptuiască actul de justiție, prin aceea că a distrus un alt rechizitoriu întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, obținând în acest mod un folos necuvenit pentru trei persoane care fuseseră învinuite în acel dosar. La data de 31 ianuarie 2011, a fost întocmit un nou act de sesizare al instanței, dispunându-se trimiterea în judecată a celor trei persoane, rechizitoriul fiind confirmat de prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. În cursul lunii aprilie 2014, suspectul Popa Vasile Constantin l-a determinat pe șeful Serviciului de Medicină Legală Bihor să efectueze o prelevare de organe într-un caz în care legea interzicea expres acest fapt, cu consecința compromiterii autopsiei medico-legale. Suspectului Popa Vasile Constantin i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală. Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Postat 02 Octombrie 2014, 19:41 de opinia
!!!!
Asaaaaaaaaaaaa va dati in gat unul pe altul!!!!! si asta e o metoda de a scapa de voi!!!!
Postat 02 Octombrie 2014, 19:28 de zuchero
continuare pentru dna
Si ca sa terminam seara in aceeasi nota 'optimista' poate are cineva de la acelasi dna o explicatie de ce familia asta de infractori Derecicheu are atita trecere in Justitia Basista Bihoreneasca....au tras tepe cu nemiluita,au comis infractiuni nenumarate,au bagat oameni nevinovati in puscarie,doar pentru ca ei sint...derecicheii bihorului.Pina cind? ca aici alaturi de derecicheii cei analfabeti mai sint si politicieni, si procurori si judecatori si avocati... numele lor in curind pe "Billboard".
Postat 02 Octombrie 2014, 19:01 de Propagandistu
Dragi tovarasi de la dna
daca tot sintem la capitolul "dezvaluiri" poate cercetati de ce dosarul fratelui producatoarei Radulescu nascuta Derecichei (cf actului de condamnare pentru proxenetism ) este aminat peste poate de catre justitia basista a Oradiei...o fi din cauza "preteniei" mult laudata a Derecicheului florin cu ....Tirle? sau din cauza ca la "sala de body-building a intreprinzatorului Derecicheu" isi face veacul un judecator.... sa-i spunem X, posesor de Dacia Logan bleumarin, care viseaza si el.... (va continua va asigur, cu probe beton).
Postat 02 Octombrie 2014, 18:40 de Propagandistu
FELICITARI TRAIAN BASESCU SI DNA BUCURESTI
FELICITARI DOMNULUI TRAIAN BASESCU SI DNA BUCURESTI!DATORITA LOR MAI AVEM LOR JUSTITIE SI CELOR CARE IMPART JUSTITIA!!!!PONTA SI PSD VA DESFIINTA DNA! VOTATII!
Postat 02 Octombrie 2014, 18:19 de CETATEAN
Dragi Tovarasi si Pretini
Multe dintre comentarii sint postate de o jagardea pe nume Radulescu Simona nascuta Derecichei ( cum scrie in actul ei de condamnare pentru proxenetism) crizata rau babatia asta cu implant de silicon exact unde nu trebuie... De ce e crizata producatoarea asta> pen'ca idolul ei din parchete cel caruia ii dadea raportul si informarile pe nume Gavra Viorel a fost pus deoparte pentru fragezire de catre insusi Popa Vasile. Iar javra de Gavra a dat la rindul lui sute de minciuni pe goarna pentru ca javra nu stie sa piarda...Apropo dna-ule ati cercetat de ce metresa lui Gavra a scapat de puscarie datorita "prescrierii faptelor"? Sau "ingoparea probelor pentru apropiatii sistemului" face parte din fisa postului?
Postat 02 Octombrie 2014, 18:07 de Propagandistu
O sa avem drumuri expres, nu autostrazi
Asa ca nu se mai justifica acciza de 7 eurocenti la carburanti, asa ca toate sumele adunate ar putea merge la DNA, ca sa faca ceea ce trebuia salubrizat de 25 de ani incoace.
Postat 02 Octombrie 2014, 18:04 de Hurreman
Retea
In parchetul Bihor este o adevarata retea, totul se face cu ajutorul altor procurorii, copii tineri care au primit si ei ca recompense cate o functie, ex. purtator de cuvant, plimbator de dosare, etc.Este sau nu vinovat, vom vedea, deocamndata primeaza prezumtia de nevinovatie, pana la un verdict final. Dar sunt urmele lasate ,ce facem cu Toyota, Volvo, casa, toate primite de la bunul prieten om de afaceri si care categoric le-a vandut, deoarece erau defecte si avea nevoie de bani.............. Dar lasam justitia sa acopere toate acestea.
Postat 02 Octombrie 2014, 17:27 de popesc
vai si ama de el
Acest pigmeu Popa este un frustrat.Se comporta excretabil din cauza frustrarilor accumulate.Divortat de Daniela de la penitenciar (l-a tinut cu bani si mancare)care l-a tinut in facultate acum face pe viteazul.
Postat 02 Octombrie 2014, 15:51 de eu
Curatenia de toamna
Mama, dar ce fata are asta! O fi cititor-makitor? Sau poate-i bolnavior? Mai este unul cu nume de pantofior / pasarica exotica, care are o fata si mai sugestiva, de cititor-makitor -sugator-imbarligator.
Postat 02 Octombrie 2014, 15:40 de Neica Nimeni
Bravo baieti!
Ma rog pentru sanatatea voastra oameni buni-am ras pe cinste.Sunteti de o rara inteligenta. De asemenea,MULTA SANATATE BAIETILOR DE LA DNA ! Au nevoie, deoarece ei nu vor fi someri niciodata... Multumesc unui domn care a numit Beiusul(zilele trecute) -Republica Olteneasca din Bihor.
Postat 02 Octombrie 2014, 15:25 de bihoreanu
BULZAN?
BULZAN? Un procuror foarte prost. Doar ia spaga si da NUP ! POPA? Un ridicol de om, macar BULZAN nu se motiveaza deloc :)
Postat 02 Octombrie 2014, 15:23 de BULZAN ?
Exista Dumnezeu!!!
Felicitari DNA!!! Felicitari!!! Le meritati din plin!!!
Postat 02 Octombrie 2014, 15:23 de un fan anonim
spaga
Spaga Vasile a primit un BMW pt NUP,excursie Egipt platita de evazionisti,urmeaza Alin Leucea
Postat 02 Octombrie 2014, 15:21 de cristi
Dumnezeu nu doarme!
In 2011 am fost nevoit sa ajung la acest procuror intrucat un apropiat de al meu era arestat pentru 29 zile si voiam sa-i fac o vizita la Arestul IPJ Bihor iar el,buricul pamantului, trebuia sa-mi semneze cererea.Mentionez ca sunt o persoana cu educatie si stiu foarte bine cum se procedeaza pentru a intra intr-un birou de procuror.Asa ca bat la usa ,mi se raspunde cu un "da"sec si ,fireste ,intru in birou iar in acel moment ipochimenul ma intreaba cum de mi-am permis sa intru ,intrucat el nu mi-a spus lucrul acesta(!).Mi-am cerut scuze si am iesit pe hol ,dupa care m-a chemat el.Nu pot sa va spun ce stare aveam si mi-am dat seama cata minte are ,avea nevoie cineva de semnatura lui ,cine mai era ca el,prostul putere isi doreste.Mi-a semnat intr-un final tinand sa-mi aminteasca ca persoana arestata si-a nenorocit viitorul.....Acelasi lucru le doresc sa pateasca si celor care vor dori sa-l viziteze in arest.....
Postat 02 Octombrie 2014, 15:18 de DAN
parnaie
BOLOS LA PUȘCĂRIE CU EL!!!!!!
Postat 02 Octombrie 2014, 15:09 de Laci
papp
Speram ca nu va fi uitat Claudiu Bolos,unul din pionii lui Vasilica La pușcărie cu ei
Postat 02 Octombrie 2014, 15:04 de Laci
psd
Ar trebuie verificat si marele pesedist LUPAU si acolitii sai.
Postat 02 Octombrie 2014, 15:04 de adi
poanta
Mai bine prost ca Popa decat urat ca BULZAN :)
Postat 02 Octombrie 2014, 15:01 de avr
dl
O mizerie de om ! Pitic atomic cu figuri ! ma mir ca v-a luat atata sa-l saltati ! La cat e de corupt... ma mir ca nu are tatuaj cu "tata nemernicilor" !
Postat 02 Octombrie 2014, 15:00 de Stef
Curiosul
Scuzati-mi curiozitatea, dar este adevarat ca i se spunea ,,piticul porno" sau ,,procurorul slit" ? Intreb si eu, ca doar nu dau cu parul.
Postat 02 Octombrie 2014, 14:50 de Pulea Spatarul
CIOCUL DNA
SE STIE CA BULZAN MIHAELA SE LAUDA IN CERCURILE EI CA ESTE CIOCHISTA DNA-ULUI SI ESTE DE NEATINS
Postat 02 Octombrie 2014, 14:13 de Bumba
Parchetul Bihor profund corupt
ASTEPT SA VERICATI SI ACTIVITATEA PROCUROAREI BULZAN MIHAELA
Postat 02 Octombrie 2014, 14:09 de Bumba
Cosa Nostra
Verificati si dosarele cu Ungur D., zis Cap Mare si va veti mira ce a putut sa faca piticul!
Postat 02 Octombrie 2014, 14:01 de Protectorul
Bulzan Mihaela
Arestati-o din mila, chiar daca cu papagalul la DNA !!! Pana nu isi va lua un topor in cap, hahahaha. Lumea e plina de disperati.
Postat 02 Octombrie 2014, 13:56 de Bulzan Mihaela
Dar pe la BULZAN MIHAELA cand treceti?
Dar pe la BULZAN MIHAELA cand treceti? Nu cred ca e un procuror din Oradea cu mai multe plangeri la Inspectia Judiciara. Sprijina infractorii pe banda rulanta. Mereu isi ia mii de dosare pe an, pe unele le solutioneaza in bataie de joc pt. altele prinde un interes brusc. Cu ea ce faceti ?
Postat 02 Octombrie 2014, 13:52 de whatever
Bolojane, o sa ajungi erou de telenovela!!!!!!!!!!!!
Se zice pe aici ca Popa te va da in gat pentru povestea din 2009!!!! Nu iti aduci aminte??????????? Asteapta ca inregistrarea e la DNA deja!!!!!!!!
Postat 02 Octombrie 2014, 13:51 de Bear
f bine
In sfirsit!!!!Trebuia de mult timp anchetat acest parvenit.Tot felul de aranjamente cu cei de la penitenciarul din Oradea.Roata se invirte.
Postat 02 Octombrie 2014, 13:42 de f bine
Vin vremuri grele
Ma adresez parchetarilor de la statia dna Oradea, d-lui procuror man ciprian : faceti curat, maturati, spalati, ca nu stiti ziua cand veti fi vizitati! Se vorbeste (dar stiti asta!) ca au ajuns pana la colegii de la ,,centru" laudele si rugaciunile pe care le fac infractorii pt. a va tine Cel de Sus cat mai mult in inactivitate.
Postat 02 Octombrie 2014, 13:15 de grefiera
ANCHETA
DAR LA CONSILIULUI JUDETEAN CIND II VINE RINDUL DESPRE EXTERNALIZARILE DGASPC PE RELATIA RADU TIRLE CU SAMUEL MITRA
Postat 02 Octombrie 2014, 13:13 de BIHOREAN
prea putin
Sa nu va scape Dumnezeu pana nu va arestati intre voi . Popa Vasile de cate ori l-ai servit pe Man ? Ai fi un prost daca taci !!!!!!!!!!!!!
Postat 02 Octombrie 2014, 13:06 de ?????????
Reveniti, ca la Bihor e prapad si nimeni nu a miscat pana acum !!!
Clanurile beiusenilor se incaleca cu clanurile alesdanilor ori invers, dupa sezon, iar Oradea a ajuns sa fie incalecate de amandoua !!!
Postat 02 Octombrie 2014, 12:01 de WinDos
Dar la Parchetul Oradea cand descinde DNA ???
Nu de altceva dar, procurorul sef Vidican Ghita are avere in Oradea cat pentru o familie, iar in Bistrita de unde provine cat pentru 10 triburi tiganesti !!! Cand aduna la Bistrita investea in Oradea si, de cand e la Oradea aduna ca sa investeasca in Bistrita !!! Si cum declaratiile lui de avere nu spun asta, inseamna ca tare putreda e treaba la Parchetul Oradea !!!
Postat 02 Octombrie 2014, 11:56 de Procurorul pietelor
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON